Foorumi kasutajate välimääraja

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 12:09 Kindlasti ei ole ma vait ja reageerin iga kord, kui miljonäriproua hakkab jälle teisi mõnitama ning vaeseks ja kadedaks sõimama.
Kuidas sa ometi aru ei saa, et see on lihtlabane provokatsioon? See ongi just see foorumi solkimine ja see saab toimuda suuresti seetõttu, et mõned sellistega vaidlusse laskuvad.

Kui sul on raske selliseid ignoreerida, siis pead ehk rohkem endasse vaatama, et miks sa provokatsiooni lõksu langed. Mina astun sellistest üle, nagu kakajunnist.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 12:42
Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 12:09 Kindlasti ei ole ma vait ja reageerin iga kord, kui miljonäriproua hakkab jälle teisi mõnitama ning vaeseks ja kadedaks sõimama.
Kuidas sa ometi aru ei saa, et see on lihtlabane provokatsioon? See ongi just see foorumi solkimine ja see saab toimuda suuresti seetõttu, et mõned sellistega vaidlusse laskuvad.

Kui sul on raske selliseid ignoreerida, siis pead ehk rohkem endasse vaatama, et miks sa provokatsiooni lõksu langed. Mina astun sellistest üle, nagu kakajunnist.
Seda ma ju ütlengi, et sellistega ei tohiks vaidlusse laskuda. Hea, kui need tüübid tuntakse esimesest lausest ära ja neid ignoreeritaks. Selle peale vastas mulle keegi Arutleja, et ära otsusta teiste eest, võib-olla mõni ikka tahab nendega vaidlusse laskuda.
Külaline

Seda ma ju ütlengi, et sellistega ei tohiks vaidlusse laskuda. Hea, kui need tüübid tuntakse esimesest lausest ära ja neid ignoreeritaks. Selle peale vastas mulle keegi Arutleja, et ära otsusta teiste eest, võib-olla mõni ikka tahab nendega vaidlusse laskuda.
Pluss üks hakkab kohe teatama, et kustutada sellised positused, kus sina kedagi ära tunned, sest temale ei meeldi, et ta ära tuntakse.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 12:53

Nojah, aga sina ju ei ignoreeri. Sina ju reageerid ja ei ole kohe kindlasti vait, kui kellegi ära tunned. Usu mind, mõnitused ja solvangud tunneme me ise ka ära ja täiesti ilma ebavajaliku infota oletatava postitaja kohta. Õige reageering oleks selliste postituste raporteerimine ja ignoreerimine, mitte nende kopeerimine ja neile vastamine.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Mai 2026 13:53 Mina siis olen selle välimääraja järgi see nn "ennustaja". Vaevalt, et mul mingid erilised "ennustamisvõimed" on, aga ma näiteks tunnen teatud inimesed alati ära. Näiteks revolvri. Siis ka miljokamuti ja muidugi ka selle tädi, kes põrandal pikali maas ulub sellepärast, et peab kunagi ära surema ja et lapsed kunagi kodust lahkuvad.

Minu arust on päris õige alati reageerida, kui need tegelased jälle teemat hakkavad solkima. Sel juhul inimesed teavad, et tegemist on inimestega, kellega ei ole vaja dialoogi astuda ega aega ning energiat kulutada. Nendest tuleb lihtsalt mööda vaadata.

Kuna kõik inimesed alati neid kohe ära ei tunne, siis on hea, kui keegi teemas sellele viitab. Või mis selles halba on?
Ma tunnen jälle sinu alati ära. Ülbe, nartsissistlik, kirjavigadega, solgib oma "äratundmistega" kõiki teemasid.
Külaline

Arutleja kirjutas: 03 Mai 2026 14:39

Nojah, aga sina ju ei ignoreeri. Sina ju reageerid ja ei ole kohe kindlasti vait, kui kellegi ära tunned. Usu mind, mõnitused ja solvangud tunneme me ise ka ära ja täiesti ilma ebavajaliku infota oletatava postitaja kohta. Õige reageering oleks selliste postituste raporteerimine ja ignoreerimine, mitte nende kopeerimine ja neile vastamine.
Ma räägin rohkem tegelikult trollimisest kui mõnitamisest. Ja väga paljud inimesed ei tunne kohe ära, kui miljokamutt hakkab juttu järjekordselt oma rahale viima ja teisi õpetama, et õige on ennast süstida ja lõigata ja et normaalne on omada 16 aastat nooremat meest jmt taolist jampsi.

