Ilmselt on see vesipea tema ise. Juust on korduvalt öelnud, et on siin foorumis, sest tal on igav. Mul küll igav pole, kui oma mehega koos olen. Juustu mees eksisteerib ainult tema peas.
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Külaline
Kah täitsa võimalik. Fantaasia lippab inimesel mitmes muuski asjas.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:27Ilmselt on see vesipea tema ise. Juust on korduvalt öelnud, et on siin foorumis, sest tal on igav. Mul küll igav pole, kui oma mehega koos olen. Juustu mees eksisteerib ainult tema peas.
-
Külaline
Kuulge inimesed, otsige mingi muu teema, mida lahata või minge jalutage õues tiir vms. Kui ta teil nii pinnuks silmas on, mida te siis vaatate. Jätke rahule see närimine, püha jumal. Blokeerige ta ära kui häirib ja jutul lõpp. Mind ei häiri ta kuskilt otsast, vastupidi, suisa meeldib.
-
Külaline
Aga sina ära kamanda, mida teised peavad tegema. Teeksid oma lemmikule sellega karuteene, talle nimelt jubedalt meeldib tähelepanu saada. Keegi ei näri, inimene ise on kõiki neid asju enda kohta rääkinud, kuigi keegi pole küsinud. Kõige hullem tema jaoks oleks ilmselt see, kui temast ei räägita, sellest see hull pingutus kogu aeg igale poole ennast toppida.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:36 Kuulge inimesed, otsige mingi muu teema, mida lahata või minge jalutage õues tiir vms. Kui ta teil nii pinnuks silmas on, mida te siis vaatate. Jätke rahule see närimine, püha jumal. Blokeerige ta ära kui häirib ja jutul lõpp. Mind ei häiri ta kuskilt otsast, vastupidi, suisa meeldib.
-
Külaline
Sa oled kah nagu katkine plaat.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:36 Kuulge inimesed, otsige mingi muu teema, mida lahata või minge jalutage õues tiir vms. Kui ta teil nii pinnuks silmas on, mida te siis vaatate. Jätke rahule see närimine, püha jumal. Blokeerige ta ära kui häirib ja jutul lõpp. Mind ei häiri ta kuskilt otsast, vastupidi, suisa meeldib.
-
Külaline
See ongi juustupi isikuteema, just siin võib temast rääkida ju. Kui teda ennast see "närimine" häiriks, siis oleks ta võinud ammu modele märku anda, et teema lukku pandaks ja kindlasti oleks tema soovi peale seda tehtud ka. Tundub küll, et ta pigem ikka naudib seda tähelepanu, mida siit saab.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:36 Kuulge inimesed, otsige mingi muu teema, mida lahata või minge jalutage õues tiir vms. Kui ta teil nii pinnuks silmas on, mida te siis vaatate. Jätke rahule see närimine, püha jumal. Blokeerige ta ära kui häirib ja jutul lõpp. Mind ei häiri ta kuskilt otsast, vastupidi, suisa meeldib.
-
Külaline
Ta on päev otsa pooltes teemades endast rääkinud, et palunpalunpalun, rääkige nüüd minust. No saab nüüd poolkaifi kätte.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:48See ongi juustupi isikuteema, just siin võib temast rääkida ju. Kui teda ennast see "närimine" häiriks, siis oleks ta võinud ammu modele märku anda, et teema lukku pandaks ja kindlasti oleks tema soovi peale seda tehtud ka. Tundub küll, et ta pigem ikka naudib seda tähelepanu, mida siit saab.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:36 Kuulge inimesed, otsige mingi muu teema, mida lahata või minge jalutage õues tiir vms. Kui ta teil nii pinnuks silmas on, mida te siis vaatate. Jätke rahule see närimine, püha jumal. Blokeerige ta ära kui häirib ja jutul lõpp. Mind ei häiri ta kuskilt otsast, vastupidi, suisa meeldib.
-
Külaline
Mina panen ka talle plusse. Põhimõtteliselt, et seda sinu poolt tulevat vihalaviini pisutki balansseerida.
-
Külaline
Võtsin muide esimene kord sõna antud teemal.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:44Sa oled kah nagu katkine plaat.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:36 Kuulge inimesed, otsige mingi muu teema, mida lahata või minge jalutage õues tiir vms. Kui ta teil nii pinnuks silmas on, mida te siis vaatate. Jätke rahule see närimine, püha jumal. Blokeerige ta ära kui häirib ja jutul lõpp. Mind ei häiri ta kuskilt otsast, vastupidi, suisa meeldib.
-
Külaline
No teil kõigil on miskipärast ühte tüüpi kirjavead.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 20:14Võtsin muide esimene kord sõna antud teemal.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:44Sa oled kah nagu katkine plaat.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:36 Kuulge inimesed, otsige mingi muu teema, mida lahata või minge jalutage õues tiir vms. Kui ta teil nii pinnuks silmas on, mida te siis vaatate. Jätke rahule see närimine, püha jumal. Blokeerige ta ära kui häirib ja jutul lõpp. Mind ei häiri ta kuskilt otsast, vastupidi, suisa meeldib.
-
Külaline
Millised siis täpselt?
Mul on ka igav. Olen titega kodune praegu ja vihmastel päevadel kui liiga laisk olen löön aega siin surnuks. Elan ka välismaal, sõpru on vähe. Meest pole.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:27Ilmselt on see vesipea tema ise. Juust on korduvalt öelnud, et on siin foorumis, sest tal on igav. Mul küll igav pole, kui oma mehega koos olen. Juustu mees eksisteerib ainult tema peas.
Aga ma ei viitsiks elusees niimoodi oma elu letti lüüa.
Enamuse ajast kui vastan, teen seda külalisena. Enamuses kodunurgas. Ma pigem olen lugeja kui vastaja. Vaielda ma ei viitsi kellegagi.
Aga järjest enam jääb ka mulle tunne, et tal on mingit sorti häire(kas siis tõesti alkoholism- siis üldiselt ei mäleta mida ja millal kokku kirjutatud on, või mõni tõsisem psüühikahäire).
-
Külaline
Ükskord juust ütles, et on jah.
-
Külaline
Tore paar kûll siis. Joovad teineteist laua alla ja jauravad foorumis.
-
Külaline
Jah, Jeemenis on kuu kommunaalarve 11 eurot, seega jääb raha ka muuks tegevuseks. Nii ta kirjutas.
-
Juustup
Täppi panid, ongi. Tuttavad ca 13 aastat, millest abielus 3 aastat. Muidugi dga me need 13 aastat jutti ei suhelnud, oli aastatepikkuseid pause.
/Juustup
HahaaKülaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 21:59Postitus on kustutatudMupsik kirjutas: ↑17 Juul 2024 20:27Mul on ka igav. Olen titega kodune praegu ja vihmastel päevadel kui liiga laisk olen löön aega siin surnuks. Elan ka välismaal, sõpru on vähe. Meest pole.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 19:27
Ilmselt on see vesipea tema ise. Juust on korduvalt öelnud, et on siin foorumis, sest tal on igav. Mul küll igav pole, kui oma mehega koos olen. Juustu mees eksisteerib ainult tema peas.
Aga ma ei viitsiks elusees niimoodi oma elu letti lüüa.
Enamuse ajast kui vastan, teen seda külalisena. Enamuses kodunurgas. Ma pigem olen lugeja kui vastaja. Vaielda ma ei viitsi kellegagi.
Aga järjest enam jääb ka mulle tunne, et tal on mingit sorti häire(kas siis tõesti alkoholism- siis üldiselt ei mäleta mida ja millal kokku kirjutatud on, või mõni tõsisem psüühikahäire).
No kes paneb enda nimeks Juustup? Sest talle meeldib juust. Mulle meeldib mu laps.
Kaaluprobleem- on olemas, ei vaidle vastu absoluutselt. Kas just suur!? Kaheldav. 10 üleliigset.
Mugavuspagulane olen ka juba 12 aastat. Nüüdseks enam ei, sest siin elu vaat sitem veel kui Eestis.
Miks ma midagi arvata ei tohi? Sest ma olen paks ja meest pole?
Tegin teadliku valiku selles osas. Lapsel isa on, suhtleme, toetab jne aga koos lihtsalt ei ela
Viimati muutis Mupsik, 18 Juul 2024 00:07, muudetud 1 kord kokku.
-
Püha õde kloostrist
See teema on hea näide sellest, et vaesus ja vaeses riigis elamine teevad inimese kurjaks. Vaesel pole muud meelelahutust kui võõrastega anonüümses foorumis kraagelda. Isegi kloostris on elu selles mõttes parem, et teenid vaikselt jumalat ja ei kraakle teistega. Mõtle selle peale juustup ja kutsun sind kloostri rüppe lunastust otsima sellest patusest maailmast.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist