Hei, Juustup!
-
Külaline
Eks ootame siis tänaõhtust reportaazi, kui kodanikud on veits alkot tarbinud ja ehk suvatsevad ärgata ja vastata.
-
Külaline
Mariupol vms oleks veel põnevam koht olnud siit sõja eest põgenemiseks
-
Külaline
A mis see siia puutub?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 17:42 Mariupol vms oleks veel põnevam koht olnud siit sõja eest põgenemiseks![]()
-
Külaline
Selle ohutundega ongi imelik, firmadest läheb järjest ukraina töölisi ära, Ukrainasse tagasi.
-
Külaline
-
Külaline
Niipalju puutub, et ta on ise maininud, et kolis kuna kardab sõja lähedust - samas valis sellise turvalise riigi nagu Jeemen, kus ta oma väidetavast elukohast 150km kaugusel täna pommid langesid...
-
Juustup
Ei, asi pole ainult selles. Mul pole kindlasti plaanis igavesti lähis idas elada, küll aga see kultuur ning keel kõnetavad mind. Mul on väga kahju et osad kommentaatorid rebivad minu jutust välja teatud endale sobivaid fraase ning siis klohmivad kokku mingi "pildi" Juustupist, kuigi sellel ei ole reaalsusega mitte mingisugust seost.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 19:40Niipalju puutub, et ta on ise maininud, et kolis kuna kardab sõja lähedust - samas valis sellise turvalise riigi nagu Jeemen, kus ta oma väidetavast elukohast 150km kaugusel täna pommid langesid...
Ja kõigile nendele kahtlejatele ja uhhuutajatele ütleks ma nii palju, et olge nii kenad ja kukkuge oma kodust ja kodukandist siin postituste kaupa fotosid "tõestuseks" üles laadima- olete te ju valdavas enamuses rikkad, ilusad ja kõrgelt haritud lugupeetud veatud kodanikud. Mis püha lehmad te olete, et mina pean koguaeg midagi tõestama, aga teie mitte?
Ma ei kavatse kellelegi midagi tõestada. Kui kedagi siinne elu-olu huvitab,vastan meeleldi küsimustele ning viisaka ja normaalse suhtluse korral ei ole mul kahju seiklusi jagada ja pilte saata. Paraku on sellest minupoolsest aususest ja piltidest saanud justkui mingi alus minu mõnitamiseks ja idioodiks tembeldamiseks, seega ma vaevalt avalikult enam midagi jagan. Keda huvitab, saab mulle otse kirjutada.
Mis nüüd puudutab sõda, siis sõda on igal poolt ühtviisi õudne. Eestis õnneks küll sõda pole, aga see temaatika on väga aktuaalseks kujunenud ja see on pehmelt öeldes jube.
Keegi mainis Mariupolit... ma saan nüüd ilmselt verbaalselt peksa kohe, aga vot mulle ei meeldi ukrainlased ja Ukraina. Pole kunagi klappinud nendega. On mõni erand elu jooksul ette tulnud(erand kinnitab reeglit) aga laias laastus mina selle rahvaga ei sobi ja ei hakka ka sobima. Loodetavasti neid Eestisse enam juurde ei tarita.
/Juustup
/Juustup
-
Külaline
Kuhu on kadunud Juustupi sõber, see tüüp kellel on 40+ naiste foobia? Pole juba paar päeva tema kirjutisi näinud…
-
Külaline
Tunned puudust või?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 20:56 Kuhu on kadunud Juustupi sõber, see tüüp kellel on 40+ naiste foobia? Pole juba paar päeva tema kirjutisi näinud…
See puutub, et Juustup väitis, et lahkus Eestist sõjaohu tõttu. Ja nüüd on… Jeemenis! Täna ka uudiseid https://www.err.ee/1609402042/jeemeni-s ... -ohurunnak
-
Külaline
Aga sa ütlesid väga selgelt ja isegi vist enamvähem sõna-sõnalt nii (ei viitsi seda vana teemat enam üles otsida, et kontrollida), et sa väga kardad sõda ja igasugust verevalamist. See on väga konkreetne fakt ja arusaadav pealegi, usun, et valdav enamus inimestest kardab sõda. Minu meelest ei saa sellist väljaütlemist kuidagi kontekstist välja rebida, et mingitel tingimustel siis kardad sõda ja teistel mitte? Nii et see süüdistus, justkui su jutust võetakse mingi sobiv fraas välja, "millel pole sinu ega reaalsusega mingit seost" siin lihtsalt ei päde. Ja nagu sa ise jälle selgelt ütled: Eestis õnneks ei ole sõda. Aga Jeemenis kahjuks on. Ja sinu eelnevate väljaütlemiste taustal ON kummaline, et sa valid siis oma elupaigaks nii ebaturvalise, sõjas oleva riigi. Isegi kui sind see kultuur jne huvitab, on seal piirkonnas ja samas kultuuriruumis ju palju stabiilsemaid riike. Loomulikult hakkavad inimesed kahtlema ja tahavad teada, kas see on ikka päriselt nii või tahad ennast lihtsalt ekstreemse elukohaga huvitavaks teha.Juustup kirjutas: ↑20 Juul 2024 20:06 Mul on väga kahju et osad kommentaatorid rebivad minu jutust välja teatud endale sobivaid fraase ning siis klohmivad kokku mingi "pildi" Juustupist, kuigi sellel ei ole reaalsusega mitte mingisugust seost.
Ja kõigile nendele kahtlejatele ja uhhuutajatele ütleks ma nii palju, et olge nii kenad ja kukkuge oma kodust ja kodukandist siin postituste kaupa fotosid "tõestuseks" üles laadima- olete te ju valdavas enamuses rikkad, ilusad ja kõrgelt haritud lugupeetud veatud kodanikud. Mis püha lehmad te olete, et mina pean koguaeg midagi tõestama, aga teie mitte?
Mis nüüd puudutab sõda, siis sõda on igal poolt ühtviisi õudne. Eestis õnneks küll sõda pole, aga see temaatika on väga aktuaalseks kujunenud ja see on pehmelt öeldes jube.
See ongi põhjus, miks sinult neid tõestusi küsitakse, sest keegi ei taha, et talle isegi anonüümses foorumis lihtsalt puru silma aetakse. Ei ole keegi teine siin mingi püha lehm. Mida näiteks mina peaksin tõestama? Et ma elan Pärnus? Mitte kedagi ei huvita ju see ja ma isegi ei maini siin oma elukohta. Aga kui ma ütleksin, et elan näiteks Sri Lankal, siis ma tõttöelda juba eeldaksin, et see äratab tavapärasest rohkem tähelepanu. Eriti, kui ma samal ajal mõnes muus teemas väidan, et mulle kuumus üldse ei meeldi. Ennast rikkaks ja ilusaks pole ma end ka siin foorumis kunagi nimetanud.
Ja alkoholi kättesaadavuse küsimusele sa ikka ei vasta, ehkki seda on korduvalt täiesti viisakal toonil küsitud.
-
Külaline
Aga tõesta, et elad Pärnus. Mina tahan küll teada.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 22:16Mida näiteks mina peaksin tõestama? Et ma elan Pärnus?
-
Külaline
Tegelikult sa ei taha seda teada, see soov on täiesti ebasiiras. Võin öelda, et ma elan Pärnus, aga hetkel viibin kuskil mujal. Aga kus, seda ma juba ei ütle, sest ma ei soovi siit foorumist oma isikule mingit personaalset tähelepanu.
-
Külaline
Ära siis juustupile ka seda tee mida sa endale ei taha. Kas ema seda ei õpetanud?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 22:34
Tegelikult sa ei taha seda teada, see soov on täiesti ebasiiras. Võin öelda, et ma elan Pärnus, aga hetkel viibin kuskil mujal. Aga kus, seda ma juba ei ütle, sest ma ei soovi siit foorumist oma isikule mingit personaalset tähelepanu.
-
Külaline
Aga inimesed tahavadki sageli täiesti erinevaid ja risti vastupidiseid asju. Kunagi ei saa teiste soovide üle otsustada enda omadest lähtuvalt, kas sinu ema seda sulle ei õpetanud? Inimene, kes ei soovi foorumis personaalset tähelepanu, lihtsalt ei avalda seal oma elu kohta detailseid fakte, eriti kui need on väga tähelepanuväärsed ja samas mingis punktis vastuolulised. See tekitab paratamatult arutelu ja minu meelest meie siinse teema kangelanna küll naudib seda.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 22:37Ära siis juustupile ka seda tee mida sa endale ei taha. Kas ema seda ei õpetanud?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 22:34
-
Külaline
Viisakad inimesed annavad Juustupile valikuvõimaluse mida ta soovib avaldada. Sinu puhul see ilmselt ei kehti.
-
Külaline
Ta ometigi avaldabki ju seda, mida tahab (mida pole mitte vähe!). Mina kusjuures ei ole teda mingite küsimustega pommitanud, mingeid fotosid nõudnud jne. Lihtsalt viitasin teatud vastuoludele tema jutus ja sellele, MIKS siin on temalt neid tõestusi küsitud. Tegelikult mind muidugi ka näiteks huvitab, kuidas Jeemeni-suguses riigis on võimalik alkoholi hankida ja seda mitte juustupi persooniga seoses, vaid lihtsalt seetõttu, et sealne elu on niivõrd teistsugune ja need on põnevad faktid. Ega keegi ei sunni juustupit rääkima, aga ta ise äsja väitis umbes, et "kui kedagi siinne eluolu huvitab, vastan meeleldi küsimustele ja viisaka suhtlemise korral jagan oma seiklusi". Seda küsimust on talle täiesti viisakas vormis mitu korda esitatud.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 22:49 Viisakad inimesed annavad Juustupile valikuvõimaluse mida ta soovib avaldada. Sinu puhul see ilmselt ei kehti.
-
Külaline
Paljud moslemid muide joovad alkoholi, küllap see nii kättesaamatu pole. Mul on palju kolleege moslemid, kes joovad. Täpselt ma ei tea kuidas, aga keegi ütles et teki all.
-
Külaline
Loomulikult joovad. Mu tuttava moslemi lemmikud on igasugused mulliga alkohoolsed joogid. Tema ei joo "teki all", täiesti avalikult teeb seda.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 00:54 Paljud moslemid muide joovad alkoholi, küllap see nii kättesaamatu pole. Mul on palju kolleege moslemid, kes joovad. Täpselt ma ei tea kuidas, aga keegi ütles et teki all.
-
Juustup
Guten morgen!Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 23:09Ta ometigi avaldabki ju seda, mida tahab (mida pole mitte vähe!). Mina kusjuures ei ole teda mingite küsimustega pommitanud, mingeid fotosid nõudnud jne. Lihtsalt viitasin teatud vastuoludele tema jutus ja sellele, MIKS siin on temalt neid tõestusi küsitud. Tegelikult mind muidugi ka näiteks huvitab, kuidas Jeemeni-suguses riigis on võimalik alkoholi hankida ja seda mitte juustupi persooniga seoses, vaid lihtsalt seetõttu, et sealne elu on niivõrd teistsugune ja need on põnevad faktid. Ega keegi ei sunni juustupit rääkima, aga ta ise äsja väitis umbes, et "kui kedagi siinne eluolu huvitab, vastan meeleldi küsimustele ja viisaka suhtlemise korral jagan oma seiklusi". Seda küsimust on talle täiesti viisakas vormis mitu korda esitatud.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 22:49 Viisakad inimesed annavad Juustupile valikuvõimaluse mida ta soovib avaldada. Sinu puhul see ilmselt ei kehti.
Eks mul ole vahel anonüümseid kasutajaid keeruline eristada ka, ma ei tee teil kõigil vahet. Mõned inimesed on lihtsalt juba kirjastiili järgi äratuntavad.
Jeemeni suguses riigis, üleüldse ilmselt kogu lähis-ida suurlinnades saab alkoholi kätte küll. Tõsi, konservatiivsemates riikides, kus turiste ei liiigu eriti,on see raskendatud. Lühidalt kirjeldades näeb see välja nii, et tuleb leida mõni inglise keelt kõnelev nooremapoolne kaupmees,hind kokku leppida ja siis kokkulepitud ajal temaga kokku saada. Nad teenivad nii ja kuigi nad ilmselt salaja sisimas peavad alkoholi tarbivat naist inimprühiks, siis mind see isiklikult ei morjenda. Nad on siin täpselt samamoodi väga erinevad ja erinevate maailmavaadetega nagu eestlased Eestis.
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Kirile, Triibu ja 8 külalist