See Ameerika Wc- teema
See Ameerika Wc- teema
Nüüd terve nädal igas kanalis kajastab seda. Minu arvates tegi isa õieti, et viis oma kaks tütart naiste wc-sse.
Täiesti ajuvaba, et talle selle pärast politsei kutsuti.
Kuhu siis nad minema oleks pidanud? Kui puudub sooneutraalne wc?
Täiesti ajuvaba, et talle selle pärast politsei kutsuti.
Kuhu siis nad minema oleks pidanud? Kui puudub sooneutraalne wc?
-
Külaline
Jah, tegi õigesti.
Naiste wc-s on kabiinid ja mees/ see isa/ paljaste pepudega naisi ei näe nagunii, kui ta on oma tütarde pärast naiste wc-s..
Naiste wc-s on kabiinid ja mees/ see isa/ paljaste pepudega naisi ei näe nagunii, kui ta on oma tütarde pärast naiste wc-s..
Kui inglise keelt mõistad.
Mu FB oli küll see üsna aktiivne teema.
https://eu.montgomeryadvertiser.com/sto ... 590649007/
Mu FB oli küll see üsna aktiivne teema.
https://eu.montgomeryadvertiser.com/sto ... 590649007/
-
Külaline
Täitsa eluline olukord, mis võib ette tulla.
Kus wc-s peaks isa tütardega käima. Meeste või naiste omas
Kus wc-s peaks isa tütardega käima. Meeste või naiste omas
-
Külaline
Ei saa, tahan Ameerika peldikukultuuri arutada!!!Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 08:39Võta palderjani ja mine tee õues üks pikem tiir, rahustab närvi!
Miks see jabur on? Eestis võib ju täpselt sama situatsioon tekkida. Sest igalpool pole neutraalseis vetse. Invavetsu kasutust peetakse ka ebasobivaks, kui invaliid pole. Siin juba siunati selle pärast. Või Eestis käivad tüdrukutega ainult emad vetsus? Isad vedelevad kodus diivanil?
-
Külaline
Mina ei saa aru, miks sellest ikkagi nii suur probleem tekkis. Tavaline olukord ju. Skandinaavias poleks keegi midagi öelda julgenud. Siin kasutavad emad oma väikeste poegadega basseinis ujumas käies naiste riietusruumi ja ma pole küll näinud, et keegi viltu vaataks.Mupsik kirjutas: ↑19 Juun 2026 10:30 Miks see jabur on? Eestis võib ju täpselt sama situatsioon tekkida. Sest igalpool pole neutraalseis vetse. Invavetsu kasutust peetakse ka ebasobivaks, kui invaliid pole. Siin juba siunati selle pärast. Või Eestis käivad tüdrukutega ainult emad vetsus? Isad vedelevad kodus diivanil?
-
Külaline
Sest mõni inimene on lihtsalt nõme ja meessoost "Karen" keda häirib igasugune pisemgi asi.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 11:27Mina ei saa aru, miks sellest ikkagi nii suur probleem tekkis. Tavaline olukord ju. Skandinaavias poleks keegi midagi öelda julgenud. Siin kasutavad emad oma väikeste poegadega basseinis ujumas käies naiste riietusruumi ja ma pole küll näinud, et keegi viltu vaataks.Mupsik kirjutas: ↑19 Juun 2026 10:30 Miks see jabur on? Eestis võib ju täpselt sama situatsioon tekkida. Sest igalpool pole neutraalseis vetse. Invavetsu kasutust peetakse ka ebasobivaks, kui invaliid pole. Siin juba siunati selle pärast. Või Eestis käivad tüdrukutega ainult emad vetsus? Isad vedelevad kodus diivanil?
See mees, kes helistas sai trahvi politseilt valeväljakutse eest ja vallandati oma töökohas.
-
Külaline
See töökoht oli siis eriti karen...Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 11:33Sest mõni inimene on lihtsalt nõme ja meessoost "Karen" keda häirib igasugune pisemgi asi.
See mees, kes helistas sai trahvi politseilt valeväljakutse eest ja vallandati oma töökohas.
-
Külaline
Vastupidi ju.
-
Külaline
Sellise asja eest vallandada?
-
Külaline
Eks oleneb muidugi mis valdkonnas ta töötas. Osades suurfirmadel on ka täitsa moraalne kompass olemas ja nad ei taha sellist avalikult probleeme tekitavat töötajat oma firma nimistusse.
-
Külaline
Eesti seadusandlus küll ei luba mingi moraalse kompassi eest vallandada. Vallandada saad tööalaste rikkumiste mitte pealekaebamise eest töövälisel ajal.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 12:21Eks oleneb muidugi mis valdkonnas ta töötas. Osades suurfirmadel on ka täitsa moraalne kompass olemas ja nad ei taha sellist avalikult probleeme tekitavat töötajat oma firma nimistusse.
-
Külaline
Aga mille eest need vaktsineerimisest keeldunud piirivalve/politsei töötajad vallandati? Allumatus? Mäletan justkui, et toona räägiti pidevalt "moraalsest kohustusest" ennast vaktsineerida.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 14:05 Eesti seadusandlus küll ei luba mingi moraalse kompassi eest vallandada. Vallandada saad tööalaste rikkumiste mitte pealekaebamise eest töövälisel ajal.
-
Külaline
"Eks oleneb muidugi mis valdkonnas ta töötas. Osades suurfirmadel on ka täitsa moraalne kompass olemas ja nad ei taha sellist avalikult probleeme tekitavat töötajat oma firma nimistusse."
Kujutad ette kui probleemne, kasvatab tütreid ja kui neil on häda, viib neid tualetti.
Ta oleks siis pidanud neid meeste tualetti pissuaari juurde viima?
Kujutad ette kui probleemne, kasvatab tütreid ja kui neil on häda, viib neid tualetti.
Sul on järg sassi läinud. Mitte tüdrukute isa, vaid see karen, kes talle politsei kutsus, jäi töökohast ilma. Lisaks veel trahv valeväljakutse eest.Guest kirjutas: ↑20 Juun 2026 04:36 "Eks oleneb muidugi mis valdkonnas ta töötas. Osades suurfirmadel on ka täitsa moraalne kompass olemas ja nad ei taha sellist avalikult probleeme tekitavat töötajat oma firma nimistusse."
Minu meelest polnud see mitte Ameerikas, vaid UK-s.
-
Külaline
Sest see on sotsmeedia " uudis". Lugu mis levinud.Guest kirjutas: ↑20 Juun 2026 15:18 Mitte üheski kanalis ei kajastu.
Teema käitumisest ja suhtumisest, mitte mingi eriti oluline sündmus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist