Seansi kestus Apollos
-
Külaline
Seansi kestus Apollos
Kui piletil on kirjas, et film algab 19.20 ja filmi tutvustuses on kirjas, et film kestab 2 tundi ja 7 minutit, siis kas kell 21.27 on hetk, kus saab püsti tõusta ja lahkuda või tuleb 2 tunnile veel alguse reklaamid juurde liita, kas keegi teab? Oleks oluline teada, mis kell täpselt minema saan kinost.
-
Külaline
Kirjuta filmi nimi imdb.com ja siis seal päris all Tech specs on Run time kirjas.
-
Külaline
Kuule, ma olen piletit ikka ise ka vaadanud, onju. Seal on kirjas, millal film algab, aga mitte millal lõpeb.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2026 16:07 Pileti peal on kirjas, millalt täpselt seanns lõpeb.
-
Külaline
Ok, seal on ka 2 tundi 7 minutit, järelikult on reklaam peale selle - tänan.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2026 16:00 Kirjuta filmi nimi imdb.com ja siis seal päris all Tech specs on Run time kirjas.
-
Külaline
Kuule, sa vaata uuesti. Ma ostsin just pileti ja kontrollisin üle. Ma ei hakka sulle siia oma piletist pilti panema, aga rea, istme ja istmetüübi all on pisikeses kirjas: seanss lõpeb see ja see kell.
-
Külaline
Proovi uskuma jääda, et ma pole pime. Minu piletil ei ole sellist infot. Küllap on erinevates kinodes erinev kujundus.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2026 16:31Kuule, sa vaata uuesti. Ma ostsin just pileti ja kontrollisin üle. Ma ei hakka sulle siia oma piletist pilti panema, aga rea, istme ja istmetüübi all on pisikeses kirjas: seanss lõpeb see ja see kell.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 10 külalist