Keda valite?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ilmselt Madisoni.
Külaline

[/quote]
Voi Karmen Jolleri, kes minu silmis on sama madalal kui Jana Toom.
[/quote]

Ma saan aru, et Toomi valivad venemeelsed, aga kelle lemmik küll Joller on?
süvariik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas süvariik »

Valisin Kaljuranna. Tema põhimõtted sümpatiseerivad ning kui oli sotside hulgast valida, kas parlamenti võiks saada mees või naine, siis kahtlemata läheb hääl naisele, et nende esindatust tõsta.
Kägu2

Postitus Postitas Kägu2 »

Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 19:23
[/quote]

[/quote]
No mingi valemiga ta riigikokku sai, järelikult on tal fännibaas olemas. Masendav ja rumal tegelane.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Kägu2 kirjutas: 04 Juun 2024 21:27
Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 19:23
[/quote]
No mingi valemiga ta riigikokku sai, järelikult on tal fännibaas olemas. Masendav ja rumal tegelane.
[/quote]

Nõus. Isehakanud "staar-perearst". Minu hääl läheb Jaagule. Ei salli neid feministe ja perverte.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 04 Juun 2024 17:04
Kägu kirjutas: 04 Juun 2024 16:45 E. Sepp oleks justkui üks vähestest kes jäi sõelale - viimasel ajal hääletan ainult nende poolt, kes avalikult julgesid koroonapasside ja sisuliselt sundvaktsineerimisele vastu astuda. Selle loogika järgi võiks ka EKRE sobida. Kuigi EKRE poolt ka ei tahaks hääletada.
Aga siis vaatasin edasi nende programmi, ja oli jälle toetame rohepööret ja Ukrainat ja siis otsustasin, et ei hääleta.
Euroopasse tuleks saata kedagi, kes Eesti huve seal esindaks ja kaitseks. Aga kõik koogutavad kaasa, mida mittevalitud Ursula jne neile ette söödavad.
Nii et valima ei lähe suure tõenäosusega. Või kui tekib tunne, et jumala eest reform ei saaks hääli, siis protestiks annaks ekrele. Aga tundub ikka nagu koolera ja katku vahel
Valik teha. Pole intelligentseid ja julgeid poliitikuid meil
Sinu andmata hääl realiseerub võib-olla Jana Toomi või Mihhail Kõlvarti europarlamendi saadikuks saamisena. Mõtle veel läbi.
Äärmisel juhul võib olla keegi Isamaast. Ükskõik kellele annan, siis puhtalt selle pärast et Reformile proportsionaalselt vähem, aga hääle raiskamine tundub nii ehk naa. Kahju häälest :( . Endiselt ei saa aru, kes veel IKKA nende poolt hääletaks.
Külaline

Kägu kirjutas: 04 Juun 2024 16:45 E. Sepp oleks justkui üks vähestest kes jäi sõelale - viimasel ajal hääletan ainult nende poolt, kes avalikult julgesid koroonapasside ja sisuliselt sundvaktsineerimisele vastu astuda. Selle loogika järgi võiks ka EKRE sobida. Kuigi EKRE poolt ka ei tahaks hääletada.
Aga siis vaatasin edasi nende programmi, ja oli jälle toetame rohepööret ja Ukrainat ja siis otsustasin, et ei hääleta.
Euroopasse tuleks saata kedagi, kes Eesti huve seal esindaks ja kaitseks. Aga kõik koogutavad kaasa, mida mittevalitud Ursula jne neile ette söödavad.
Nii et valima ei lähe suure tõenäosusega. Või kui tekib tunne, et jumala eest reform ei saaks hääli, siis protestiks annaks ekrele. Aga tundub ikka nagu koolera ja katku vahel
Sinu andmata hääl realiseerub võib-olla Jana Toomi või Mihhail Kõlvarti europarlamendi saadikuks saamisena. Mõtle veel läbi.
Minu meelest oleks just hea, kui ta ei hääletaks, sest on suur tõenäosus, et ta võib juistnimelt Toomi või Kõlvartit valida, Venemaa toetaja (Ukraina toetamise vastane) ja uhhuu-vandenõuteoreetik (sundvanktsineerimine) nagu ta on- igal juhul valib ta midagi lolli.
Külaline

Tahaks ka näha, kes valiks Jollerit, Irja Lutsarit, Luukas Ilvest, noort Terrast, Igor Taro, Tarandit? Ime, et Luisa Rõivas ei kandideeri :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 22:54
Minu meelest oleks just hea, kui ta ei hääletaks, sest on suur tõenäosus, et ta võib juistnimelt Toomi või Kõlvartit valida, Venemaa toetaja (Ukraina toetamise vastane) ja uhhuu-vandenõuteoreetik (sundvanktsineerimine) nagu ta on- igal juhul valib ta midagi lolli.
Et kui ma pole Ukraina sõja toetamise poolt siis ma olen automaatselt Ukraina vastu ja vene poolt Ma olen 100% venemaa vastu. Aga pole ka otseselt Ukraina poolt, mitte vähemalt nii palju, et arvan, et Eesti peaks oma inimesi või raha sinna saatma. Sõjas on kaks euroopa enim korrumpeerunud riiki, ja ka ukraina "juhiks" on korrumptant, nii nagu Venemaa eeski. Lihtsalt mõõtmed veidi teised. Ma olen inimeste tapmise vastu. Nii vene kui ka ukraina omade. Mis on selle sõja "võit"? Kui vaadata kaarti veel korraks siis peaks selge olma, et Ukraina sealt "võitjana" ei välju. Sundvaktsineerimise ja koronapasside VASTU võivad olla ka need, kes mingil põhjusel ise vaktsineerisid. Aga ilmselt sinusugusel on vaja väga lihtsat maailmavaadet, mustvalget.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 22:49
Äärmisel juhul võib olla keegi Isamaast. Ükskõik kellele annan, siis puhtalt selle pärast et Reformile proportsionaalselt vähem, aga hääle raiskamine tundub nii ehk naa. Kahju häälest :( . Endiselt ei saa aru, kes veel IKKA nende poolt hääletaks.
Eilse info kohaselt on sotsid 2 ja ref 2, isamaa 1ja Ekre 1, seega käib võitlus selle viimase mandaadi päras, kas selle saab Isamaa, Ekre, Toom/Kõlvart või isegi üllataja Peterson, sest küsitlejad ilmselt Petersoni toetajateni ei jõua. Seega kõik valima.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 23:05
Et kui ma pole Ukraina sõja toetamise poolt siis ma olen automaatselt Ukraina vastu ja vene poolt Ma olen 100% venemaa vastu. Aga pole ka otseselt Ukraina poolt, mitte vähemalt nii palju, et arvan, et Eesti peaks oma inimesi või raha sinna saatma. Sõjas on kaks euroopa enim korrumpeerunud riiki, ja ka ukraina "juhiks" on korrumptant, nii nagu Venemaa eeski. Lihtsalt mõõtmed veidi teised. Ma olen inimeste tapmise vastu. Nii vene kui ka ukraina omade. Mis on selle sõja "võit"? Kui vaadata kaarti veel korraks siis peaks selge olma, et Ukraina sealt "võitjana" ei välju.
Ega sa sellest aru ei saa, et Ukraina sõdib piltlikult öeldes ka meie eest. Sestap peaks sind nende kestmine ja vaenlase kurnamine vägagi huvitama, et Veremaa sõduri kirsa järgmisena sinu ukselävel poleks. Krt samas vaadates, kui palju neid Kremli-meelseid täiesti tavalisi eestlasi on, siis mõtled küll, et kui hulluks peaks asi minema, et neile mõistus p.rsest pähe tuleks. Aina enam kuulen ma seda de.iilset ila, kuidas Eesti provotseerib venelasi oma liitlasvägede ja Kaitseväe tegevustega jne. Uskumatuid lambaid on meil ikka palju. Ja kusjuures, sorry, ma toon ka selle lamedamaalisuse teema sisse, aga kõik needsamad Kremli-meelsed saavad oma info kuskilt sekundaarsetest allikatest ja "oma peaga mõtlejatelt", seega alati laulavad nad nagu ühest suust ka sundvaktsineerimisest jms.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 07:45

Et kui ma pole Ukraina sõja toetamise poolt siis ma olen automaatselt Ukraina vastu ja vene poolt Ma olen 100% venemaa vastu. Aga pole ka otseselt Ukraina poolt, mitte vähemalt nii palju, et arvan, et Eesti peaks oma inimesi või raha sinna saatma. Sõjas on kaks euroopa enim korrumpeerunud riiki, ja ka ukraina "juhiks" on korrumptant, nii nagu Venemaa eeski. Lihtsalt mõõtmed veidi teised. Ma olen inimeste tapmise vastu. Nii vene kui ka ukraina omade. Mis on selle sõja "võit"? Kui vaadata kaarti veel korraks siis peaks selge olma, et Ukraina sealt "võitjana" ei välju.
Ega sa sellest aru ei saa, et Ukraina sõdib piltlikult öeldes ka meie eest. Sestap peaks sind nende kestmine ja vaenlase kurnamine vägagi huvitama, et Veremaa sõduri kirsa järgmisena sinu ukselävel poleks. Krt samas vaadates, kui palju neid Kremli-meelseid täiesti tavalisi eestlasi on, siis mõtled küll, et kui hulluks peaks asi minema, et neile mõistus p.rsest pähe tuleks. Aina enam kuulen ma seda de.iilset ila, kuidas Eesti provotseerib venelasi oma liitlasvägede ja Kaitseväe tegevustega jne. Uskumatuid lambaid on meil ikka palju. Ja kusjuures, sorry, ma toon ka selle lamedamaalisuse teema sisse, aga kõik needsamad Kremli-meelsed saavad oma info kuskilt sekundaarsetest allikatest ja "oma peaga mõtlejatelt", seega alati laulavad nad nagu ühest suust ka sundvaktsineerimisest jms.
Nõustun viimasega 100% ja täiendan. Ekreiidid kisavad, et andsime ära kõik järelveetavad suurtükid ja Javelinid, et millega, me siis ennast kaitseme. No kuulge, kõik meile ohuks olevad tankid ja muu tehnika on praegu Ukrainas, kus neid meie antud relvadega hävitatakse. Seda enam, et osadel Javelinidel hakkas kõlblik kuni aeg otsa saama.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Ei vali EKRE ega Reformierakonna kandidaati, eks ülejäänud "pärlite" hulgast tuleb siis keski enam-vähem sobiv välja noppida.
Külaline

[/quote]

[/quote]
Ukrainlane ei sõdiks mitte kellegi teise eest. Varastavad omade tagantki ju. Ja Ukraina sõda pole kuidagi minu sõda. Venemaal pole põhjust eestisse tulla, v.a kui Eesti relvadega hakatakse Venemaad ründama sest siis on NATO de facto sõjas.
Mina saan küll väga hästi aru inimestest kes laiskuse ja rumaluse tõttu ei viitsi mainstream meediast kaugemale vaadata. Aga kui tahaks siis võiks Ukraina-Vene kriisi tagamaid uurida- mis on olnud lääne euroopa osa kriisi tekkimises ja mis on olnud Ukraina enda osa. Aga noh, vaevalt et sinusugused ka nt pfeizeri kliinilise katse tulemusi lugesid (mina lugesin), kust oleks omad jArelsused saanud teha. Ja kui muud ei oska öelda, siis paned jälle kremlimeelsuse sundvaktsineerimisega samasse patta. Ma olen kaugel kremlimeelsusest, aga see ei lahe sinu lihtsa maailmavaatega kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 07:45
kui hulluks peaks asi minema, et kremlimeelsetele mõistus p.rsest pähe tuleks.
Ukraina kremlimeelsetele oli tarvis, et venelane otseselt neid endid ja nende lähedasi vägistaks, tapaks, vangistaks, nende kodud puruks pommitaks. Nüüd alles saavad aru, vangutavad päid ja räägivad "ei saa aru kuidas see võimalik on, miks nii tehakse!". Venelasele ei ole vähimalgi määral oluline, oma või vaenlane. Kõige rohkem tapab ta ju venemaa noori mehi. Sündida venemaal meessoost, tähendab hoobilt olla kahuriliha. Ukrainas ka saidki esmalt kannatada just kremlimeelsed sest venelane alustas sõda piirkonnas, kus neid rohkem oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 09:44 Venemaal pole põhjust eestisse tulla
Ma tahaks ka nii sinisilmne olla, oleks elu lihtsam. Venemaa oma imperialistlike ideaalidega on alati tahtnud siia tulla, see maa kuulubki nende arvates neile. Mingi teine/väike rahvas kuskil on ainult prügi nende jaoks, kes tuleb lihtsalt massiga minema lükata. Vaata kasvõi youtubest Venemaal tehtud tänavaküsitlusi. Nad räägivad ainult "territooriumitest" ja ei saa arugi, et lähevad teist riiki ründama ja oma "russkii mir"-i peale suruma neile, kes sellest kuuldagi ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 11:27
Ma tahaks ka nii sinisilmne olla, oleks elu lihtsam. Venemaa oma imperialistlike ideaalidega on alati tahtnud siia tulla, see maa kuulubki nende arvates neile. Mingi teine/väike rahvas kuskil on ainult prügi nende jaoks, kes tuleb lihtsalt massiga minema lükata. Vaata kasvõi youtubest Venemaal tehtud tänavaküsitlusi. Nad räägivad ainult "territooriumitest" ja ei saa arugi, et lähevad teist riiki ründama ja oma "russkii mir"-i peale suruma neile, kes sellest kuuldagi ei taha.
Miks peaks Venemaa minema sõtta NATOsse kuuluva riigi vastu? Ehk siis ainuke põhjus mis ma su jutust välja loen et me oleme väike prügi ja inimesed tänavalt ütlesid. Okei. Aga miks nad seda praeguseks teinud pole? Ja siis nad peaksid ju Läti ka võtma? Aga leedu?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 11:36
Miks peaks Venemaa minema sõtta NATOsse kuuluva riigi vastu? Ehk siis ainuke põhjus mis ma su jutust välja loen et me oleme väike prügi ja inimesed tänavalt ütlesid. Okei. Aga miks nad seda praeguseks teinud pole? Ja siis nad peaksid ju Läti ka võtma? Aga leedu?
Mis sa arvad, miks Eestil Euroopasse kiire hakkas? Sest näha oli, et juba siis oli venelasel see plaan Eesti ära võtta. Oli valik kas Euroopa ja NATO või venemaa.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2024 11:36
Inimesed tänavalt peegeldavad hästi seda üldist meelsust ja mõtteviisi, mida kohalik propaganda väga usinalt toidab ja sihipäraselt üles kütab. Mina arvan, et seni ongi NATO neid tagasi hoidnud, seejuures on Venemaa kogu aeg öelnud, et NATO "laienemine" Ida-Euroopasse (pane tähele, nad räägivad alati nii, nagu oleks NATO kuidagi omaalgatuslikult nende piiri äärde tulnud, mitte et vastavad riigid ISE soovisid sellega esimesel võimalusel liituda - teadagi, mille/kelle pärast) oli suur viga ja reetmine. Eks ikka seetõttu, et nad peavad seda piirkonda enda mõjusfääri kuuluvaks, kus ise kamandada ja oma korda kehtestada. Ja kahjuks hoiab Venemaad eemal ainult jõu näitamine, sellest "keelest" nad saavad aru. Seda jälle ei mõista tsiviliseeritud Lääne-Euroopa, kes on siiani Venemaa suhtes üsna naiive olnud, nüüd Ukraina sõda on pisut nende silmi avanud. Tuleb leppida, et meil on veel 21. sajandil siin Euroopas riik, kes oma mõtteviisiga on jäänud kuskile barbaarsesse keskaega ja elab minevikus nii oma eesmärkide kui käitumise poolest. Normaalsele, tänapäevase moraaliga inimesele ongi see raskesti mõistetav. Kokkuvõttes ei tohi NATO ennast ühelgi hetkel nõrga või killustatuna näidata, sest see on selge märk Venemaale, et võib rünnata keda iganes nad tahavad. Ja nad tahavad.
Külaline

Juba kisubki teema kiiva… tehke sõjale eraldi teema
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu, taivopalm, xqwerty ja 8 külalist