Ozempic annused

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Ozempic annused

Postitus Postitas Külaline »

Milline on teie annus? Kas keegi on ka 2 mg peal? Vaatan, et apteegis 2 mg süstleid ei müüdagi, et kas siis tuleb ikka osta 1 mg süstleid, aga teha sellest 2 annust korraga? Sellisel juhul läheb see megakulukaks.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Apr 2026 10:27 Milline on teie annus? Kas keegi on ka 2 mg peal? Vaatan, et apteegis 2 mg süstleid ei müüdagi, et kas siis tuleb ikka osta 1 mg süstleid, aga teha sellest 2 annust korraga? Sellisel juhul läheb see megakulukaks.
Jah, läheb.
kepolle
Kontakt:

Postitus Postitas kepolle »

Kaalu alandavad tabletid - https://nuvialab.com Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis kepolle, 08 Mai 2026 16:06, muudetud 2 korda kokku.
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 10:27 Milline on teie annus? Kas keegi on ka 2 mg peal? Vaatan, et apteegis 2 mg süstleid ei müüdagi, et kas siis tuleb ikka osta 1 mg süstleid, aga teha sellest 2 annust korraga? Sellisel juhul läheb see megakulukaks.
Mis juhul 2mg annust kirjutatakse? Mina läheks siis juba Mounjaro peale. Palju toimivam.
Külaline

Huviline kirjutas: 22 Apr 2026 12:30
Külaline kirjutas: 11 Apr 2026 10:27 Milline on teie annus? Kas keegi on ka 2 mg peal? Vaatan, et apteegis 2 mg süstleid ei müüdagi, et kas siis tuleb ikka osta 1 mg süstleid, aga teha sellest 2 annust korraga? Sellisel juhul läheb see megakulukaks.
Mis juhul 2mg annust kirjutatakse? Mina läheks siis juba Mounjaro peale. Palju toimivam.
Mina läheks siis juba Wegovy peale. See on sama toimeainega kui Ozempic, aga doosid lähevad 1,7 ja 2,4 ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 15:36
Huviline kirjutas: 22 Apr 2026 12:30
Mina läheks siis juba Wegovy peale. See on sama toimeainega kui Ozempic, aga doosid lähevad 1,7 ja 2,4 ka.
Mpunjaro on palju toimivam.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline