Ozempic annused
-
Külaline
Ozempic annused
Milline on teie annus? Kas keegi on ka 2 mg peal? Vaatan, et apteegis 2 mg süstleid ei müüdagi, et kas siis tuleb ikka osta 1 mg süstleid, aga teha sellest 2 annust korraga? Sellisel juhul läheb see megakulukaks.
-
Külaline
Jah, läheb.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 10:27 Milline on teie annus? Kas keegi on ka 2 mg peal? Vaatan, et apteegis 2 mg süstleid ei müüdagi, et kas siis tuleb ikka osta 1 mg süstleid, aga teha sellest 2 annust korraga? Sellisel juhul läheb see megakulukaks.
Kaalu alandavad tabletid - https://nuvialab.com Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis kepolle, 08 Mai 2026 16:06, muudetud 2 korda kokku.
Mis juhul 2mg annust kirjutatakse? Mina läheks siis juba Mounjaro peale. Palju toimivam.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 10:27 Milline on teie annus? Kas keegi on ka 2 mg peal? Vaatan, et apteegis 2 mg süstleid ei müüdagi, et kas siis tuleb ikka osta 1 mg süstleid, aga teha sellest 2 annust korraga? Sellisel juhul läheb see megakulukaks.
-
Külaline
Mina läheks siis juba Wegovy peale. See on sama toimeainega kui Ozempic, aga doosid lähevad 1,7 ja 2,4 ka.Huviline kirjutas: ↑22 Apr 2026 12:30Mis juhul 2mg annust kirjutatakse? Mina läheks siis juba Mounjaro peale. Palju toimivam.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 10:27 Milline on teie annus? Kas keegi on ka 2 mg peal? Vaatan, et apteegis 2 mg süstleid ei müüdagi, et kas siis tuleb ikka osta 1 mg süstleid, aga teha sellest 2 annust korraga? Sellisel juhul läheb see megakulukaks.
-
Külaline
Mpunjaro on palju toimivam.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 15:36Mina läheks siis juba Wegovy peale. See on sama toimeainega kui Ozempic, aga doosid lähevad 1,7 ja 2,4 ka.Huviline kirjutas: ↑22 Apr 2026 12:30Mis juhul 2mg annust kirjutatakse? Mina läheks siis juba Mounjaro peale. Palju toimivam.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 10:27 Milline on teie annus? Kas keegi on ka 2 mg peal? Vaatan, et apteegis 2 mg süstleid ei müüdagi, et kas siis tuleb ikka osta 1 mg süstleid, aga teha sellest 2 annust korraga? Sellisel juhul läheb see megakulukaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline