Ei leidnud küll hetkel.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:54 Teema ‘naise kulul elamine’ pereelus, 4. lehekülg on üks postitus külalise kirjutatud ja juustupi signatuuriga
viewtopic.php?t=532&start=60
/Juustup
Ei leidnud küll hetkel.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:54 Teema ‘naise kulul elamine’ pereelus, 4. lehekülg on üks postitus külalise kirjutatud ja juustupi signatuuriga
Kolmas postitus.Juustup kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:39Ei leidnud küll hetkel.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:54 Teema ‘naise kulul elamine’ pereelus, 4. lehekülg on üks postitus külalise kirjutatud ja juustupi signatuuriga
/Juustup
Tänan! Leidsin üles! See on jah 100% minu kirjutatud.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:40Kolmas postitus.Juustup kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:39Ei leidnud küll hetkel.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:54 Teema ‘naise kulul elamine’ pereelus, 4. lehekülg on üks postitus külalise kirjutatud ja juustupi signatuuriga
/Juustup
Nagu näed, on see külalisena postitatud. Nii et ära valeta rohkem, et sina anonüümselt ei postita, kui nii haledalt vahele jäid.
See olen mina. Ma ei postita külalisena, võib olla eksitusena kui pole telefoni pikalt käes hoidnud ja arutle.ee on mu välja loginud,, aga üldiselt ma anonüümina esinemiseks vajadust ei näe.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:06Jep.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 20:54 Teema ‘naise kulul elamine’ pereelus, 4. lehekülg on üks postitus külalise kirjutatud ja juustupi signatuuriga
Külaline:
me ei puutunud seda kuna ei teadnud mis tulevik toob. Elasime minu kulul. Raske oli kuna ka tema eest pidi hoolitsema. Lapsed olid ka tublid ja aitasid nii kuidas oskasid. Praeguseks on ammu juba kõik korras. Õigemini parem. Mees ütleb, et ta oskab minu pingutust hinnata ja ta sisimas kartis, et sant jäetakse. Kuna ta usaldab mind peale seda katsumust 100% ja mina teda ongi hea kerge elada.
Seega ma tegelikult üldse teemakäsitlusest aru ei saa. Miks abielu / kooselu kui esimese raskuse tekkimisel kaaslane jäetakse.
Meeldib (3)
Üles
Külaline
Postitus 17 Juul 2024 20:58
Külaline kirjutas: ↑
Juustup kirjutas: ↑
Külaline kirjutas: ↑
Revolver on kõigist nendest kiimaksimuttidest vanem, andropaus ammu käes. Aga see ühendab teid samuti, et keskealisi naisi mõnitate, aga vana mees on okei.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Töövõimetus on väga suhteline. Minu meelest oleks lollus jätta riigi poolt välja käidavad hüved vastu võtmata lihtsalt mingisugusest uhkusest. Kui sul ikka on õigus mingit abi või toetust saada, siis ma ei näe põhjust seda mitte vastu võtta.
Riik koorib oma rahvast pidevalt ja kui mul on see üks õlekõrs midagi vastu saada, siis ma kavatsen seda kasutada ka.
Mis nüüd puudutab minu alkoholilembust siis on sellest anonüümil jälle muidugi tore kinni haarata ja mind sopajoodikuks tembeldada.
"Kurb" tõde on siiski see, et päris nii hull see asi ei ole(vähemalt mitte veel) ja ma usun, et oma liigtarvitamist tunnistades on hulga lihtsam oma joomist (või ükskõik millist sõltuvust) kontrollida ja/või ideaalis sellest vabaneda. Väga hästi aitab alkoholi puhul koguste üles kirjutamine, täpselt sama on ka suitsetamisega. Suitsukuradist sain ma lahti- vahel seltskonnas või närvilisena mõne teen, aga pakki ei oma. Pikalt oli nulltolerants, aga asi hakkas jälle käest minema keskkonnas kus kõik pidevalt ja igal pool, sh siseruumides suitsu teevad. Üldiselt suits mind enam ei kõneta, õnneks
Alkohol mulle neeldib, kas see, et ma sellest saladust ei tee, teeb minust alkoholliku, seda ma ei tea. Küllap arutle arstid ja hiromandid oskavad minust paremini hinnanguid anda, siin on palju selgeltnägijaid koos. Kõik need Kerrod ja muud nõiad kahvatuksid siinsete kasutajate kõrval, sellest ma olen ammu aru saanud.
Lehvitab oma kuldselt troonilt,
Tema kõrgeausus ja vaimne teejuhr,
/Juustup alias emand
Haledalt vahele? Sa oled ise hale. Kui ma tahan anonüümselt kirjutada, ei topi ma oma signatuuri alla. Ilmselt oli süsteem mu lihtsalt välja loginud. Miks ma oma nime muidu alla kirjutaksin, anonüüminätakast hiromant?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:45Nagu näed, on see külalisena postitatud. Nii et ära valeta rohkem, et sina anonüümselt ei postita, kui nii haledalt vahele jäid.
Ilmselt lihtsalt unustasid ära, et seda teksti tahad oma nime alt postitada. Olid just anonüümsena ‘kliimaksimutte’ sõimanud.Juustup kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:49Haledalt vahele? Sa oled ise hale. Kui ma tahan anonüümselt kirjutada, ei topi ma oma signatuuri alla. Ilmselt oli süsteem mu lihtsalt välja loginud. Miks ma oma nime muidu alla kirjutaksin, anonüüminätakast hiromant?
Su klaaskuul on kulunud, viska see aknast alla
/Juustup
Ei,ma pole kordagi sihilikult anonüümina postitusi teinud- ma ei näe sellel mõtet. Ma pole siin foorumis, et odavat "populaarsust" saavutada. Ma ei viitsiks selleks mingisuguseid strateegiaid leiutada, anonüümsed vestluspartnerid pole seda väärt. Kuigi foorum mulle väga meeldib ja siin on väga erinevad inimesed, mis teeb asja huvitavaks. Kahju lihtsalt, et mõned on oma raamides väga kinni ja süüdistavad neid "raamidest väljas olijaid" pidevas valetamises. Lõpuks on tühja koha pealt mingi tüli ning solgitud teemad.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:54Ilmselt lihtsalt unustasid ära, et seda teksti tahad oma nime alt postitada. Olid just anonüümsena ‘kliimaksimutte’ sõimanud.Juustup kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:49Haledalt vahele? Sa oled ise hale. Kui ma tahan anonüümselt kirjutada, ei topi ma oma signatuuri alla. Ilmselt oli süsteem mu lihtsalt välja loginud. Miks ma oma nime muidu alla kirjutaksin, anonüüminätakast hiromant?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:45
Nagu näed, on see külalisena postitatud. Nii et ära valeta rohkem, et sina anonüümselt ei postita, kui nii haledalt vahele jäid.
Su klaaskuul on kulunud, viska see aknast alla
/Juustup
USA ja kultuur?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:56
USA ja kultuur?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 21:56
Kes ja kus nalja tegi? Näita meile ka.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 22:12 Nii kurjad ja tõsised, kohe üldse nalja ei taju?
Vanasti pisteti kutsikal nina arusaamiseks pissi sisse, aga nüüd ju enam ei tohi
Sa väidad, et neil pole kultuuri? Mina olen seal korduvalt käinud ja nende kultuuri kogenud, soovitan sinulgi maailmapilti avardada.
Paar udust pilti? Ahah, okei. Mida provva siis tõestuseks veel soovib?Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 00:48 Alguses ma üritasin seda alka neelata,kui mind nokiti, et raudselt ma elan kuskil fantaasiamaailmas ja pole umbes Eestist väljaski käinud, siis tegin "tõestuseks" pilte.
------------
Miks sul "tõestuseks" on jutumärkides? Sa ikka lausa palusid foorumi omanikult eraldi rubriik teha reisikirjelduste jaoks ja lubasid ise esimene olla, kes pilte postitama hakkab, aga siis tulid mingid paar udust pilti. Jeemenist? Vaevalt.
Üritad siin teisi alandanda, kuidas nad on vanad ja ajast maha jäänud. Aga tegelikkuses oled ise oma väidetavate eluaastate kohta väga tehnikakauge, hoiakud on hullemad kui mingil 70 aastasel pensionäril. Seega sinul pole küll põhjust inimesi vanuse põhjal mõnitada.Sina võid ka oma panuse anda ja telefoniga albumist fotosid maha pildistada,sellest ajast kui sa 15 aastat noorem olid ja esimest korda Soomes käisid.
/Juustup
No ma ei tea, ma käisin Soomes 30 aastat tagasi ning Dubais 25 aastat tagasi.Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 15:06Paar udust pilti? Ahah, okei. Mida provva siis tõestuseks veel soovib?Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2024 00:48 Alguses ma üritasin seda alka neelata,kui mind nokiti, et raudselt ma elan kuskil fantaasiamaailmas ja pole umbes Eestist väljaski käinud, siis tegin "tõestuseks" pilte.
------------
Miks sul "tõestuseks" on jutumärkides? Sa ikka lausa palusid foorumi omanikult eraldi rubriik teha reisikirjelduste jaoks ja lubasid ise esimene olla, kes pilte postitama hakkab, aga siis tulid mingid paar udust pilti. Jeemenist? Vaevalt.
Üldse hästi huvitav, et mina pean kõike tõestama, aga mingid sappi pritsivad anonüümid on looduskaitse all.
Reisikirjelduste rubriik pole minu personaalrubriik, vaid mõnus lugemine kõigile kasutajatele. Kindlasti ma postitan sinna ka ise veel. Loodan, et see rubriik saab hoo sisse! Sina võid ka oma panuse anda ja telefoniga albumist fotosid maha pildistada,sellest ajast kui sa 15 aastat noorem olid ja esimest korda Soomes käisid.
/Juustup
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist