Naise kulul elamine
-
Külaline
Ülaltoodud numbrid toovad väga hästi välja keskealiste vallaliste turul oleva olukorra. Olukorra kus siis vastupidiselt siinsetele sõimlejatele on meestel eelis. Isegi kui kas naist peavad meest (kuidas kõik need inetud sõnad olid lugege ise siit) viisakalt öeldes ebasobivaks jääb mehel ikka valikuvõimalust üle. Ja nagu numbrid näitavad on nad selles vallas edukad. Teie muidugi ütlete nüüd, et need naised on teist palju halvemad, koledamad, rumalamad jne. Aga nemad on suhtes. Ja üldjuhul oma eluga rahul. Mehed ka tõenäoliselt. Vead tehtud, elukogemus ja tarkus olemas. Ülejäänud tõenäoliselt jäävadki otsima kuna halva iseloomuga naist ei taha ükski mees endale. Mitte üks. Kui libastub sellise otsa siis avastades selle on jutt lühike. Uks väljaspoolt kinni. mehel on seda kerge teha kuna (nagu numbrid näitavad) valikut on.
-
statistik
Kus ma ütlesin, et pensionärid lahutavad? Pensionärid on lahutanud ca 10-15 a ennem pensioni ja nüüd siis üksikuna pensionile jõudnud. Ma ei eksi mitte millegiga. Me räägime vallalistest. Vanusegrupis 40-50 on vallalisi naisi rohkem kui mehi. See on fakt. Ära jää kinni mingitesse tabelitesse mida sa ka kasutada ei oska.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:15Pole päris tõsi, eksid umbes kümne aastaga. Praegusel ajal ületab naiste arv meeste oma alates 50. eluaastastast vanusegrupis 40-50 veel mitte (2021. aasta artikkel: https://www.stat.ee/et/uudised/naiste-a ... as-vanuses).Jätame penskarid välja. Aga kui väga tahad siis natuke võime lahata. Ok. Pooled penskarid on lesed. Teine pool penskaritest on aga oma elu ise tupikusse elanud. Lahutanud ja läinud õnne otsima mida ei leidnudki. Ja jõudiski kätte pension. Üksi.
Võtame siis vanusegrupi 40-50. Seal on juba naisi rohkem kui mehi. Nii arvuliselt kui ka üksikult elavaid. Vanuses 40-50 lahutab iga aasta ca 3000 paari. Lahutuse algatajteks on 75% juhtudel naised
Praegused pensionärid sul nüüd küll suured lahutajad ega õnneotsijad ei ole, täielik rumal jutt.
-
Külaline
See on muidugi ilmvõimatu, et mõni on rahul omaette elamisega ja kõigi jaoks ei ole oluline, et neil mehe hais majas oleks.Pooled penskarid on lesed. Teine pool penskaritest on aga oma elu ise tupikusse elanud. Lahutanud ja läinud õnne otsima mida ei leidnudki. Ja jõudiski kätte pension. Üksi.
Võtame siis vanusegrupi 40-50. Seal on juba naisi rohkem kui mehi. Nii arvuliselt kui ka üksikult elavaid. Vanuses 40-50 lahutab iga aasta ca 3000 paari. Lahutuse algatajteks on 75% juhtudel naised
-
Külaline
Mis lolli juttu sa ajad? Ise ei oska ju ühtki tabelit vaadata, oma kallutatud jutu võtsid siit: https://www.stat.ee/et/uudised/uksi-ela ... naise-naguKus ma ütlesin, et pensionärid lahutavad? Pensionärid on lahutanud ca 10-15 a ennem pensioni ja nüüd siis üksikuna pensionile jõudnud. Ma ei eksi mitte millegiga. Me räägime vallalistest. Vanusegrupis 40-50 on vallalisi naisi rohkem kui mehi. See on fakt. Ära jää kinni mingitesse tabelitesse mida sa ka kasutada ei oska.
Ja siin on ju toodud tabel üksielavate inimeste kohta. Kuni vanusegrupini 55-64 on ju üksi elavaid mehi palju rohkem kui naisi. Alates vanusest 55 on tõesti naisi rohkem ja alates vanusegrupist 85+ ongi enamus naised, kes üksi elavad, sest mehed on surnud. Vanusegrupis 40-50 ei oole vallalisi naisi rohkem kui mehi, seda ei ütle ka see ainuke pisike artikkel, mida sa oled lugenud. No pole imestada, et sa statistikast aru ei saa, kui su haridustase on kehv, nagu sa oled siin mitu korda öelnud.
