Viimane raamat mida lugesite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 14:34
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 01:44 Ei loe raamatuid. Kooli ajal tuli lugeda ja see tekitas vastikust raamatute vastu ja ei lugenud ka. Sa pidid ka suvel lugema. Ausalt öäkk.
Peab tõesti igav olema, et lugeda. Samas ei ütle, et ei loe tulevikus. Aga siiani üle 50a pole tulnud tahtmist lugeda.
Hoopis sina oled igav inimene, kui sa raamatuid ei loe. Küllap ka kitsa silmaringi ja viletsa väljendusoskusega.
Et kui sulle meeldib lugeda, siis peab teistele ka meeldima?
Et kui mulle meeldib malet mängida, siis peab sulle ka meeldima, muidu oled viletsa mõtlemisega. Näe sa ei mängigi malet.
tintinnabulum
Teerajaja

Postitus Postitas tintinnabulum »

Jumala eest, kas iga teema all peab vaidlema minema?

Minu viimati loetud raamat oli Tammsaare "Elu ja armastus".
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 14:54
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 01:44 Ei loe raamatuid. Kooli ajal tuli lugeda ja see tekitas vastikust raamatute vastu ja ei lugenud ka. Sa pidid ka suvel lugema. Ausalt öäkk.
Peab tõesti igav olema, et lugeda. Samas ei ütle, et ei loe tulevikus. Aga siiani üle 50a pole tulnud tahtmist lugeda.
Hoopis sina oled igav inimene, kui sa raamatuid ei loe. Küllap ka kitsa silmaringi ja viletsa väljendusoskusega.
Et kui sulle meeldib lugeda, siis peab teistele ka meeldima?
Et kui mulle meeldib malet mängida, siis peab sulle ka meeldima, muidu oled viletsa mõtlemisega. Näe sa ei mängigi malet.
Teema on loetud raamatutest. Saad aru? Mitte malest ega raamatute mitte-lugemisest.
Külaline

Teema on loetud raamatutest. Saad aru? Mitte silmaringist ja väljendusoskusest. Vot!
Külaline

Tahtsin eile õhtul midagi lõbusat lugeda, võtsin lastetoast omale lugemiseks omaenda lapsepõlveaegse "Pahupidi puhkus"
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 19:07 Tahtsin eile õhtul midagi lõbusat lugeda, võtsin lastetoast omale lugemiseks omaenda lapsepõlveaegse "Pahupidi puhkus"
Mina koristasin hiljuti oma lapsepõlvekodus ja leidsin poola kirjaniku raamatu "Matk naeratuse eest", mille siis ühe õhtuga läbi lugesin. Sain korralikult naerda.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 19:07 Tahtsin eile õhtul midagi lõbusat lugeda, võtsin lastetoast omale lugemiseks omaenda lapsepõlveaegse "Pahupidi puhkus"
Mu lapsepõlve lemmikraamat. Peaks uuesti üle lugema. Teine ammune lemmikraamat on "Soovid tagurpidi", aga seda kahjuks kodus enam ei ole, peaks antikvariaatidest otsima.
Traksik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Traksik »

Lee Child "61 tundi".
Külaline

Bernardine Evaristo "Girl,Woman,Other"
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Otto Carius "Tiigrid poris"
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

tintinnabulum kirjutas: 20 Juul 2024 15:06 Jumala eest, kas iga teema all peab vaidlema minema?
Vana hea PK traditsioon :P
Külaline

Egalitaar kirjutas: 26 Aug 2024 13:02 Otto Carius "Tiigrid poris"
Siis peaks sulle meeldima ka Tankikrahv Hyazinth von Strachwitzi elu
Külaline

Maalingutega mees.
Külaline

Katrin Pauts "Marduse tänav". Huvitav oli. Ühe päevaga lugesin läbi. Seriaali telekast pole näinud.
Külaline

Cixin Liu "Kolme keha probleem"
https://rahvaraamat.ee/p/e-raamat-kolme ... 9949683673
Külaline

"Minu puhkamise ja lõõgastumise aasta." Autor Ottessa Moshfegh.

Väga mõtlemapanev, eriti neile, kes kannatanud une- ja meeleoluhäirete all. Esialgu tundub lihtne ja kiire lugemine, aga siis mõtled loetud raamatule veel päevi ja nädalaid hiljem, mis on hea teose tunnuseks.
Külaline

hetkel loen - Orvurong Autor Christina Baker Kline
Külaline

Lõpetasin just "Ühe mehe naised" Tarryn Fisher (The Wives). Täitsa hea oli. Huvitav ja põneva lõpuga. Soovitan. Ehk saan raamatukogust veel mõne ta romaani. Mulle ta kirjutamis viis sobis.
Külaline

Ei loe, kuulan.
Visnapuu, Henrik Päike ja jõgi : mälestusi
Üllatavalt huvitav on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline