Olen rannas ühe meeldiva naise ligidal.

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Olen rannas ühe meeldiva naise ligidal.

Postitus Postitas Külaline »

Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
Kui see oleksite teie, siis kas tahaksite, et tullakse tutvust tegema?
Külaline

Mehed on alati tutvust teinud.
Külaline

Eks katsu ennast adekvaatselt hinnata. Kas oled ka ise meeldiv mees, kes võiks sellele naisele huvi pakkuda. Mulle on tuldud küll rannas ligi ajama, aga enamasti on need olnud palju vanemad, nokastanud või näotu välimusega mehed, seega pole meeldinud.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juun 2026 15:16 Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
Ei tahaks, ma eelistan mehi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 15:20
Guest kirjutas: 08 Juun 2026 15:16 Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
Ei tahaks, ma eelistan mehi.
Ja kust sul selline info, mis soost teemaalgataja on?
Külaline

Naiste plärafoorum ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 15:31Naiste plärafoorum ju.
Mida sina siis siin teed? 🤠
Külaline

Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 15:19 Eks katsu ennast adekvaatselt hinnata. Kas oled ka ise meeldiv mees, kes võiks sellele naisele huvi pakkuda. Mulle on tuldud küll rannas ligi ajama, aga enamasti on need olnud palju vanemad, nokastanud või näotu välimusega mehed, seega pole meeldinud.
Ma hindasin ennast ja seda naist. Enamvähem ühesugused. Võiks olla sobiv paar. Temaga võiks isegi kuskile koos minna ja aega veeta.
Ma jäin vaatama rannas, et kas on kedagi sellist naist, kellega võiks tahta suhet. Et mis mõtted tulevad esimese hooga.
Külaline

Ja mida sul kaotada on? Hiljem kahetsed seda, et ei proovinud, mitte katsetamist, isegi kui ei õnnestunud. Vähemalt nii peaks olema, ilma riskijulguseta ei saa midagi. Võta neutraalne toon, ole vaimukas ja mitte pealetükkiv. Kui oled tema maitse ka välimuselt (selle teeb ta kindlaks ühe pilguga), võib õnnestuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 15:16 Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
Tahaksin. Astu ligi.
Külaline

Olen seksikiisu, tule nurrume kuumal liival kahekesti.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juun 2026 17:16 Olen seksikiisu, tule nurrume kuumal liival kahekesti.
Paha mõte, liiv läheb sisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 15:42 Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
Seda ta ilmselt arvaski ja mingi moment ta läinud oli.
Aga mis sellest siis halba kui seda midagi ka loodetakse?
Naised seda midagi loota ei taha?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 18:40Naised seda midagi loota ei taha?
Eks naisi on ka erinevaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 18:40
Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 15:42 Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
Naine ei sooviks, et sellest alustatakse. Aga ilmselt see nii ju oli, et jõllitasid ta keha, see sobis ja siis tuli soov tutvuda, et äkki saab seksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 22:49
Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 18:40
Naine ei sooviks, et sellest alustatakse. Aga ilmselt see nii ju oli, et jõllitasid ta keha, see sobis ja siis tuli soov tutvuda, et äkki saab seksi.
riina, sinuga ei taha keegi seksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 22:49Naine ei sooviks, et sellest alustatakse. Aga ilmselt see nii ju oli, et jõllitasid ta keha, see sobis ja siis tuli soov tutvuda, et äkki saab seksi.
Silm jäi peale küll, kuna meeldis. Kas just jõllitama jäin seda ma ei tea. Kehaliselt sobis ja tutvuse mõte tuli ka.
Esialgu ju ikka välimuse põhjal vaatab.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2026 00:17
Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 22:49Naine ei sooviks, et sellest alustatakse. Aga ilmselt see nii ju oli, et jõllitasid ta keha, see sobis ja siis tuli soov tutvuda, et äkki saab seksi.
Silm jäi peale küll, kuna meeldis. Kas just jõllitama jäin seda ma ei tea. Kehaliselt sobis ja tutvuse mõte tuli ka.
Esialgu ju ikka välimuse põhjal vaatab.
Naistele see ertii ei meeldi, kui vahid nende keha ja siis hakkad ligi ajama.
Külaline

Nii ju ongi ka teemaalgataja puhul.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist