Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 22:04
Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 12:09
Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 01:07
Ei sa ole ja ei sa tunne. Parem, kui sa oleksid vait, sest mingeid võimeid sul pole, pead end põhjendamatult teistest paremaks ja oled ülimalt konfliktne.
Kindlasti ei ole ma vait ja reageerin iga kord, kui miljonäriproua hakkab jälle teisi mõnitama ning vaeseks ja kadedaks sõimama.
Tema ja revolvri ära tundmiseks ei pea omama mingeid võimeid. Ma ei olegi öelnud, et mul on mingid erivõimed. Ja ma ei ole ennast ka teistest paremaks pidanud. Kust sa seda üldse võtad, et ma pean ennast teistest paremaks?
Sinu probleem on selles, et su peas on kinnistunud mingi idée fixe, mida sa püüad jätkuvalt ellu viia. Vaeseks ja kadedaks pidajaid ning naisi mitte austavaid inimesi on rohkem kui mõni, aga sina oled nii piiratud ja kättemaksuhimuline, et neid saab olla vaid kindel arv. Teiseks ei taba sa väga biiti, sest langed ka neid matkivate trollide naeruväärseks söödaks. Kokkuvõttes naeruvääristad sa vaid iseennast, sest ükski hingelt terve ja olemuselt õnnelik inimene sellise jamaga ei tegele. Tõenäoliselt on su elu lihtsalt nii igav, et selle elamisväärseks muutmise jaoks on vaja intriige ja kättemaksulist toitu.
Vabandust, aga milles see minu "kättemaksulisus" väljendub? See, et ma need paar tegelast ära tunnen (ja vaieldamatult just nemad) ei tee mind kättemaksuliseks inimeseks. Ma ei ole mitte kunagi olnud kättemaksuhimuline inimene. Ja ma isegi ei kujuta ette, kuidas ja mismoodi ma antud olukorras kellelegi saaksin kätte maksta.
Millise jamaga õnnelik inimene ei tegele? Jällegi, see, et ma tunnen inimese käekirja, suhtumise, hoiaku ja kõnepruugi järgi ära ei tähenda seda, et ma ekstra tegeleksin siin nende tuvastamisega. Ma loen seda foorumit täpselt samamoodi nagu sinagi. Ja ma ei tegele spetsiaalselt kellegi tuvastamisega ega tee mingeid eraldi liigutusi, nagu sina näikse arvavat.
Ma ei arva, et nende trollidega kokku jooksmine siin oleks mingi põnev intriig. Vastupidi - nad on ülimalt tüütud ja ebameeldivad ning mitte mingit põnevat intriigi ei paku.
Sul endal on asjad sassis kui puder ja kapsad ning sina ei taba biiti.