Teie töökohas oleks lisatöötajat tarvis?

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 20:39
TA siin.
Mis on mõtlemise erinevus? Kui oleksid minu oludes, sa ei tuleks töölt ära? Läheksid lisaks ülikooli ja looksid seeläbi muutuseid?
[/quote]

Mõtlemise erinevus on see, et ütlesid, et mul pole häda midagi, mul on kergem töö, lahkem tööandja ja käin koolis ainult paberi pärast. Need on sinu arvamused ja eeldused, mis ei vasta tõele.

Mida mina sinu olukorras teeks, on hoopis teine teema. Mina muidugi tean, mida mina teeks, aga mina ei anna sulle nõu, et tee nii või naa, sest sinule ei pruugi üldse samad lahendused sobida, mis mulle. Mina ei tea ju ka asjaolusid, milline sinu elu üldse on. Sina peaksid ise kaaluma, mis on sinu töö juures plussid ja miinused. Kui miinuseid on rohkem, siis otsima lahendusi. Kui tunned juba praegu, et oled läbi põlenud, energiat ega tahtmist muutuste tegemiseks pole, siis ei ole suurema koormuse võtmine lahendus, vaid esialgu tuleb proovida oma energia taastada. Ja mitte alati pole suurem koormus üldse mingi lahendus või midagi, mis viib tingimata parema elukvaliteedini. Vahel on hoopis vastupidi. Ühesõnaga, sina peaksid tegema oma mõtetes inventuuri, mida sa üldse tahad. Võib-olla pole üldse töö see, mis sind tegelikult häirib, hoopis mingid muud vajadused on rahuldamata. Kui asi on selge, alles siis saab plaani teha, kuidas midagi parandada.
[/quote]
Hea, et nii vastad, kuna mulle hakkas juba tunduma, et tead kõike!
Siin keerutati üles päris palju eelduseid ja just need eeldused olid minu jaoks põnevad. Eriti oleks mulle meeldinud nõuanne, et mine lisaks ülikooli, saad parema elukvaliteedi.
See muidugi ei vasta tõele, mida sa arvasid, et ei vasta tõele, sest tegelikult sa ju ei tea, mis vastab tõele.
Külaline

See muidugi ei vasta tõele, mida sa arvasid, et ei vasta tõele, sest tegelikult sa ju ei tea, mis vastab tõele.
Tunnista üles, et oled veidi veini võtnud.
Pille
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Külaline kirjutas: 15 Mär 2026 13:14 Järelikult peab töö-ja puhkeaeg balansis olema. Järelikult saate tööajal uudiseid lugeda, Instagrammi kedrata, raadiot kuulata, telefonivestluseid pidada, oma elu organiseerida jmt.

On mõtteid? On teil sama seisu olnud, kuidas väljusite sellest, et elutervemalt elada?
Mismoodi see töö- ja eraeluaeg siis balansis on, kui tööajal tahaks väga eraeluasju ajada, aga eraelu ajal tööasjadega tülitada ei tohi.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Meile oleks küll töötajat vaja, aga juhatus otsustas hoopis ühe töötaja ära koondada...
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 30 Mär 2026 17:42 Meile oleks küll töötajat vaja, aga juhatus otsustas hoopis ühe töötaja ära koondada...
Loodetavasti ei olnud see sina, praegu on keeruline uut tööd leida, eriti, kui oled vanuses 50+.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Ei olnud mina õnneks tõesti ja õnneks ei ole veel 50+ ka. Tööd on vist igas vanuses hetkel raske leida, ka noortel ja vähem valivatel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline