Kolm naist karavanis

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kes see Esse seal on siis, et teised on tema välja visata?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 23:25 Kes see Esse seal on siis, et teised on tema välja visata?
Kirjutatud on, et saadet toodab Esse ettevõte ja Carola ajas segi firma ja isiklikud rahad.
Ära minu käest linke küsi, lihtsalt millalgi meediast lugesin. Ilmselt on kõik siiani netist leitav, kui viitsid ise otsida.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 01 Juun 2026 23:51Carola ajas segi firma ja isiklikud rahad
See on mulle küll täiesti uus info, kuigi enda meelest olen teemaga seotud uudised läbi lugenud ja ka hetkel ei suutnud midagi sellist välja googeldada. Mina mäletan seda, et Esse ütles, et Kanal2 nõudis Carola lahti laskmist, nii et Pihel ise pidas vajalikuks sekkuda sellesse tülli ja kinnitas ühes intervjuus, et nemad pole Carola väljavahetmist nõudnud. Teisisõnu ütles diplomaatiliselt, et Esse lihtsalt valetab. Samuti on ühes artiklis öeldud põhjuseks "...põhjustas verevahetuse Eeva Esse-Sõõrumaa (35) ja Carola Madise vahel aastaid küpsenud konflikt", mis ei kõla küll selle moodi, nagu oleks Carola raha pihta pannud- sellise asja eest lastaks ikka päevapealt lahti ja mingist "aastaid küpsenud konfliktist" poleks juttu, nii et mul on seda varguse asja veits raske uskuda- kui just usutavat allikat ei näe, muidugi.
Külaline

kolja kirjutas: 02 Juun 2026 00:16mis ei kõla küll selle moodi, nagu oleks Carola raha pihta pannud- sellise asja eest lastaks ikka päevapealt lahti ja mingist "aastaid küpsenud konfliktist" poleks juttu, nii et mul on seda varguse asja veits raske uskuda- kui just usutavat allikat ei näe, muidugi.
Mingist vargusest pole juttu olnudki. Ehk kamandas raha liigselt lepinguid sõlmides vms. Või maksis palka kellelegi liigselt. Kumbki pool ei räägi ju.
Külaline

Saate idee on Esse oma ja tema firma seda toodab. Kanal2 ilmselt ostis ära. Nagu ikka kõigi saadetega toimub - kui kanalile meeldib, siis ostavad sisse.
Külaline

Oli juttu, et Carola ei suutnud tööalaseid ja sõprussuhteid eraldi hoida. Mida iganes see ka tähendaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 00:32 Oli juttu, et Carola ei suutnud tööalaseid ja sõprussuhteid eraldi hoida. Mida iganes see ka tähendaks.
Vabandust, aga mida selle all silmas peetakse?

Kas tal tekkis silmarõõm? Kui nii, see põhjus on lahti laskmiseks küll ääretult jabur. Kui nüüd mõelda, kui paljud seal omavahel suhetes on või töö kaudu teineteist leidnud. Tundub otsitud põhjusena ja tegelikult oli lihtsalt vaja tülikast inimesest vabaneda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 00:47
Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 00:32 Oli juttu, et Carola ei suutnud tööalaseid ja sõprussuhteid eraldi hoida. Mida iganes see ka tähendaks.

Kas tal tekkis silmarõõm? Kui nii, see põhjus on lahti laskmiseks küll ääretult jabur. Kui nüüd mõelda, kui paljud seal omavahel suhetes on või töö kaudu teineteist leidnud. Tundub otsitud põhjusena ja tegelikult oli lihtsalt vaja tülikast inimesest vabaneda.
No kui kirjutati kõigest, et ei suutnud vahet teha tööalastel ja sõprussuhetel ja muud pole räägitud, siis ära hakka ise mingit "silmarõõmu" välja mõtlema ja lugusid luuletama.
Lepi, et keegi ei tea, mis jama oli. Oli, mis oli, pole kellegi võõra jaoks elutähtis teadmine.
Külaline

vaatasin pooled osad ära, rohkem ei viitsinud. Oli huvitavamaid hetki ka, eriti Poolas, aga üldiselt jäi ikkagi alla teistele samal ajal näidatud reisisaadetele (2 kanget, Õhinapõhised, Bellingshausen, Kanada).
Selline Onu Raiu tase (vaatad kui paremat pole, aga tahaks midagi muud näha kui autoparandust ja külavaheteed).
kolja
Kontakt:

Guest kirjutas: 02 Juun 2026 00:26 Saate idee on Esse oma ja tema firma seda toodab. Kanal2 ilmselt ostis ära. Nagu ikka kõigi saadetega toimub - kui kanalile meeldib, siis ostavad sisse.
Carola ise väidab vastupidist, et saate idee oli tema oma ja just see on ka põhjus, miks ta lubas kohtusse minna, ilmselt siis intellektuaalomandi varguse süüdistusega. Aga noh, kui patenteerinud pole, siis ilmselt perspektiivi pole, ideed vedelevad igal pool ja idee üksi pole midagi väärt.
Viimati muutis kolja, 02 Juun 2026 15:56, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Ega esimesed asjad ei kipugi õnnestuma. Ega see kaks kanget ka alguses nii kõva saade ei olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juun 2026 09:48 Ega esimesed asjad ei kipugi õnnestuma. Ega see kaks kanget ka alguses nii kõva saade ei olnud.
Esimesest asjast on asi ikka kaugel - see oli juba 6. hooaeg.
kolja
Kontakt:

Guest kirjutas: 02 Juun 2026 09:48 Ega esimesed asjad ei kipugi õnnestuma. Ega see kaks kanget ka alguses nii kõva saade ei olnud.
Minu lemmik kahe kange sarjast ongi just esimene hooaeg. Lihtsalt see põhiidee ise- et 2 paralleelset reisi, üks seljakotiga ja teine mööda AI resorte- on niivõrd mu maitse järgi, et siit paremaks ei saagi.
Külaline

Carola pidi ka mingi reisisaate üllitama, eks näis mis kvaliteedis.
Külaline

kolja kirjutas: 02 Juun 2026 09:45
Guest kirjutas: 02 Juun 2026 00:26 Saate idee on Esse oma ja tema firma seda toodab. Kanal2 ilmselt ostis ära. Nagu ikka kõigi saadetega toimub - kui kanalile meeldib, siis ostavad sisse.
Carola ise väidab vastupidist, et saate idee oli tema oma ja just see on ka põhjus, miks ta lubas kohtusse minna, ilmselt siis intellektuaalomandi varguse süüdistusega. Aga noh, kui patenteerinud pole, siis ilmselt perspektiivi pole, ideed vedelevad igal pool ja idee üksi pole midagi väärt.
Carola on jah rohkem selline karavani entusiast, ju ta jutul ka tõepõhi all, et tema idee. Aga usaldas siis nö teist inimest ja ei patenteerinud oma ideed ära ja saade läks töösse E firma alt vms ja nii oligi lihtne see ära kaaperdada, JOKK.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Juun 2026 00:47

Mis silmarõõmust sa jahud? Kuidas saab mõte üldse niimoodi rändama minna?

Ilmselgelt mõeldi tööalaste ja sõprussuhete all nende kolme omavahelisi suhteid, mitte ei mänginud rolli see, et kellelgi on kodus kuskil mees või silmarõõm.

Mina saan asjast aru nii, et Carolal oli mingi oma idee, mis äranapsati ja kasutusse läks. Ja sealt ka see tüli. Lisaks heitis esse carolale ette liikset vingumist ja hädaldamist. Ma ise seda saadet ei ole kunagi vaadanud kuid nägin ühte lõiku, kus carolal olid päikseprillid kadunud ja oli veendunud, et hotelli toateenindaja varastas need ära. Raius, et tema ei ole mitte iialgi mitte midagi ära kaotanud. Ma jällegi seda ei usu, et 40-aastaseks elanud inimene ei ole terve elu jooksul mitte kunagi, mitte midagi ära kaotanud. Ja põhimõtteliselt terve saade vist oligi selline, kus käis hala kaotatud prillipaari pärast. Ja esse siis muudkui tögas teda õelalt.

No, ei olnud huvitav!
kolja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 03 Juun 2026 08:13Lisaks heitis esse carolale ette liikset vingumist ja hädaldamist. Ma ise seda saadet ei ole kunagi vaadanud kuid nägin ühte lõiku, kus carolal olid päikseprillid kadunud ja oli veendunud, et hotelli toateenindaja varastas need ära.
Jaa, mäletan ka seda olukorda hästi ja eks see näitab, et nagu meil kõigil, on ka Carolal omad kiiksud ja lühised ajus, sest see prillide varastamise jutt oli tõesti jabur. (Kuigi, pean tõdema, et see lühis oli häirivalt intensiivne.) Kuid samas siiski on Esse küll viimane, kes saab kellegile ette heita vingumist, sest tema on kogu sellest seltskonnast kõige tüütum vinguja ja ma ei unusta kunagi seda patoloogiliselt hüsteerilist, tunde kestnud stseeni, mille ta korraldas täiesti tühja koha pealt lihtsalt sellest, et Carola vilistas omaette mingit viisijuppi autos. Et siseruumides vilistamine olevat räigelt ebaviisakas ja kaaslasi mitte ausatav jmt täiesti vaimuhaige jutt. Väga haige stseen, nutmisega ja puha. See oli ikka kordades haigem kui Carola paranoia prillivarastest hotelliteenindajatega.
Aga võib-olla sellised mõlemapoolsed üle keskmise veidrad kiiksud võimendusidki lihtsalt sellest, et nad käisid üksteisele närvidele. Mõned inimesed lihtsalt ei sobib omavahel ja polegi midagi teha ja siis mingi hetk pinged avalduvad selliste absurdsete probleemidena?
Külaline

kolja kirjutas: 03 Juun 2026 08:31Aga võib-olla sellised mõlemapoolsed üle keskmise veidrad kiiksud võimendusidki lihtsalt sellest, et nad käisid üksteisele närvidele. Mõned inimesed lihtsalt ei sobib omavahel ja polegi midagi teha ja siis mingi hetk pinged avalduvad selliste absurdsete probleemidena?
Suured isiksused ei mahtunud enam ühte ruumi ära.
Külaline

kolja kirjutas: 03 Juun 2026 08:31
Külaline kirjutas: 03 Juun 2026 08:13Lisaks heitis esse carolale ette liikset vingumist ja hädaldamist. Ma ise seda saadet ei ole kunagi vaadanud kuid nägin ühte lõiku, kus carolal olid päikseprillid kadunud ja oli veendunud, et hotelli toateenindaja varastas need ära.
Jaa, mäletan ka seda olukorda hästi ja eks see näitab, et nagu meil kõigil, on ka Carolal omad kiiksud ja lühised ajus, sest see prillide varastamise jutt oli tõesti jabur. (Kuigi, pean tõdema, et see lühis oli häirivalt intensiivne.) Kuid samas siiski on Esse küll viimane, kes saab kellegile ette heita vingumist, sest tema on kogu sellest seltskonnast kõige tüütum vinguja ja ma ei unusta kunagi seda patoloogiliselt hüsteerilist, tunde kestnud stseeni, mille ta korraldas täiesti tühja koha pealt lihtsalt sellest, et Carola vilistas omaette mingit viisijuppi autos. Et siseruumides vilistamine olevat räigelt ebaviisakas ja kaaslasi mitte ausatav jmt täiesti vaimuhaige jutt. Väga haige stseen, nutmisega ja puha. See oli ikka kordades haigem kui Carola paranoia prillivarastest hotelliteenindajatega.
Aga võib-olla sellised mõlemapoolsed üle keskmise veidrad kiiksud võimendusidki lihtsalt sellest, et nad käisid üksteisele närvidele. Mõned inimesed lihtsalt ei sobib omavahel ja polegi midagi teha ja siis mingi hetk pinged avalduvad selliste absurdsete probleemidena?
Tundub jah, et eelkõige hakkasid tegelastele närvidele käima üksteise kiiksud. Nii juhtub, kui inimesed peavad liiga pikalt lähedaselt koos olema. Olen ka omal nahal mõnikord seda tunnetanud - kui liiga kaua peab koos olema, hakkab midagi närvidele käima. Ja ilmselt on see vastastikune - mina käin samamoodi teisele närvidele. Sest teatud vanuses on meil kõikidel omad harjumused ja omad vanused, mis võivad teise inimese jaoks arusaamatud olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist