Mees ei kingi lilli

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 21:27
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 20:53
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 19:33 Minu mees ei too pikalt enam lilli. Suhe on ka selline, passiivne. Mingist romantikast jms pole juttu. Aga täna tõi lilled. Ma viimased paar päeva tema peale pahane olnud, põhjusega, ta teab seda ise ka. Ja palun, nüüd on ilmselt 1+1 diiliga lilled ostnud, millel ilmselt tähtaja lõpp lähedal. Oli lauale jätnud koos poekotiga ja läks ise tööle tagasi. Ja minul on nüüd see rõõm need lilled vaasi panna, kust juba väiksed õied on ära kukkunud ja lehti tuleb kõvasti. Nii et kõigepealt panin need juba natuke nirud lilled vaasi ja siis koristasin ka põrandat ja lauda.
Ega ta nimelt neid selliseid kehvemaid ei ostnud, ta arvab, et raha ka mujale panna. Aga mina mõtlen, et kui juba osta, osta ilusad. Rõõmu mul nendest pole, kui aus olla. Ja kui mees tuleb koju, ja kui ütlen, et pole kõige ilusamad, on jälle jama. Siis kui ka ostab, on ikka kehvasti.

Lillede kinkimine peaks tulema heast südamest, mitte kohusetundest ja teadmisest, et keegi ootab (nõuab).
Tõestus. Mees võib teha mida tahab. Rahul ei olda kunagi. Pakun, et oled kuskil 45 vanuses. Ja vean kihla, et sina ju midagi enda poolt ette ei võta, et suhe ka selline, passiivne ei oleks. Mees ikka peab kõrvadel käima ja prouad lõbustama. Onju
p,s seda sa muidugi ei karda, et mehel viskab lõpuks kaane maha selline elu.
Midagi läheb täppi. Eriti see osa, kus mees võib teha mida tahab :). Ja mina üksi laste-töö-majapidamise jne. Mul pole probleemi olla lastega üksi juhul kui oleksin ametlikult üksikvanem. Aga lastel on kaks vanemat. Kui ühel ei ole võimalust oma "Klaasi" vahepeal täita, siis pole tal ka kuskilt midagi võtta ega teisele pakkuda. Ei oota mingit lõbustamist, ainuke mida vahepeal ootan on vaikus ja rahu :). Eks see oligi eneseirooniaga öeldud, et kui ka tuleb oma lilledega välja, siis jälle pole keegi rahul. Inglise keeles öeldaks: too little, too late. Ja kui keegi peaks kartma, siis oleks see pigem mees :).
Mulle tundub, et sa veidi kibestunud ja näed naistes ainult ühte stsenaariumi. Kus nad on abitud ja samas nõuavad ja siis pole ka kunagi rahul ja ise mitte millegagi hakkama ei saa. Mina saan hästi üksi kõigega hakkama, nii laste kasvatamise kui muru niitmisega.
Aga lahuta siis. Mida vingud siin. Kujutan seda kodust elu ette. Mees elab ainult sellepärast, et lapsed. Kannatab ja elab.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 21:46
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 21:27
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 20:53

Tõestus. Mees võib teha mida tahab. Rahul ei olda kunagi. Pakun, et oled kuskil 45 vanuses. Ja vean kihla, et sina ju midagi enda poolt ette ei võta, et suhe ka selline, passiivne ei oleks. Mees ikka peab kõrvadel käima ja prouad lõbustama. Onju
p,s seda sa muidugi ei karda, et mehel viskab lõpuks kaane maha selline elu.
Midagi läheb täppi. Eriti see osa, kus mees võib teha mida tahab :). Ja mina üksi laste-töö-majapidamise jne. Mul pole probleemi olla lastega üksi juhul kui oleksin ametlikult üksikvanem. Aga lastel on kaks vanemat. Kui ühel ei ole võimalust oma "Klaasi" vahepeal täita, siis pole tal ka kuskilt midagi võtta ega teisele pakkuda. Ei oota mingit lõbustamist, ainuke mida vahepeal ootan on vaikus ja rahu :). Eks see oligi eneseirooniaga öeldud, et kui ka tuleb oma lilledega välja, siis jälle pole keegi rahul. Inglise keeles öeldaks: too little, too late. Ja kui keegi peaks kartma, siis oleks see pigem mees :).
Mulle tundub, et sa veidi kibestunud ja näed naistes ainult ühte stsenaariumi. Kus nad on abitud ja samas nõuavad ja siis pole ka kunagi rahul ja ise mitte millegagi hakkama ei saa. Mina saan hästi üksi kõigega hakkama, nii laste kasvatamise kui muru niitmisega.
Aga lahuta siis. Mida vingud siin. Kujutan seda kodust elu ette. Mees elab ainult sellepärast, et lapsed. Kannatab ja elab.
Ei tulnud kusjuures vinguma ju. Minu loo moraal oli teine - mees võib ka lilli tuua, aga kui see ei tule südamest ja pole siiras, pole neid lilli vaja, kuna rõõmu nad ei pruugi tuua. See pigem TA-le, et kui lõpuks mees lilli pika jauramise peale hakkaks tooma, rõõmu ei pruugi nad endaga kaasa tuua. Aga pilte kellegi kodusest elust võid sa rahulikult edasi ette kujutada. Hea, et sul endal kõik koduses olukorras korras.
Külaline

Tunne on, et elatakse koos vihavaenlastega, kellele siis peab kogu aeg mingit käru keerama või vägikaigast vedama. Paar korda aastas oma armastavsle kaasale mingi kolmeeurone lilleõis võtta ongi maailmalõpp.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 08:27 Tunne on, et elatakse koos vihavaenlastega, kellele siis peab kogu aeg mingit käru keerama või vägikaigast vedama. Paar korda aastas oma armastavsle kaasale mingi kolmeeurone lilleõis võtta ongi maailmalõpp.
Armastavale kaasale on tänu ja imetluse väljenduseks siis täitsa paslik paar korda aastas mingi kolmeeurone lilleõis viia? Milline võimas ja unustamatu žest ning kodurahu alustala.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 09:19
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 08:27 Tunne on, et elatakse koos vihavaenlastega, kellele siis peab kogu aeg mingit käru keerama või vägikaigast vedama. Paar korda aastas oma armastavsle kaasale mingi kolmeeurone lilleõis võtta ongi maailmalõpp.
Armastavale kaasale on tänu ja imetluse väljenduseks siis täitsa paslik paar korda aastas mingi kolmeeurone lilleõis viia? Milline võimas ja unustamatu žest ning kodurahu alustala.
Jah, kui see naisele rõõmu teeb ja ta on ise seda väljendanud. Sellest ikka saad aru?
Mammut
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mammut »

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 09:49
Jah, kui see naisele rõõmu teeb ja ta on ise seda väljendanud. Sellest ikka saad aru?
Kui naisele selline asi meeldib, siis lasku käia loomulikult.
Külaline

Kas lilled peavad mitmesaja eurosed olema õnne toomiseks? Oled rohkem õnnejunnis kui mees kingib 200 eurose buketi? Mul seda kiiksu pole, kus asi peab kallis olema ja vot siis on alles hea asi, peaasi et KALLIS oli
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 10:37
Kas lilled peavad mitmesaja eurosed olema õnne toomiseks? Oled rohkem õnnejunnis kui mees kingib 200 eurose buketi? Mul seda kiiksu pole, kus asi peab kallis olema ja vot siis on alles hea asi, peaasi et KALLIS oli
Ei pea nii kallid olema, võiks. valida kesktee. Toidupoe viimases kõdunemisastmes kimp on siiski ka päris halb valik. Mäletan, et kunagi oli lasteaias õpetajal sünnipäev ja siis laps ütles just enne tema sinna viimist, et aga õpetajale peab lilled viima. Ostsin siis Maximast mingi hirmsa kimbu, nii kui sooja said, vajusid roosidel pead longu, muidu istusid seal külmkambris. Võtsin siis paberist välja, katkusin mõned kroonlehed ära, panin pead nööpnõeltega püsti ja sidusin ümber edeva paela, siis olid enam-vähem. Aga vaasis nad ilmselt küll kaua ei seisnud. Selline asi on küll üsnagi piinlik mehe poolt tuua.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 10:41
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 10:37

Ei pea nii kallid olema, võiks. valida kesktee. Toidupoe viimases kõdunemisastmes kimp on siiski ka päris halb valik. Mäletan, et kunagi oli lasteaias õpetajal sünnipäev ja siis laps ütles just enne tema sinna viimist, et aga õpetajale peab lilled viima. Ostsin siis Maximast mingi hirmsa kimbu, nii kui sooja said, vajusid roosidel pead longu, muidu istusid seal külmkambris. Võtsin siis paberist välja, katkusin mõned kroonlehed ära, panin pead nööpnõeltega püsti ja sidusin ümber edeva paela, siis olid enam-vähem. Aga vaasis nad ilmselt küll kaua ei seisnud. Selline asi on küll üsnagi piinlik mehe poolt tuua.
Mis häda on sul mingeid lollakaid fantaasiad tekitada?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 3 külalist