Mida “Juustup” “P” tähendab? Lugedes tahaks sinna ebasündsa p… lõppu öelda, või pats?Juustup kirjutas: ↑18 Juul 2024 17:35Pool aega olengi Egiptuses jah, aga Egiptus on kallim, kõvasti kohe. Ja igav on ka ühes kohas passida. Eks ma millalgi pean sinna Eestisse tagasi veerema, aga hetkel ma seda küll ette ei kujuta ...Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 15:33Ei usugi, et ta Jeemenis on, ilmselt redutab kusagil Egiptuses. Meediastki läbi käinud, osad pagevad suurte arvete eest sinna. Juustup tahab ennast lihtsalt huvitavaks teha.
/Juustup
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Külaline
[
Pool aega olengi Egiptuses jah, aga Egiptus on kallim, kõvasti kohe. Ja igav on ka ühes kohas passida. Eks ma millalgi pean sinna Eestisse tagasi veerema, aga hetkel ma seda küll ette ei kujuta ...
/Juustup
[/quote]
Tundub, et oled oma postituste ja fantaasiatega praegu veidi tagasi tõmmanud. Tubli, nii hoida. Ei soovi küll rohkem sinu personaalküsimust siin foorumis lahata, äkki säästad teisi foorumlasi sellest? Ilmselt tundub kõikidele ka tobe see sinu emandaks olemine ja kuldne troon jne. Ma kõikide foorumlaste eest muidugi kõnelda ei saa, aga pakun, et paljudele tundub see tobe, mitte intrigeeriv, nagu sina ise ilmselt arvad seda olevat. Kui sa oled oma varasemaid postitusi teinud alkoholijoobes, siis saa kaineks ja vaata oma kommentaarid kriitilise pilguga üle.
Pool aega olengi Egiptuses jah, aga Egiptus on kallim, kõvasti kohe. Ja igav on ka ühes kohas passida. Eks ma millalgi pean sinna Eestisse tagasi veerema, aga hetkel ma seda küll ette ei kujuta ...
/Juustup
[/quote]
Tundub, et oled oma postituste ja fantaasiatega praegu veidi tagasi tõmmanud. Tubli, nii hoida. Ei soovi küll rohkem sinu personaalküsimust siin foorumis lahata, äkki säästad teisi foorumlasi sellest? Ilmselt tundub kõikidele ka tobe see sinu emandaks olemine ja kuldne troon jne. Ma kõikide foorumlaste eest muidugi kõnelda ei saa, aga pakun, et paljudele tundub see tobe, mitte intrigeeriv, nagu sina ise ilmselt arvad seda olevat. Kui sa oled oma varasemaid postitusi teinud alkoholijoobes, siis saa kaineks ja vaata oma kommentaarid kriitilise pilguga üle.
-
Külaline
Veel huvitavam tunduks, kui ta Gazas oleks.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 15:33Ei usugi, et ta Jeemenis on, ilmselt redutab kusagil Egiptuses. Meediastki läbi käinud, osad pagevad suurte arvete eest sinna. Juustup tahab ennast lihtsalt huvitavaks teha.
-
Juustup
Väga lihtne- pendeldad Egiptuse vahet. Või üldse mõne muu lähema riigi vahet.
/Juustup
-
Juustup
Hea küsimus. "Juustupi" nimel on ajalugu. Juust tuli sellest, et minu lemmik toiduaine on juust. Ma topin seda igasugustesse toitudesse ja see on mulle lapsest saati meeletult maitsenud. Kui teised lapsed küsisid poes vanematelt kommi, siis mina küsisin juustu.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 18:17Mida “Juustup” “P” tähendab? Lugedes tahaks sinna ebasündsa p… lõppu öelda, või pats?Juustup kirjutas: ↑18 Juul 2024 17:35Pool aega olengi Egiptuses jah, aga Egiptus on kallim, kõvasti kohe. Ja igav on ka ühes kohas passida. Eks ma millalgi pean sinna Eestisse tagasi veerema, aga hetkel ma seda küll ette ei kujuta ...Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 15:33
Ei usugi, et ta Jeemenis on, ilmselt redutab kusagil Egiptuses. Meediastki läbi käinud, osad pagevad suurte arvete eest sinna. Juustup tahab ennast lihtsalt huvitavaks teha.
/Juustup
Kui ma oma mehega koos hakkasin elama, siis ilmselgelt ta minu juustulembust ka märkas. Ma olen muidu suhteliselt viisakas ja alati arvestan toidu puhul ka teistega- st pole nii, et ma üksi kõik sisse vohmiksin, aga juustu puhul on mul sellekohaseid tagasilööke olnud. Siis hakkakski mu mees mind naljaga juustuks kutsuma ja jälgima et mul ikka tagavarajuustu oleks
See "p" seal lõpus- sellega on pikem, vähe isiklikum ajalugu. Eks ma usun, et nii mõnekgi meist on oma pikem ajalugu oma kasutajanimega.
Kui keegi viitsib, rääkige ka Teie, miks teil just selline kasutajanimi on:)
/Juustup
-
Juustup
Tundub, et oled oma postituste ja fantaasiatega praegu veidi tagasi tõmmanud. Tubli, nii hoida. Ei soovi küll rohkem sinu personaalküsimust siin foorumis lahata, äkki säästad teisi foorumlasi sellest? Ilmselt tundub kõikidele ka tobe see sinu emandaks olemine ja kuldne troon jne. Ma kõikide foorumlaste eest muidugi kõnelda ei saa, aga pakun, et paljudele tundub see tobe, mitte intrigeeriv, nagu sina ise ilmselt arvad seda olevat. Kui sa oled oma varasemaid postitusi teinud alkoholijoobes, siis saa kaineks ja vaata oma kommentaarid kriitilise pilguga üle.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 18:23 [
/Juustup
[/quote]
Mind jääb siiski painama küsimus, et miks sina ja need ülejäänud häiritud massid mind ei blokeeri? Säästaksite oma närve. Kui minu postitused oleksid ebasobivad, oleks mind ilmselt juba blokeeritud
/Juustup
-
Külaline
Miks ta sinna peaks tahtma?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 19:27
Sellise passiga, mis Jeemeni templeid täis on, USAsse vist küll ei lasta![]()
-
Külaline
Sest talle meeldib ju “maailma ja erinevaid kultuure avastada”
-
Külaline
USA ja kultuur?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 19:45
Sest talle meeldib ju “maailma ja erinevaid kultuure avastada”
-
Külaline
Sa väidad, et neil pole kultuuri? Mina olen seal korduvalt käinud ja nende kultuuri kogenud, soovitan sinulgi maailmapilti avardada.
-
Külaline
Mind jääb siiski painama küsimus, et miks sina ja need ülejäänud häiritud massid mind ei blokeeri? Säästaksite oma närve. Kui minu postitused oleksid ebasobivad, oleks mind ilmselt juba blokeeritud
/Juustup
[/quote]
Esiteks postitad sa liiga palju ja kui see kõik blokeerida, jääb teema hüplikuks ja imelikuks, kuna nii paljud kohad on nähtamatud. Kas sa saad sellest aru, et kui sa postitad massiliselt, siis sinu blokeerimine häirib teema lugemist?
Teiseks sa postitad ka anonüümselt. Ära nüüd tule ütlema, et ei. See on ju selge, et sa teed seda, kõnekasutusest on kohe aru saada. Sa postitad oma jama ka anonüümina ja keegi ei saa sind blokeerida.
/Juustup
[/quote]
Esiteks postitad sa liiga palju ja kui see kõik blokeerida, jääb teema hüplikuks ja imelikuks, kuna nii paljud kohad on nähtamatud. Kas sa saad sellest aru, et kui sa postitad massiliselt, siis sinu blokeerimine häirib teema lugemist?
Teiseks sa postitad ka anonüümselt. Ära nüüd tule ütlema, et ei. See on ju selge, et sa teed seda, kõnekasutusest on kohe aru saada. Sa postitad oma jama ka anonüümina ja keegi ei saa sind blokeerida.
-
Külaline
Esiteks postitad sa liiga palju ja kui see kõik blokeerida, jääb teema hüplikuks ja imelikuks, kuna nii paljud kohad on nähtamatud. Kas sa saad sellest aru, et kui sa postitad massiliselt, siis sinu blokeerimine häirib teema lugemist?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:02 Mind jääb siiski painama küsimus, et miks sina ja need ülejäänud häiritud massid mind ei blokeeri? Säästaksite oma närve. Kui minu postitused oleksid ebasobivad, oleks mind ilmselt juba blokeeritud
/Juustup
[/quote]
Muidugi postitab anonüümselt, eile nägin, kuidas oli ‘külaline’ aga signatuur oli all. See oli nii rõve sõim, mis ta kirjutas, et praeguseks on see postitus kustutatud.
-
Külaline
Muidugi postitab anonüümselt, eile nägin, kuidas oli ‘külaline’ aga signatuur oli all. See oli nii rõve sõim, mis ta kirjutas, et praeguseks on see postitus kustutatud.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:07Esiteks postitad sa liiga palju ja kui see kõik blokeerida, jääb teema hüplikuks ja imelikuks, kuna nii paljud kohad on nähtamatud. Kas sa saad sellest aru, et kui sa postitad massiliselt, siis sinu blokeerimine häirib teema lugemist?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:02 Mind jääb siiski painama küsimus, et miks sina ja need ülejäänud häiritud massid mind ei blokeeri? Säästaksite oma närve. Kui minu postitused oleksid ebasobivad, oleks mind ilmselt juba blokeeritud
/Juustup
[/quote]
Häbi ei ole looma moodi valetada?
-
Külaline
loomad valetavad?
-
Juustup
Häbi ei ole looma moodi valetada?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:27Muidugi postitab anonüümselt, eile nägin, kuidas oli ‘külaline’ aga signatuur oli all. See oli nii rõve sõim, mis ta kirjutas, et praeguseks on see postitus kustutatud.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:07Esiteks postitad sa liiga palju ja kui see kõik blokeerida, jääb teema hüplikuks ja imelikuks, kuna nii paljud kohad on nähtamatud. Kas sa saad sellest aru, et kui sa postitad massiliselt, siis sinu blokeerimine häirib teema lugemist?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:02 Mind jääb siiski painama küsimus, et miks sina ja need ülejäänud häiritud massid mind ei blokeeri? Säästaksite oma närve. Kui minu postitused oleksid ebasobivad, oleks mind ilmselt juba blokeeritud
/Juustup
[/quote]
Absoluutne laim minu aadressil. Mul ei ole vähimatki vajadust oma identiteeti siin varjata, ma võib olla teeksin seda mõne äärmiselt delikaatse teema puhul, aga ühtegi nii delikaatset teemat pole ma siin avaldanud.
Seis on vastupidine- teie olete siin külalised ja anonüümid läbisegi. Käputäis on neid inimesi, kes oma nime alt kirjutavad ja minu suur lugupidamine neile, sest kui kõik on külalised läheb järg sassi palju kergemini.
Rõve sõim? Ma palun nüüd mingisugust katkendit või tsitaati, vähemalt linki või viidet teemale kus minupoolne "rõve sõim" aset leidis. Ja nüüd vastan ma sama vastikult- ma tahan konkreetset linki või muidu oled sina, anonüüm, pesuehe petis ja ässitad siin mingit vimma. Täiesti tühja koha pealt muide. Ilmselt oled ise ka tühi inimene
/Juustup
-
Külaline
Teema ‘naise kulul elamine’ pereelus, 4. lehekülg on üks postitus külalise kirjutatud ja juustupi signatuuriga
viewtopic.php?t=532&start=60
-
Külaline
Jep.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:54 Teema ‘naise kulul elamine’ pereelus, 4. lehekülg on üks postitus külalise kirjutatud ja juustupi signatuuriga
Külaline:
me ei puutunud seda kuna ei teadnud mis tulevik toob. Elasime minu kulul. Raske oli kuna ka tema eest pidi hoolitsema. Lapsed olid ka tublid ja aitasid nii kuidas oskasid. Praeguseks on ammu juba kõik korras. Õigemini parem. Mees ütleb, et ta oskab minu pingutust hinnata ja ta sisimas kartis, et sant jäetakse. Kuna ta usaldab mind peale seda katsumust 100% ja mina teda ongi hea kerge elada.
Seega ma tegelikult üldse teemakäsitlusest aru ei saa. Miks abielu / kooselu kui esimese raskuse tekkimisel kaaslane jäetakse.
Meeldib (3)
Üles
Külaline
Postitus 17 Juul 2024 20:58
Külaline kirjutas: ↑
Juustup kirjutas: ↑
Külaline kirjutas: ↑
Revolver on kõigist nendest kiimaksimuttidest vanem, andropaus ammu käes. Aga see ühendab teid samuti, et keskealisi naisi mõnitate, aga vana mees on okei.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Töövõimetus on väga suhteline. Minu meelest oleks lollus jätta riigi poolt välja käidavad hüved vastu võtmata lihtsalt mingisugusest uhkusest. Kui sul ikka on õigus mingit abi või toetust saada, siis ma ei näe põhjust seda mitte vastu võtta.
Riik koorib oma rahvast pidevalt ja kui mul on see üks õlekõrs midagi vastu saada, siis ma kavatsen seda kasutada ka.
Mis nüüd puudutab minu alkoholilembust siis on sellest anonüümil jälle muidugi tore kinni haarata ja mind sopajoodikuks tembeldada.
"Kurb" tõde on siiski see, et päris nii hull see asi ei ole(vähemalt mitte veel) ja ma usun, et oma liigtarvitamist tunnistades on hulga lihtsam oma joomist (või ükskõik millist sõltuvust) kontrollida ja/või ideaalis sellest vabaneda. Väga hästi aitab alkoholi puhul koguste üles kirjutamine, täpselt sama on ka suitsetamisega. Suitsukuradist sain ma lahti- vahel seltskonnas või närvilisena mõne teen, aga pakki ei oma. Pikalt oli nulltolerants, aga asi hakkas jälle käest minema keskkonnas kus kõik pidevalt ja igal pool, sh siseruumides suitsu teevad. Üldiselt suits mind enam ei kõneta, õnneks
Alkohol mulle neeldib, kas see, et ma sellest saladust ei tee, teeb minust alkoholliku, seda ma ei tea. Küllap arutle arstid ja hiromandid oskavad minust paremini hinnanguid anda, siin on palju selgeltnägijaid koos. Kõik need Kerrod ja muud nõiad kahvatuksid siinsete kasutajate kõrval, sellest ma olen ammu aru saanud.
Lehvitab oma kuldselt troonilt,
Tema kõrgeausus ja vaimne teejuhr,
/Juustup alias emand
-
Külaline
Tsiteeritav valetab ju!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist