Õngitsejad ajakirjanikud
Õngitsejad ajakirjanikud
Huvitav vaid see, et juba teist korda on õngitsemiseks just minu teema sobinud. Rohkem siis ei postita, teine teeb sellega raha. Aitab rumalusest.
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... HVldWYwJye
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... HVldWYwJye
-
Külaline
Sul on olnud siis sellised teemad, mis tekitavad arutelu.
Põlvkondade vaheline erinevus suhtumises.
Mind nt huvitab ka vanema põlvkonna ütlus mingi raske või vastiku töö kohta, mida on öeldud - keegi peab selle töö ka ära tegema. Miks mõni võtab endale sellise vastutuse? kas vabatahtlikult või käegalüües enda võimete suhtes teha paremat, hinnatumat ja suurema palgaga tööd.
Põlvkondade vaheline erinevus suhtumises.
Mind nt huvitab ka vanema põlvkonna ütlus mingi raske või vastiku töö kohta, mida on öeldud - keegi peab selle töö ka ära tegema. Miks mõni võtab endale sellise vastutuse? kas vabatahtlikult või käegalüües enda võimete suhtes teha paremat, hinnatumat ja suurema palgaga tööd.
-
Külaline
Minu arust see küll mingi nii unikaalne teema ei ole, et Kiisler selle sinult nüüd üle lõi. Kiisler on selliseid artikleid kirjutanud juba aastakümneid tagasi.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 09:40 Minu arust see küll mingi nii unikaalne teema ei ole, et Kiisler selle sinult nüüd üle lõi. Kiisler on selliseid artikleid kirjutanud juba aastakümneid tagasi.
Siin on ikkagi toimetatud järjekindlalt juba teist korda paari nädala jooksul. Hea nipp avastatud.
-
Külaline
Et kui sina teed teema sellest, et on külm kevad ning seejärel loed sama mõtet ajakirjandusest, siis käis ajakirjanik kindlasti siin vargil, ise ta ju samale mõttele tulla ei saa? No ikka üliheal arvamusel oled endast 
-
Külaline
Tema arvab, et kui ta tegi siia teema, et noored on hukas, siis Kiisler varastas ära tema unikaalse idee ja kirjutas samal teemal. Aga minu arust seda, et noored on vägivaldsed ja hukas, on räägitud palju enne tema teema tegemist, äkki tema hoopis varastas ajakirjandusest oma teema ära?Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 10:12 Mina küll ei tea mis teemas asi on,
-
Külaline
Hukas noored, arvatavasti. Kiisler kasutas ka seda väljendit - järelikult õngitses teeamaalgataja arust ...Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 10:12 Mina küll ei tea mis teemas asi on,
-
Külaline
Vaatasin seda teemat nüüd ja peaks mainima, et teemaalgataja tehtud teema on väga primitiivne, ei arutle ega analüüsi mitte midagi. Kiisleri artiklil on vähemalt mingi mõte sees. Üle lüüa sellest hukas noored teemast pole küll mitte midagi.
-
Külaline
Kuidas te seostate Kiisleri lugu, mis antud lingis, siinse teemaga mis teises alafoorumis hukas noortest?
2 ju täiesti erinevat teemat, mida ühendab vaid seotus vanusega- noorusega.
Kas seepärast et ei saa linki avada ja lugu lugeda?
Kas seepärast et ei saa linki avada ja lugu lugeda?
-
Külaline
Ma ei tea, kui vana see põlvkond on, kes seda ütlust kasutab. Ma olen 50+ ja mõtlen, et napakamat ütlust annab välja mõelda. Ma ei tuleks küll selle peale, et mingit vastikut tööd teha sellepärast, et keegi peab selle ära tegema. Kuidas keegi üldse sellise asja peale tuleb, on puhas müstika.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 09:36
Mind nt huvitab ka vanema põlvkonna ütlus mingi raske või vastiku töö kohta, mida on öeldud - keegi peab selle töö ka ära tegema.
-
Külaline
Sest ka Kiisler kasutab seda väljendit artikli sissejuhatuses. Jah, ongi täiesti erinevad teemad. Aga nimeta siis mõni muu teema, mida teemaalgataja võinuks silmas pidada? Ozempic ja Rybelsus? Sex with ex?Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 10:50 Kuidas te seostate Kiisleri lugu, mis antud lingis, siinse teemaga mis teises alafoorumis hukas noortest?
-
Külaline
A sa toimeta vastu, loe ajakirjandusest mõni Kiisleri artikkel ja tee siia teema! Aga ta siis saab!Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 09:50Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 09:40 Minu arust see küll mingi nii unikaalne teema ei ole, et Kiisler selle sinult nüüd üle lõi. Kiisler on selliseid artikleid kirjutanud juba aastakümneid tagasi.
Siin on ikkagi toimetatud järjekindlalt juba teist korda paari nädala jooksul. Hea nipp avastatud.
-
Külaline
Hukas noorte mõistet on kasutatud aastasaduGuest kirjutas: ↑27 Apr 2026 11:01Sest ka Kiisler kasutab seda väljendit artikli sissejuhatuses. Jah, ongi täiesti erinevad teemad. Aga nimeta siis mõni muu teema, mida teemaalgataja võinuks silmas pidada? Ozempic ja Rybelsus? Sex with ex?Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 10:50 Kuidas te seostate Kiisleri lugu, mis antud lingis, siinse teemaga mis teises alafoorumis hukas noortest?
-
Külaline
Absoluutselt nõus.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 11:06Hukas noorte mõistet on kasutatud aastasaduGuest kirjutas: ↑27 Apr 2026 11:01Sest ka Kiisler kasutab seda väljendit artikli sissejuhatuses. Jah, ongi täiesti erinevad teemad. Aga nimeta siis mõni muu teema, mida teemaalgataja võinuks silmas pidada? Ozempic ja Rybelsus? Sex with ex?Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 10:50 Kuidas te seostate Kiisleri lugu, mis antud lingis, siinse teemaga mis teises alafoorumis hukas noortest?
-
Külaline
Sa võtad seda ütlust liiga ühetähenduslikult. Seda ütleb harilikult mitte töö tegija ise oma töövaliku põhjenduseks, vaid kõrvaltvaataja. Oma tõde öeldus ju on - jah, peabki keegi selle töö ära tegema. Ja see keegi on see isik, kellel muid valikuid ei ole raha saamiseks. Seda kõrvaltvaataja ei lisa, aga nii ju on.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 10:58Ma ei tea, kui vana see põlvkond on, kes seda ütlust kasutab. Ma olen 50+ ja mõtlen, et napakamat ütlust annab välja mõelda. Ma ei tuleks küll selle peale, et mingit vastikut tööd teha sellepärast, et keegi peab selle ära tegema. Kuidas keegi üldse sellise asja peale tuleb, on puhas müstika.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 09:36
Mind nt huvitab ka vanema põlvkonna ütlus mingi raske või vastiku töö kohta, mida on öeldud - keegi peab selle töö ka ära tegema.
-
Külaline
Noored on erinevad. Häda pole mitte selles, et nad hindavad oma aega ja mugavust rohkem, kui meie, vaid selles, et me ei mõista seda.
Inimestel on kummaline viis hinnata ajalugu mineviku järgi, et kui mina (minu tütar/minu ema) jne sain sellega hakkama, tulin sellest välja, suutsin ....siis peaksid nagu kõik teised ka samal viisil kannatama, toime tulema vm.
Kogu maailm on vahepeal nii palju muutunud, et enam pole võimalik midagi võrrelda, juba 20 aastaga on väga suur hüpe tehtud...
Inimestel on kummaline viis hinnata ajalugu mineviku järgi, et kui mina (minu tütar/minu ema) jne sain sellega hakkama, tulin sellest välja, suutsin ....siis peaksid nagu kõik teised ka samal viisil kannatama, toime tulema vm.
Kogu maailm on vahepeal nii palju muutunud, et enam pole võimalik midagi võrrelda, juba 20 aastaga on väga suur hüpe tehtud...
-
Külaline
Minu arust just vastupidi. Sageli tekib mingites raske elu üle kurtmise teemades lihttöö tegijate puhul see küsimus, et miks te ei õpi mingit ametit või ei lähe mujale, kus paremad tingimused on vmt, siis selle peale tulebki sageli vastuseks, et aga keegi peab selle töö ka ära tegema. Justnimelt need sellise töö tegijad ise ütlevad nii.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 11:32Sa võtad seda ütlust liiga ühetähenduslikult. Seda ütleb harilikult mitte töö tegija ise oma töövaliku põhjenduseks, vaid kõrvaltvaataja. Oma tõde öeldus ju on - jah, peabki keegi selle töö ära tegema. Ja see keegi on see isik, kellel muid valikuid ei ole raha saamiseks. Seda kõrvaltvaataja ei lisa, aga nii ju on.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 10:58Ma ei tea, kui vana see põlvkond on, kes seda ütlust kasutab. Ma olen 50+ ja mõtlen, et napakamat ütlust annab välja mõelda. Ma ei tuleks küll selle peale, et mingit vastikut tööd teha sellepärast, et keegi peab selle ära tegema. Kuidas keegi üldse sellise asja peale tuleb, on puhas müstika.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 09:36
-
Külaline
Ja see tähendab ka sel juhul täpselt sama, mis seal vahet on - ütlevadki sulle ümber nurga, et neil pole muid valikuid ameti valikul.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 20:09Minu arust just vastupidi. Sageli tekib mingites raske elu üle kurtmise teemades lihttöö tegijate puhul see küsimus, et miks te ei õpi mingit ametit või ei lähe mujale, kus paremad tingimused on vmt, siis selle peale tulebki sageli vastuseks, et aga keegi peab selle töö ka ära tegema. Justnimelt need sellise töö tegijad ise ütlevad nii.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 11:32Sa võtad seda ütlust liiga ühetähenduslikult. Seda ütleb harilikult mitte töö tegija ise oma töövaliku põhjenduseks, vaid kõrvaltvaataja. Oma tõde öeldus ju on - jah, peabki keegi selle töö ära tegema. Ja see keegi on see isik, kellel muid valikuid ei ole raha saamiseks. Seda kõrvaltvaataja ei lisa, aga nii ju on.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 10:58
Ma ei tea, kui vana see põlvkond on, kes seda ütlust kasutab. Ma olen 50+ ja mõtlen, et napakamat ütlust annab välja mõelda. Ma ei tuleks küll selle peale, et mingit vastikut tööd teha sellepärast, et keegi peab selle ära tegema. Kuidas keegi üldse sellise asja peale tuleb, on puhas müstika.
-
Külaline
Eks sellega ongi nii, et seal, kus mõni näeb ainult probleeme, näeb teine võimalusi.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 20:11Ja see tähendab ka sel juhul täpselt sama, mis seal vahet on - ütlevadki sulle ümber nurga, et neil pole muid valikuid ameti valikul.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 20:09Minu arust just vastupidi. Sageli tekib mingites raske elu üle kurtmise teemades lihttöö tegijate puhul see küsimus, et miks te ei õpi mingit ametit või ei lähe mujale, kus paremad tingimused on vmt, siis selle peale tulebki sageli vastuseks, et aga keegi peab selle töö ka ära tegema. Justnimelt need sellise töö tegijad ise ütlevad nii.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 11:32 Sa võtad seda ütlust liiga ühetähenduslikult. Seda ütleb harilikult mitte töö tegija ise oma töövaliku põhjenduseks, vaid kõrvaltvaataja. Oma tõde öeldus ju on - jah, peabki keegi selle töö ära tegema. Ja see keegi on see isik, kellel muid valikuid ei ole raha saamiseks. Seda kõrvaltvaataja ei lisa, aga nii ju on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Mammut, YaCy [Bot] ja 8 külalist