Ma ei usu sind. Kannad lumivalgeid stringe ja need on alati olnud säravpuhtad?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:25Minu arust on see ikka suur erand, et mõnel on kogu aeg triip püksis, sest igal pool ei saa pesta. Mina pühin paberiga ja pole elus mingeid triipe kuskil püksis olnud. Siin kohe massiliselt selline probleem.
Triip saunalinal ja pesemine
-
Külaline
-
Külaline
Ma just lõpetan jutu, et pühkimisega ei saa puhtaks, ja sa ütled, et kasuta niiskeid salfakaid. Kuidas need niisked salfakad siis probleemi peaks lahendama?Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:44Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 16:56Mõtlesin, et ei hakka teemat rõvedamaks ajama, aga vastan siiski, kuna nii paljudel on see küsimus.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 16:39 Minule jääb arusaamatuks, kui paberiga puhkides ikka kohe üldse puhtals tagumenti ei saa. Ma arvan, et siinkohal peaks oma toidulaua üle vaatama või lausa arsti külastama.
Te siis ei pühi nii mitu korda, et paber puhtaks jääb?
Jah mõnikord tõesti vb nö "määrib" aga minul isiklikult ja ka 2.5a lapsel, kellel ma veel ise tagumiku pühin, aga meil juhtib seda vb kord paari kuu jooksul.
Enamus nr2 häda tuleb siiski nö puhtana, et piisab mõnekst korrast pühkimisest.
Või on äkki hoopis häda selles, et inimesed ei oska oma tagumiku korralikult pühkida?
Mina olen see, kes ei saa vetsus tagumikku puhtaks. Võin pühkida sada korda. Viimane paber jääb puhtaks, aga siis igaks juhuks pühin korra veel, ja siis on paber jälle must. Ja siinkohal on imelik see, et aita ka pesemine. Täiesti puhtaks saan ennast siis, kui pesen end tükk aega pärast vetsuskäimist. Ehk siis, kui sfinkserlihas (loodan, et kirjutasin õigesti) on korralikult tagasi tõmmanud.
Toitumisega on kõik korras. Kohe kindlasti ei ole asi toidulauas.
Aitaks ilmselt operatsioon, aga olen lugenud, et see on küllaltki raske taastumisega operatsioon ning sageli ei anna loodetud tulemust.
Jah, kahjuks nii on, et pesu on peaaegu alati määritud. Mis teha!
Lausa solvav on lugeda teiste inimeste arvamust, et ju siis ei oska oma tagumikku pühkida.
See tundub siiski ikka spetsiifiline ja pigem erandlik probleem sinul. Mina kasutaks sellisel juhul niiskeid salfakaid või beebilappe.
Ma olen enam kui kindel, et need triibutajad on tegelikult 90% lihtsalt laisad. Mul hetkel varateismeline "unustab" vahel pühkida. Kuidas see võimalik on, aru ma ei saa.
-
Külaline
See on ju nagu poolkuov pesu. Ega voolava veega ka ju siis ei saa, kui koguaeg juurde tuleb seda kraami sealt. Siis tulebki potil niikaua istuda oodata, et sulgurlihad tagasi kokku tõmbaks ja enam ei määriks.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:40Ma just lõpetan jutu, et pühkimisega ei saa puhtaks, ja sa ütled, et kasuta niiskeid salfakaid. Kuidas need niisked salfakad siis probleemi peaks lahendama?Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:44Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 16:56
Mõtlesin, et ei hakka teemat rõvedamaks ajama, aga vastan siiski, kuna nii paljudel on see küsimus.
Mina olen see, kes ei saa vetsus tagumikku puhtaks. Võin pühkida sada korda. Viimane paber jääb puhtaks, aga siis igaks juhuks pühin korra veel, ja siis on paber jälle must. Ja siinkohal on imelik see, et aita ka pesemine. Täiesti puhtaks saan ennast siis, kui pesen end tükk aega pärast vetsuskäimist. Ehk siis, kui sfinkserlihas (loodan, et kirjutasin õigesti) on korralikult tagasi tõmmanud.
Toitumisega on kõik korras. Kohe kindlasti ei ole asi toidulauas.
Aitaks ilmselt operatsioon, aga olen lugenud, et see on küllaltki raske taastumisega operatsioon ning sageli ei anna loodetud tulemust.
Jah, kahjuks nii on, et pesu on peaaegu alati määritud. Mis teha!
Lausa solvav on lugeda teiste inimeste arvamust, et ju siis ei oska oma tagumikku pühkida.
See tundub siiski ikka spetsiifiline ja pigem erandlik probleem sinul. Mina kasutaks sellisel juhul niiskeid salfakaid või beebilappe.
Ma olen enam kui kindel, et need triibutajad on tegelikult 90% lihtsalt laisad. Mul hetkel varateismeline "unustab" vahel pühkida. Kuidas see võimalik on, aru ma ei saa.
Ja kui aega pole istuda, tuleb pesukaitsmeid kasutada või opile minna.
Nagu ma ütlesin see on nii spetsiifiöine häda ja pigem ülimalt haruldane.
-
Külaline
Vanemas eas puhtalt lihaste probleem, kukuvad ka soled välja osadel ja vaja tagasi toppida, kui ei treeni elu jooksul. Vabandust, haiglas nähtud teema.
Nooremas eas puhastamise küsimus.
-
Külaline
Lumivalgeid stringe ma pole elus kandnud, aga loomulikult on minu pesu puhas. Ma soovitaks sul panna midagi muud, kui sul on tagumik pidevalt must. Kuigi haisuprobleemi see muidugi ei lahenda.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:34Ma ei usu sind. Kannad lumivalgeid stringe ja need on alati olnud säravpuhtad?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:25Minu arust on see ikka suur erand, et mõnel on kogu aeg triip püksis, sest igal pool ei saa pesta. Mina pühin paberiga ja pole elus mingeid triipe kuskil püksis olnud. Siin kohe massiliselt selline probleem.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:20
Minu arvates on hommikuse käimise pluss ka see, et saan alati veega dusi all end puhtaks pesta. See on ülimõnud. Aluspesu püsib ilusti puhas.
-
Külaline
Kuidas soolikaid treenitakse?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:55Vanemas eas puhtalt lihaste probleem, kukuvad ka soled välja osadel ja vaja tagasi toppida, kui ei treeni elu jooksul.
-
Külaline
Minu arust ma kirjutasin, et mul ei aita ei pühkimine ega vahetu pesemine. Mul peab asjast pool kuni tund mööda minema ja alles siis saan korraliku pesuga puhtaks.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:43See on ju nagu poolkuov pesu. Ega voolava veega ka ju siis ei saa, kui koguaeg juurde tuleb seda kraami sealt. Siis tulebki potil niikaua istuda oodata, et sulgurlihad tagasi kokku tõmbaks ja enam ei määriks.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:40Ma just lõpetan jutu, et pühkimisega ei saa puhtaks, ja sa ütled, et kasuta niiskeid salfakaid. Kuidas need niisked salfakad siis probleemi peaks lahendama?Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:44
Ja mul ei voola sealt mitte midagi takkajärgi. Mingeid sidemeid ei ole vaja selles mõttes kasutada.
Kust sina tead, kui ülimalt haruldane see on? Kas sa oled proktoloog?
-
Külaline
Mina olen see nn probleemiga naisterahvas. Ei, see ei ole ainult vanaduse või lohakuse teema. Minul algas probleem ca 30-aastaselt. Enese hügieeni koha pealt ei ole mitte kunagi laisk olnud.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:55 Vanemas eas puhtalt lihaste probleem, kukuvad ka soled välja osadel ja vaja tagasi toppida, kui ei treeni elu jooksul. Vabandust, haiglas nähtud teema.
-
Külaline
Soolikaid otseselt vist ei saagi aga häda pikk kannatamine ja kõhukinnisuse välmtimine pole niisama lobajutt arstide poolt.
-
Külaline
Rahu rahu. Üritan lihtsalt normaalselt vastata. See, et sina solvud(et triibutajaks peetakse)on sinu probleem. See, et isegi pesuga puhtaks ei saa, jääb arusaamatuksKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 19:10Minu arust ma kirjutasin, et mul ei aita ei pühkimine ega vahetu pesemine. Mul peab asjast pool kuni tund mööda minema ja alles siis saan korraliku pesuga puhtaks.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:43See on ju nagu poolkuov pesu. Ega voolava veega ka ju siis ei saa, kui koguaeg juurde tuleb seda kraami sealt. Siis tulebki potil niikaua istuda oodata, et sulgurlihad tagasi kokku tõmbaks ja enam ei määriks.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:40
Ma just lõpetan jutu, et pühkimisega ei saa puhtaks, ja sa ütled, et kasuta niiskeid salfakaid. Kuidas need niisked salfakad siis probleemi peaks lahendama?
Ja mul ei voola sealt mitte midagi takkajärgi. Mingeid sidemeid ei ole vaja selles mõttes kasutada.
Kust sina tead, kui ülimalt haruldane see on? Kas sa oled proktoloog?
-
Külaline
Ma ei solvu, aga ma lihtsalt ei mõista. Ma kirjeldan probleemi olemust - ütlen selgelt, et pühkimine ei aita, ja sina selle peale soovitad niiske salfakaga pühkida või istuda tund aega potil. Arvad sa tõesti, et ma ise ei ole kunagi pesemise või niiske salfaka peale tulnud?Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 19:15Rahu rahu. Üritan lihtsalt normaalselt vastata. See, et sina solvud(et triibutajaks peetakse)on sinu probleem. See, et isegi pesuga puhtaks ei saa, jääb arusaamatuksKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 19:10Minu arust ma kirjutasin, et mul ei aita ei pühkimine ega vahetu pesemine. Mul peab asjast pool kuni tund mööda minema ja alles siis saan korraliku pesuga puhtaks.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:43
See on ju nagu poolkuov pesu. Ega voolava veega ka ju siis ei saa, kui koguaeg juurde tuleb seda kraami sealt. Siis tulebki potil niikaua istuda oodata, et sulgurlihad tagasi kokku tõmbaks ja enam ei määriks.
Kust sina tead, kui ülimalt haruldane see on? Kas sa oled proktoloog?![]()
Selles asi ongi, et sa sildistad laisaks või saamatuks, saamata probleemi olemusest aru.
-
Külaline
Loogiliselt peaks kinnihoidmine just treenima lihaseid. Vähemalt tupelihaste puhul tehakse pissi kinnihoidmise harjutusi.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 19:12Soolikaid otseselt vist ei saagi aga häda pikk kannatamine ja kõhukinnisuse välmtimine pole niisama lobajutt arstide poolt.
-
Külaline
Kui sa lumivalgeid stringe ei kanna, siis ju sa pole puhas. Minu tagumik on puhas ja saan neid stringe kanda. Erinevalt sinustKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:55Lumivalgeid stringe ma pole elus kandnud, aga loomulikult on minu pesu puhas. Ma soovitaks sul panna midagi muud, kui sul on tagumik pidevalt must. Kuigi haisuprobleemi see muidugi ei lahenda.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:34Ma ei usu sind. Kannad lumivalgeid stringe ja need on alati olnud säravpuhtad?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:25
Minu arust on see ikka suur erand, et mõnel on kogu aeg triip püksis, sest igal pool ei saa pesta. Mina pühin paberiga ja pole elus mingeid triipe kuskil püksis olnud. Siin kohe massiliselt selline probleem.
-
Külaline
Erinevalt sinust mulle ei meeldi stringid ja lumivalged stringid tunduvad veel eriti koledad. Tagumiku puhtusega pole siin midagi pistmist. Sina siin väitsid, et kuidas saavad lumivalged stringid olla säravpuhtad. Ma ei paneks elus midagi nii koledat jalga, aga probleem tagumikuga oli ju sinul, mitte minul.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 20:56Kui sa lumivalgeid stringe ei kanna, siis ju sa pole puhas. Minu tagumik on puhas ja saan neid stringe kanda. Erinevalt sinustKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:55Lumivalgeid stringe ma pole elus kandnud, aga loomulikult on minu pesu puhas. Ma soovitaks sul panna midagi muud, kui sul on tagumik pidevalt must. Kuigi haisuprobleemi see muidugi ei lahenda.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:34
Ma ei usu sind. Kannad lumivalgeid stringe ja need on alati olnud säravpuhtad?![]()
Üleüldse ma kohe imestan, et siin püütakse väita, nagu sitane tagumik oleks nagu mingi inimõigus kohe, mida polegi võimalik puhtaks saada. Küll on sool mingi erilise ehitusega, küll pole vett, küll pole ühte ega teist. Ei teadnudki, et selliseid inimesi on ja veel kohe palju.
-
Külaline
Ma ei saa aru, mida sa siin välja mõtled, aga minul pole oma tagumikuga olnud kunagi probleemi. Olen see, kes käib hommikul kodus ära ja siis ka kodus muidugi peseb, sama teeb ka mees. Me oleme mõlemad väga puhaste pepudega.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:00Erinevalt sinust mulle ei meeldi stringid ja lumivalged stringid tunduvad veel eriti koledad. Tagumiku puhtusega pole siin midagi pistmist. Sina siin väitsid, et kuidas saavad lumivalged stringid olla säravpuhtad. Ma ei paneks elus midagi nii koledat jalga, aga probleem tagumikuga oli ju sinul, mitte minul.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 20:56Kui sa lumivalgeid stringe ei kanna, siis ju sa pole puhas. Minu tagumik on puhas ja saan neid stringe kanda. Erinevalt sinustKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:55
Lumivalgeid stringe ma pole elus kandnud, aga loomulikult on minu pesu puhas. Ma soovitaks sul panna midagi muud, kui sul on tagumik pidevalt must. Kuigi haisuprobleemi see muidugi ei lahenda.![]()
Üleüldse ma kohe imestan, et siin püütakse väita, nagu sitane tagumik oleks nagu mingi inimõigus kohe, mida polegi võimalik puhtaks saada. Küll on sool mingi erilise ehitusega, küll pole vett, küll pole ühte ega teist. Ei teadnudki, et selliseid inimesi on ja veel kohe palju.
Kui sul oleks kena keha, oleksid need stringid jalas väga ilusad. Kõik inimesed ei saa neid kahjuks lubada tõesti, arusaadav.
-
Külaline
Ma ei saa aru, mida sa siin välja mõtled, aga minul pole oma tagumikuga olnud kunagi probleemi. Olen see, kes käib hommikul kodus ära ja siis ka kodus muidugi peseb, sama teeb ka mees. Me oleme mõlemad väga puhaste pepudega.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:00Erinevalt sinust mulle ei meeldi stringid ja lumivalged stringid tunduvad veel eriti koledad. Tagumiku puhtusega pole siin midagi pistmist. Sina siin väitsid, et kuidas saavad lumivalged stringid olla säravpuhtad. Ma ei paneks elus midagi nii koledat jalga, aga probleem tagumikuga oli ju sinul, mitte minul.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 20:56Kui sa lumivalgeid stringe ei kanna, siis ju sa pole puhas. Minu tagumik on puhas ja saan neid stringe kanda. Erinevalt sinustKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:55
Lumivalgeid stringe ma pole elus kandnud, aga loomulikult on minu pesu puhas. Ma soovitaks sul panna midagi muud, kui sul on tagumik pidevalt must. Kuigi haisuprobleemi see muidugi ei lahenda.![]()
Kui sul oleks kena keha, oleksid need stringid jalas väga ilusad. Kõik inimesed ei saa neid kahjuks lubada tõesti, arusaadav.
-
Külaline
Treenitakse ikka alumisi lihaseid. Vaagnalihaseid.
-
Külaline
Siin üks inimene kirjeldab ka sisult sama, erineva lihase probleemi. Treenimata sfinkterlihast, mis ei hoia peale nr 2 tegemist puhtana ja vajab korduvat pühkimist.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:03Ma ei saa aru, mida sa siin välja mõtled, aga minul pole oma tagumikuga olnud kunagi probleemi. Olen see, kes käib hommikul kodus ära ja siis ka kodus muidugi peseb, sama teeb ka mees. Me oleme mõlemad väga puhaste pepudega.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:00Erinevalt sinust mulle ei meeldi stringid ja lumivalged stringid tunduvad veel eriti koledad. Tagumiku puhtusega pole siin midagi pistmist. Sina siin väitsid, et kuidas saavad lumivalged stringid olla säravpuhtad. Ma ei paneks elus midagi nii koledat jalga, aga probleem tagumikuga oli ju sinul, mitte minul.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 20:56
Kui sa lumivalgeid stringe ei kanna, siis ju sa pole puhas. Minu tagumik on puhas ja saan neid stringe kanda. Erinevalt sinust![]()
Tere puhaste pepudega inimesed. Teid ootame teemasse tagasi vanusest 50+. Või ka 60+, alles siis selgub paljudrl, mis seisus nende sfinkterlihased on.
Doktor
-
Külaline
Ilmselt pead mind silmas? Mul ei ole treenimata sfinkterlihas. Vaevalt, et seda kuidagi üldse treenitakse. Minul tekkis see mure pärast väga-väga rasket sünnitust ja sünnitusjärgset olukorda.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:18
Siin üks inimene kirjeldab ka sisult sama, erineva lihase probleemi. Treenimata sfinkterlihast, mis ei hoia peale nr 2 tegemist puhtana ja vajab korduvat pühkimist.
See, kes siin väidab, et see on üliharuldane olukord, ilmselt eksib. Täitsa huvitab kohe, kust ta võtab seda? Et, kui minul ei ole, siis järelikult ei saa ka teistel olla? Mina tean vähemalt kahte inimest, kel on sama probleem. Ja just tekkinud ka pärast sünnitust. Tõenäoliselt on selle murega inimesi üsna palju. Kuna tegemist on delikaatse probleemiga, siis sellest lihtsalt ei räägita laia suuga. Mul on isegi anonüümsena väga ebamugav sellest siin kirjutada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Mauno, Piusa ja 7 külalist