-
Külaline
Ja mis väärastunud loogika ütleb sulle, et kui nad ühest mehest lahutavad, siis hirmsasti tahavad kohe järgmist (eel)pensioniealist vanameest koju endale? Paljuid neist naistest on üksi, sest tahavadki nii, või on armastatud mees surnud ja ammugi ei taheta uut. Või on neil omastki mehest NII siiber saanud (kui juba lahutati naise algatusel, siis ongi siiber), et ammugi ei taha uut. Et mõnega kuskil spaas, teatris jne käiakse- no eks vahel ju võib lõbutseda, aga mingit uut meest koju vedada... no ei.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:34 Vanuses 40-50 lahutab iga aasta ca 3000 paari. Lahutuse algatajteks on 75% juhtudel naised
"Statistik" ei tea isegi seda, et lahutatud ei ole enam kunagi vallaline, need on demograafias ja statistikas kaks eraldi olevat kategooriat. Üksi elavad võivad olla nii lahutatud, lesed, vallalised (ehk pole kunagi olnud abielus), visiitabielus/suhtes jnejne, su tõlgendus on lihtsalt vildakas ja ebaõnnestunud.statistik kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:24 Kus ma ütlesin, et pensionärid lahutavad? Pensionärid on lahutanud ca 10-15 a ennem pensioni ja nüüd siis üksikuna pensionile jõudnud. Ma ei eksi mitte millegiga. Me räägime vallalistest.
Ja kuidas puutub see, et naised üksi elavad, teemasse "naise kulul elamine"?? Nende kulul just siis järelikult ei elata ju
-
statistik
Loe ridade vaheltKülaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:35Mis lolli juttu sa ajad? Ise ei oska ju ühtki tabelit vaadata, oma kallutatud jutu võtsid siit: https://www.stat.ee/et/uudised/uksi-ela ... naise-naguKus ma ütlesin, et pensionärid lahutavad? Pensionärid on lahutanud ca 10-15 a ennem pensioni ja nüüd siis üksikuna pensionile jõudnud. Ma ei eksi mitte millegiga. Me räägime vallalistest. Vanusegrupis 40-50 on vallalisi naisi rohkem kui mehi. See on fakt. Ära jää kinni mingitesse tabelitesse mida sa ka kasutada ei oska.
Ja siin on ju toodud tabel üksielavate inimeste kohta. Kuni vanusegrupini 55-64 on ju üksi elavaid mehi palju rohkem kui naisi. Alates vanusest 55 on tõesti naisi rohkem ja alates vanusegrupist 85+ ongi enamus naised, kes üksi elavad, sest mehed on surnud. Vanusegrupis 40-50 ei oole vallalisi naisi rohkem kui mehi, seda ei ütle ka see ainuke pisike artikkel, mida sa oled lugenud. No pole imestada, et sa statistikast aru ei saa, kui su haridustase on kehv, nagu sa oled siin mitu korda öelnud.
-
statistik
Miks minu loogika väärastunud on? Kus ma ütlesin, et ei või üksinda elada? Lugedes siinseid teemasid kus on mustvalgel kirjas, et teise ringi ja üle 40 aastased mehed on puhas saast ja neil ei ole mitte mingit võimalust endale kaaslast leida tekkis idee natuke seda kummalist väärarusaama ümber lükata. See, et kõik maailma mehed kes on nn teisel ringil või üle 40 ei ole saast nagu siin kirjutakse ei hakka ma ümber lükkama. See on ilmvõimatu ülesanne. Aga numbrid ei valeta ja mehelik loogika ütleb, et kui on pakkumine suurem kui nõudlus siis ei tohiks mehel raske endale kaaslast leida. Kui vaid tahab ja olenemata milline ta on. Ka naisi on erinevaid. Seega iga pott leiab kaane kui vaid tahab.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:52Ja mis väärastunud loogika ütleb sulle, et kui nad ühest mehest lahutavad, siis hirmsasti tahavad kohe järgmist (eel)pensioniealist vanameest koju endale? Paljuid neist naistest on üksi, sest tahavadki nii, või on armastatud mees surnud ja ammugi ei taheta uut. Või on neil omastki mehest NII siiber saanud (kui juba lahutati naise algatusel, siis ongi siiber), et ammugi ei taha uut. Et mõnega kuskil spaas, teatris jne käiakse- no eks vahel ju võib lõbutseda, aga mingit uut meest koju vedada... no ei.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:34 Vanuses 40-50 lahutab iga aasta ca 3000 paari. Lahutuse algatajteks on 75% juhtudel naised
-
statistik
Ja kuidas puutub see, et naised üksi elavad, teemasse "naise kulul elamine"?? Nende kulul just siis järelikult ei elata juBarbara kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:59"Statistik" ei tea isegi seda, et lahutatud ei ole enam kunagi vallaline, need on demograafias ja statistikas kaks eraldi olevat kategooriat. Üksi elavad võivad olla nii lahutatud, lesed, vallalised (ehk pole kunagi olnud abielus), visiitabielus/suhtes jnejne, su tõlgendus on lihtsalt vildakas ja ebaõnnestunud.statistik kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:24 Kus ma ütlesin, et pensionärid lahutavad? Pensionärid on lahutanud ca 10-15 a ennem pensioni ja nüüd siis üksikuna pensionile jõudnud. Ma ei eksi mitte millegiga. Me räägime vallalistest.
Ja kuidas puutub see, et naised üksi elavad, teemasse "naise kulul elamine"?? Nende kulul just siis järelikult ei elata ju![]()
Ülejäänuga pole nõus. Lihtsalt tähenärimine. Või kinni jäämine ühte tabelisse ja terminitesse. Suures pildis ei ole vahet kuidas me nimetame asju. Tähtis on see, et lahutatud, lesed, vallalised, ja ka abielus naised 40 ja enam on saadaval. Rohkem kui mehed. Ja selle vanusegrupi naised ei otsi naisi vaid ikka mehi.
-
Külaline
Kui inimene on otsustanud ÜKSI elada, siis ta EI OLE saadaval. Tema valik on elada üksi ja mitte oma koju veel keegi elama võtta.statistik kirjutas: ↑18 Juul 2024 14:13 Tähtis on see, et lahutatud, lesed, vallalised, ja ka abielus naised 40 ja enam on saadaval. Rohkem kui mehed. Ja selle vanusegrupi naised ei otsi naisi vaid ikka mehi.
-
statistik
Kahjuks statistika seda numbrit välja ei too. Peaks äkki sellise küsimuse ka lisama? Aga palju sinu arust on vanusegrupis 40-55 naisi protsentuaalselt kes tahavadki elu lõpuni üksi elada. Palju on naisi kes ei taha üldse mitte mingit kaaslast. kasvõi nn visiit suhtena kus päriselt igapäev koos ei elata. Külla aga ollakse paar. Tehakse asju koos. Ööbitakse teineteise pool jne. Ei seksita teistega.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 14:17Kui inimene on otsustanud ÜKSI elada, siis ta EI OLE saadaval. Tema valik on elada üksi ja mitte oma koju veel keegi elama võtta.statistik kirjutas: ↑18 Juul 2024 14:13 Tähtis on see, et lahutatud, lesed, vallalised, ja ka abielus naised 40 ja enam on saadaval. Rohkem kui mehed. Ja selle vanusegrupi naised ei otsi naisi vaid ikka mehi.
55 ja enam tõenäoliselt hakkb see % tõusma ja see ka loogiline. Käega löömine, motivatsiooi puudus ja tegelikult leppimine tõsiasjaga, et nii ongi. Elu lõpuni.
Näita mulle selle fakti allikat, "statistik". VALLALISI, mitte lihtsalt üksinda elavaid ja nt visiitsuhtes või leski.statistik kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:24 Vanusegrupis 40-50 on vallalisi naisi rohkem kui mehi. See on fakt.
Muide, STATISTIKA su oma lehelt on see, et üle 65-aastastest üksielavatest naistest 50% on juba lesed, otsi ja loe. Sest mehed hakkavad surema juba pensioniikka jõudmata. Niiet vallaliste ülekaalust on asi nii ehk naa kaugel.
Kui keegi midagi arvab, ei see seda veel FAKTIKS, "statistiku" nimeline võiks nii elementaarset asja aduda, ei?
Viimati muutis Barbara, 18 Juul 2024 16:31, muudetud 4 korda kokku.
/Barbara kehitab õlgu ja irvitab lolli lahmimise üle. /
M.O.T.T.
midagi pole sul peale sapi
M.O.T.T.
midagi pole sul peale sapi
-
statistik
Mul ei ole täpseid andemeid ja kogu selle temaatika lahti kirjutamine võtaks aega. Seega kehita edasi oma õlgu. Saad vere liikuma ja sooned lahti.
-
Külaline
Aga üksi elavaid naisi ka ju pole rohkem, üksi elavaid mehi on kuni 54 vanusegrupis rohkem, tõin välja ka graafiku.
-
Külaline
Sina rääkisid kogu aeg, et haridus pole tähtis ja sellest pole midagi kasu. Nii räägivad need, kellel haridust pole. Ja näen ju ka, et sa loed mingit artiklit, vaatad jooniseid (algtabelite vaatamine käib sulle üldse üle jõu) ja teed neist täiesti valed järeldused. Ja kuulutad seda siis kui mingit tõde. Nii teevad harimatud inimesed.Loe ridade vaheltMina pole oma haridusest küll kunagi midagi rääkinud.
-
Külaline
On küll vahet. Ma ei oleks iial olnud nõus kodus olemisest loobuma mehe kasuks.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 13:28jep, meil sama. Meil ka mees lastega kodune, sest sai juba algusest peale kokku lepitud, et lapsed enne 4 aastat lasteaeda ei lähe. Pole ju vahet kes kodune on, ema või isa.Barbara kirjutas: ↑17 Juul 2024 11:43Ära võta suud täis asjast, millest sa midagi ei tea. Ka 1+a laps on veel väike laps, kes ammugi enma rinnapiima ei joo, aga lasteaeda ka ei võeta veel, sest liiga väike ja lapsele on parem olla omaenese ema või isaga kodus. Paljud isad kasutavad seda võimalust juba, head mehed, mitte rongaisad.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 11:36 Väikeste lastega on kodus naine, sest väikesed lapsed vajavad ema rinnapiima ja mehel rinda anda ei ole võimalik.
-
Külaline
See sõna mida sa otsid on isekus.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:31On küll vahet. Ma ei oleks iial olnud nõus kodus olemisest loobuma mehe kasuks.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 13:28jep, meil sama. Meil ka mees lastega kodune, sest sai juba algusest peale kokku lepitud, et lapsed enne 4 aastat lasteaeda ei lähe. Pole ju vahet kes kodune on, ema või isa.Barbara kirjutas: ↑17 Juul 2024 11:43
Ära võta suud täis asjast, millest sa midagi ei tea. Ka 1+a laps on veel väike laps, kes ammugi enma rinnapiima ei joo, aga lasteaeda ka ei võeta veel, sest liiga väike ja lapsele on parem olla omaenese ema või isaga kodus. Paljud isad kasutavad seda võimalust juba, head mehed, mitte rongaisad.
-
Külaline
Mina küll ei viitsiks. Meil oli mees, mina, lapsehoidja, lisaks aitasid pereliikmed.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:31On küll vahet. Ma ei oleks iial olnud nõus kodus olemisest loobuma mehe kasuks.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 13:28jep, meil sama. Meil ka mees lastega kodune, sest sai juba algusest peale kokku lepitud, et lapsed enne 4 aastat lasteaeda ei lähe. Pole ju vahet kes kodune on, ema või isa.Barbara kirjutas: ↑17 Juul 2024 11:43
Ära võta suud täis asjast, millest sa midagi ei tea. Ka 1+a laps on veel väike laps, kes ammugi enma rinnapiima ei joo, aga lasteaeda ka ei võeta veel, sest liiga väike ja lapsele on parem olla omaenese ema või isaga kodus. Paljud isad kasutavad seda võimalust juba, head mehed, mitte rongaisad.
-
Külaline
Tegelikult on väga imelik, et eristatakse vallalisi ja lahutatud inimesi. Eriti kuna tänapäeval inimesed elavad koos ilma abieluta. See vallalise ja lahutatud naise eristamine on nagu mingi "neitsite" ja "naiseks saanute" eristamine. Nõme. Kuidagi keskaegne.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist