Triip saunalinal ja pesemine

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 22:57
Guest kirjutas: 18 Mai 2026 22:44
Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 22:39
Ei olegi, keegi kiitis siin, kuidas tal on kriitvalge pesu ja on välistatud, et ta pükstel oleks kunagi mõni plekk. Ma naisena mõtlen, et kuidas see on küll võimalik?
See olin mina, ma rääkisin tagumisest määrdumisest. Pole kordagi öelnud, et 24/7 ainult lumivalge pesu. Inimesed mõtlevad ikka liialt juurde.
Kirjutasid ju nii: pole elus mingeid triipe kuskil püksis olnud.
Kas sulle meeldib pidevalt vaielda ja provotseerida? Kirjutasin nii:
Minu tagumik on puhas ja saan neid stringe kanda
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 22:57
Guest kirjutas: 18 Mai 2026 22:44
Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 22:39
Ei olegi, keegi kiitis siin, kuidas tal on kriitvalge pesu ja on välistatud, et ta pükstel oleks kunagi mõni plekk. Ma naisena mõtlen, et kuidas see on küll võimalik?
See olin mina, ma rääkisin tagumisest määrdumisest. Pole kordagi öelnud, et 24/7 ainult lumivalge pesu. Inimesed mõtlevad ikka liialt juurde.
Kirjutasid ju nii: pole elus mingeid triipe kuskil püksis olnud.
Kuna teema on kakatriipudest, ju ta neid mõtles. Mitte muid plekke.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2026 22:56
Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 21:56
Guest kirjutas: 18 Mai 2026 21:43
Pead silmas rektovaginaalset fistulit? See on tõesti väga ebameeldiv asi, mõnel juhul ka täiesti tavaelu segav.
Ei, see mul ei ole.
Kas siis said sfinkteri närvid sünnitusel kahjustada, et sa enam ei suuda seda omal tahtel kokku tõmmata?
Said viga jah, sest ämmaemand pani näpu sinna mingil põhjusel. Ja see oli valus. Aga väga võimalik, et probleem tekkis ka sünnitusjärgselt, kuna siis oli mul paar korda väga tugev kõhukinnisus ja siis, kui see ükskord kõik väljus, oli metsik valu.

Suudan küll oma tahtel kokku tõmmata. Lihased ikka töötavad ja midagi kuskilt tahtetult ei välju. Aga ju siis mingi lihas töötab vahetult pärast asja tegemist kuidagi aeglasemalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 23:01Suudan küll oma tahtel kokku tõmmata. Lihased ikka töötavad ja midagi kuskilt tahtetult ei välju. Aga ju siis mingi lihas töötab vahetult pärast asja tegemist kuidagi aeglasemalt.
Saan aru, et pisike pärasoole osa tuleb pärast kakamist sfinkerist väljapoole ja sa ootad, kuni see ise tagasi läheb ja sfinkter saab normaalselt kokku tõmmata?
Külaline

See naisterahvas, kes siin väidab, et tal päriselt mitte kunagi elus mitte ühtegi ihuvedelikku valgele pesule ei ilmu, on ikka peast koputada saanud küll. Teatud eluhetkedel on kõigil naistel ka muud voolust tupest kui ainult päevade aegu. Ja enne olgu vahel harva voolus, kui tupekuivus, mis juba ravi vajab ning pidev Durexi ostmine ka tüütu. Kui mitte kui mitte kui mitte midagi valgete pükste värvis ja lõhnas ei muutu ilma pesukaitseta, siis saab see erakordne isend samu stringe kanda kuudekaupa.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 23:16See naisterahvas, kes siin väidab, et tal päriselt mitte kunagi elus mitte ühtegi ihuvedelikku valgele pesule ei ilmu, on ikka peast koputada saanud küll.
Ta väitis, et kakatriipe ei ilmu. Muust polnud juttu?
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2026 23:10
Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 23:01Suudan küll oma tahtel kokku tõmmata. Lihased ikka töötavad ja midagi kuskilt tahtetult ei välju. Aga ju siis mingi lihas töötab vahetult pärast asja tegemist kuidagi aeglasemalt.
Saan aru, et pisike pärasoole osa tuleb pärast kakamist sfinkerist väljapoole ja sa ootad, kuni see ise tagasi läheb ja sfinkter saab normaalselt kokku tõmmata?
Ilmselt midagi sellist jah.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2026 23:22
Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 23:16See naisterahvas, kes siin väidab, et tal päriselt mitte kunagi elus mitte ühtegi ihuvedelikku valgele pesule ei ilmu, on ikka peast koputada saanud küll.
Ma ei ole see, keda tsiteerid, aga ma sain tema jutust samamoodi aru. Ühes kommentaaris ütles, et ta ei ole kunagi MINGEID triipe püksis. Teises kirjutas: Lumivalgeid stringe ma pole elus kandnud, aga loomulikult on minu pesu puhas.

Sellest saan ka mina niimoodi aru, et ei mingeid plekke kuskil.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 23:23
Ilmselt midagi sellist jah.
Mul on sama asi olnud aastakümneid.
Kui sa suudad ise sfinkerit kokku tõmmata, siis ilmselt pole ei närvid ega lihas ju kahjustada saanud. Töötab nagu vaja.
Ma lähen duši alla või bideele ja lükkan kergelt seebise näpuga selle jupikese ise tagasi ja pigistan sfinkteri kokku. Vahel ka teist korda järjest. Toimib, ei pea midagi ootama.
Tõesti, juba mitukümmend aastat järjest ja pole probleemiks teinud.
Kui sfinkerit saad ise juhtida, siis proovi.
Kakal käies pühid selle jupikese liiga kuivaks, tal on raske ise tagasi minna loomulikku asendisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 23:36Kui sfinkerit saad ise juhtida, siis proovi.
Kakal käies pühid selle jupikese liiga kuivaks, tal on raske ise tagasi minna loomulikku asendisse.
Tahabki veidike niiskust ja pisukest libedust, et tagasi saaks.
Korraks näpuga aitad ja korras.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Mai 2026 00:33
Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 23:36Kui sfinkerit saad ise juhtida, siis proovi.
Tahabki veidike niiskust ja pisukest libedust, et tagasi saaks.
Korraks näpuga aitad ja korras.
Pühkides ma ei tunne, et mul seal midagi niimoodi välja käiks, et seda peaks ise tagasi lükkama. Tegelikult ei tunne läbi paberi üldse, et midagi oleks valesti. Ilmselt lihtsalt midagi õige natukene liigub sealt oma koha pealt korraks ära, aga sellest piisab, et selline jama oleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 01:04Pühkides ma ei tunne, et mul seal midagi niimoodi välja käiks, et seda peaks ise tagasi lükkama. Tegelikult ei tunne läbi paberi üldse, et midagi oleks valesti. Ilmselt lihtsalt midagi õige natukene liigub sealt oma koha pealt korraks ära, aga sellest piisab, et selline jama oleks.
Pühkides ei tunne mina ka eriti midagi. Lihtsalt natuke teistsugune on, kui püsti tõusen. Aga pestes siiski veidi tunnen seda välunud osa. Ja siis lükkangi ise tagasi ja pigistan sfinkteri kokku.
Külaline

[/quote]
Minu lemmikpesu tuleb Lise Charmelilt, kas need oleksid sinu jalas koledad?
https://www.glamuse.com/eu/en/lise-char ... lor=771195
[/quote]
Jah, minule ei meeldi stringid ja ei meeldi valge pesu. Minu keha solvama sellepärast ära tule, keha võimaldab kanda kõike, lihtsalt on teine maitse. Sinu väide oli veel see, et lumivalgete stringide nöör on sul alati kakane, see tundub kohe lausa jõle. Kui mul oleks selline probleem, siis kohe eriti ei paneks sellist pesu.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 07:19
Minu lemmikpesu tuleb Lise Charmelilt, kas need oleksid sinu jalas koledad?
https://www.glamuse.com/eu/en/lise-char ... lor=771195
[/quote]
Jah, minule ei meeldi stringid ja ei meeldi valge pesu. Minu keha solvama sellepärast ära tule, keha võimaldab kanda kõike, lihtsalt on teine maitse. Sinu väide oli veel see, et lumivalgete stringide nöör on sul alati kakane, see tundub kohe lausa jõle. Kui mul oleks selline probleem, siis kohe eriti ei paneks sellist pesu.
[/quote]

Mis sul ometi viga on? Näita mulle sellist kohta, kus nii kirjutasin. On siin alles imelikke inimesi :D
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 23:26
Guest kirjutas: 18 Mai 2026 23:22
Ma ei ole see, keda tsiteerid, aga ma sain tema jutust samamoodi aru. Ühes kommentaaris ütles, et ta ei ole kunagi MINGEID triipe püksis. Teises kirjutas: Lumivalgeid stringe ma pole elus kandnud, aga loomulikult on minu pesu puhas.

Sellest saan ka mina niimoodi aru, et ei mingeid plekke kuskil.
Minu tagumik on puhas ja saan neid stringe kanda-kirjutan kolmandat korda, kuidas oli kirjas, äkki suudad lõpuks keskenduda?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 23:16 See naisterahvas, kes siin väidab, et tal päriselt mitte kunagi elus mitte ühtegi ihuvedelikku valgele pesule ei ilmu, on ikka peast koputada saanud küll. Teatud eluhetkedel on kõigil naistel ka muud voolust tupest kui ainult päevade aegu. Ja enne olgu vahel harva voolus, kui tupekuivus, mis juba ravi vajab ning pidev Durexi ostmine ka tüütu. Kui mitte kui mitte kui mitte midagi valgete pükste värvis ja lõhnas ei muutu ilma pesukaitseta, siis saab see erakordne isend samu stringe kanda kuudekaupa.
Kolmas loll või oled seesama? Mitte midagi sellist ei ole väidetud!
Külaline

Vahemärkus. Kui nooruses anaalseksiga liialdada, siis vanas eas ei pea tagumik enam hästi manti kinni. Lõtvunud päraku üks tunnus on see, et peer ei põrise enam, nagu noorest peast, vaid väljub susina saatel, nagu läheks õhkmadrats tühjaks. Lihtsalt väike vahepala.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 08:22 Vahemärkus. Kui nooruses anaalseksiga liialdada, siis vanas eas ei pea tagumik enam hästi manti kinni. Lõtvunud päraku üks tunnus on see, et peer ei põrise enam, nagu noorest peast, vaid väljub susina saatel, nagu läheks õhkmadrats tühjaks. Lihtsalt väike vahepala.

Siin tuleb nüüd ikka eristada raske sünnituse läbi teinuid, teiesuguseid geisid, vanu inimesi ja neljandana alles naisi, kes seda kasutavad seksides. Naistele ei soovita üldse anaalseksi kuna E-coli bakter võib selliselt tuppe kolida ja viia neljanda astme endometrioosini.
Külaline

Kõigil on järsku mingid diagnoosid. Okei, ma saan aru, et neid inimesi on ka, kellel päriselt on probleem, aga suurem osa ikka ei vaevle pärakuhaiguste käes, vaid põhjus on hügieenis. Juhtusin vaatama ühte laivi, kus naine rääkis, et tema küsib meestelt, kuidas nad tagumikku pesevad ja enamik ütleb, et ei pesegi seda eraldi, vesi voolab ju läbi. Sama kirjutati ka kommentaariumis. Need on ilmselt need tüübid, kes arvavad, et jalgu ei pea ka pesema, sest need saavad pestes nagunii seebiveega kokku. Samamoodi pühib mõni WC-paberiga lohakalt. Mul oli ka selline ex, kelle pesu puhul jäid aeg-ajalt triibud silma, kui ma asju masinasse panin. Elementaarne hügieen puudulik, midagi muud siin ei olegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 09:32 Kõigil on järsku mingid diagnoosid. Okei, ma saan aru, et neid inimesi on ka, kellel päriselt on probleem, aga suurem osa ikka ei vaevle pärakuhaiguste käes, vaid põhjus on hügieenis. Juhtusin vaatama ühte laivi, kus naine rääkis, et tema küsib meestelt, kuidas nad tagumikku pesevad ja enamik ütleb, et ei pesegi seda eraldi, vesi voolab ju läbi. Sama kirjutati ka kommentaariumis. Need on ilmselt need tüübid, kes arvavad, et jalgu ei pea ka pesema, sest need saavad pestes nagunii seebiveega kokku. Samamoodi pühib mõni WC-paberiga lohakalt. Mul oli ka selline ex, kelle pesu puhul jäid aeg-ajalt triibud silma, kui ma asju masinasse panin. Elementaarne hügieen puudulik, midagi muud siin ei olegi.

Osa mehi vist ei pese jah tihti jalgevahet. Hea kui saunas siis seda teevad. Osad siis vast duši all pesevad erinevalt naistest, kes pesevad iga päev mitu korda. Ma ise sain kunagi korduvatest põiepõletikest lahti paraku ainult nii, et pidin peale iga wc-s käimist sooja vee ja ph-d hoidva pesuvahendiga pesema. Tekkiski harjumus aastateks, nüüd peale iga pissilkäiku ei pese, aga päevas 2-3 korda ikka. Hommikul, õhtul kindlasti ja enne peale vahekorda.
Olen mõelnud kaua pojal aidata pesta õhtuti ja ilmselt paar aastat kindlasti veel aitan tal ise õhtuti pesta.
Pesemata tagumiku tunne on nii vastik ju kõigil.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist