Guest kirjutas: ↑31 Mär 2026 23:03
Külaline kirjutas: ↑31 Mär 2026 21:50Kuule, see validool on sul võtmata!
Ma ju enne just seletasin - on kaks erinevat teavitust. Üks on äpist, kus seadistad ise. Teine on SMS, mille saad sõltuvalt oma asukohast. Tahad, loed äpist saadud sõnumit, tahad, loed smsi. Mis su probleem on?
Äpiga pole mul loomulikult enamat seost kui et olen digiteadlik inimene ja kasutan erinevaid digivõimalusi. Absurdne on, et sa seetõttu arvad, et ma kindlasti selle äpi loomisega seotud olen, püha müristus.
Võta ise oma validooli, kaua sa jahud sellest.
Mul ei olegi probleemi. Sul on probleem, muudkui seletad siin mingist äpist ja mingitest seadetest, aga konkreetsetele küsimustele vastata ei oska. Mis digiteadlik inimene sa oled kui sa isegi sellega hakkama ei saa? Püha müristus küll.
Lõpeta see äpi jutt nüüd ükskord ära, inimesel pole mitte äpp valesti seadistatud, vaid teavitussüsteem ei toimi hetkel veel nii nagu vaja. Püha müristus, sellest võiks üks end digiteadlikuks inimeseks pidav isik ometigi aru saada.
Teavitussüsteem töötas minul küll täpselt nii nagu vaja - tuli asukoha järgselt sms telefoni ning äpis tehtud valikute järgi teade äpist, samuti mu lähedastel. Mina tõesti ei usu, et ühel inimesel töötab ja teisel mitte. Jah, sul on probleem - sa ei saa asjadest aru, aga arvad, et teised on lollid.
Vastasin küsimusele, et miks tuli teade muu Eesti piirkonna kohta, minu antud seletus on tõenäoline põhjus. Kõigile su küsimustele, milles mingi loogika on olnud, olen ma vastanud. Küsimusele, et miks sa pead äppi kasutama, ei olegi võimalik vastata, sest sa ei pea. Ja küsimusele, et miks sa pead erinevates Eesti piirkondades viibides äpis erinevaid valikuid tegema, on samuti vastus, et sa ei pea. Sms tuleb tuleb sulle nagunii asukoha järgi. Äpist saad aga valida ka soovitud piirkonna, näiteks tahad teada, kuidas su ema kodus ohuga on, siis valid selle piirkonna ja saad infot. Küll on kurb, et sa ise selle peale ei tule ja mina, võhivõõras, pean sulle siin elementaarseid asju lahti nämmutama - ja saan sõimata ka veel.
Seega - soovitan ikkagi seda validooli ...