Kuna ma tegin teema teistest inimestest, siis ma ei maini ühtegi täpsustavat detaili!Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 14:57 Huvipärast, et kas neid nimesid on kellelgi veel mida panna tahetakse?
Kui on normaalne nimi, siis võiks selle siin ära mainida.
Kui ei sobi siia panna, siis ei sobi seda pärast lapsel ka kuskil öelda.
Ühel on iseenesest kuuldes normaalne nimi, aga kirjapilt selline, et ei anna kirjutada kuidagi teistel.
Lapse vanaisa takistab noortel beebile nime panekut.
-
Külaline
-
Külaline
See kuidas sa nimetad selle vanaisa uskumusi, kõlab jah see uskumus veidrana.
Aga samas inimesed otsivad nt netist nimede tähendusi. Uskudes et mõni nimi on tugevama energiaga või mis iganes hea omaduse ja jõuga.
Aga samas inimesed otsivad nt netist nimede tähendusi. Uskudes et mõni nimi on tugevama energiaga või mis iganes hea omaduse ja jõuga.
-
Külaline
Nimeel ongi mõju, vaadake kui palju meie tähtsaid naisi on nimedega K K
-
Külaline
Mis küsimus see on? Ma paneks oma lapsele sellise nime nagu heaks arvan, ma tahaks näha, kes seda takistada saab.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 11:06 Aga kas noored tõesti peaks oma kauaoodatud esilapsele panema pika ja lohiseva topeltnime pika perenime juurde, või peaks vanaisa kuidagi pikalt saatma.
-
Külaline
Vanisa vahelduseks ... ei sooviks minna?
Tean ka juhust, kus vastsündinu nime üle kobises äia uus mutt ja üritas sõna võtta.
Tean ka juhust, kus vastsündinu nime üle kobises äia uus mutt ja üritas sõna võtta.
-
Külaline
No nüüd siis olid noored aru saanud sellest topeltnime sobimatusest, aga nimi pandi IKKA vanamehe valiku järgi! Õnneks oli neil see variant ka varem kaalumisel..
-
Külaline
-
Külaline
On siis ainulaadne nimi, mida varem pole olnud?Külaline kirjutas: ↑14 Mai 2026 19:07 No nüüd siis olid noored aru saanud sellest topeltnime sobimatusest, aga nimi pandi IKKA vanamehe valiku järgi! Õnneks oli neil see variant ka varem kaalumisel..
-
Külaline
Mina imestan, et miks on vanamehel nii suur mõjuvõim? On need lapsed siis alaealised?
Igal lapsevanemal on õigus panna justnimelt selline nimi oma lapsele mida tahavad. Ka traditsuoone võib rikkuda. Olgu selleks siis mingi "värdnimi".
Igal lapsevanemal on õigus panna justnimelt selline nimi oma lapsele mida tahavad. Ka traditsuoone võib rikkuda. Olgu selleks siis mingi "värdnimi".
-
Külaline
https://stat.ee/nimed/Külaline kirjutas: ↑14 Mai 2026 19:23On siis ainulaadne nimi, mida varem pole olnud?
Saab vaadata kas selline nimi on olemas
-
Külaline
Ei panda seda ainulaadset nime. Vanamees suutis ikka selle nii maha teha, et infoväljad on vastu jne
-
Külaline
Mulle ilmselt poleks ka meeldinud, mingi ainulaadne, st miski xcstgertgkyctski sarnane pull nimi.Külaline kirjutas: ↑14 Mai 2026 19:32Ei panda seda ainulaadset nime.
-
Külaline
Hea ju kui laps värdnimest pääses.Külaline kirjutas: ↑14 Mai 2026 19:32Ei panda seda ainulaadset nime.
-
Külaline
Aga miks te siis seda vanameest kukele ei saada? Miks tema mingi diktaator on nime osas? Mingu sinna pumedasse kohta oma infoväljagaKülaline kirjutas: ↑14 Mai 2026 19:32Ei panda seda ainulaadset nime. Vanamees suutis ikka selle nii maha teha, et infoväljad on vastu jne![]()
Lapse vanemad ju ikka otsustavad ise.
-
Külaline
Ma pole seda vana eluski näinud ise, ta elab kaugemal. Aga miks noored teda kukele ei saada- sellest ma aru ei saa :O Õnneks saab laps nüüd küllaltki normaalse nime, ainult häirima jääb natuke, et mu tütar ei saa seda nime panna oma lapsele, mis nad algselt plaanisid ja mis talle juba väga meeldis..Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 19:41Aga miks te siis seda vanameest kukele ei saada? Miks tema mingi diktaator on nime osas? Mingu sinna pumedasse kohta oma infoväljaga
Lapse vanemad ju ikka otsustavad ise.
-
Külaline
Asi pole vanamehes vaid ebausus. Mõtlev inimene saab väga hästi aru, et mingi ennustaja, posija või vanamehe jutt on jama, aga samas MINE SA IKKA TEA.... igaks juhuks tehakse palju asju. Miks? Sest inimene kardab süüdi jääda. Mis siis, kui midagi halba juhtubki ja äkki sellepärast, et mina/meie....nii tegime, otsustasime jne.
Kui iseseisev otsus tehakse kohe ja saadetakse see manitseja, ennustaja kukele, saab asja korda, aga mida kauem otsusega venitakse, seda suuremaks hirm läheb.
Kui iseseisev otsus tehakse kohe ja saadetakse see manitseja, ennustaja kukele, saab asja korda, aga mida kauem otsusega venitakse, seda suuremaks hirm läheb.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Mai 2026 14:58 Pange lühike tuntud Eesti nimi, näitab, et lapsel on intelligentsed vanemad (isegi kui nad seda ei ole).
Kõu, Kõmm, Torm, Peet, Priit, Lett vä?
-
Külaline
Teretulemast ämmade-äiade maailma, võiks noortele lapsevanematele öelda. Eks mõlemalt poolt hakkab neid “tarku nõuandeid” tulema, see on alles algus
Kui keegi praegu seda olukorda korraldama peaks, siis eelkõige selle lapse isa, sest tema isa tekitas nende peres praegu segadust.
-
Külaline
sa väga halvustavalt suhtud oma tütre lapse isa vanematesse ja ka lapse isasse. Kas see vanaisa mingi 80ne? Aga tegelikult ju vahet pole. Mis siis nüüd veel viga on kui jõuti kompromissile? Tundub, et kõik on rahul peale sinu.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 19:07 No nüüd siis olid noored aru saanud sellest topeltnime sobimatusest, aga nimi pandi IKKA vanamehe valiku järgi! Õnneks oli neil see variant ka varem kaalumisel..
-
Külaline
Minu arust on üliimelik, et laps juba sündinud ja lapse vanevanemad pole omavahel kohtunudki. Mis imelik perekond see selline on?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist