Kas eeldate, et vanavanemad peaksid teie lapsi hoidma?
-
Külaline
Ita Everil polnudki aega lapselapsi hoida, ometi oli tunne, et ta oli terve Eesti vanaema. Täiesti oma tundus.
-
Külaline
Ja, mis sellel variandil halba oleks, kui mõlemad ostavad koos omale ühise vara ja olemasolevad kinnisvarad üürivad välja, jättes need omale tagalaks.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 10:54Mina ei veena kedagi, rääkisin vaid enda seisukohast. Kokkuvõttes kolitakse selle juurde, kellel on parem ja sobivam elamine.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 08:28Miks sa siis siin püüad teisi inimesi veenda, tahtma ja eelistama täpselt sama, mida sina? Siin on ju samamoodi inimesi, kellel ei ole vahet. Sa nagu annad siin teistele märku, kui valesti nad mõtlevad, aga samas ei häiriks, kui su oma mees. kes oleks sulle palju lähedasem ja olulisem inimene kui meie, oleks samas olukorras- Miks sa leiad, et tal ju poleks vahet ja ta oleks sellise asjaga harjunud? Tema puhul sind ei häiriks, et ta sama valesti mõtleb ja valesid asju eelistab kui meie?Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 07:32
On inimesi, kel pole vahet. On inimesi, kes on oma elus elanud ka üürikorteris, seega sellise asjaga harjunud.
Arvan sama, et mõnikord võib see mehe hilisem väljakolimine keeruliseks kujuneda.
-
Külaline
Mina see, kes kirjutas, et kuivatab pesu lodžal.
Siiralt imestan, et mõni inimene ei tea selle sõna tähendust ja peab ÕSist vaatama. Lodža ei ole lahtine rõdu ega terrass. Minu lodža näeb välja umbes selline
https://www.google.com/search?sca_esv=b ... ABGAEgASgB
-
Külaline
Poleks midagi halba, kui mõlemal on piisavalt raha, et ei peaks vanemas eas end mingite laenudega siduma.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:29Ja, mis sellel variandil halba oleks, kui mõlemad ostavad koos omale ühise vara ja olemasolevad kinnisvarad üürivad välja, jättes need omale tagalaks.
Arvan sama, et mõnikord võib see mehe hilisem väljakolimine keeruliseks kujuneda.
Samas - no kui ikka suhe läheb lappama, ei tahaks kaasomandit kah omada.
-
Külaline
Kas keegi ütles, et ühine kodu tuleb laenuraha eest osta?Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:39Poleks midagi halba, kui mõlemal on piisavalt raha, et ei peaks vanemas eas end mingite laenudega siduma.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:29Ja, mis sellel variandil halba oleks, kui mõlemad ostavad koos omale ühise vara ja olemasolevad kinnisvarad üürivad välja, jättes need omale tagalaks.
-
Külaline
Miks selline küsimus? Seda ei pidanud keegi siin teemas mainimagi. Mõte lihtsalt selline, et seda laenuga ei teeks.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:56Kas keegi ütles, et ühine kodu tuleb laenuraha eest osta?
Suva, kuidas ostetaks, kaasomandit vanemas eas ikka ei tahaks.
-
Külaline
Ühisvara kujuneb palju suuremaks probleemiks kui kellegi väljakolimine, sa ei arva?Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:29Ja, mis sellel variandil halba oleks, kui mõlemad ostavad koos omale ühise vara ja olemasolevad kinnisvarad üürivad välja, jättes need omale tagalaks.
-
Külaline
Mismoodi keeruliseks? Asjad kokku ja lukud vahetatud.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:29Ja, mis sellel variandil halba oleks, kui mõlemad ostavad koos omale ühise vara ja olemasolevad kinnisvarad üürivad välja, jättes need omale tagalaks.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 10:54Mina ei veena kedagi, rääkisin vaid enda seisukohast. Kokkuvõttes kolitakse selle juurde, kellel on parem ja sobivam elamine.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 08:28
Miks sa siis siin püüad teisi inimesi veenda, tahtma ja eelistama täpselt sama, mida sina? Siin on ju samamoodi inimesi, kellel ei ole vahet. Sa nagu annad siin teistele märku, kui valesti nad mõtlevad, aga samas ei häiriks, kui su oma mees. kes oleks sulle palju lähedasem ja olulisem inimene kui meie, oleks samas olukorras- Miks sa leiad, et tal ju poleks vahet ja ta oleks sellise asjaga harjunud? Tema puhul sind ei häiriks, et ta sama valesti mõtleb ja valesid asju eelistab kui meie?
-
Külaline
Hiljem üks ei koli ühisest kodust välja ja keeldub müümast või pole müügihinnaga nõus, et siis läbi kohtu on lihtsam? Päris huvitav arvamine.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:29Ja, mis sellel variandil halba oleks, kui mõlemad ostavad koos omale ühise vara ja olemasolevad kinnisvarad üürivad välja, jättes need omale tagalaks.Guest kirjutas: ↑07 Apr 2026 10:54Mina ei veena kedagi, rääkisin vaid enda seisukohast. Kokkuvõttes kolitakse selle juurde, kellel on parem ja sobivam elamine.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 08:28
Miks sa siis siin püüad teisi inimesi veenda, tahtma ja eelistama täpselt sama, mida sina? Siin on ju samamoodi inimesi, kellel ei ole vahet. Sa nagu annad siin teistele märku, kui valesti nad mõtlevad, aga samas ei häiriks, kui su oma mees. kes oleks sulle palju lähedasem ja olulisem inimene kui meie, oleks samas olukorras- Miks sa leiad, et tal ju poleks vahet ja ta oleks sellise asjaga harjunud? Tema puhul sind ei häiriks, et ta sama valesti mõtleb ja valesid asju eelistab kui meie?
-
Külaline
Isegi, kui osta laenuvabalt ja arvestada tänaseid hindu, siis lahkuminemise korral jääb mõlemal minimaalselt 125 000 korteri alla kinni, mida kasutada ei saa ja muudkui oota, millal ära ostetakse. Kahepeale kindlasti mõistlik osta ei ole.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:39Poleks midagi halba, kui mõlemal on piisavalt raha, et ei peaks vanemas eas end mingite laenudega siduma.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:29Ja, mis sellel variandil halba oleks, kui mõlemad ostavad koos omale ühise vara ja olemasolevad kinnisvarad üürivad välja, jättes need omale tagalaks.
Ma nimetan sellist kinni ehitatud rõduks või klaasitud rõduks. Sul pole ju lahtine ruum.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:35Mina see, kes kirjutas, et kuivatab pesu lodžal.
Siiralt imestan, et mõni inimene ei tea selle sõna tähendust ja peab ÕSist vaatama. Lodža ei ole lahtine rõdu ega terrass. Minu lodža näeb välja umbes selline
Lodža, lahtine sammasrõdu või kaaristu, on ühest või mitmest küljest lahtine ruum.
-
Külaline
Lodža on näiteks Sütiste tee 9-kordsetes. KIui vaadata, siis ühel pool maja on rõdud ja maja tagumisel küljel on lodžad.
https://www.kv.ee/harjumaa-tallinn-must ... 37368.html
https://www.kv.ee/harjumaa-tallinn-must ... 37368.html
-
Külaline
Lodža on süvistatud hoone välisseina sisse, ei eendu fassaadist. Reeglina avatud vaid ühest küljest (väljapoole). Katusega kaetud ja seintega piiratudSuslik kirjutas: ↑08 Apr 2026 21:19Ma nimetan sellist kinni ehitatud rõduks või klaasitud rõduks. Sul pole ju lahtine ruum.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2026 23:35Mina see, kes kirjutas, et kuivatab pesu lodžal.
Lodža, lahtine sammasrõdu või kaaristu, on ühest või mitmest küljest lahtine ruum.
Ehk siis minul täpselt selline ongi - ühest küljest avatud. See lodža on klaasitud. Klaasid saan soovi korral eest ära lükata, kui tahan avatud ruumi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tolmukübe ja 3 külalist