Armuke

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 23:00
Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 22:06Loomulikult rahuldan ennast ka püsisuhtes, kui tuleb tunne peale, aga meest pole hetkel kodus.
Aga mis siis kui mees või laps(ed) teada saavad??
No mul on kaasa peale sattunud kui olen end rahuldanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 21:30Nii ma siis elangi topeltelu. Ei keela seda ka talle, ehkki tean, et ta seda enam ei harrasta. Minu paralleelelust ei tea tema midagi. Ja tunnistan, et ma ei oleks kunagi uskunud, et see on nii ülimalt vastik olukord. Mind kindlasti vaevab see ja ma ei mõista, kuidas saab sellist elu aastaid muretult ja päikeseliselt nautida. Mina olen sundolukorras. Ei, tegelikult ei ole, sest ma võin ju oma paralleelsuhte lõpetada. Aga kardan, et siis ma oleksin veel õnnetum, kes laseb oma elu teise poole aastad täiesti tühjalt mööda.

Olgu öeldud, et ma ise ei otsinud teist meest, vaid ta lihtsalt tuli...
Ju siis pidi teine mees tulema.
Aga on teil omavahelised tunded ka?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 22:06Loomulikult rahuldan ennast ka püsisuhtes, kui tuleb tunne peale, aga meest pole hetkel kodus.
Kas see on sinu arust mingi suur saladus, et inimesed rahuldavad ennast? See on tavaline nagu hambapesu.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mai 2026 23:25
Kas see on sinu arust mingi suur saladus, et inimesed rahuldavad ennast? See on tavaline nagu hambapesu.
2x päevas? Oled sina alles hakkamist täis.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 23:46

Mingitest kordadest pole siin juttu olnud. Võimalik, et kord kuus.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mai 2026 23:00
Issand, kui jube, eks!?

Sa vist elad kott peas või ma ei saa aru, kuidas saavad üldse sellised küsimused tekkida või kuidas on võimalik imestada nii tavalise asja peale. Mitu väga tuntud naist räägivad avalikult ja ilma igasuguse valehäbita eneserahuldamisest. Mõned isegi tutvustavad vastavaid tooteid, millega põnevam ja mõnusam end rahuldada on.

Ja, kui mees teada saab...? Kõik mehed, kellel see asjapulk vähegi töötab, tegelevad sama asjaga.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mai 2026 23:09
Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 21:30Nii ma siis elangi topeltelu. Ei keela seda ka talle, ehkki tean, et ta seda enam ei harrasta. Minu paralleelelust ei tea tema midagi. Ja tunnistan, et ma ei oleks kunagi uskunud, et see on nii ülimalt vastik olukord. Mind kindlasti vaevab see ja ma ei mõista, kuidas saab sellist elu aastaid muretult ja päikeseliselt nautida. Mina olen sundolukorras. Ei, tegelikult ei ole, sest ma võin ju oma paralleelsuhte lõpetada. Aga kardan, et siis ma oleksin veel õnnetum, kes laseb oma elu teise poole aastad täiesti tühjalt mööda.

Olgu öeldud, et ma ise ei otsinud teist meest, vaid ta lihtsalt tuli...
Ju siis pidi teine mees tulema.
Aga on teil omavahelised tunded ka?
On ikka! See mees armastab mind jäägitult. Mina olen natukene reserveeritum tunnete osas, sest mul on pere ja ma ei taha peast lolliks minna. Aga soe tunne on ikka tema vastu. Ja väga turvaline tunne.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mai 2026 23:50

Et siis hambaid pesed ka kord kuus? Et on sama tavaline nagu hambapesu.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 07:19
Guest kirjutas: 26 Mai 2026 23:50
Et siis hambaid pesed ka kord kuus? Et on sama tavaline nagu hambapesu.
Hambapesu ja eneserahuldamine on tegevused, tavalised tegevused. Kas keegi rääkis, et eneserahulduse sagedus on võrdeline hambapesu sagedusega?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 23:25Kas see on sinu arust mingi suur saladus, et inimesed rahuldavad ennast?
Julgemad teevad veel seda partneri ees.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 21:11Orgasmi saab endale ise ka tekitada. Selleks ei ole vaja võhivõõrast meest.
Saab ise tekitada, see on õige, aga võib ka nii juhtuda, et ööklubist leitud kuum itaalia täkk tekitab veel parema orgasmi....
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 23:04No mul on kaasa peale sattunud kui olen end rahuldanud.
Mis edasi sai, kas kaasa võttis "selle" püksist välja ja lõpetasite tavaseksiga voodis linade vahel?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 09:18
Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 23:04No mul on kaasa peale sattunud kui olen end rahuldanud.
Mis edasi sai, kas kaasa võttis "selle" püksist välja ja lõpetasite tavaseksiga voodis linade vahel?
Midagi ei saanud edasi. Panin laua taga arvuti kinni ja “selle” püksi tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 23:25Kas see on sinu arust mingi suur saladus, et inimesed rahuldavad ennast? See on tavaline nagu hambapesu.
Õudne pere. Isa rahuldab ennast. Ema rahuldab ennast. Laps (lapsed) rahuldab (rahuldavad) ennast.
Ime, et selles peres keegi hambaidki peseb.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 11:24
Külaline kirjutas: 26 Mai 2026 23:25Kas see on sinu arust mingi suur saladus, et inimesed rahuldavad ennast? See on tavaline nagu hambapesu.
Õudne pere. Isa rahuldab ennast. Ema rahuldab ennast. Laps (lapsed) rahuldab (rahuldavad) ennast.
Aga koer???
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 11:24
Tavaline perekond. Lapsed rahuldavad ennast nagunii.

https://emmedeklubi.ee/Vaikelaps/lapse- ... hiks-7495/
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 11:45Tavaline perekond. Lapsed rahuldavad ennast nagunii.

Iiroonia mittemõistmine ehk iroonia ignoreerimine on fenomen, kus kuulaja või lugeja võtab iroonilise või sarkastilise avalduse sõna-sõnalt, tabamata selle tegelikku tagamõtet. See võib tuleneda konteksti puudumisest, sotsiaalsetest eripäradest (nt autismispektri häired) või isiklikust veendumusest.Nähtust seletavad täpsemalt järgmised aspektid:Sõnasõnaline tõlgendamine: Öeldut mõistetakse täpselt nii, nagu see on välja öeldud, eirates hääletooni, kehakeelt või lause konteksti.Mustvalge mõtlemine: Iroonia nõuab võimet mõista mitut tähendustasandit korraga. Sellest arusaamatus on tüüpiline jäiga või neurodivergentse mõtlemise puhul.Interneti-suhtlus (Poe seadus): Kirjalikus tekstis on intonatsiooni ja miimikat võimatu edasi anda. See on viinud nn Poe seaduseni (Poe's Law), mille kohaselt on internetis äärmuslikke vaateid esitades võimatu tõestada, kas tegemist on iroonia või siira uskumusega, kui puudub selge vihje.

Vt ka chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://dspace.ut.ee/server/api/core/bi ... 22/content
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 11:49
Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 11:45Tavaline perekond. Lapsed rahuldavad ennast nagunii.

Iiroonia mittemõistmine ehk iroonia ignoreerimine on fenomen, kus kuulaja või lugeja võtab iroonilise või sarkastilise avalduse sõna-sõnalt, tabamata selle tegelikku tagamõtet. See võib tuleneda konteksti puudumisest, sotsiaalsetest eripäradest (nt autismispektri häired) või isiklikust veendumusest.Nähtust seletavad täpsemalt järgmised aspektid:Sõnasõnaline tõlgendamine: Öeldut mõistetakse täpselt nii, nagu see on välja öeldud, eirates hääletooni, kehakeelt või lause konteksti.Mustvalge mõtlemine: Iroonia nõuab võimet mõista mitut tähendustasandit korraga. Sellest arusaamatus on tüüpiline jäiga või neurodivergentse mõtlemise puhul.Interneti-suhtlus (Poe seadus): Kirjalikus tekstis on intonatsiooni ja miimikat võimatu edasi anda. See on viinud nn Poe seaduseni (Poe's Law), mille kohaselt on internetis äärmuslikke vaateid esitades võimatu tõestada, kas tegemist on iroonia või siira uskumusega, kui puudub selge vihje.

Vt ka chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://dspace.ut.ee/server/api/core/bi ... 22/content
Vaata, selle asjaga on nii, et iroonia, sarkasm ja huumor on sellised asjad, et sa kas oskad seda teha või siis mitte. Sinul kahjuks oskuseid ei ole, seega arene veel väheke ja proovi uuesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 11:53
Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 11:49

Vaata, selle asjaga on nii, et iroonia, sarkasm ja huumor on sellised asjad, et sa kas oskad seda teha või siis mitte. Sinul kahjuks oskuseid ei ole, seega arene veel väheke ja proovi uuesti.
:-)
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 11:53Vaata, selle asjaga on nii, et iroonia, sarkasm ja huumor on sellised asjad, et sa kas oskad seda teha või siis mitte. Sinul kahjuks oskuseid ei ole, seega arene veel väheke ja proovi uuesti.
Jaa-jah, mine pese parem hambaid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist