Muidugi võiks. Aga mitte klatši sellest, kes kellega käib või kes uue auto ostis või uued tissid pani. See on hale, kui sa seda nimetad silmaringiks, tõesti.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2026 15:23Silmaringi üks osa on teadmine ümbritsevast ja maailmas toimuvast. Meie väikeses Eestis võiks oma ikka kaasmaalastest midagi ikka teada ka.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Siis on selge.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2026 16:07Ei. Küll välismaal nüüdseks. Aga sünnist 20.ndateni elasin Pärnu linnas. Mitte küll päris kesklinnas aga ikka linna sees.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 18:18Muidugi võiks. Aga mitte klatši sellest, kes kellega käib või kes uue auto ostis või uued tissid pani. See on hale, kui sa seda nimetad silmaringiks, tõesti.
See foorum on selle poolest tore asi, et ise ei pea küsijatele mitte midagi vastama, tuleb teine inimene ja selgitab sinu eest asja ilusti ära.
Ma nimelt vaatan telesaateid vahel arvutist hoopis.
-
Külaline
Kuidas see asjasse puutub, kust sina telesaateid vaatad?Ma nimelt vaatan telesaateid vahel arvutist hoopis.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 09:41Kuidas see asjasse puutub, kust sina telesaateid vaatad?Ma nimelt vaatan telesaateid vahel arvutist hoopis.
Sest algne kommenteerija olin mina, et mul telerit pole, aga üks võttis ise vastamise nii kenasti üle seal.
-
Külaline
Jätkuvalt ei saa aru, kuidas see teemasse puutub?
-
Külaline
Ja kuidas sinu repliigid puutuvad?
-
Külaline
Me räägime siin Dianast. Nagu ütlesid, et sina ei teadnud nende suhtest midagi, näitab sinu piiratust ja seda, et elad kusagil kivi alla ja ümberringi toimuvast ei tea midagi. Mingit tissid või auto ei huvita kedagi, jutt on inimsuhetest.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 18:18Muidugi võiks. Aga mitte klatši sellest, kes kellega käib või kes uue auto ostis või uued tissid pani. See on hale, kui sa seda nimetad silmaringiks, tõesti.
-
Külaline
Miks sul telerit ei ole? Las endale sünnipäevaks kinkida.
-
Külaline
Ei, ei öelnud mina. Keegi teine ütles. Aga mina ka ei teadnud. Ükski normaalsete huvidega inimene ei teadnud, olen kindel. "Ümberringi toimuv" ei tähenda valdavale osale inimestest mitte uuemat klatši, proovi aru saada. Raske on, arusaadav - sa oled selles keskkonnas lihtsalt arvatavasti kogu oma elu veetnud, kus "mis uudist?" tähendas, et "kes nüüd kellega käib?"Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 12:51Me räägime siin Dianast. Nagu ütlesid, et sina ei teadnud nende suhtest midagi, näitab sinu piiratust ja seda, et elad kusagil kivi alla ja ümberringi toimuvast ei tea midagi. Mingit tissid või auto ei huvita kedagi, jutt on inimsuhetest.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 18:18Muidugi võiks. Aga mitte klatši sellest, kes kellega käib või kes uue auto ostis või uued tissid pani. See on hale, kui sa seda nimetad silmaringiks, tõesti.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2026 15:23
Silmaringi üks osa on teadmine ümbritsevast ja maailmas toimuvast. Meie väikeses Eestis võiks oma ikka kaasmaalastest midagi ikka teada ka.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 12:51Me räägime siin Dianast. Nagu ütlesid, et sina ei teadnud nende suhtest midagi, näitab sinu piiratust ja seda, et elad kusagil kivi alla ja ümberringi toimuvast ei tea midagi. Mingit tissid või auto ei huvita kedagi, jutt on inimsuhetest.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 18:18Muidugi võiks. Aga mitte klatši sellest, kes kellega käib või kes uue auto ostis või uued tissid pani. See on hale, kui sa seda nimetad silmaringiks, tõesti.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2026 15:23
Silmaringi üks osa on teadmine ümbritsevast ja maailmas toimuvast. Meie väikeses Eestis võiks oma ikka kaasmaalastest midagi ikka teada ka.
Eksid, see näitab hoopis sinu madalat taset ja piiratust, et sa sellist jampsi üldse tead. Väga vastik ja vaidlushimuline oled lisaks. Mõttetu tüpaaz.
-
Külaline
Minu meelest oled sina väga vastik ja vaidlushimuline, lisaks pead end teistest paremaks ja arvad, et ainult sina elad õigesti. Mõttetu inimene.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 18:22Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 12:51Me räägime siin Dianast. Nagu ütlesid, et sina ei teadnud nende suhtest midagi, näitab sinu piiratust ja seda, et elad kusagil kivi alla ja ümberringi toimuvast ei tea midagi. Mingit tissid või auto ei huvita kedagi, jutt on inimsuhetest.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 18:18 Muidugi võiks. Aga mitte klatši sellest, kes kellega käib või kes uue auto ostis või uued tissid pani. See on hale, kui sa seda nimetad silmaringiks, tõesti.
Eksid, see näitab hoopis sinu madalat taset ja piiratust, et sa sellist jampsi üldse tead. Väga vastik ja vaidlushimuline oled lisaks. Mõttetu tüpaaz.
-
Külaline
Leia endale Delfi-paketi jaoks raha ja vaata vahest uudiseid, saad ka muust elust aimu.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 13:18Ei, ei öelnud mina. Keegi teine ütles. Aga mina ka ei teadnud. Ükski normaalsete huvidega inimene ei teadnud, olen kindel. "Ümberringi toimuv" ei tähenda valdavale osale inimestest mitte uuemat klatši, proovi aru saada. Raske on, arusaadav - sa oled selles keskkonnas lihtsalt arvatavasti kogu oma elu veetnud, kus "mis uudist?" tähendas, et "kes nüüd kellega käib?"Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 12:51Me räägime siin Dianast. Nagu ütlesid, et sina ei teadnud nende suhtest midagi, näitab sinu piiratust ja seda, et elad kusagil kivi alla ja ümberringi toimuvast ei tea midagi. Mingit tissid või auto ei huvita kedagi, jutt on inimsuhetest.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2026 18:18 Muidugi võiks. Aga mitte klatši sellest, kes kellega käib või kes uue auto ostis või uued tissid pani. See on hale, kui sa seda nimetad silmaringiks, tõesti.
-
Külaline
Loomulikult on mul Delfi-pakett ja muidki pakette. Kroonika lugemine on tähtsusetu osake Delfi paketist. Sinul jällegi soovitan muidki Delfi rubriike teinekord lugeda, peale Kroonika. Alguses on hirmus, aga esimesel päeval loed 2 minutit majandusuudiseid näiteks, järgmisel jaksad juba rohkem. Ole tubli.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 20:27Leia endale Delfi-paketi jaoks raha ja vaata vahest uudiseid, saad ka muust elust aimu.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 13:18Ei, ei öelnud mina. Keegi teine ütles. Aga mina ka ei teadnud. Ükski normaalsete huvidega inimene ei teadnud, olen kindel. "Ümberringi toimuv" ei tähenda valdavale osale inimestest mitte uuemat klatši, proovi aru saada. Raske on, arusaadav - sa oled selles keskkonnas lihtsalt arvatavasti kogu oma elu veetnud, kus "mis uudist?" tähendas, et "kes nüüd kellega käib?"Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 12:51
Me räägime siin Dianast. Nagu ütlesid, et sina ei teadnud nende suhtest midagi, näitab sinu piiratust ja seda, et elad kusagil kivi alla ja ümberringi toimuvast ei tea midagi. Mingit tissid või auto ei huvita kedagi, jutt on inimsuhetest.
-
Külaline
Ma ei loe Kroonikat, nüüd panid küll kõvasti mööda. Delfist saab kõik uudised kätte, tundub, et sina siis mitte.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 20:37Loomulikult on mul Delfi-pakett ja muidki pakette. Kroonika lugemine on tähtsusetu osake Delfi paketist. Sinul jällegi soovitan muidki Delfi rubriike teinekord lugeda, peale Kroonika. Alguses on hirmus, aga esimesel päeval loed 2 minutit majandusuudiseid näiteks, järgmisel jaksad juba rohkem. Ole tubli.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 20:27Leia endale Delfi-paketi jaoks raha ja vaata vahest uudiseid, saad ka muust elust aimu.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 13:18 Ei, ei öelnud mina. Keegi teine ütles. Aga mina ka ei teadnud. Ükski normaalsete huvidega inimene ei teadnud, olen kindel. "Ümberringi toimuv" ei tähenda valdavale osale inimestest mitte uuemat klatši, proovi aru saada. Raske on, arusaadav - sa oled selles keskkonnas lihtsalt arvatavasti kogu oma elu veetnud, kus "mis uudist?" tähendas, et "kes nüüd kellega käib?"
-
Külaline
Kroonika on Delfi osa.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 21:26Ma ei loe Kroonikat, nüüd panid küll kõvasti mööda. Delfist saab kõik uudised kätte, tundub, et sina siis mitte.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 20:37Loomulikult on mul Delfi-pakett ja muidki pakette. Kroonika lugemine on tähtsusetu osake Delfi paketist. Sinul jällegi soovitan muidki Delfi rubriike teinekord lugeda, peale Kroonika. Alguses on hirmus, aga esimesel päeval loed 2 minutit majandusuudiseid näiteks, järgmisel jaksad juba rohkem. Ole tubli.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 20:27
Leia endale Delfi-paketi jaoks raha ja vaata vahest uudiseid, saad ka muust elust aimu.
-
Külaline
Nagu sellel teiselgi õigestielajal, kes väidetavalt kollast ajakirjandust ei tarbiKülaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 21:28Kroonika on Delfi osa.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 21:26Ma ei loe Kroonikat, nüüd panid küll kõvasti mööda. Delfist saab kõik uudised kätte, tundub, et sina siis mitte.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 20:37 Loomulikult on mul Delfi-pakett ja muidki pakette. Kroonika lugemine on tähtsusetu osake Delfi paketist. Sinul jällegi soovitan muidki Delfi rubriike teinekord lugeda, peale Kroonika. Alguses on hirmus, aga esimesel päeval loed 2 minutit majandusuudiseid näiteks, järgmisel jaksad juba rohkem. Ole tubli.
-
Külaline
Delfis on kõike, kollast ja mittekollast. Sinu valik on kollane Delfi, järelikult loed sa väga suure tõenäosusega ka Kroonika artikleid, lihtsalt teed seda läbi Delfi. Mina, kes ma tõesti kollast ajakirjandust ei tarbi, lähtun pealkirjast ning seega loen Delfist muid teemasid, mida on väga palju.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 21:32Nagu sellel teiselgi õigestielajal, kes väidetavalt kollast ajakirjandust ei tarbiPole tal sellest Delfistki mingit kasu.
Mitte iial ei ava ma artikleid pealkirjadega "Ohhoo, X-l on uus silmarõõm" või "Oleme ehmunud, Y, kuidas nii?" Isegi mõeldes sellistele soperdistele tuleb judin peale.
Aitab nüüd ehk sellest teemast, kui intelligentne ja hariv on sinu arust "olla kursis" kuulsuste seksuaaleluga.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 21:52Delfis on kõike, kollast ja mittekollast. Sinu valik on kollane Delfi, järelikult loed sa väga suure tõenäosusega ka Kroonika artikleid, lihtsalt teed seda läbi Delfi. Mina, kes ma tõesti kollast ajakirjandust ei tarbi, lähtun pealkirjast ning seega loen Delfist muid teemasid, mida on väga palju.
Mitte iial ei ava ma artikleid pealkirjadega "Ohhoo, X-l on uus silmarõõm" või "Oleme ehmunud, Y, kuidas nii?" Isegi mõeldes sellistele soperdistele tuleb judin peale.
Aitab nüüd ehk sellest teemast, kui intelligentne ja hariv on sinu arust "olla kursis" kuulsuste seksuaaleluga.
Ma kontrolliks sinu asemel obsessiiv-kompulsiivse häire olemasolu, sest see kisub juba maniakaalseks, millise järjekindlusega sa teleri, delfi, kroonika ja teiste kõrvalsuhetest teadlik olemise vajadust siin rõhutad.
Ja kontrolli mõttes, palun Kroonika lugejatel siin nüüd kirjutada, kas nimetatud paari kõrvalsuhte kohta on üldse delfis või Kroonikas lugu olnud? Ma siiralt kahtlen selles, sest ka otsing ei andnud midagi.
-
Külaline
Sina ei tea, milline on minu valik ning tõenäoliselt olen ma majandusuudistega rohkem kursis, kui sina. Katsu nüüd kuidagi alla neelata, et osad inimesed teavad ka muud, ilma et kuskil Kroonikas istuks. Sina mitte. Nii lihtsalt on. Tuleb välja, et sa ei saa isegi pealkirjadest aru, kuidas muidu sa neist üle libised ja ikka midagi ei tea?Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 21:52Delfis on kõike, kollast ja mittekollast. Sinu valik on kollane Delfi, järelikult loed sa väga suure tõenäosusega ka Kroonika artikleid, lihtsalt teed seda läbi Delfi. Mina, kes ma tõesti kollast ajakirjandust ei tarbi, lähtun pealkirjast ning seega loen Delfist muid teemasid, mida on väga palju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy ja 6 külalist