Kas üks teema võiks olla ka kaegu vaba? Tee oma teema ja jutusta seal oma vanameestest oma naiste mustamisest. Miks nad sind juba ära ei blokeeri?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 11:11Sul on mingi tõsine probleem naiste mustamisega. Selle unustad sujuvalt ära, et kui naisi poleks, sureks inimkond üdse välja. Pole sul kellegi fekaale enam vedada.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 10:51Ja milles su probleem on?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 10:51
Üks ja sama plaat vanamehel aastaid ja aastaid. Teeb ikka viha küll, kui peab ennast maailma kunniks, sest vanamees on sündinud teatud organiga, aga naised, kuramused, ei saa sellest üldse aru. Kus on imetlus ja allumine.
Miks jumal ei teinud inimesi teistsuguseks?
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei “suhtle” nende tuhandete inimesega mingis fb grupis, vaid jagasin, mida nad ise oma elust näidata tahavad - ja need siis on nende meeste ehitataud asjad, mida nad siis “üheskoos” tegid. Reaalselt arvad, et sinu paar tuttavat naist, kes ehitusega tegelevad, muudavad kuidagi olematuks need 90% naistest, kes seda kunagi ei tee? Mul on üks tuttav naine, kes pole küll füüsilise töö tegija, aga on endale ise aiamaja ehitanud, elektriga aiavalgustust ja kastmissüsteeme aeda paigaldanud ja kellel endal on samal ajal ka mees. Aga mul on ka sadu naistuttavaid, kes seda ise mitte kunagi ei tee, heal juhul nad assisteerivad ja abistavad oma meest, kui sedagi. Veelgi sagedamini palgatakse mingi inimene seda tööd tegema, kes on ka muidugi mees. Pole ühegi naissoost mehaaniku juurde oma autot või niidukit õnnestunud viia ja ma pole ka terve elu jooksul ühtegi naissoost torumeest või elektrikku kohanud. Pole erilist füüsilist jõudu vajavad alad kumbki.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 10:15Peaksid vähe teistsuguste naistega suhtlema. Minu tutvusringkonnas seisab naistel käes nii akutrell, et kruvisid-polte keerata, kui mutrivõti, et mootoriõli vahetada.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 09:36Aiapidajate ja ehitajate grupid on täis naiste postitatud pilte, kuidas nende kalla muudkui neile asju ehitab, ise nad siis füüsiliselt ei suudaks akutrelli käes hoida või mõistus ei võta, kuidas kruvi puitu keerata? Enamik isegi ei taha seda osata, veel vähem teha.
-
Külaline
Ja siis? Sellepärast on terve meessugu kuidagi parem, et suurem osa elektrikke on mehed? Tundub, et loogika pole sinu tugevaim külg.Ma ei “suhtle” nende tuhandete inimesega mingis fb grupis, vaid jagasin, mida nad ise oma elust näidata tahavad - ja need siis on nende meeste ehitataud asjad, mida nad siis “üheskoos” tegid. Reaalselt arvad, et sinu paar tuttavat naist, kes ehitusega tegelevad, muudavad kuidagi olematuks need 90% naistest, kes seda kunagi ei tee? Mul on üks tuttav naine, kes pole küll füüsilise töö tegija, aga on endale ise aiamaja ehitanud, elektriga aiavalgustust ja kastmissüsteeme aeda paigaldanud ja kellel endal on samal ajal ka mees. Aga mul on ka sadu naistuttavaid, kes seda ise mitte kunagi ei tee, heal juhul nad assisteerivad ja abistavad oma meest, kui sedagi. Veelgi sagedamini palgatakse mingi inimene seda tööd tegema, kes on ka muidugi mees. Pole ühegi naissoost mehaaniku juurde oma autot või niidukit õnnestunud viia ja ma pole ka terve elu jooksul ühtegi naissoost torumeest või elektrikku kohanud. Pole erilist füüsilist jõudu vajavad alad kumbki.
-
Külaline
Loe minu tsiteeritud kommentaari siis uuesti, kui sa ei saanud aru, milles probleem on.
-
Külaline
Täpselt sama kiirusega sureks inimkond välja kui mehi poleks. Või isegi veel kiiremini. Soovitan vaadata tõsieluseriaali grupist naistest, kes viidi ühele üksikule saarele ja grupist meestest, kes viidi samasugustesse tingimustesse. Naised ainult hädaldasid, süüdistasid ja kaklesid omavahel, varsti külmetasid ja nälgisid. Meestel oli koostöö ja plaan - tehti tuli üles, ehitati peavari, püüdi metsast ja merest toitu, kõigil oli huvitav ja lõbus.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 11:11Sul on mingi tõsine probleem naiste mustamisega. Selle unustad sujuvalt ära, et kui naisi poleks, sureks inimkond üdse välja. Pole sul kellegi fekaale enam vedada.
-
Külaline
Mulle absull probleemi pole, va et keegi tahab olematust probleemi teha.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 11:22Loe minu tsiteeritud kommentaari siis uuesti, kui sa ei saanud aru, milles probleem on.
-
Külaline
Võibolla tõesti pole mu loogika kõige parem, kui sa nii ütled. Olen ka ju ikkagi kõigest naineKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 11:20Ja siis? Sellepärast on terve meessugu kuidagi parem, et suurem osa elektrikke on mehed? Tundub, et loogika pole sinu tugevaim külg.
-
Külaline
Keegi pole öelnud, et mehed oleks halvemad. Minu arust on inimene veidi haige peast, kui tal üldse tekib vajadus arutlemiseks, kas mehed või naised on paremad. Milleks. Veel haigem on inimene, kes sellest pidevalt patrab. Tundub, et sellel inimesel on enesehinnanguga mingi probleem ja ei armasta ennast, siis on vaja pidevalt ennast veenda, et olen ikka kellestki parem.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 11:44Võibolla tõesti pole mu loogika kõige parem, kui sa nii ütled. Olen ka ju ikkagi kõigest naineKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 11:20Ja siis? Sellepärast on terve meessugu kuidagi parem, et suurem osa elektrikke on mehed? Tundub, et loogika pole sinu tugevaim külg.ma ei väida, et mehed on paremad, aga päris kindlasti pole nad ka naistest halvemad ja päris kindlasti pole meessoo saatus läbi ajaloo kuidagi eriliselt kergem või priviligeeritum olnud võrreldes naistega. Tapeti, piinati ja füüsiliselt ekspluateeriti neid ju naistest enamgi. Mul endalgi on vägivaldsesse surma (sõjas, vangilaagris) surnud meessugulasi tunduvalt korda rohkem kui sama saatusega naisssugulasi. Ilmselt ma pole suur erand.
-
Külaline
Mingit jumalat pole olemas, kes inimesi tegi. Mõttetu pealkiri ja teema.
-
Külaline
Aga mehel ja naisel on suur vahe. Naised suudavad mõelda ainult seda mida õhtuks süüa teha või millist kübarat mingi moor kandis, mehed suudavad mõelda abstraktsematel teemadel milline võiks inimkond olla ja seda sina kui naine ei suuda. Oma suutmatuse kompenseerimiseks hakkad sa lihtsalt jura tootma. Teema pole kellegi süüdistamises vaid balansis, kuidas oleks parem. Kahjuks oled sa arenguliselt palju madalama võimekusega kui mehed.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 11:20
Ja siis? Sellepärast on terve meessugu kuidagi parem, et suurem osa elektrikke on mehed? Tundub, et loogika pole sinu tugevaim külg.
-
Külaline
Siin sa inised.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 12:00Kahjuks oled sa arenguliselt palju madalama võimekusega kui mehed.
-
Külaline
"Jumal" tegi põhjusega nii, et naised sünnitaks. Sest mehed ei taluks sellist valu ja sureks kõik sünnitusel ära
. Ütle veel, et naine õrnem või nõrgem sugupool. Imetamine võib ka alguses väga piinarikas olla. Naistel suurem kannatus ja kannatavad hambad ristis verised nibud ära. Mehed annaks kohe alla ja imik oleks nälgas sel juhul.
-
Külaline
Aga vähemalt mees sobib fekaale vedama.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 12:29 "Jumal" tegi põhjusega nii, et naised sünnitaks. Sest mehed ei taluks sellist valu ja sureks kõik sünnitusel ära. Ütle veel, et naine õrnem või nõrgem sugupool. Imetamine võib ka alguses väga piinarikas olla. Naistel suurem kannatus ja kannatavad hambad ristis verised nibud ära. Mehed annaks kohe alla ja imik oleks nälgas sel juhul.
-
Külaline
Jumal pani kõigepealt emased munema nagu kanad. Naised tulid maailma palju hiljem ja muide ahvlastel ei ole mingit probleemi naiste valudega. Iga emane ahv suudab oma lapsi toita, sest toit kasvab puuotsas ja toitu pole vaja jahtida. Ahvid ei käi ka jahil, seepärast ei ole neil ka palgasüsteemi muresid.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 12:29 "Jumal" tegi põhjusega nii, et naised sünnitaks. Sest mehed ei taluks sellist valu ja sureks kõik sünnitusel ära. Ütle veel, et naine õrnem või nõrgem sugupool. Imetamine võib ka alguses väga piinarikas olla. Naistel suurem kannatus ja kannatavad hambad ristis verised nibud ära. Mehed annaks kohe alla ja imik oleks nälgas sel juhul.
Loodus on lisanud igale rasedale naisele emainstinki, ilma selleta jätab ka naine oma lapsed nälga või loobub oma lastest. Meestel on samuti olemas isainistinkt.
-
Külaline
Puu otsast? Häh, ahv ju toidab ka oma last rinnaga.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 12:33Jumal pani kõigepealt emased munema nagu kanad. Naised tulid maailma palju hiljem ja muide ahvlastel ei ole mingit probleemi naiste valudega. Iga emane ahv suudab oma lapsi toita, sest toit kasvab puuotsas ja toitu pole vaja jahtida. Ahvid ei käi ka jahil, seepärast ei ole neil ka palgasüsteemi muresid.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 12:29 "Jumal" tegi põhjusega nii, et naised sünnitaks. Sest mehed ei taluks sellist valu ja sureks kõik sünnitusel ära. Ütle veel, et naine õrnem või nõrgem sugupool. Imetamine võib ka alguses väga piinarikas olla. Naistel suurem kannatus ja kannatavad hambad ristis verised nibud ära. Mehed annaks kohe alla ja imik oleks nälgas sel juhul.
Loodus on lisanud igale rasedale naisele emainstinki, ilma selleta jätab ka naine oma lapsed nälga või loobub oma lastest. Meestel on samuti olemas isainistinkt.
-
Külaline
Muidugi toidab, aga ahvid söövad puuvilju ja need kasvavad puuotsas. Ahvid ei käi jahil. Kui ühes kohas saab toit otsa, rändavad nad teise kohta.
-
Külaline
Ja kuidas see siisüldse teemaga haakub?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:52 Muidugi toidab, aga ahvid söövad puuvilju ja need kasvavad puuotsas. Ahvid ei käi jahil. Kui ühes kohas saab toit otsa, rändavad nad teise kohta.
-
Külaline
Aga loe teema läbi, see on juba välja toodud. Probleem on intelligentse eluvormi eneseteadlikkuses. Kui emastel ahvidel pole probleemi tuua järglasi ilmale, siis inimnaistel on probleem. Nad tahavad meestega võrdseid väärtuseid, aga lapse saamine takistab neil olla mehega võrdne. Ahvidel pole mingeid võrdseid väärtuseid, sest nad elavad soojal maal, karv on seljas, toit istub puuotsas, keegi jahil ei käi, keegi midagi ei saavuta - kõik ongi võrdsed. Aga inimesed astusid sellest ringist ammu välja. Kui seni elati üksmeeles kus naine oli lastega kodune, mees teenis tavaliselt nii palju raha millest piisas pere toitmiseks, siis nüüd tahavad naised ka tööl käia ja midagi saavutada. Aga kuna mehed lapsi ei saa, siis ei saa mehed asendada naist.
Nüüd tuleme evolutsiooni juurde, miks evolutsioon sellist probleemi ette ei näinud ja ei tee korrektiive. Järglase saamist jagada ka füüsiliselt mehe ja naise vahel kuna mehed enam mammuteid küttima ei pea. Kuna iga imetaja embrüos esimene olen on emane ja alles mingist raseduse kuust organism otsustab järglase soo, siis tähendab, et mehed võiks lapsi imetada küll. Selleks ei ole suurt midagi vaja kui natuke geene sisse ja välja plõksida, sest meestel on ka täna rinnanäärmed olemas, aga nad ei ole aktiveeritud. Kui mees imetaks hoopis lapsi, siis naine saaks peale sünnitamist kohe taastuda ja tööle minna, tema koha võtab üle hoopis mees. Natuke sarnane lugu on pingviinidel, kui muna on munetud, siis isane võtab selle munemise enda peale ja emane saab minna toitu otsima.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist