Sa siis ei tahaks, et pommid lendaksid kremlisse?Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 13:01Sa oled nagu Eesti uudised: kas võiks; kas oleks, Putin võib plaanida;
Kõik tahavad ju.
Sa siis ei tahaks, et pommid lendaksid kremlisse?Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 13:01Sa oled nagu Eesti uudised: kas võiks; kas oleks, Putin võib plaanida;
See on ainult ukrainal aja küsimus, mil droonid lendavad kremlisse. Võimekus on olemas.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 13:22Sa siis ei tahaks, et pommid lendaksid kremlisse?
Kõik tahavad ju.
Mina ei taha. See oleks ainult sõja eskaleerimine, aga seda ei soovi keegi.
Ma tahaks küll, kui see eskaleerumine viiks kiiresti venkude kaotuseni.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:35Mina ei taha. See oleks ainult sõja eskaleerimine, aga seda ei soovi keegi.
Et siis venemaa tungib ukrainale kallale?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:35Mina ei taha. See oleks ainult sõja eskaleerimine, aga seda ei soovi keegi.
Kahjuks ma ei usu, et see Venemaa kiire kaotuseni viiks. Olen kindel, et siis alles läheks päris sõda lahti. See oleks halvim mõlemale osapoolele, sest juba praegu pole neil võtta mehi, keda rindele saata. Vähemasti mitte vabatahtlikke.
ja mille poolest see mis praegu käib siis päris sõda ei ole? Niisama lüüakse ühel ja teisel pool maha, mängult või?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:48Kahjuks ma ei usu, et see Venemaa kiire kaotuseni viiks. Olen kindel, et siis alles läheks päris sõda lahti. See oleks halvim mõlemale osapoolele, sest juba praegu pole neil võtta mehi, keda rindele saata. Vähemasti mitte vabatahtlikke.
Buutin nimetab seda erioperatsiooniks.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:55ja mille poolest see mis praegu käib siis päris sõda ei ole? Niisama lüüakse ühel ja teisel pool maha, mängult või?
Kui sa pole veel märganud siis päris sõda ongi juba lahti, aastast 2014, kui Ukrainat silmas pidada.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:48Kahjuks ma ei usu, et see Venemaa kiire kaotuseni viiks. Olen kindel, et siis alles läheks päris sõda lahti. See oleks halvim mõlemale osapoolele, sest juba praegu pole neil võtta mehi, keda rindele saata. Vähemasti mitte vabatahtlikke.
Jah, mõistan, aga mina pidasin silmas, et alati saab hullemaks minna. Hetkel on siiski nii, et sõda käib teatud piirialastes punktides, mitte terves Ukrainas. On päris palju piirkondi, mida on teadlikult säästetud.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2026 06:22Kui sa pole veel märganud siis päris sõda ongi juba lahti, aastast 2014, kui Ukrainat silmas pidada.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:48Kahjuks ma ei usu, et see Venemaa kiire kaotuseni viiks. Olen kindel, et siis alles läheks päris sõda lahti. See oleks halvim mõlemale osapoolele, sest juba praegu pole neil võtta mehi, keda rindele saata. Vähemasti mitte vabatahtlikke.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:37
Ma tahaks küll, kui see eskaleerumine viiks kiiresti venkude kaotuseni.
Teeks küll. Buutin ei saa häbisse jääda.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2026 12:57saa. Kas Venemaa teeks midagi sellist? Vaevalt.
Idapoolsed ukraina linnad kõik maatasa. Mis on venelaste käes, neid on venelased ise taastama hakanud. Ukraina on suur ka rakettidega linnu purustada on liiga kulukas.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2026 12:57Jah, mõistan, aga mina pidasin silmas, et alati saab hullemaks minna. Hetkel on siiski nii, et sõda käib teatud piirialastes punktides, mitte terves Ukrainas. On päris palju piirkondi, mida on teadlikult säästetud.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2026 06:22Kui sa pole veel märganud siis päris sõda ongi juba lahti, aastast 2014, kui Ukrainat silmas pidada.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:48
Kahjuks ma ei usu, et see Venemaa kiire kaotuseni viiks. Olen kindel, et siis alles läheks päris sõda lahti. See oleks halvim mõlemale osapoolele, sest juba praegu pole neil võtta mehi, keda rindele saata. Vähemasti mitte vabatahtlikke.
Kui võrrelda sõdu mujal maailmas ja Ukrainas, siis on selge, et V-maal ei ole huvi tervet Ukrainat pilbasteks lüüa, nii nagu näiteks Iisrael Palestiinaga tegi. Või USA paar aastat tagasi Jeemeniga või mõne muu Lähis-Ida riigiga, mis neil oli vaja hävitada. Tuimalt, tappes nii palju naisi ja lapsi, kui vähegi võimalik.
Praegu on kogu maailm silmitsi olukorraga, kus Iisrael võib kasutusele võtta tuumarelvad, kui ta oma tahtmist ei saa. Kas Venemaa teeks midagi sellist? Vaevalt. See loomulikult ei vähenda Ukraina sõjakoldes olevate inimeste kannatusi, aga asju tuleks vaadata laiemas pildis.
Eks ajakirjanik tahab ka leiba teenida. Kõik teenivad sõja pealt midagi. Mis provokatsiooni venelased siis väga teha saavad? Mis asi see oleks?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 16:04 Buutja plaanib nüüd provokatsioone Balti riikides. Kui Ukrainaga seis niru, tuleb mujal sorkima hakata, eks ole. Peaasi, et mitte normaalselt rahus elada.
https://www.theguardian.com/world/2026/ ... tes-poland
Sa ise ei viitsinud artiklit lugeda? Palun, siin on väga lühike lõik, kus tuuakse mõned näited sellest, misn.ö. "kavas":Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 16:09Mis provokatsiooni venelased siis väga teha saavad? Mis asi see oleks?
Täpselt, mida see kõiki tähendab? Seda Nato testimist räägitakse juba 5 aastat.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 16:42Sa ise ei viitsinud artiklit lugeda? Palun, siin on väga lühike lõik, kus tuuakse mõned näited sellest, misn.ö. "kavas":Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 16:09Mis provokatsiooni venelased siis väga teha saavad? Mis asi see oleks?
"Latvian intelligence said Russia was not capable of opening a second front, but was considering “hybrid attacks, such as missiles, drones or other actions designed to send a signal: stop supporting Ukraine, or you will have your own problems”."
ja
"They said Putin might be willing to test US support for some of Nato’s smallest member countries – Estonia, Latvia and Lithuania – in a desperate effort “to throw the dice” as Russia struggles with its invasion of Ukraine."
https://www.postimees.ee/8498139/putin- ... unnakutegaKülaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 16:42Sa ise ei viitsinud artiklit lugeda? Palun, siin on väga lühike lõik, kus tuuakse mõned näited sellest, misn.ö. "kavas":Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 16:09Mis provokatsiooni venelased siis väga teha saavad? Mis asi see oleks?
"Latvian intelligence said Russia was not capable of opening a second front, but was considering “hybrid attacks, such as missiles, drones or other actions designed to send a signal: stop supporting Ukraine, or you will have your own problems”."
ja
"They said Putin might be willing to test US support for some of Nato’s smallest member countries – Estonia, Latvia and Lithuania – in a desperate effort “to throw the dice” as Russia struggles with its invasion of Ukraine."
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline