Ma olen 56 ja botased on täiesti harilik sõna. 89+ ütleb spordisussid või tennised.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 15:15Kindlasti pole botas 50+ sõna, nende elus on tossud, botas on 80+ sõna.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 14:28Pole paremat viisi enese tühisuse tõestamiseks, kui teiste sõnavara või riiete arvustamine.
Botas on 50+ inimeste jaoks tavaline sõna ja oh sa vaene vanemateta laps, kui sa pole kohanud inimesi, kes seda sõna kasutaks.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei tea. Ma ole 89 sündinud ja alati sõna botas kasutanudKülaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 15:15Kindlasti pole botas 50+ sõna, nende elus on tossud, botas on 80+ sõna.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 14:28Pole paremat viisi enese tühisuse tõestamiseks, kui teiste sõnavara või riiete arvustamine.
Botas on 50+ inimeste jaoks tavaline sõna ja oh sa vaene vanemateta laps, kui sa pole kohanud inimesi, kes seda sõna kasutaks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 16:13Ma ei tea. Ma ole 89 sündinud ja alati sõna botas kasutanudKülaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 15:15Kindlasti pole botas 50+ sõna, nende elus on tossud, botas on 80+ sõna.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 14:28 Pole paremat viisi enese tühisuse tõestamiseks, kui teiste sõnavara või riiete arvustamine.
Botas on 50+ inimeste jaoks tavaline sõna ja oh sa vaene vanemateta laps, kui sa pole kohanud inimesi, kes seda sõna kasutaks.![]()
Täiesti tore siis, aga teema täiesti lappes ka ja kinni ära. 007
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 16:12Ma olen 56 ja botased on täiesti harilik sõna. 89+ ütleb spordisussid või tennised.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 15:15Kindlasti pole botas 50+ sõna, nende elus on tossud, botas on 80+ sõna.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 14:28 Pole paremat viisi enese tühisuse tõestamiseks, kui teiste sõnavara või riiete arvustamine.
Tuhvlid ütleb 89.
-
Külaline
ahah, aga ära siis aja teemat lappesse oma nõmedate märkustega
-
Külaline
Minu 89 vana ämm ütleb tossud. Olen 50+ ja kõik mu eakaaslased ning 10 aastat vanemad ütlevad tossud.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 16:13Ma ei tea. Ma ole 89 sündinud ja alati sõna botas kasutanudKülaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 15:15Kindlasti pole botas 50+ sõna, nende elus on tossud, botas on 80+ sõna.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 14:28 Pole paremat viisi enese tühisuse tõestamiseks, kui teiste sõnavara või riiete arvustamine.
Botas on 50+ inimeste jaoks tavaline sõna ja oh sa vaene vanemateta laps, kui sa pole kohanud inimesi, kes seda sõna kasutaks.![]()
-
Külaline
Ja sellest saabki järeldada, et mitte midagi ei saa järeldada mingi sõna kasutamisest.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 17:25Minu 89 vana ämm ütleb tossud. Olen 50+ ja kõik mu eakaaslased ning 10 aastat vanemad ütlevad tossud.
-
Külaline
See, mis lastele meeldib või ei meeldi ei muuda fakti. Kahjuks! Kellele ikka meeldiks teada, et tema ema või isa pani vasakule? Mitte kuidagi see asja olematuks ju ei tee. Ja on eriti naeruväärne minna kohtusse asjadega, mille tegelikku tausta sa ei tea. Laste osas ma muidugi mõistan, et see on vastik, lausa ülivastik! Aga nii on! Ja siin ei ole süüd armuke, vaid armas issi ise! Ja eks mõnes mõttes ema ka! Kui naised ei lepiks oma mehe ringi hooramisega, siis jääks väga paljud sarnased intsidendid olemata. J naine ju leppis.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 08:00 Kuigi nende armulugu algas väga ammu, lõppes see Jüri surmaga. Ehk kestis u 20 aastat. See on küll mingi 30-40 aastane lugu, mil see algas. Aga millal lõppes?
Pannes end nüüd Jüri pere olukorda, ma ka ei sooviks, et mingi naine kirjutaks minu isast kui elu suurimast armastusest, kui mu emaga oli isa abielus.
Meie ühiskonnas on lubatud 1 armastus korraga. Ja abielu või kooselu eeldab 1 suhet korraga.
-
Külaline
Kas siin peab vana olemist häbenema?Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 17:25Kindlasti pole botas 50+ sõna, nende elus on tossud, botas on 80+ sõna.
-
Külaline
No tegelikult ei peaks ka sina rääkima kindlas kõneviisis asjadest, mille tausta sa absoluutselt ei tea. Veider, et inimesed ei suuda jääda erapooletuks kuni kohus oma otsuse teeb.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 18:47See, mis lastele meeldib või ei meeldi ei muuda fakti. Kahjuks! Kellele ikka meeldiks teada, et tema ema või isa pani vasakule? Mitte kuidagi see asja olematuks ju ei tee. Ja on eriti naeruväärne minna kohtusse asjadega, mille tegelikku tausta sa ei tea. Laste osas ma muidugi mõistan, et see on vastik, lausa ülivastik! Aga nii on! Ja siin ei ole süüd armuke, vaid armas issi ise! Ja eks mõnes mõttes ema ka! Kui naised ei lepiks oma mehe ringi hooramisega, siis jääks väga paljud sarnased intsidendid olemata. J naine ju leppis.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 08:00 Kuigi nende armulugu algas väga ammu, lõppes see Jüri surmaga. Ehk kestis u 20 aastat. See on küll mingi 30-40 aastane lugu, mil see algas. Aga millal lõppes?
Pannes end nüüd Jüri pere olukorda, ma ka ei sooviks, et mingi naine kirjutaks minu isast kui elu suurimast armastusest, kui mu emaga oli isa abielus.
Meie ühiskonnas on lubatud 1 armastus korraga. Ja abielu või kooselu eeldab 1 suhet korraga.
-
Külaline
Selles ju asi ongi, et siin ei ole võimalik mingit vaidlust pidada, sest üks asjaosalisest puudub. Ei ole ju võimalik väita, et seda kõike ei ole olnud, kui reaalselt sul ei ole võimalik midagi konkreetset teada.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 20:15No tegelikult ei peaks ka sina rääkima kindlas kõneviisis asjadest, mille tausta sa absoluutselt ei tea. Veider, et inimesed ei suuda jääda erapooletuks kuni kohus oma otsuse teeb.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 18:47See, mis lastele meeldib või ei meeldi ei muuda fakti. Kahjuks! Kellele ikka meeldiks teada, et tema ema või isa pani vasakule? Mitte kuidagi see asja olematuks ju ei tee. Ja on eriti naeruväärne minna kohtusse asjadega, mille tegelikku tausta sa ei tea. Laste osas ma muidugi mõistan, et see on vastik, lausa ülivastik! Aga nii on! Ja siin ei ole süüd armuke, vaid armas issi ise! Ja eks mõnes mõttes ema ka! Kui naised ei lepiks oma mehe ringi hooramisega, siis jääks väga paljud sarnased intsidendid olemata. J naine ju leppis.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 08:00 Kuigi nende armulugu algas väga ammu, lõppes see Jüri surmaga. Ehk kestis u 20 aastat. See on küll mingi 30-40 aastane lugu, mil see algas. Aga millal lõppes?
-
Külaline
Mis sellest kohtuotsusest, rahvas on juba igaüks oma peas otsuse teinud. Isegi noored kes muidu ei oleks nende vanainineste vastu mingit huvi tundnud.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 20:15 kuni kohus oma otsuse teeb
-
Külaline
Vot täpselt, mina ei teadnudki seda, et neil suhe oli. Vanus 40+. Pole kollast meediat ja Kroonikat 15 aastat tarbinud.
-
Külaline
Mina ka enne ei teadnud ja oleks ka täitsa savi olnud. Aga kui nüüd muudkui raiutakse neid detale: aitas rahaliselt, 20 aastat käis pidevalt külas, hotellitubades ööbisid koos, siis ma muidugi arvan, et oli suhe.Vot täpselt, mina ei teadnudki seda, et neil suhe oli. Vanus 40+. Pole kollast meediat ja Kroonikat 15 aastat tarbinud.
-
Külaline
No näed, tasuks ikka silmaringi laiemana hoida. Telekat ka ilmselt ei vaata, eks, nii diip.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 06:29
Vot täpselt, mina ei teadnudki seda, et neil suhe oli. Vanus 40+. Pole kollast meediat ja Kroonikat 15 aastat tarbinud.
-
Külaline
Sul on küll veider arusaam silmaringistGuest kirjutas: ↑25 Apr 2026 12:29No näed, tasuks ikka silmaringi laiemana hoida. Telekat ka ilmselt ei vaata, eks, nii diip.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 06:29Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 20:41
Mis sellest kohtuotsusest, rahvas on juba igaüks oma peas otsuse teinud. Isegi noored kes muidu ei oleks nende vanainineste vastu mingit huvi tundnud.
-
Külaline
Silmaringi üks osa on teadmine ümbritsevast ja maailmas toimuvast. Meie väikeses Eestis võiks oma ikka kaasmaalastest midagi ikka teada ka.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 13:45Sul on küll veider arusaam silmaringist![]()
Ei, kõmu-uudised ei ole silmaring.
-
Külaline
Elad maal?Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 16:13Ma ei tea. Ma ole 89 sündinud ja alati sõna botas kasutanudKülaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 15:15Kindlasti pole botas 50+ sõna, nende elus on tossud, botas on 80+ sõna.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2026 14:28 Pole paremat viisi enese tühisuse tõestamiseks, kui teiste sõnavara või riiete arvustamine.
-
Külaline
Ei. Küll välismaal nüüdseks. Aga sünnist 20.ndateni elasin Pärnu linnas. Mitte küll päris kesklinnas aga ikka linna sees.
-
Külaline
Ma pakuks, et kas tahavad lapsepõlve traumade tõttu Dianale kätte maksta või üritavad sellisel omapärasel kombel issi nime ajalukku kinnistada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, Triibu ja 6 külalist