Ju on kehv ainevahetus. Minu jaoks on loogiline, et õhtune toit väljub hommikul. Nädalavahetusel, kui magan pikemalt, pean ikkagi kella 9 paiku ära käima.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 13:52Kas sina ise otsustad, millal sa käid? Minul pole selles osas veel sõnaõigust olnud, millal häda peale tohib tulla.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 13:36 Tegelikult võiks kakahädal käimise kohta kohe eraldi teema tehaHommikuse käimise pluss on see, et siis ei tule ootamatult päeval häda peale. Kui oled kontoris, siis pole vahet, aga kui oled välitöödel, siis päeval tabanud häda võib osutuda ebameeldivaks katsumuseks. Pead lippama metsa alla näiteks ja rohututiga pühkima.
Triip saunalinal ja pesemine
-
Külaline
-
Külaline
Kas kasutad seda või kuidas see sul alati nii õnnestubKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 15:16Ma käin enne kohvijoomist. Kohe pärast tõusmist, siis pessu, riidesse ja alla kohvi jooma.

-
Külaline
Mul on kiire ainevahetus, aga WC-s käimise graafikut sellega kaasa ei tulnud.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 15:19Ju on kehv ainevahetus. Minu jaoks on loogiline, et õhtune toit väljub hommikul. Nädalavahetusel, kui magan pikemalt, pean ikkagi kella 9 paiku ära käima.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 13:52Kas sina ise otsustad, millal sa käid? Minul pole selles osas veel sõnaõigust olnud, millal häda peale tohib tulla.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 13:36 Tegelikult võiks kakahädal käimise kohta kohe eraldi teema tehaHommikuse käimise pluss on see, et siis ei tule ootamatult päeval häda peale. Kui oled kontoris, siis pole vahet, aga kui oled välitöödel, siis päeval tabanud häda võib osutuda ebameeldivaks katsumuseks. Pead lippama metsa alla näiteks ja rohututiga pühkima.
-
Külaline
Kui pidevalt sama toitu samadel kellaaegadel süüa, siis ehk õnnestuks. Aga minul häda kohe voodist tõustes küll ei tule.
-
Külaline
Kes hommikul ära käivad, neil ikka väga veab. Siis ei tule ootamatult häda.
Aga inimesed käivad kakal küll väljaspool kodu, see on kindel. Sest nad jätavad endast jäljed maha, ei kasi potti puhtaks.
Aga inimesed käivad kakal küll väljaspool kodu, see on kindel. Sest nad jätavad endast jäljed maha, ei kasi potti puhtaks.
-
Külaline
Sa ikka tead, et inimesed käivad ka rohkem kui 1x päevas hädal?Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 15:56 Kes hommikul ära käivad, neil ikka väga veab. Siis ei tule ootamatult häda.
-
Külaline
Minule jääb arusaamatuks, kui paberiga puhkides ikka kohe üldse puhtals tagumenti ei saa. Ma arvan, et siinkohal peaks oma toidulaua üle vaatama või lausa arsti külastama.
Te siis ei pühi nii mitu korda, et paber puhtaks jääb?
Jah mõnikord tõesti vb nö "määrib" aga minul isiklikult ja ka 2.5a lapsel, kellel ma veel ise tagumiku pühin, aga meil juhtib seda vb kord paari kuu jooksul.
Enamus nr2 häda tuleb siiski nö puhtana, et piisab mõnekst korrast pühkimisest.
Või on äkki hoopis häda selles, et inimesed ei oska oma tagumiku korralikult pühkida?
Jah mõnikord tõesti vb nö "määrib" aga minul isiklikult ja ka 2.5a lapsel, kellel ma veel ise tagumiku pühin, aga meil juhtib seda vb kord paari kuu jooksul.
Või on äkki hoopis häda selles, et inimesed ei oska oma tagumiku korralikult pühkida?
-
Külaline
Pole see, keda tsiteerid, aga minu jaoks on ka selline kella peale käimine müstika. Minu arust võib see häda peale tulla ükskõik millal ja ükskõik kus. Minul isiklikult jääb sageli üldse mitu päeva vahele.
Mõnikord juhtub see hoopis tööl, kui olen esimese tassi kohvi hinge alla tõmmanud.
Kuidas te korraldate seda punkt kell 7.30 häda tekkimist?
-
Külaline
Tõusen kell 8, lähen pissile ja kohe on häda ka. Mees tõuseb kell 6 ja ta joob tassi kohvi ja siis läheb. Esimese kohvi joome mõlemad alati kodus. Väga harva, kui jääb ühel päeval vahele, see võib juhtuda siis, kui tuleb reisile minna ja mitu h varem tõusta, siis on väga ebamugav ja raske olla.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 16:43Pole see, keda tsiteerid, aga minu jaoks on ka selline kella peale käimine müstika. Minu arust võib see häda peale tulla ükskõik millal ja ükskõik kus. Minul isiklikult jääb sageli üldse mitu päeva vahele.
Mõnikord juhtub see hoopis tööl, kui olen esimese tassi kohvi hinge alla tõmmanud.
Kuidas te korraldate seda punkt kell 7.30 häda tekkimist?
-
Külaline
Mõtlesin, et ei hakka teemat rõvedamaks ajama, aga vastan siiski, kuna nii paljudel on see küsimus.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 16:39 Minule jääb arusaamatuks, kui paberiga puhkides ikka kohe üldse puhtals tagumenti ei saa. Ma arvan, et siinkohal peaks oma toidulaua üle vaatama või lausa arsti külastama.
Mina olen see, kes ei saa vetsus tagumikku puhtaks. Võin pühkida sada korda. Viimane paber jääb puhtaks, aga siis igaks juhuks pühin korra veel, ja siis on paber jälle must. Ja siinkohal on imelik see, et aita ka pesemine. Täiesti puhtaks saan ennast siis, kui pesen end tükk aega pärast vetsuskäimist. Ehk siis, kui sfinkserlihas (loodan, et kirjutasin õigesti) on korralikult tagasi tõmmanud.
Toitumisega on kõik korras. Kohe kindlasti ei ole asi toidulauas.
Aitaks ilmselt operatsioon, aga olen lugenud, et see on küllaltki raske taastumisega operatsioon ning sageli ei anna loodetud tulemust.
Jah, kahjuks nii on, et pesu on peaaegu alati määritud. Mis teha!
Lausa solvav on lugeda teiste inimeste arvamust, et ju siis ei oska oma tagumikku pühkida.
-
Külaline
Sa oled vast erandlik juhus. Pigem on põhjus inimeste toidulauas, mis selle massi koostist ju mõjutab, kui paberiga peab 100x pühkima. Nt süüakse palju rasvast ja töödeldud toitu, tarbitakse vähe kiudaineid ja ei jooda piisavalt vett.Mina olen see, kes ei saa vetsus tagumikku puhtaks. Võin pühkida sada korda. Viimane paber jääb puhtaks, aga siis igaks juhuks pühin korra veel, ja siis on paber jälle must. Ja siinkohal on imelik see, et aita ka pesemine. Täiesti puhtaks saan ennast siis, kui pesen end tükk aega pärast vetsuskäimist. Ehk siis, kui sfinkserlihas (loodan, et kirjutasin õigesti) on korralikult tagasi tõmmanud.
Aitaks ilmselt operatsioon, aga olen lugenud, et see on küllaltki raske taastumisega operatsioon ning sageli ei anna loodetud tulemust.
Lausa solvav on lugeda teiste inimeste arvamust, et ju siis ei oska oma tagumikku pühkida.
-
Külaline
Mul reeglina on keha harjunud hommikul kella 8-9 paiku selle asjaga. Istun potil, väike mõttetegevus ja ta tuleb. Kui eelmine päev olen ebaregulaarselt või vähe söönud, siis pean jah hiljem käima. Rütm läheb korraks sassi, aga tavaliselt taastub peagi. Märksõna on siin kohal rütm ja aastatepikkune treeningKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 13:52Kas sina ise otsustad, millal sa käid?
-
Külaline
Asi ei ole toidukoostises või massis. Asi on selles, et lihas ei tõmba kohe korralikult õigesse asendisse tagasi.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:14Sa oled vast erandlik juhus. Pigem on põhjus inimeste toidulauas, mis selle massi koostist ju mõjutab, kui paberiga peab 100x pühkima. Nt süüakse palju rasvast ja töödeldud toitu, tarbitakse vähe kiudaineid ja ei jooda piisavalt vett.Mina olen see, kes ei saa vetsus tagumikku puhtaks. Võin pühkida sada korda. Viimane paber jääb puhtaks, aga siis igaks juhuks pühin korra veel, ja siis on paber jälle must. Ja siinkohal on imelik see, et aita ka pesemine. Täiesti puhtaks saan ennast siis, kui pesen end tükk aega pärast vetsuskäimist. Ehk siis, kui sfinkserlihas (loodan, et kirjutasin õigesti) on korralikult tagasi tõmmanud.
Mina olen isiklikult katsetanud mitmesuguseid, erinevaid toitumisstiile. Konkreetset asjaolu toidulaua muutmine ei mõjuta.
Lisaks usun, et mõnel inimesel on "määrimine" põhjustatud näiteks hemorroididest.
-
Külaline
Minu arvates on hommikuse käimise pluss ka see, et saan alati veega dusi all end puhtaks pesta. See on ülimõnud. Aluspesu püsib ilusti puhas.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 16:56Täiesti puhtaks saan ennast siis, kui pesen end tükk aega pärast vetsuskäimist.
-
Külaline
Minu arust on see ikka suur erand, et mõnel on kogu aeg triip püksis, sest igal pool ei saa pesta. Mina pühin paberiga ja pole elus mingeid triipe kuskil püksis olnud. Siin kohe massiliselt selline probleem.
-
Külaline
Nojah kui tagumik on suur nagu tanki aku, siis on tõesti nii.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:25Mina pühin paberiga ja pole elus mingeid triipe kuskil püksis olnud. Siin kohe massiliselt selline probleem.
-
Külaline
Hallooo, meil isegi koer oskab ajastada, niipea, kui jalutama läheme ja ütleme, et kaka, niipea kohe ka kakale läheb....Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 13:52Kas sina ise otsustad, millal sa käid? Minul pole selles osas veel sõnaõigust olnud, millal häda peale tohib tulla.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 13:36 Tegelikult võiks kakahädal käimise kohta kohe eraldi teema tehaHommikuse käimise pluss on see, et siis ei tule ootamatult päeval häda peale. Kui oled kontoris, siis pole vahet, aga kui oled välitöödel, siis päeval tabanud häda võib osutuda ebameeldivaks katsumuseks. Pead lippama metsa alla näiteks ja rohututiga pühkima.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 16:56Mõtlesin, et ei hakka teemat rõvedamaks ajama, aga vastan siiski, kuna nii paljudel on see küsimus.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 16:39 Minule jääb arusaamatuks, kui paberiga puhkides ikka kohe üldse puhtals tagumenti ei saa. Ma arvan, et siinkohal peaks oma toidulaua üle vaatama või lausa arsti külastama.
Mina olen see, kes ei saa vetsus tagumikku puhtaks. Võin pühkida sada korda. Viimane paber jääb puhtaks, aga siis igaks juhuks pühin korra veel, ja siis on paber jälle must. Ja siinkohal on imelik see, et aita ka pesemine. Täiesti puhtaks saan ennast siis, kui pesen end tükk aega pärast vetsuskäimist. Ehk siis, kui sfinkserlihas (loodan, et kirjutasin õigesti) on korralikult tagasi tõmmanud.
See tundub siiski ikka spetsiifiline ja pigem erandlik probleem sinul. Mina kasutaks sellisel juhul niiskeid salfakaid või beebilappe.
Ma olen enam kui kindel, et need triibutajad on tegelikult 90% lihtsalt laisad. Mul hetkel varateismeline "unustab" vahel pühkida. Kuidas see võimalik on, aru ma ei saa
-
Külaline
Kui ta häda saab teha ainult jalutades, ega tal siis muud üle ei jää jah.Hallooo, meil isegi koer oskab ajastada, niipea, kui jalutama läheme ja ütleme, et kaka, niipea kohe ka kakale läheb....
Mul kooliajal üks klassivend unustas kord püksid alla lasta kui kakale läks. Aga tal oli kergendavaks asjaoluks mõõdukas alkoholijoove.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:44Ma olen enam kui kindel, et need triibutajad on tegelikult 90% lihtsalt laisad. Mul hetkel varateismeline "unustab" vahel pühkida. Kuidas see võimalik on, aru ma ei saa
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 13 külalist