Õngitsejad ajakirjanikud

vana hea klassika
Tete77
Kontakt:

Õngitsejad ajakirjanikud

Postitus Postitas Tete77 »

Huvitav vaid see, et juba teist korda on õngitsemiseks just minu teema sobinud. Rohkem siis ei postita, teine teeb sellega raha. Aitab rumalusest.

https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... HVldWYwJye
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Sul on olnud siis sellised teemad, mis tekitavad arutelu.
Põlvkondade vaheline erinevus suhtumises.
Mind nt huvitab ka vanema põlvkonna ütlus mingi raske või vastiku töö kohta, mida on öeldud - keegi peab selle töö ka ära tegema. Miks mõni võtab endale sellise vastutuse? kas vabatahtlikult või käegalüües enda võimete suhtes teha paremat, hinnatumat ja suurema palgaga tööd.
Külaline

Minu arust see küll mingi nii unikaalne teema ei ole, et Kiisler selle sinult nüüd üle lõi. Kiisler on selliseid artikleid kirjutanud juba aastakümneid tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 09:40 Minu arust see küll mingi nii unikaalne teema ei ole, et Kiisler selle sinult nüüd üle lõi. Kiisler on selliseid artikleid kirjutanud juba aastakümneid tagasi.

Siin on ikkagi toimetatud järjekindlalt juba teist korda paari nädala jooksul. Hea nipp avastatud.
Külaline

Et kui sina teed teema sellest, et on külm kevad ning seejärel loed sama mõtet ajakirjandusest, siis käis ajakirjanik kindlasti siin vargil, ise ta ju samale mõttele tulla ei saa? No ikka üliheal arvamusel oled endast 😀
Külaline

Mina küll ei tea mis teemas asi on,
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 10:12 Mina küll ei tea mis teemas asi on,
Tema arvab, et kui ta tegi siia teema, et noored on hukas, siis Kiisler varastas ära tema unikaalse idee ja kirjutas samal teemal. Aga minu arust seda, et noored on vägivaldsed ja hukas, on räägitud palju enne tema teema tegemist, äkki tema hoopis varastas ajakirjandusest oma teema ära?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 10:12 Mina küll ei tea mis teemas asi on,
Hukas noored, arvatavasti. Kiisler kasutas ka seda väljendit - järelikult õngitses teeamaalgataja arust ...
Külaline

Vaatasin seda teemat nüüd ja peaks mainima, et teemaalgataja tehtud teema on väga primitiivne, ei arutle ega analüüsi mitte midagi. Kiisleri artiklil on vähemalt mingi mõte sees. Üle lüüa sellest hukas noored teemast pole küll mitte midagi.
Külaline

Kuidas te seostate Kiisleri lugu, mis antud lingis, siinse teemaga mis teises alafoorumis hukas noortest?
2 ju täiesti erinevat teemat, mida ühendab vaid seotus vanusega- noorusega.
Kas seepärast et ei saa linki avada ja lugu lugeda?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 09:36
Mind nt huvitab ka vanema põlvkonna ütlus mingi raske või vastiku töö kohta, mida on öeldud - keegi peab selle töö ka ära tegema.
Ma ei tea, kui vana see põlvkond on, kes seda ütlust kasutab. Ma olen 50+ ja mõtlen, et napakamat ütlust annab välja mõelda. Ma ei tuleks küll selle peale, et mingit vastikut tööd teha sellepärast, et keegi peab selle ära tegema. Kuidas keegi üldse sellise asja peale tuleb, on puhas müstika.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 10:50 Kuidas te seostate Kiisleri lugu, mis antud lingis, siinse teemaga mis teises alafoorumis hukas noortest?
Sest ka Kiisler kasutab seda väljendit artikli sissejuhatuses. Jah, ongi täiesti erinevad teemad. Aga nimeta siis mõni muu teema, mida teemaalgataja võinuks silmas pidada? Ozempic ja Rybelsus? Sex with ex?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 09:50
Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 09:40 Minu arust see küll mingi nii unikaalne teema ei ole, et Kiisler selle sinult nüüd üle lõi. Kiisler on selliseid artikleid kirjutanud juba aastakümneid tagasi.

Siin on ikkagi toimetatud järjekindlalt juba teist korda paari nädala jooksul. Hea nipp avastatud.
A sa toimeta vastu, loe ajakirjandusest mõni Kiisleri artikkel ja tee siia teema! Aga ta siis saab!
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 11:01
Guest kirjutas: 27 Apr 2026 10:50 Kuidas te seostate Kiisleri lugu, mis antud lingis, siinse teemaga mis teises alafoorumis hukas noortest?
Sest ka Kiisler kasutab seda väljendit artikli sissejuhatuses. Jah, ongi täiesti erinevad teemad. Aga nimeta siis mõni muu teema, mida teemaalgataja võinuks silmas pidada? Ozempic ja Rybelsus? Sex with ex?
Hukas noorte mõistet on kasutatud aastasadu
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 11:06
Guest kirjutas: 27 Apr 2026 11:01
Hukas noorte mõistet on kasutatud aastasadu
Absoluutselt nõus.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 10:58
Mind nt huvitab ka vanema põlvkonna ütlus mingi raske või vastiku töö kohta, mida on öeldud - keegi peab selle töö ka ära tegema.
Ma ei tea, kui vana see põlvkond on, kes seda ütlust kasutab. Ma olen 50+ ja mõtlen, et napakamat ütlust annab välja mõelda. Ma ei tuleks küll selle peale, et mingit vastikut tööd teha sellepärast, et keegi peab selle ära tegema. Kuidas keegi üldse sellise asja peale tuleb, on puhas müstika.
Sa võtad seda ütlust liiga ühetähenduslikult. Seda ütleb harilikult mitte töö tegija ise oma töövaliku põhjenduseks, vaid kõrvaltvaataja. Oma tõde öeldus ju on - jah, peabki keegi selle töö ära tegema. Ja see keegi on see isik, kellel muid valikuid ei ole raha saamiseks. Seda kõrvaltvaataja ei lisa, aga nii ju on.
Külaline

Noored on erinevad. Häda pole mitte selles, et nad hindavad oma aega ja mugavust rohkem, kui meie, vaid selles, et me ei mõista seda.
Inimestel on kummaline viis hinnata ajalugu mineviku järgi, et kui mina (minu tütar/minu ema) jne sain sellega hakkama, tulin sellest välja, suutsin ....siis peaksid nagu kõik teised ka samal viisil kannatama, toime tulema vm.
Kogu maailm on vahepeal nii palju muutunud, et enam pole võimalik midagi võrrelda, juba 20 aastaga on väga suur hüpe tehtud...
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 11:32
Sa võtad seda ütlust liiga ühetähenduslikult. Seda ütleb harilikult mitte töö tegija ise oma töövaliku põhjenduseks, vaid kõrvaltvaataja. Oma tõde öeldus ju on - jah, peabki keegi selle töö ära tegema. Ja see keegi on see isik, kellel muid valikuid ei ole raha saamiseks. Seda kõrvaltvaataja ei lisa, aga nii ju on.
Minu arust just vastupidi. Sageli tekib mingites raske elu üle kurtmise teemades lihttöö tegijate puhul see küsimus, et miks te ei õpi mingit ametit või ei lähe mujale, kus paremad tingimused on vmt, siis selle peale tulebki sageli vastuseks, et aga keegi peab selle töö ka ära tegema. Justnimelt need sellise töö tegijad ise ütlevad nii.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 20:09
Guest kirjutas: 27 Apr 2026 11:32
Minu arust just vastupidi. Sageli tekib mingites raske elu üle kurtmise teemades lihttöö tegijate puhul see küsimus, et miks te ei õpi mingit ametit või ei lähe mujale, kus paremad tingimused on vmt, siis selle peale tulebki sageli vastuseks, et aga keegi peab selle töö ka ära tegema. Justnimelt need sellise töö tegijad ise ütlevad nii.
Ja see tähendab ka sel juhul täpselt sama, mis seal vahet on - ütlevadki sulle ümber nurga, et neil pole muid valikuid ameti valikul.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 20:11
Guest kirjutas: 27 Apr 2026 20:09
Guest kirjutas: 27 Apr 2026 11:32 Sa võtad seda ütlust liiga ühetähenduslikult. Seda ütleb harilikult mitte töö tegija ise oma töövaliku põhjenduseks, vaid kõrvaltvaataja. Oma tõde öeldus ju on - jah, peabki keegi selle töö ära tegema. Ja see keegi on see isik, kellel muid valikuid ei ole raha saamiseks. Seda kõrvaltvaataja ei lisa, aga nii ju on.
Ja see tähendab ka sel juhul täpselt sama, mis seal vahet on - ütlevadki sulle ümber nurga, et neil pole muid valikuid ameti valikul.
Eks sellega ongi nii, et seal, kus mõni näeb ainult probleeme, näeb teine võimalusi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kahupea, Kirile, Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 7 külalist