Mina ignoreerin ikka neid tüüpe (Revolvrit õnneks enam ei olegi), aga annan sellele tüübile enne teada ka, et me saame aru, kes ta on ja tal ei ole vaja tuhandedat korda hakata jälle sama juttu rääkima. Ja olen kindel, et nii mõnelgi korral ongi see aidanud ning jutt ei ole jõudnud järjekordsesse eneseupitusse ja teiste alavääristamisse.
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Ühel tahmakübeme postitusel oli kuskil all kiri: muutis...
Tahtsin vaadata, et kas on kõiki nimelisi :D jälitama hakatud.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 15:47
Arutleja kirjutas: 03 Mai 2026 14:39

Ma räägin rohkem tegelikult trollimisest kui mõnitamisest. Ja väga paljud inimesed ei tunne kohe ära, kui miljokamutt hakkab juttu järjekordselt oma rahale viima ja teisi õpetama, et õige on ennast süstida ja lõigata ja et normaalne on omada 16 aastat nooremat meest jmt taolist jampsi.

Mina ignoreerin ikka neid tüüpe (Revolvrit õnneks enam ei olegi), aga annan sellele tüübile enne teada ka, et me saame aru, kes ta on ja tal ei ole vaja tuhandedat korda hakata jälle sama juttu rääkima. Ja olen kindel, et nii mõnelgi korral ongi see aidanud ning jutt ei ole jõudnud järjekordsesse eneseupitusse ja teiste alavääristamisse.

Oeh. Kes on Revolver, kes on Miljokamutt? Miks peavad uued foorumilased neid teadma?

Kahe kuusega foorumis
Külaline

Kuidas julged mitte teada, siin ainult 5 osalejat ongi :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 18:08 Kuidas julged mitte teada, siin ainult 5 osalejat ongi :lol:

Sai max 2 kuud tagasi alles peale lennatud siia.
Külaline

Oeh. Kes on Revolver, kes on Miljokamutt? Miks peavad uued foorumilased neid teadma?
Ei peagi teadma, mitte midagi ei juhtu sinuga, et ei tea.
Külaline

Mina olen Perekooliga kokku 20 aastat küll olnud, aga Reporterit ei tea minagi. Kunagi üks uhhuuu igatses Ahvi, tema on vist ära surnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 18:18 Kunagi üks uhhuuu igatses Ahvi, tema on vist ära surnud.
Uhhuust ei tea midagi, aga Aff inimesena on elus ja terve. Kas ta veel meie hulgas hängib, ei tea.
Külaline

See Ahv oli päris sisutu tegelane, aga oi siinsetele ta meeldis, oletati et on mees :lol: Hiljem digimoondus vist ornitoloogiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 12:09
Guest kirjutas: 03 Mai 2026 01:07
Külaline kirjutas: 02 Mai 2026 13:53 Mina siis olen selle välimääraja järgi see nn "ennustaja". Vaevalt, et mul mingid erilised "ennustamisvõimed" on, aga ma näiteks tunnen teatud inimesed alati ära. Näiteks revolvri. Siis ka miljokamuti ja muidugi ka selle tädi, kes põrandal pikali maas ulub sellepärast, et peab kunagi ära surema ja et lapsed kunagi kodust lahkuvad.

Minu arust on päris õige alati reageerida, kui need tegelased jälle teemat hakkavad solkima. Sel juhul inimesed teavad, et tegemist on inimestega, kellega ei ole vaja dialoogi astuda ega aega ning energiat kulutada. Nendest tuleb lihtsalt mööda vaadata.

Kuna kõik inimesed alati neid kohe ära ei tunne, siis on hea, kui keegi teemas sellele viitab. Või mis selles halba on?
Ei sa ole ja ei sa tunne. Parem, kui sa oleksid vait, sest mingeid võimeid sul pole, pead end põhjendamatult teistest paremaks ja oled ülimalt konfliktne.
Kindlasti ei ole ma vait ja reageerin iga kord, kui miljonäriproua hakkab jälle teisi mõnitama ning vaeseks ja kadedaks sõimama.

Tema ja revolvri ära tundmiseks ei pea omama mingeid võimeid. Ma ei olegi öelnud, et mul on mingid erivõimed. Ja ma ei ole ennast ka teistest paremaks pidanud. Kust sa seda üldse võtad, et ma pean ennast teistest paremaks?
Sinu probleem on selles, et su peas on kinnistunud mingi idée fixe, mida sa püüad jätkuvalt ellu viia. Vaeseks ja kadedaks pidajaid ning naisi mitte austavaid inimesi on rohkem kui mõni, aga sina oled nii piiratud ja kättemaksuhimuline, et neid saab olla vaid kindel arv. Teiseks ei taba sa väga biiti, sest langed ka neid matkivate trollide naeruväärseks söödaks. Kokkuvõttes naeruvääristad sa vaid iseennast, sest ükski hingelt terve ja olemuselt õnnelik inimene sellise jamaga ei tegele. Tõenäoliselt on su elu lihtsalt nii igav, et selle elamisväärseks muutmise jaoks on vaja intriige ja kättemaksulist toitu.
Külaline

Sinu probleem on selles, et su peas on kinnistunud mingi idée fixe, mida sa püüad jätkuvalt ellu viia. Vaeseks ja kadedaks pidajaid ning naisi mitte austavaid inimesi on rohkem kui mõni, aga sina oled nii piiratud ja kättemaksuhimuline, et neid saab olla vaid kindel arv. Teiseks ei taba sa väga biiti, sest langed ka neid matkivate trollide naeruväärseks söödaks. Kokkuvõttes naeruvääristad sa vaid iseennast, sest ükski hingelt terve ja olemuselt õnnelik inimene sellise jamaga ei tegele. Tõenäoliselt on su elu lihtsalt nii igav, et selle elamisväärseks muutmise jaoks on vaja intriige ja kättemaksulist toitu.
Naljakas, kõnealune tädi jõudiski kohale. Alati on äratuntav sellest, et ei ütle lhtsalt oma arvamust, aga hakkab ikka sõimlema hiljemalt pärast teist sõnavõttu.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 18:18 Mina olen Perekooliga kokku 20 aastat küll olnud, aga Reporterit ei tea minagi. Kunagi üks uhhuuu igatses Ahvi, tema on vist ära surnud.
Reporterit siin ei olegi. Meie räägime isikust, kes perekoolis oli Revolver. Siin foorumis nimetas ta ennast mingiks blondiiniks ((mingi eesliide oli ka sellel blondiinil - mis täpselt, enam ei mäleta). Aga õnneks ta enam siin ei mölla. Üsna tõenäoliselt istub kinni, sest tal on pedofiilsed huvid ja narkootikumidega vist on ka soe suhe.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 18:27
Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 18:18 Kunagi üks uhhuuu igatses Ahvi, tema on vist ära surnud.
Uhhuust ei tea midagi, aga Aff inimesena on elus ja terve. Kas ta veel meie hulgas hängib, ei tea.
Kuidas sa tead, et on elus ja terve? Kas sa tunned teda? Igaks juhuks täpsustame, et siin peetakse silmas tegelast kasutajanimega Ahv, mitte Aff.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 23:43Kuidas sa tead, et on elus ja terve? Kas sa tunned teda?
Ma arvan, et teda tunneb üht- või teistpidi päris suur osa Eestist.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 22:04
Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 12:09
Guest kirjutas: 03 Mai 2026 01:07

Ei sa ole ja ei sa tunne. Parem, kui sa oleksid vait, sest mingeid võimeid sul pole, pead end põhjendamatult teistest paremaks ja oled ülimalt konfliktne.
Kindlasti ei ole ma vait ja reageerin iga kord, kui miljonäriproua hakkab jälle teisi mõnitama ning vaeseks ja kadedaks sõimama.

Tema ja revolvri ära tundmiseks ei pea omama mingeid võimeid. Ma ei olegi öelnud, et mul on mingid erivõimed. Ja ma ei ole ennast ka teistest paremaks pidanud. Kust sa seda üldse võtad, et ma pean ennast teistest paremaks?
Vabandust, aga milles see minu "kättemaksulisus" väljendub? See, et ma need paar tegelast ära tunnen (ja vaieldamatult just nemad) ei tee mind kättemaksuliseks inimeseks. Ma ei ole mitte kunagi olnud kättemaksuhimuline inimene. Ja ma isegi ei kujuta ette, kuidas ja mismoodi ma antud olukorras kellelegi saaksin kätte maksta.

Millise jamaga õnnelik inimene ei tegele? Jällegi, see, et ma tunnen inimese käekirja, suhtumise, hoiaku ja kõnepruugi järgi ära ei tähenda seda, et ma ekstra tegeleksin siin nende tuvastamisega. Ma loen seda foorumit täpselt samamoodi nagu sinagi. Ja ma ei tegele spetsiaalselt kellegi tuvastamisega ega tee mingeid eraldi liigutusi, nagu sina näikse arvavat.

Ma ei arva, et nende trollidega kokku jooksmine siin oleks mingi põnev intriig. Vastupidi - nad on ülimalt tüütud ja ebameeldivad ning mitte mingit põnevat intriigi ei paku.

Sul endal on asjad sassis kui puder ja kapsad ning sina ei taba biiti.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist