Abiväest

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 10:59Pole vaja rääkida endast kui abimehest. Täiesti tavaline äranihverdaja. Jutt jookseb, teod ei toeta.
Ma omaarust ei pakkunudki abi. Huvitav, kas sa lugesid kaudselt välja, et pakun abi?
Kuigi mul mõttest käis küll see läbi, et pakuks ennast üksikule naisele appi, et ei tea äkki midagi juhtub sellist. Iseenesest ju tahaks küll nii kui mõlemale sobib.

Ja kui ma kuskile läheksingi appi kellegi naisterahvale, siis ongi oht, et võib temas midagi meeldima hakata. Tahan ma seda või ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 11:00Abi soovitakse mitte teed pakkuda
Teed juuakse peale töö sooritamist. Peale tee joomist on veel see oht, et tehakse ....
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 11:38Kuigi mul mõttest käis küll see läbi, et pakuks ennast üksikule naisele appi, et ei tea äkki midagi juhtub sellist. Iseenesest ju tahaks küll nii kui mõlemale sobib.
A sul üldse mingeid tehnilisi oskusi on, mida pakkuda? Ega mingi selliseda, kel käed taguotsast välja kasvanud, pole niikuinii midagi teha.
Külaline

Mina võtsin hiljaaegu suurel köögikapil ukse eest ära ja no ei saanud üksinda tagasi! Hinged käivad nuppudega kokku, aga uks tuleb hoida mm pealt õiges asendis, et nupud kohakuti oleks ja no ei saanud ühe käega hoida ust tasakaalus ja teisega nuppe vajutada! Uks vajus muudkui viltu, otsapidi vastu kõrvalolevat pliiti ja juba olid kriimud kõik ukse peal. Mässasin tükk aega, lõpuks kutsusin tuttava appi, siis mina hoidsin ust, tema vajutas hinged kokku. Oleksingi üksinda ära lõhkunud selle ukse ja vaata, et veel pliidi või põranda ka!
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 12:17
Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 11:38Kuigi mul mõttest käis küll see läbi, et pakuks ennast üksikule naisele appi, et ei tea äkki midagi juhtub sellist. Iseenesest ju tahaks küll nii kui mõlemale sobib.
A sul üldse mingeid tehnilisi oskusi on, mida pakkuda? Ega mingi selliseda, kel käed taguotsast välja kasvanud, pole niikuinii midagi teha.
Tegelikult on küll tehnilisi oskusi. Ja julgen ennast ka kiita selle eest. Olen ise saanud hakkama pea kõikide asjadega mis on vaja läinud.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 12:33 Mina võtsin hiljaaegu suurel köögikapil ukse eest ära ja no ei saanud üksinda tagasi! Hinged käivad nuppudega kokku, aga uks tuleb hoida mm pealt õiges asendis, et nupud kohakuti oleks ja no ei saanud ühe käega hoida ust tasakaalus ja teisega nuppe vajutada! Uks vajus muudkui viltu, otsapidi vastu kõrvalolevat pliiti ja juba olid kriimud kõik ukse peal. Mässasin tükk aega, lõpuks kutsusin tuttava appi, siis mina hoidsin ust, tema vajutas hinged kokku. Oleksingi üksinda ära lõhkunud selle ukse ja vaata, et veel pliidi või põranda ka!
Võib jah igasuguseid pisikesi suuri takistusi ette tulla, täitsa tean!
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 11:38
Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 10:59Pole vaja rääkida endast kui abimehest. Täiesti tavaline äranihverdaja. Jutt jookseb, teod ei toeta.
Ma omaarust ei pakkunudki abi. Huvitav, kas sa lugesid kaudselt välja, et pakun abi?
Kuigi mul mõttest käis küll see läbi, et pakuks ennast üksikule naisele appi, et ei tea äkki midagi juhtub sellist. Iseenesest ju tahaks küll nii kui mõlemale sobib.

Ja kui ma kuskile läheksingi appi kellegi naisterahvale, siis ongi oht, et võib temas midagi meeldima hakata. Tahan ma seda või ei taha.
Ei, ei võtnud isiklikult, tunnen ju mitteabistaja ära. Pealegi ei viitsi ma kasuahnetega aega raisata.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 11:38

Tundub, et oled nii kiimas ja meeleheitel, et iga naisterahvas hakkab meeldima.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 13:32
Tundub, et oled nii kiimas ja meeleheitel, et iga naisterahvas hakkab meeldima.
Üldiselt ma arvan, et iga mees vaatab naisi sellise pilguga, et kuidas meeldib. Mõni meeldib nii, et tahaks ka katsuda ja vb midagi rohkematki mõttes.
Aga iga naisterahvaga nii pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 13:31Ei, ei võtnud isiklikult, tunnen ju mitteabistaja ära. Pealegi ei viitsi ma kasuahnetega aega raisata
Mida ei võtnud isiklikult, kuidas oldi kasuahne ja mitteabistaja?
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 08:05 Olen üksik naisterahvas. Mul on vaja mööblit maha võtta ,ja vedada, mõni toru vaja läbi lõigata, uut mööblit kokku panna. Tahaksin, et keegi oleks abis.
Kas sina pusiksid ikka ise, laenutaks Vanbussi, teeksid kõik ise? Kutsuks kellegi appi? Kelle?
Oskaksite soovitada teenusena kuidagi?
mina telliskin torumehe või remondimehe või elektriku.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 16:07mina telliskin torumehe
Hea mõte. Ka torumehega saab peale töö sooritamist teed koos juua....
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 22:50
nii meeleheitel ma nüüd ka ei ole.
Külaline

kana kirjutas: 17 Apr 2026 23:01
See soovitus oli TA-le.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Apr 2026 23:26
kana kirjutas: 17 Apr 2026 23:01

See soovitus oli TA-le.
Sa vist ei saanud teemast aru. Inimene rääkis erinevatest töödest, milles tal oleks abi vaja, aga sina ajad vägaisi jutu oma seksiteemadele, ilmselt on sul sellest väga puudus. Aga teemaalgatajal mitte. Ongi raske mingit normaalset töömeest leida, võid sattudagi mingite jobude nilbikute peale, kes teha ei oska midagi, aga hakkavad ligi litsuma.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 16:07mina telliskin torumehe või remondimehe või elektriku.
Nemad oleksid kasuahned.

TA soovib, et abiks ollakse. Siis vb kutsub hoopis kellegi sõbranna mööblit hoidma. Pärast võivadki koos veini juua.

Või kui meest vaja, siis kas pole ühtegi tuttavat sellist?
Kas TA loodab et saab tasuta neid ära kasutada? Siis tekib küsimus, et palju sa siis maksad. Teed õlled välja?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Apr 2026 07:55Ongi raske mingit normaalset töömeest leida, võid sattudagi mingite jobude nilbikute peale, kes teha ei oska midagi, aga hakkavad ligi litsuma.
Aga kui see töömees oleks ilus, meeldiv, pikk, oskab tööd teha, hakkab üritama midagi, siis arvad, et vat kus on tõeline mees. Teab mis tahab. Siis poleks ju vastu “ligi litsumisele”
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Apr 2026 09:48Aga kui see töömees oleks ilus, meeldiv, pikk, oskab tööd teha
Siis on oht töömehele, et naine hakkab ahistama ja ligi litsuma. Teed töömehele pakkuma ja võileivakest.
Külaline

Aga proovi lehte hange.ee
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2026 12:17A sul üldse mingeid tehnilisi oskusi on, mida pakkuda? Ega mingi selliseda, kel käed taguotsast välja kasvanud, pole niikuinii midagi teha.
Ma jäin mõtlema. Mehed peavad oskama, raha olema, et naisele sobida. Jah võib küll nii olla.
Aga kas naine peab lihtsalt olema. Mis oskusi tal peaks olema, ilma milleta pole niikuinii temaga midagi teha?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 6 külalist