Naise kulul elamine

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 11:41
Juustup kirjutas: 17 Juul 2024 11:29 Hahahaaa, aitäh! Ma pidin praegu ennast ribadeks naerma,
/Juustup
saatke oma lameduste eest õlalaepatsutamise kirjakesi privaatselt! Kui veel ei tea, siis siin foorumis saab. Ta nägi lihtsalt ennast vilksamisi üürikaesiku odavast peeglist ja arvas oma vihaobjektiks, luulud noh, ära erutu ilmaasjata, Juustup.
Mis vahe on odaval ja kallil peeglil? Kas kui koju uue vaiba ostad keerad ka nurga üles, et külalised hinnasilti näeksid? :D

/Juustup
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 11:36 Väikeste lastega on kodus naine, sest väikesed lapsed vajavad ema rinnapiima ja mehel rinda anda ei ole võimalik.
Ära võta suud täis asjast, millest sa midagi ei tea. Ka 1+a laps on veel väike laps, kes ammugi enma rinnapiima ei joo, aga lasteaeda ka ei võeta veel, sest liiga väike ja lapsele on parem olla omaenese ema või isaga kodus. Paljud isad kasutavad seda võimalust juba, head mehed, mitte rongaisad.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Barbara kirjutas: 17 Juul 2024 11:43
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 11:36 Väikeste lastega on kodus naine, sest väikesed lapsed vajavad ema rinnapiima ja mehel rinda anda ei ole võimalik.
Ära võta suud täis asjast, millest sa midagi ei tea. Ka 1+a laps on veel väike laps, kes ammugi enma rinnapiima ei joo, aga lasteaeda ka ei võeta veel, sest liiga väike ja lapsele on parem olla omaenese ema või isaga kodus. Paljud isad kasutavad seda võimalust juba, head mehed, mitte rongaisad.
jep, meil sama. Meil ka mees lastega kodune, sest sai juba algusest peale kokku lepitud, et lapsed enne 4 aastat lasteaeda ei lähe. Pole ju vahet kes kodune on, ema või isa.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 14:11
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 13:28
jep, meil sama. Meil ka mees lastega kodune, sest sai juba algusest peale kokku lepitud, et lapsed enne 4 aastat lasteaeda ei lähe. Pole ju vahet kes kodune on, ema või isa.
Postitus on kustutatud
vist teed nalja :D
Külaline

.. ja mitte head nalja. Sapp pritsib vastu vahtimist postitustest, mis naljategija sellisest on.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 14:22 .. ja mitte head nalja. Sapp pritsib vastu vahtimist postitustest, mis naljategija sellisest on.
Sellepärast juust ja revolver klapivad omavahel, et mõlemad joovad. Kainetele inimestele see huumor nalja ei tee, aga kui vines olla, äkki siis tõesti jube naljakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 14:24
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 14:22 .. ja mitte head nalja. Sapp pritsib vastu vahtimist postitustest, mis naljategija sellisest on.
Sellepärast juust ja revolver klapivad omavahel, et mõlemad joovad. Kainetele inimestele see huumor nalja ei tee, aga kui vines olla, äkki siis tõesti jube naljakas.
ma tegelt usun, et see kogu nali oligi üks suur satiir. Ülepaisutatud kindlasti aga kahtlemata leiab siit foorumist mitmeid selle vaate austajaid
Külaline

On satiir ja on labane mulin, mis ei ole ei naljakas ega satiiriline. Vahet teeb igaüks, kel vähegi haridust on, sel kontingendil siin, kes seda heaks naljaks peab, on haridust ja haritust selgelt vähevõitu.
Külaline

Mina see, kelle mees elab 100% minu kulul.
Kui lapsed päris rinnapiima said, siis olin tõesti mina nendega. Tol ajal polnud mul ka sellist tööd nagu praegu.
Umbes esimesest eluaastast võttis mees üle.
Minu meelest läheb see küll kenasti teema alla.
Polnud ju täpsustatud, et “mehed kes elavad naise kulul nii et naisel on halb”.
Külaline

Ma ikka tean asjast. Mõni laps saab ka kauem rinnapiima. Aga fakt on see, et lapse esimestel kuudel on enamjaolt lapsega kodune naine ja see ongi normaalne. Teemasse see väga ei puutu muidugi.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 14:31 Mina see, kelle mees elab 100% minu kulul.
Kui lapsed päris rinnapiima said, siis olin tõesti mina nendega. Tol ajal polnud mul ka sellist tööd nagu praegu.
Kui mees on täiskohaga majapidaja, kokk, koristaja ja lapsehoidja ning kõik tööd on hästi tehtud, siis on üsna alandav öelda, et ta elab sinu kulul.
Kui kõiki neid töid teeks palgatud koduabiline, siis sa ju ei tuleks mõttele talle väärilist tasu mitte maksta.
Mees ei ela sinu kulul, lihtsalt raha tuleb sinu palgast.
Ja peabki tulema, kui sa ise kodus lillegi ei pea liigutama.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Meil pole kliimaksit ka, see ka eristab.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 17 Juul 2024 15:11
Meil pole kliimaksit ka, see ka eristab.

/Juustup
Revolver on kõigist nendest kiimaksimuttidest vanem, andropaus ammu käes. Aga see ühendab teid samuti, et keskealisi naisi mõnitate, aga vana mees on okei.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 15:01
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 14:31 Mina see, kelle mees elab 100% minu kulul.
Kui mees on täiskohaga majapidaja, kokk, koristaja ja lapsehoidja ning kõik tööd on hästi tehtud, siis on üsna alandav öelda, et ta elab sinu kulul.
Kui kõiki neid töid teeks palgatud koduabiline, siis sa ju ei tuleks mõttele talle väärilist tasu mitte maksta.
Mees ei ela sinu kulul, lihtsalt raha tuleb sinu palgast.
Ja peabki tulema, kui sa ise kodus lillegi ei pea liigutama.
Nojah, eks see ole juba tõlgendamise küsimus, et “minu kulul” kui kuiv fakt, et kust peresse raha tuleb või “minu kulul” kui halvustav hinnang, et nagu “minu arvelt”.
Minul on jah see esimene variant.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 14:20
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 14:11
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 13:28

Postitus on kustutatud
vist teed nalja :D
See oli jahh selline must huumor mis ei olnud sulle suunatud vaid neile perekooli õeluskägudele kes kanadaena siia tormasid õelutsema. Nad niikuinii leiavad selle üles ja kukuvad kohe märatsema.
Sina oled tore, tubli ja ära ennast puudutatuna tunne.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 15:32 Normaalne inimene ei vihka kedagi nii nagu sina mehi vihkad.
Normaalne inimene ei halvusta kedagi nagu sa kõiki halvustad.
Vastiki nartsissist vaimne vägivaldur oled.
/Kirjavead, komavead ja ortograafiavead muutmata/
Jälle kümnesse, sa oskad iseennast kenasti iseloomustada- miks õppust ei võta ja normaalseks ei hakka, kui sa normaalset nii hästi tead. Ise sa normaalne pole, aga proovi vähemalt, kuigi ega vanale koerale uusi trikke ei õpeta nagunii, oled mandunud ja arenemisvõimetu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 15:52
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 15:32 Normaalne inimene ei vihka kedagi nii nagu sina mehi vihkad.
Normaalne inimene ei halvusta kedagi nagu sa kõiki halvustad.
Vastiki nartsissist vaimne vägivaldur oled.
/Kirjavead, komavead ja ortograafiavead muutmata/
Jälle kümnesse, sa oskad iseennast kenasti iseloomustada- miks õppust ei võta ja normaalseks ei hakka, kui sa normaalset nii hästi tead. Ise sa normaalne pole, aga proovi vähemalt, kuigi ega vanale koerale uusi trikke ei õpeta nagunii, oled mandunud ja arenemisvõimetu.
Kas mitte targem ei peaks järgi andma? Saad aru millele vihjan?
Külaline

Teema algas paljulubavalt, aga läks ikka nii nagu alati… juustup ja mingi teine kibestunud tüüp “kliimaksimutte” sõimamas. Saage üle juba.
Külaline

elu käib võngetega. oleme 25+a abielus. on olnud aegu, kus mina elasin "mehe kulul" (kui lapsed tited olid ja ma lapsehoolduspuhkusel olin), on olnud aegu, kui mu mees elas "naise kulul", siis kui nt ta paar korda on koondatud olnud või kui ta 10a tagasi raskesse avariisse sattus, nii et oli kuid haiglas koomas.
igas peres tuleb mõlemat varianti ikka vähemalt korra-paar pika abieelu jooksul ette. See ongi abielu mõte, et teine aitab ja toetab, kui vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 16:01 Teema algas paljulubavalt, aga läks ikka nii nagu alati… juustup ja mingi teine kibestunud tüüp “kliimaksimutte” sõimamas. Saage üle juba.
Aina enam kahtlustan, et juust on 13 mitte 31.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist