Seansi kestus Apollos

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Seansi kestus Apollos

Postitus Postitas Külaline »

Kui piletil on kirjas, et film algab 19.20 ja filmi tutvustuses on kirjas, et film kestab 2 tundi ja 7 minutit, siis kas kell 21.27 on hetk, kus saab püsti tõusta ja lahkuda või tuleb 2 tunnile veel alguse reklaamid juurde liita, kas keegi teab? Oleks oluline teada, mis kell täpselt minema saan kinost.
Külaline

Mis filmi nimi on?
Külaline

Kirjuta filmi nimi imdb.com ja siis seal päris all Tech specs on Run time kirjas.
Külaline

Pileti peal on kirjas, millalt täpselt seanns lõpeb.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2026 16:07 Pileti peal on kirjas, millalt täpselt seanns lõpeb.
Kuule, ma olen piletit ikka ise ka vaadanud, onju. Seal on kirjas, millal film algab, aga mitte millal lõpeb.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2026 16:00 Kirjuta filmi nimi imdb.com ja siis seal päris all Tech specs on Run time kirjas.
Ok, seal on ka 2 tundi 7 minutit, järelikult on reklaam peale selle - tänan.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 16:28
Guest kirjutas: 26 Juun 2026 16:07 Pileti peal on kirjas, millalt täpselt seanns lõpeb.
Kuule, ma olen piletit ikka ise ka vaadanud, onju. Seal on kirjas, millal film algab, aga mitte millal lõpeb.
Kuule, sa vaata uuesti. Ma ostsin just pileti ja kontrollisin üle. Ma ei hakka sulle siia oma piletist pilti panema, aga rea, istme ja istmetüübi all on pisikeses kirjas: seanss lõpeb see ja see kell.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2026 16:31
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 16:28
Kuule, sa vaata uuesti. Ma ostsin just pileti ja kontrollisin üle. Ma ei hakka sulle siia oma piletist pilti panema, aga rea, istme ja istmetüübi all on pisikeses kirjas: seanss lõpeb see ja see kell.
Proovi uskuma jääda, et ma pole pime. Minu piletil ei ole sellist infot. Küllap on erinevates kinodes erinev kujundus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 9 külalist