Kas kõik head mehed on abielus?
-
Külaline
Siin foorumis enamustele meeldib iniseda. On mul õigus?
Saate oma viha välja elada. See on nagu klassikius, kui ühe kallal noritakse, siis teised tahavad ka tema kulul nalja teha.
Saate oma viha välja elada. See on nagu klassikius, kui ühe kallal noritakse, siis teised tahavad ka tema kulul nalja teha.
-
Külaline
Kommentaari põhjal näikse neid hordide kaupa olevat. "Ei tea" küll miksKülaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 20:17 Mul pole terve elu jooksul olnud hetkegi, et poleks saanud meest, keda tahtsin. Üldtuntud psühholoogiline profiil on see, et kui su armuke pole 6 kuu jooksul sinu juurde tulnud, siis ei tule ka.
Mina ei viitsi kellegi armuke olla ja mingi teine ei viitsi olla ammugi-seega, kui mees pole 2-4 nädalaga lahkunud elukaaslasest, abielust, siis ta ei tule ka. Pole veel näinud meest, kes poleks mu juurde tulnudKurb.
-
Külaline
Oh sind, madala enesehinnanguga tola. Tähelepanu on meelitav. Ega siis kõikide meestega käima ja magama pea. Sa vist pead, äkki keegi teine ei taha, eks?Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 15:53Kommentaari põhjal näikse neid hordide kaupa olevat. "Ei tea" küll miksKülaline kirjutas: ↑04 Dets 2024 20:17 Mul pole terve elu jooksul olnud hetkegi, et poleks saanud meest, keda tahtsin. Üldtuntud psühholoogiline profiil on see, et kui su armuke pole 6 kuu jooksul sinu juurde tulnud, siis ei tule ka.
Mina ei viitsi kellegi armuke olla ja mingi teine ei viitsi olla ammugi-seega, kui mees pole 2-4 nädalaga lahkunud elukaaslasest, abielust, siis ta ei tule ka. Pole veel näinud meest, kes poleks mu juurde tulnudKurb.
![]()
-
Külaline
Tundub jah, et head mehed jagatakse juba lasteaias ära. Mind lasteaeda ei pandud 
-
Külaline
-
Külaline
Püha müristus, Tolmukübe on sada korda rääkinud, et ta hakkaks küll, aga mees ju ei võta vedu.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 18:21 No aga hakka armukeseks. See pole ju keelatud.
-
eljeeeetto
- Kontakt:
Paremad napsatakse varakult ära. Kes hiljaks jääb, see ilma jääb...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist