Ei, visiitsuhted.
Poissmehe korter
-
Külaline
Nagu aru saan, ei otsinud mees uut naist. Muinaslugu kehtib meeste puhul, kes kaastundele apelleerides otsivad uut naist, sest endal pole kodu ega pleedi.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 09:56Korralik muinaslugu muusikas ikka mõnel välja mõeldud ... Hull ja segane eksnaine, kellega loomulikult lapsed otsustati saada, hakkas heast peast korralikku pereisa tarumeerima ja tõmbas täiesti lambist koos lastega teise mehega juurde. Tüüpiline naiste käitumine lausa. Sellest ajast peale on mees olnud kasinust ja karskust hindav poissmees ja dekoreerib kodu nipsasjade ja diivanipatjadega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 09:35. Eksnaine tekitas korraliku suhtetrauma ja arusaadav, et ei taha uuesti haiget saada. Nad elasid väga pikalt koos enne kui naine päeva pealt kadus uue juurde.
Mina aga olen käinud poissmehe kodus, kus remondi on teinud sõbranna, nõud on ostetud naiste poolt, kujundus on naiste poolt, ja seda seetõttu, et mees ise midagi ei tee ega viitsi. Mees on suunanud siis naisi tegudele ja mõnes asjas on naised ise puudujääki täitnud (et oleks kust süüa, et oleks kust juua, et oleks silmal kenam vaadata). Naistel lõpuks jõud raugeb, ja tuleb uus ning teeb edasi.
-
Külaline
Kas tundeid ka on tema vastu?
-
Külaline
Siis peaks ju väärt mees olema kui aina uued tulevad.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 11:21Naistel lõpuks jõud raugeb, ja tuleb uus ning teeb edasi.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Kunagi ammu olin külas mehel, kelle korter oli nii steriilne ja piinlikult puhas, et seal tõesti ei julgenud sammugi astuda või midagi puutuda. Tundus, et isegi ukselingid olid läikima löödud. Kõik asjad riiulil olid kui joone järgi paigas, tekkis tunne nagu muuseumis oleks.
Vannitoas kõik läikis puhtusest, mis on iseenesest tervitatav, ka mulle on vetsu/vannitoa puhtus ülioluline, aga no seal tekkis tõesti mulje, et asju pole mitte kunagi kasutatud.
Jõime kohvi ja pärast see mees poleeris klaasist presskannu, et jumala eest mitte ühtegi veepiiska peale ei jääks.
Muidu oli tegu väga toreda ja humoorika inimesega, aga no täielik puhtusefriik.
Vannitoas kõik läikis puhtusest, mis on iseenesest tervitatav, ka mulle on vetsu/vannitoa puhtus ülioluline, aga no seal tekkis tõesti mulje, et asju pole mitte kunagi kasutatud.
Jõime kohvi ja pärast see mees poleeris klaasist presskannu, et jumala eest mitte ühtegi veepiiska peale ei jääks.
-
Külaline
Sellisega on elu väga hull, ta ei saagi kellegagi koos elada. Sain sellisega lapse ja siis inimene lihtsalt minestas, kui laps oli roostevabale köögitehnikale näpujäljed teinud ja ma ei olnud suutnud seda kohe ära puhastada. Niimoodi ärritus, et selle peale läksin mina vihaseks. Ma tegelesin ellujäämisega, see inimene ajab näpujälgi taga. Külalised peletas ka kõik minema, sest näiteks külaline käis WC-s, ta läks tema järelt koristama ja jättis inimesed üksi. Aja möödudes jäid need nühkimised aina enam minu kaela ka, see hakkas mind eriti palju häirima. Kui pole rahul, nühi siis ise.Tutiga Täi kirjutas: ↑11 Apr 2026 12:30 Kunagi ammu olin külas mehel, kelle korter oli nii steriilne ja piinlikult puhas, et seal tõesti ei julgenud sammugi astuda või midagi puutuda. Tundus, et isegi ukselingid olid läikima löödud. Kõik asjad riiulil olid kui joone järgi paigas, tekkis tunne nagu muuseumis oleks.
-
Külaline
Olen sügaval nõukaajal sellises töökaaslase kodus käinud, olid 35-sed lapsteta inimesed. Seal oli absoluutne steriilsus, väga vastik oli seal olla. Tundus, et minu hingamine ka reostab nende kodu. Ma ei teagi kumb nendest see friik oli, töökaaslasest naine oli tööl tavaline. Veel imelik, sõitsime sinna kõik koos nende autoga ja see auto sõitis täiesti hääletult. Tavaline žiguli, kas ta oli selle kuidagi helikindlaks tihendanud, ei tea.Tutiga Täi kirjutas: ↑11 Apr 2026 12:30Kunagi ammu olin külas mehel, kelle korter oli nii steriilne ja piinlikult puhas, et seal tõesti ei julgenud sammugi astuda või midagi puutuda.
-
Külaline
Mul on ämm selline puhtusearmastaja. " kõik mida kasutad, teed kohe korda, paned ära, siis pole suurem koristamine kunagi raske"
Ilmselt ongi tõsi. Aga ma olen teistsugune. Maei jõua nii iga asja koristada kohe.
Ilmselt ongi tõsi. Aga ma olen teistsugune. Maei jõua nii iga asja koristada kohe.
-
Külaline
Olen tähele pannud, et mehed on naistest äärmuslikumad. Meeste kodud on kas sassis ja räpased või, nagu siin kirjeldatud on, äärmuslikult puhtad, kus pole tolmukübetki. Kusjuures, seda teist äärmust esineb rohkem, kui võiks arvata.
Ja need mehed ei ole kõik sugugi geid.
Mingis Inglise tõsieluseriaalis, kus puhtusefriigid käisid räpakollide kodusid koristamas, näitas ühte perekonda, kus mees oli täielik ilueedi, iga juuksekarv lakutud. Oli ka naine, samasugune töölisklassi tibi, süstitud huultega, jne., ja poeg, 4 a. See mees siis ärkas igal hommikul kell 6.00, et niigi läikivad põrandad "üle käia". Kui laps midagi maha ajas, siis isa jooksis kohe lapiga kohale. Jne.
Ja need mehed ei ole kõik sugugi geid.
Mingis Inglise tõsieluseriaalis, kus puhtusefriigid käisid räpakollide kodusid koristamas, näitas ühte perekonda, kus mees oli täielik ilueedi, iga juuksekarv lakutud. Oli ka naine, samasugune töölisklassi tibi, süstitud huultega, jne., ja poeg, 4 a. See mees siis ärkas igal hommikul kell 6.00, et niigi läikivad põrandad "üle käia". Kui laps midagi maha ajas, siis isa jooksis kohe lapiga kohale. Jne.
-
Külaline
Miks peaks keegi üüripinnal elama?Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2026 11:31 Mis kujundamist üksiku mehe üüripinnal ikka olla saab.
-
Külaline
Kuidas see välja tuli?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 10:31Kes ütles, et kasinust ja karskust. Paljud ei taha peale pikka suhet enam kellegagi koos elada, ei pea mingit suurt traumat selleks olemagi. Ma ka näiteks ei taha. Kui mõni väga peale pressib, siis ütlen ka, et no mul on suur trauma lapse isaga lahkuminekust ja sellepärast. Trauma on küll, sest ta jalutas meie lapsehoidjaga minema, aga see pole põhjus. Päevapealt see muidugi ei juhtunud, suhe oli pikka aega enne kestnud, aga mina sellest ei teadnud. Aga pärast seda ei taha kellegagi koos tõesti elada, sest vabadus tundub meeldivam.Guest kirjutas: ↑11 Apr 2026 09:56Korralik muinaslugu muusikas ikka mõnel välja mõeldud ... Hull ja segane eksnaine, kellega loomulikult lapsed otsustati saada, hakkas heast peast korralikku pereisa tarumeerima ja tõmbas täiesti lambist koos lastega teise mehega juurde. Tüüpiline naiste käitumine lausa. Sellest ajast peale on mees olnud kasinust ja karskust hindav poissmees ja dekoreerib kodu nipsasjade ja diivanipatjadega.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 09:35. Eksnaine tekitas korraliku suhtetrauma ja arusaadav, et ei taha uuesti haiget saada. Nad elasid väga pikalt koos enne kui naine päeva pealt kadus uue juurde.
-
Külaline
ikka saab. minu üürnik näiteks on maalide, küünalde ja toataimedega oma elamise väga hubaseks kujundanud. tegemist on muidugi ka romantilise katusekorteriga, kus on kuuskandis lagi ja välja puhastatud talad.Guest kirjutas: ↑10 Apr 2026 11:31 Mis kujundamist üksiku mehe üüripinnal ikka olla saab.
-
Külaline
Minu tuttav elab näiteks sellepärast üüripinnal, et läks naisest lahku ja ei taha oma 400 ruuduses majas üksi elada. Maja on müügis, aga kuna on tegemist hingehinnaga majaga, siis kaks aastat juba müügis. Kui müüdud saab, siis ostab uue kodu, aga hetkel ülteb, et ei tea, milline see peaks olema või kuhu maale ta üldse elama läheb ja nii see aeg läheb.
-
Külaline
Ma saan aru. Ma küll nii ekstreemne pole, et külaliste järgi koristama jooksen aga minu isiklik kiiks on näiteks segistite ja kraanikausside puhtusKülaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 12:34Sellisega on elu väga hull, ta ei saagi kellegagi koos elada. Sain sellisega lapse ja siis inimene lihtsalt minestas, kui laps oli roostevabale köögitehnikale näpujäljed teinud ja ma ei olnud suutnud seda kohe ära puhastada. Niimoodi ärritus, et selle peale läksin mina vihaseks. Ma tegelesin ellujäämisega, see inimene ajab näpujälgi taga. Külalised peletas ka kõik minema, sest näiteks külaline käis WC-s, ta läks tema järelt koristama ja jättis inimesed üksi. Aja möödudes jäid need nühkimised aina enam minu kaela ka, see hakkas mind eriti palju häirima. Kui pole rahul, nühi siis ise.Tutiga Täi kirjutas: ↑11 Apr 2026 12:30 Kunagi ammu olin külas mehel, kelle korter oli nii steriilne ja piinlikult puhas, et seal tõesti ei julgenud sammugi astuda või midagi puutuda. Tundus, et isegi ukselingid olid läikima löödud. Kõik asjad riiulil olid kui joone järgi paigas, tekkis tunne nagu muuseumis oleks.
Köögis mul kodus samamoodi on kraanikauss ja segisti alati läikivad.
Lapsed on mul ka. Üks 12 ja teine 2.5a ja eks ma siis oma kiiksu pärast käin mitu korda päevas lapiga vehkimas. Aga ma ei nõua, et lapsed seda teeka, sest aee on MINU kiiks.
Samas mul eka oli megaräpane. Aga ma kunagi ei näägutanud selle kallal. Ma siis vaikselt käisin koguaef lapiga järgi. Sest ma teadsin, et see on minu probleem.
-
Külaline
Ehk sobis, kuna läksid suhtesse.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:40Samas mul eka oli megaräpane.
Või mees oli tavaline, ainult sinu vaatest räpane?
-
Külaline
Mu sõbranna koos mehega müüvad 300 ruudust pea kahemiljonilist maja juba 6 aastat, mitte midagi väga ei toimu. Ise elavad juba aastaid teises majas.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 15:31Minu tuttav elab näiteks sellepärast üüripinnal, et läks naisest lahku ja ei taha oma 400 ruuduses majas üksi elada. Maja on müügis, aga kuna on tegemist hingehinnaga majaga, siis kaks aastat juba müügis. Kui müüdud saab, siis ostab uue kodu, aga hetkel ülteb, et ei tea, milline see peaks olema või kuhu maale ta üldse elama läheb ja nii see aeg läheb.
-
Külaline
Nii ja naa. Armastus oli nii suur lihtsalt.,Eksiga kokku saades elaski ta päris "poissmehe" korteris, mida selleks arvatakse. Jagas korterit teise mehega. Ei olnud seal keegi kunagi tolmu võtnud ega ka pliiti puhastanud. Oli 28 kui mina temaga tutvusin. Ma olin 24.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], xqwerty ja 7 külalist