Jaa, lugejaid on siin alati pea igas teemas tuhandeidKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:32Huvitav, mina näen rohkem.
"Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kana, Kirile, roosaroos, SeaTongue ja 10 külalist"
Teie arvamus miks see foorum ei võta vedu üles
-
Külaline
-
Külaline
Kas sina oled üks nendest, kes nende kohta Õhtulehes rõvedaid kommentaare kirjutavad? Tundud selline kiusajaloomuga olevat. Täna võeti see storydes teemaks.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 15:48see siit ja Õhtulehest koos tütrega kadunud.Tapper kirjutas: ↑18 Juun 2026 14:29 Siinsesse foorumisse tundub, et see tüüp veel seniajani jõudnud pole. Siinse foorumi peamine väljasuretaja on hoopis keegi (vähemalt) keskealine mutt, kes (küll mitte igas teemas, aga mitmetes) varem või hiljem kukub oma varaga eputama ja teisi vaesteks ja kadedateks tembeldama. Loodetavasti ei vii see tädike foorumi väljasuretamiseni.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2026 23:20Ei ole märganud, et Ai tsiteerimine teemasid lõpetaks. Küll hävitab diskussiooni selline tänitamine, mida sina paistad hästi valdavat.
Ma väga tänan. Ma ei kujutanud ettegi, et mu paar korda nädalas mõnes üksikus teemas tehtud üksikud postitused olid nii mõjuvõimsad, et tänu neile terve perekooli foorumi kinni pandi. Eks ma jätka siin samas vaimus ja alustuseks panin enda postitusele rohelise pöidla.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 15:10See tänitaja suretas perekooli välja ja teeb siin sama.
Kas keegi tõsimeeli viitsiks teha endale mitmeid kontosid, et iseendaga vaielda? AI'ga oleks ju lihtsam vestlust pidada.
-
Külaline
Eesti on lihtsalt liiga väikse elanikkonnaga riik. Kõikjal on liiga vähe inimesi. Kui mingi aeg mingi vaimustus tekib ja sinna kogunetakse, siis seal võib ajuti rohkem inimesi olla, aga tasapisi liigutakse jälle mujale. Ehk siis eestikeelset rahvast on vähe ja järjest vähemaks jääb. Parem oleks olnud sündida leedulasena, ikkagi 3 korda rohkem minuga sama emakeelega inimesi. Või vähemalt lätlasenagi, 2x rohkem.
-
Külaline
Nii ta on.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 15:48see siit ja Õhtulehest koos tütrega kadunud.Tapper kirjutas: ↑18 Juun 2026 14:29 Siinsesse foorumisse tundub, et see tüüp veel seniajani jõudnud pole. Siinse foorumi peamine väljasuretaja on hoopis keegi (vähemalt) keskealine mutt, kes (küll mitte igas teemas, aga mitmetes) varem või hiljem kukub oma varaga eputama ja teisi vaesteks ja kadedateks tembeldama. Loodetavasti ei vii see tädike foorumi väljasuretamiseni.
-
Külaline
Ju sa siis mõtled ja suhtled inimestega sama nõmedalt kui tema. Et sind revolvriks peetakse sulle au ei tee. Ma mõtleksin sinu asemel üsna tõsiselt järele, mida sa valesti teed.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:58Oh, ma olen siin juba aastaid, aga mõni karjub ikka mu postituse peale "revolver".Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:44Meie, vanad ja normaalselt kasutavad seda ju tegema ei peaks. See oli mõeldud trollide ohjeldamiseks, sest see on neile nii lihtne praegu.Aga vot ei ohjelda see mind kuidagi.
-
Külaline
Läti emakeelega inimesi on vaid 1,4 x rohkem ja leedu emakeelega 2,9 x rohkem kui eesti keelt emakeelena kõnelejaid. Mõttekas olnuks siis juba sündina kas soomlasena (4,9 x rohkem kui eestlasi) või rootslasena (9,1 x rohkem kui eestlasi).Guest kirjutas: ↑19 Juun 2026 17:06 Parem oleks olnud sündida leedulasena, ikkagi 3 korda rohkem minuga sama emakeelega inimesi. Või vähemalt lätlasenagi, 2x rohkem.
-
Külaline
Jah, kohe tuleks rovvade juurde kooli, kui saaks.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 18:21Ju sa siis mõtled ja suhtled inimestega sama nõmedalt kui tema. Et sind revolvriks peetakse sulle au ei tee. Ma mõtleksin sinu asemel üsna tõsiselt järele, mida sa valesti teed.
-
Külaline
Te olete mingid imelikud? Teine hooaeg sai läbi, kolmas tulemas, väike vahe.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 18:11Nii ta on.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 15:48see siit ja Õhtulehest koos tütrega kadunud.Tapper kirjutas: ↑18 Juun 2026 14:29 Siinsesse foorumisse tundub, et see tüüp veel seniajani jõudnud pole. Siinse foorumi peamine väljasuretaja on hoopis keegi (vähemalt) keskealine mutt, kes (küll mitte igas teemas, aga mitmetes) varem või hiljem kukub oma varaga eputama ja teisi vaesteks ja kadedateks tembeldama. Loodetavasti ei vii see tädike foorumi väljasuretamiseni.
Kuule, räägi, kuidas on elada sellist elu, et oled jõhkralt kade ja vastik? Räägi seda inimestele, nii põnev. Selliseid ei tunne ja ei tea. Kas sa nagu väiksest peast kadestad teisi?
-
Külaline
Hakkab pihta jälle see kadeduse jutt. Kes siin arvas, et proua ei ole enam siin? Näe, on ikka!
-
Külaline
Siin on mingi hull jaa, kes räägib kadedusest ja vaesusest, aga see pole see rikas naine.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2026 00:22 Hakkab pihta jälle see kadeduse jutt. Kes siin arvas, et proua ei ole enam siin? Näe, on ikka!
Minu arvates on see foorum juba päris hea kasutusintensiivsusega.
Kui juba mingi 100 teemat päevas tekiks kusagile alafoorumisse, siis oleks keeruline ülevaadet omada.
Kui juba mingi 100 teemat päevas tekiks kusagile alafoorumisse, siis oleks keeruline ülevaadet omada.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Nojaa, aga siia ei teki ju mitte ühtegi! Mõni vastus ehk tekib juurde mõnele aastavanusele teemale.
-
Külaline
Ma olen sama meelt. Mõned alarubriigid on ehk vähem külastatavad, aga elu siin ikkagi toimub ja see on tore.
-
Külaline
Mina ka ei mõista seda vingu, justkui oleks siin ainult 5 inimest. Kindlasti ei ole ju nii vähe ja tõesti, mingi metsik tempo oleks ka väsitav. See on just paras, et aeg-ajalt mõni teema lisandub ja foorumi külastamine jääb siiski kõrvaltegevuseks.Guest kirjutas: ↑20 Juun 2026 12:34Ma olen sama meelt. Mõned alarubriigid on ehk vähem külastatavad, aga elu siin ikkagi toimub ja see on tore.
-
Külaline
-
Külaline
Tavaliselt keegi uus.
-
Külaline
Ja las kommib siis. Miks peab sama teema kohta alati uue teema tegema, mis kedagi huvitab.
-
Külaline
Kui su ema ei suutnud sulle normaalset suhtlemist õpetada, siis vaevalt, et see kellegi juurde kooli tulemine täiskasvanud inimest enam parandab.Guest kirjutas: ↑19 Juun 2026 18:55Jah, kohe tuleks rovvade juurde kooli, kui saaks.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 18:21Ju sa siis mõtled ja suhtled inimestega sama nõmedalt kui tema. Et sind revolvriks peetakse sulle au ei tee. Ma mõtleksin sinu asemel üsna tõsiselt järele, mida sa valesti teed.
-
Külaline
Tänase päeva statistika:
"Statistika
Postitusi kokku 154727 • Teemasid kokku 3874 • Liikmeid kokku 524 • Meie uusim liige on Revolver"
"Statistika
Postitusi kokku 154727 • Teemasid kokku 3874 • Liikmeid kokku 524 • Meie uusim liige on Revolver"
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], roosaroos ja 7 külalist