Arvata on, et siin lubas mees maad ja ilmad kokku. Eelnevaid lapsi ilmselt ka varjas.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 14:41Kas mees sünnitas? Naine on see, kes otsustab. Tahtis elatisvõlgnikuga last, siis pidi sellega leppima.
Kui rahaga arvestama ei peaks
-
Külaline
-
Külaline
Ma arvan ka sama. Libediku jutuga mehed lähevad naistele hästi peale. Naised armastavad kõrvadega.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 19:22Arvata on, et siin lubas mees maad ja ilmad kokku. Eelnevaid lapsi ilmselt ka varjas.
-
Külaline
Ükski mees ei varja oma lapsi. Iseasi, kui ei küsita, siis ei räägi, aga see ei ole varjamine.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 19:22Arvata on, et siin lubas mees maad ja ilmad kokku. Eelnevaid lapsi ilmselt ka varjas.
-
Külaline
On ikka küll.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 20:09Ükski mees ei varja oma lapsi. Iseasi, kui ei küsita, siis ei räägi, aga see ei ole varjamine.
-
Külaline
Varjamine on siis, kui vastad küsimusele eitavalt. Sinusugune ei küsi vist seda ka, kas mees on suhtes, sest kui ta ise sulle seda ei räägi, siis varjab. Sina muudkui eeldad, aga eeldamine on kõige suurem ämber.
-
Külaline
Tegelikult pole mitte ühegi inimese asi, mitu last tal on või ei ole. Ka mitte uue naise.
-
Külaline
Olen oma mehega 8 aastat koos ja pole mitte kunagi küsinud ta eelmiste suhete kohta. Ma ei tea sedagi, kas ta kellegagi koos on elanud või mitte. Ise ta sellest rääkinud samuti pole. Mind need küsimused ei huvita. Küll tean ma vastuseid küsimustele, mis mind huvitavad ja mida olen küsinud. Äkki peaks küsima, kas ta lapsi on? Seda pole ma samuti uurinud 
-
Külaline
Kas sa seda oled küsinud, et kas sul armukest on, kas oled praegu ka kellegi teisega suhtes, eelmisi lapsi palju on, kui palju elatist maksad jne. Siin mõne arust pole üldse sinu asi.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 20:56 Olen oma mehega 8 aastat koos ja pole mitte kunagi küsinud ta eelmiste suhete kohta. Ma ei tea sedagi, kas ta kellegagi koos on elanud või mitte. Ise ta sellest rääkinud samuti pole. Mind need küsimused ei huvita. Küll tean ma vastuseid küsimustele, mis mind huvitavad ja mida olen küsinud. Äkki peaks küsima, kas ta lapsi on? Seda pole ma samuti uurinud![]()
-
Külaline
Ei ole küsinud.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 21:02Kas sa seda oled küsinud, et kas sul armukest on, kas oled praegu ka kellegi teisega suhtes, eelmisi lapsi palju on, kui palju elatist maksad jne. Siin mõne arust pole üldse sinu asi.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 20:56 Olen oma mehega 8 aastat koos ja pole mitte kunagi küsinud ta eelmiste suhete kohta. Ma ei tea sedagi, kas ta kellegagi koos on elanud või mitte. Ise ta sellest rääkinud samuti pole. Mind need küsimused ei huvita. Küll tean ma vastuseid küsimustele, mis mind huvitavad ja mida olen küsinud. Äkki peaks küsima, kas ta lapsi on? Seda pole ma samuti uurinud![]()
-
Külaline
Siis jah on täitsa okei, et tal need nimetatud asjad kõik on, sest ega sina pole ju küsinud.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 21:11Ei ole küsinud.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 21:02Kas sa seda oled küsinud, et kas sul armukest on, kas oled praegu ka kellegi teisega suhtes, eelmisi lapsi palju on, kui palju elatist maksad jne. Siin mõne arust pole üldse sinu asi.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 20:56 Olen oma mehega 8 aastat koos ja pole mitte kunagi küsinud ta eelmiste suhete kohta. Ma ei tea sedagi, kas ta kellegagi koos on elanud või mitte. Ise ta sellest rääkinud samuti pole. Mind need küsimused ei huvita. Küll tean ma vastuseid küsimustele, mis mind huvitavad ja mida olen küsinud. Äkki peaks küsima, kas ta lapsi on? Seda pole ma samuti uurinud![]()
-
Külaline
Aga nii ongi. Või sa oled selline totu, kes arvab, et kui mees endale armukese hangib, oled sina nende seas, kellele sellest räägitakse? Kuidas on sinu asi, kui palju ta oma lastele elatist maksab?Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2026 21:29Siis jah on täitsa okei, et tal need nimetatud asjad kõik on, sest ega sina pole ju küsinud.
No ei saa ju elada 8 aastat suhtes ja mitte aru saada, kas sinu mees omab lapsi või teist suhet? Ei peagi kõike alati otse küsima, aga tutvudes ja kurameerides ikka ju räägitakse üksteisele asju oma isiklikust ja eelnevast elust - mis mulle meeldib, kust ma pärit olen, millega tegelen jne....
-
Külaline
Seda küll, et see oleks vast 8 aastaga juba välja tulnud. Need küsimused, mis sa kirjutasid, on muidugi läbi räägitud, samuti töökoht, töötasu, vara olemasolu ja selle jaotus, kas on laene või liisinguid, tervis, sõbrad ja sugulased.Nõiamoor kirjutas: ↑08 Apr 2026 22:05 No ei saa ju elada 8 aastat suhtes ja mitte aru saada, kas sinu mees omab lapsi või teist suhet? Ei peagi kõike alati otse küsima, aga tutvudes ja kurameerides ikka ju räägitakse üksteisele asju oma isiklikust ja eelnevast elust - mis mulle meeldib, kust ma pärit olen, millega tegelen jne....
-
Külaline
Kuidas on võimalik nii pealiskaudses suhtes olla? Sind siis absoluutselt ei ole huvitanud, milline mees enne sinuga kohtamist oli, millega tegeles, kellega suhtles? Ei tundu just väga lähedane ja avatud suhe.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 20:56 Olen oma mehega 8 aastat koos ja pole mitte kunagi küsinud ta eelmiste suhete kohta. Ma ei tea sedagi, kas ta kellegagi koos on elanud või mitte. Ise ta sellest rääkinud samuti pole. Mind need küsimused ei huvita. Küll tean ma vastuseid küsimustele, mis mind huvitavad ja mida olen küsinud. Äkki peaks küsima, kas ta lapsi on? Seda pole ma samuti uurinud![]()
-
Külaline
Kui mees soovib, siis saab otsustada küll. Selleks on kolm võimalust - mees kasutab vahekorra ajal kondoomi, mees teeb vasektoomia või mees lihtsalt ei seksi selliste naistega, kes võivad rasestuda.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 16:28
Sa arvad, et mees otsustab selle, kas naine rasestub, no arva edasi siis.
-
Külaline
Katsu nüüd järge pidada-seda kõike ma tean, aga suhete ja naiste kohta pole küsinud. See pole midagi sellist, mis oleks kuidagi oluline või mind huvitaks. Oleme väga avatud ja lähedased.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 01:02Kuidas on võimalik nii pealiskaudses suhtes olla? Sind siis absoluutselt ei ole huvitanud, milline mees enne sinuga kohtamist oli, millega tegeles, kellega suhtles? Ei tundu just väga lähedane ja avatud suhe.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 20:56 Olen oma mehega 8 aastat koos ja pole mitte kunagi küsinud ta eelmiste suhete kohta. Ma ei tea sedagi, kas ta kellegagi koos on elanud või mitte. Ise ta sellest rääkinud samuti pole. Mind need küsimused ei huvita. Küll tean ma vastuseid küsimustele, mis mind huvitavad ja mida olen küsinud. Äkki peaks küsima, kas ta lapsi on? Seda pole ma samuti uurinud![]()
-
Külaline
Väga kummaline. Mina küsin seda esimese asjana tutvudes, et kas lapsi on ja kas oled varem abielus olnud. Mitte sellepärast, et mind see väga nüüd huvitaks, vaid see on ju otsene asi, mis minu elu selle mehega tulevikus mõjutab. Normaalne isa suhtleb oma lastega, seega on nad ka uue naise elus. Ja sellist meest, kes oma lastest väljagi ei tee, pole jällegi samamoodi vaja.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 07:52Katsu nüüd järge pidada-seda kõike ma tean, aga suhete ja naiste kohta pole küsinud. See pole midagi sellist, mis oleks kuidagi oluline või mind huvitaks. Oleme väga avatud ja lähedased.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 01:02Kuidas on võimalik nii pealiskaudses suhtes olla? Sind siis absoluutselt ei ole huvitanud, milline mees enne sinuga kohtamist oli, millega tegeles, kellega suhtles? Ei tundu just väga lähedane ja avatud suhe.Guest kirjutas: ↑08 Apr 2026 20:56 Olen oma mehega 8 aastat koos ja pole mitte kunagi küsinud ta eelmiste suhete kohta. Ma ei tea sedagi, kas ta kellegagi koos on elanud või mitte. Ise ta sellest rääkinud samuti pole. Mind need küsimused ei huvita. Küll tean ma vastuseid küsimustele, mis mind huvitavad ja mida olen küsinud. Äkki peaks küsima, kas ta lapsi on? Seda pole ma samuti uurinud![]()
-
Külaline
Ma ei saa aru, kuidas sind peaks mõjutama see, mida mees varem tegi, oli ta abielus või ei olnud?Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 19:28Väga kummaline. Mina küsin seda esimese asjana tutvudes, et kas lapsi on ja kas oled varem abielus olnud. Mitte sellepärast, et mind see väga nüüd huvitaks, vaid see on ju otsene asi, mis minu elu selle mehega tulevikus mõjutab. Normaalne isa suhtleb oma lastega, seega on nad ka uue naise elus. Ja sellist meest, kes oma lastest väljagi ei tee, pole jällegi samamoodi vaja.Guest kirjutas: ↑09 Apr 2026 07:52Katsu nüüd järge pidada-seda kõike ma tean, aga suhete ja naiste kohta pole küsinud. See pole midagi sellist, mis oleks kuidagi oluline või mind huvitaks. Oleme väga avatud ja lähedased.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 01:02
Kuidas on võimalik nii pealiskaudses suhtes olla? Sind siis absoluutselt ei ole huvitanud, milline mees enne sinuga kohtamist oli, millega tegeles, kellega suhtles? Ei tundu just väga lähedane ja avatud suhe.
-
Külaline
Väga kummaline küsimus. Kui tal on mingi eks, kellega ta suhtleb, tal on lapsed, kellega ta suhtleb, igasugu pärandiküsimused tulevad, kui koos oleme jne, jne. Muidugi mõjutab see minu elu. Kuidas niimoodi saab üldse küsida. Kui see on mingi tropp elatisevõlglane ja oma lastega mittesuhtleja, siis sellist meest ma üldse ei tahagi endale. Minevikukäitumine ütleb ju palju ka tuleviku kohta.Ma ei saa aru, kuidas sind peaks mõjutama see, mida mees varem tegi, oli ta abielus või ei olnud?
-
Külaline
Ma pean silmas seda, kui mehel last ei ole. See ei puutu ju mitte kuidagi sinusse, kas ta oli abielus või oli kooselus või oli üldse pikalt vaba.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2026 20:41Väga kummaline küsimus. Kui tal on mingi eks, kellega ta suhtleb, tal on lapsed, kellega ta suhtleb, igasugu pärandiküsimused tulevad, kui koos oleme jne, jne. Muidugi mõjutab see minu elu. Kuidas niimoodi saab üldse küsida. Kui see on mingi tropp elatisevõlglane ja oma lastega mittesuhtleja, siis sellist meest ma üldse ei tahagi endale. Minevikukäitumine ütleb ju palju ka tuleviku kohta.Ma ei saa aru, kuidas sind peaks mõjutama see, mida mees varem tegi, oli ta abielus või ei olnud?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist