Lemmik koeratõug

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Lemmik koeratõug

Postitus Postitas Külaline »

Milline on teie lemmik koeratõug ja miks?
Mulle endale meeldib väga Ungari Pumi tõug. Nad on hästi aktiivsed ja nõuavad pidevat tegelemist, seega pere peab arvestama stabiilsuse ja tegevuste leidmisega. Iseloomult sõbralikud, seega sobib see tõug hästi lastega peredele.

Pilt
Külaline

See aktiivsushäire ongi tõukoerte iseloomujooni. Krantsid on evolutsioonilaselt rahulikuks muutunud, sest aktiivsus on ka suurem energiakulu. Mida aktiivsem loom, seda lühemalt elab, sest kõik kulub. Minu jaoks koer ja kass on ühesugune va see karvade värv või stiil.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juun 2026 10:52 See aktiivsushäire ongi tõukoerte iseloomujooni. Krantsid on evolutsioonilaselt rahulikuks muutunud, sest aktiivsus on ka suurem energiakulu. Mida aktiivsem loom, seda lühemalt elab, sest kõik kulub. Minu jaoks koer ja kass on ühesugune va see karvade värv või stiil.
pole nii rumalat juttu ammu lugenud... Tõud on ju seinast seina, täiesti erineva aktiivsuse ja iseloomuga. Ja aktiivsus on suuresti ka pererahvas kinni - kes viitsib/jõuab koeraga õues aktiivset aega veeta, selle koer ongi aktiivsem. Toas padjal pikutav Jack Russel ei ole kuidagi aktiivne.
Külaline

Minu sõbrad on šoti terjerid. Olen neist kuulnud, et olla kurjad, nii mõnigi inimene pelgab neid.
Meil on 25 aasta jooksul olnud mitu - väga sõbralikud inimeste suhtes ja hästi rahulikud. Alati valmis ka kõigi võõrastega suhtlema. Tõsi, teiste koertega ei tea kunagi.
Külaline

Mulle ei meeldigi koerad, olen kassinimene
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline