Veidrused

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Veidrused

Postitus Postitas Külaline »

Kas teie suhtepartneril on mingisuguseid veidruseid? Ütlen kohe ära, et teema ei ole halvustamisest, vaid võiks olla lõbus. Eks meil kõigil on omad veidrused ja naljakas on teada, millised kiiksud või veidrused kellelgi on.

Teen ise otsa lahti. Me ei ela mehega küll koos, aga kohtume mitu korda nädalas, käime reisil, veedame koos palju aega jne. Mehel on aga üks väga kummaline ja üksteisele täiesti risti vastupidi käiv omadus.

Töötame lähestikku. Hommikul ja õhtul jalutame koos tööle. Iga päev täpselt sama marsruut. Iga tänavakivi on ka juba pealuu sisse kulunud. Rääkimata majadest ja tänavatest. Kord oli mehel vaba päev ja ta tuli mulle õhtul autoga tööle vastu. Sõitsime siis täpselt seda teed, mida iga päev jala käies läbime (ta ise elab teises suunas ja tuli autoga sealt). Ja siis ta ütleb mulle, et räägi nüüd, kuhu ma keerama pean ja kuidas sõitma... :lol: Et tema ei tea. Mõtlesin, et mis asja nagu? Me ju läbime iga päev seda teekonda, kuidas see tee sulle siis nüüd järsku nii võõras on, et ma pean sulle kaarti lugema.

Tema lapsepõlvekodu asub Märjamaal. Terve nooruspõlve on bussiga edasi-tagasi Tallinna vahet sõitnud. Nüüd liikleb paar aastat autoga. Iga kord, kui hakkab Tallinnast (või Märjamaalt tagasi) sõitma, siis paneb Waze peale. Ehkki sõita on pikk sirge Pärnu maantee. Ma siis ikka nöögin teda, et kas on oht, et Märjamaa muudab vahepeal asukohta.

Vastuolu seisneb aga selles, et teises olukorras on mees tohutult hea orienteeruja. Käime koos sageli välisreisidel ja see on lihtsalt uskumatu, millise mängleva kergusega ta oskab maailma teises otsas (a la Tšiilis) leida õige hotelli, õige bussipeatuse. Orienteerub metroo teekondadel. Organiseerida kogu reisi.
Külaline

Mina olen täpselt samasugune nagu su mees. Oma kodulinnas võin esimese 5 minuti jooksul valesse tänavasse sõita ja pidevalt on maps töös. Pooltest oma kodulinna tänavatest pole kuulnudki ja ei oma mingit aimu, ks need asuvad. Aga reisides üksinda näiteks Tokyosse või Viini või Caracasesse olen esimene inimene, kes seisab hommikul minutipealt vaatamisväärsuse ukse taga, nina vastu ust. Ei pea muidugi mainimagi, et vaatamisväärsus asub linna teises otsas või üldse linnast väljas.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 11:00Tema lapsepõlvekodu asub Märjamaal. Terve nooruspõlve on bussiga edasi-tagasi Tallinna vahet sõitnud. Nüüd liikleb paar aastat autoga. Iga kord, kui hakkab Tallinnast (või Märjamaalt tagasi) sõitma, siis paneb Waze peale. Ehkki sõita on pikk sirge Pärnu maantee. Ma siis ikka nöögin teda, et kas on oht, et Märjamaa muudab vahepeal asukohta.
Ega keegi seda waze’i tee meeldetuletuseks ei kasuta. Vaatad, kas on takistusi teel jms.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 11:49
Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 11:00Tema lapsepõlvekodu asub Märjamaal. Terve nooruspõlve on bussiga edasi-tagasi Tallinna vahet sõitnud. Nüüd liikleb paar aastat autoga. Iga kord, kui hakkab Tallinnast (või Märjamaalt tagasi) sõitma, siis paneb Waze peale. Ehkki sõita on pikk sirge Pärnu maantee. Ma siis ikka nöögin teda, et kas on oht, et Märjamaa muudab vahepeal asukohta.
Ega keegi seda waze’i tee meeldetuletuseks ei kasuta. Vaatad, kas on takistusi teel jms.
Minul on ka waze kogu aeg peal, kuigi teed tean hästi. Lihtsalt hea on vaadata, kus on ummik, teeremont, politseikaamera ja mis kell täpselt kohal olen. Mitu aastat oli Tallinna kesklinn selline, et kunagi ei teadnud, kust täna sõita tuleb, sest terve linn oli üles kaevatud ja liikluskorraldust muudeti igapäevaselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 11:00Kas teie suhtepartneril on mingisuguseid veidruseid?
Kas seksiasja teete ka alati ühtemoodi?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 11:59
Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 11:00Kas teie suhtepartneril on mingisuguseid veidruseid?
Kas seksiasja teete ka alati ühtemoodi?
Nii vanad ei seksi.
Külaline

Kas see nüüd veidrus on, aga mu mees ei oska isegi muna praadida, samas pole sellest kunagi mingit probleemi. Kui küht tühi ja mina ei tee süüa, mida juhtub sageli, ta sööb seda, mis kapis on. Paljud küsivad, miks ma seda talun ja kas see alandav pole, aga mulle ei ole.

See-eest ta teeb kogu koorimise, viilutamise, kaalumise, pressimise, hakkimise, segamise, sõtkumise, nõudepesumasina täitmise ja tühjendamise, koristab minu järelt köögipinnad ja teritab noad. Õlitab haudepotid, peseb pliidi, toimetab asjad külmikusse tagasi. Käib meesasti poes. Meie köök näeb alati välja nagu klantspilt, ka pärast seda, kui ma olen seal paar tundi möllanud, ikka hulga laga maha jätnud ja hunniku nõusid määrinud.

Võin seal pliidi ääres 3-4 päeval nädalas vaaritada, aga algab see kõik tund aega varem, kui mees läheb kööki, et anumad välja võtta, salatit hakkida või hakkliha pressida. Lõpp on selline, et mina istun elutoas raamatuga, kuni tema veel tunnike köögis askeldab ja asju ära paigutab.

Minu meelest olen mina selles diilis võidumees.
Külaline

Mina seda väga suureks veidruseks isegi ei pea. Sest sama tee ja võib olla jala käies ja autoga sõites absoluutselt erinev. Autoga igalepoole keerata ei saa, kuhu jalakäija saab liikuda. Vb mõnes kohas on ühesuunaline tee vms.
Sama bussiga. Sa ise roolis ei ole ja siis ei jälgi, kuhu või millal keerad.

Mina ka aastaid kasutasin kindluse mõttes ühte teed sõites GPSi. Kuigi tee oli selge. Aga vahel juhtus ka tõesti nii, et mõni tee oli kinni või oli ümbersuunamine. Siis sealt edasi olin nagu peata kana. Korra nii juhtuski, et oli ümbersuunamine ja ma eksisin lootusetult ära. Ja tagasikeeramise võimalus tuli ka alles tüki aja pärast. Autoga ei saa igas kohas tagasipööret teha. Eriti, kui on maantee/kiirtee.
Külaline

Mina seda väga suureks veidruseks isegi ei pea. Sest sama tee ja võib olla jala käies ja autoga sõites absoluutselt erinev. Autoga igalepoole keerata ei saa, kuhu jalakäija saab liikuda. Vb mõnes kohas on ühesuunaline tee vms.

Mina ka aastaid kasutasin kindluse mõttes ühte teed sõites GPSi. Kuigi tee oli selge. Aga vahel juhtus ka tõesti nii, et mõni tee oli kinni või oli ümbersuunamine. Siis sealt edasi olin nagu peata kana. Korra nii juhtuski, et oli ümbersuunamine ja ma eksisin lootusetult ära. Ja tagasikeeramise võimalus tuli ka alles tüki aja pärast. Autoga ei saa igas kohas tagasipööret teha. Eriti, kui on maantee/kiirtee.
Külaline

Minu meelest olen mina selles diilis võidumees.
Arvan sama. Mina näiteks suudan nii kokata, et mingit erilist laga järgi ei jää, sest panen asju ära jooksvalt. Kui midagi maha kukub või midagi määrdub, puhastan selle töö käigus sujuvalt ära. Mõni tõesti teeb nii süüa, nagu pomm oleks köögis plahvatanud ja koristamine võtab rohkem aega kui söögi tegemine.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 11:55Mitu aastat oli Tallinna kesklinn selline, et kunagi ei teadnud, kust täna sõita tuleb, sest terve linn oli üles kaevatud ja liikluskorraldust muudeti igapäevaselt.
See teema jätkub. Ka praegu on mitu kohta üles kaevatud ja liiklus segane. Rävala pst näiteks.
Külaline

Minu meelest pole see üldse lõbus teemaalgatus, vaid teise inimese üle naermine ja halvustamine. Lõbus oleks siis, kui TA räägiks iseenda veidrustest, mitte ei lõksutaks selja taga mehe üle.
Külaline

Ma ei ole TA ja mul kaaslast hetkel ka pole aga minu enda kiiks on see, et mul peavad koguaeg kodus kraanikausi segistid läikima ja kraanikauss peale kasutamist kuiv olema.
Koristamise poole pealt ma ilmselt(päris kindlasti) olen ocd😃. Isegi avalikus vetsus, kus on käte kuivatuse paber, tõmban enda järgi segitsi läikima 🤣
Ja mis kiiks mul veel on... Kuivatusrestil peab kõik pesu sirgelt kuivama ja sokid oma paariliste kõrval. Siis on pärast hea neid kokku panna kohe.
Kindlasti on mul neid kiikse veel aga hetkel nüüd kohe ei meenu.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 13:46Kindlasti on mul neid kiikse veel aga hetkel nüüd kohe ei meenu.
Millised kiiksud seksiga on?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2026 12:03 Kas see nüüd veidrus on, aga mu mees ei oska isegi muna praadida, samas pole sellest kunagi mingit probleemi.
Miks see üldse probleem peaks olema? Mina küll muna oskan praadida, aga minu jaoks on ka söögitegemine mingi suht ulmeine tegevus, milleks enamasti kulub ebareaalselt palju aega ja energiat. Rääkimata sellest, et pärast korista neid pütte ja potte. Meil teeb süüa mees või tellin väljast või sööngi külmkapist. Samal ajal ei saa öelda, et olen lihtsalt ajukääbik - mul on magistrikraad ja töötan juhtival ametikohal, nii et elus hakkama saamist peaks nagu jagume. Lihtsalt söögitegemine on minu jaoks nauditamatu ja ajakulukas tegevus.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 14:47
Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 13:46Kindlasti on mul neid kiikse veel aga hetkel nüüd kohe ei meenu.
Millised kiiksud seksiga on?
Ma ei seksi üldse. Olen tsölibaadis 🤣 pole kiikse
Külaline

Mul selline naljakas probleem, et mu mees paneb asju ära väga imelikesse kohtadesse, pärast ei leia teised pereliikmed neid asju enam üles ja ka ta ise ei suuda vahel isegi umbkaudselt välja pakkuda, kuhu midagi tallele pani. kui talt küsida, siis saab veel esimese raksuga vastu vastuse, et tema pole sellist asja puutunudki, et miks me üldse temalt küsime.

kõige tavalisem - seda juhtub mitu korda nädalas - on see, et on kadunud mingid köögitarbed. meil töötab nõudepesumasin tavaliselt öösiti ja see, kes esimesena hommikul ärkab, teeb ka masina tühjaks. kui mees teeb, on osad harvem kasutatavad asjad, nt supikulbid, pannid, mingid koogivormid, mikserikann jne topitud sellistesse x kohtadesse köögis, et no ausõna aru ma ei saa, kuidas ta sellise idee üldse pähe on võtnud, kuigi kõigil asjadel ON oma koht. ja on seda olnud aastaid. kõik teised pereliikmed oskavad kulbid panna kulbisahtlisse, pannid-potid oma kohtadele, aga mees ei oska. praeguses majas elame juba 23.aastat, enne seda elasime 5a korteris, kus köögikappides-sahtlites oli täpselt sama loogika, ehk siis 28a koos ja ikka olen mina see loll, kes peab siis, kui mõni lapselastest smuutit tahab teha, mehele tööle helistama, et kuule, mikserikann läks eile õhtul nõudepesumasinasse, kas sa oskad mõnd vihjet anda, kuhu sa selle hommikul panna võisid... vastus: ei mäleta, aga vist kuskile ülemistest kappidest, ehk siis tarin tabureti kohale, ronin sellele ja hakkan kõige ülemisi kappe järjest läbi kontrollima.

teine asi tööriistad. kui kokku kolisime, oli mul päris hea valik isalt-vanaisalt saadud tööriistu (olen ise insenerihaidusega, ma oskan neid kasutada). mees leidis, et las kõik tööriistad, minu ja tema omad, oleksid koos, kindlas kohas. aga see tema kindel koht tähendab seda, et tööriistad on pakitud mingi minule arusaamatu loogika järgi mitmetesse eri suuruse ja fassongiga tööriistakohvrisse ning osa neist on keldris, osa parasjagu autos, osa suvilas. Kui mul oli midagi konkreetset vaja, noh nt haamrit või ristpeaga kruvikeerajat, siis isegi enda tööriistu otsisin nagu segane. Lõppes see asi sellega, et poeg kinkis mulle eraldi tööriistakomplekti, mis on ainuisikuliselt minu oma. Kusjuures aegajalt isegi mees laenab sellest minu komplektist mu punase käepidemega kruvikeerajaid või haamrit, sest... ta ei mäleta, kus tema enda oma parasjagu asub.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 15:17oli mul päris hea valik isalt-vanaisalt saadud tööriistu (olen ise insenerihaidusega, ma oskan neid kasutada)
Millised need vanaisa head tööriistad muidu olid, mida veel kasutada tahaks või julgeks? Aga haamer, kruvikeeraja koos otsikutega, naaskel jms on meil näiteks üldse köögisahtlis, sest need on rohkem käsitöõ/majapidamistarbed kui professionaalsed tööriistad.
Kui inimesed omaenda asju ei oska tagasi panna, siis võib ka halva organiseerimise taga asi olla- liiga spetsiifilised kategooriad või liiga palju kola. Ja päris võimetutele on lihtsalt vastavad sildid kapi või sahtli sees.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2026 12:06 Mina seda väga suureks veidruseks isegi ei pea. Sest sama tee ja võib olla jala käies ja autoga sõites absoluutselt erinev. Autoga igalepoole keerata ei saa, kuhu jalakäija saab liikuda. Vb mõnes kohas on ühesuunaline tee vms.
Mina arvan, et inimene, kes sõidab autoga, jälgib ka jala käies instinktiivselt, kuidas konkreetses piirkonnas autoliiklus toimib. Mul vähemalt on nii.

Ehkki ma näiteks mingis kohas autoga ei sõida, vaid käin sealt alati jala, siis panen ikka tähele, et vot see tänav siin on ühesuunaline. Siin on stop märk jne.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2026 13:09 Minu meelest pole see üldse lõbus teemaalgatus, vaid teise inimese üle naermine ja halvustamine. Lõbus oleks siis, kui TA räägiks iseenda veidrustest, mitte ei lõksutaks selja taga mehe üle.
Tegelikult ma ei halvusta teda üldse. Ta on väga armas ja kallis mulle. Aga väike heatahtlik nöök on meil ikka omavahel. Ja selle tema liikluse teema üle oleme me arutanud ja koos ka selle üle naernud. Õnneks on ta väga mõistev ja üldse ei solvu. Ja eks ta nöögib mind samamoodi.

Mul omal on ka kiikse. Ja mitte vähe! Aga teisest inimesest tegin sellepärast, et kui oma kiikse oskad kuidagi enda jaoks lahti mõtestada, siis teise inimese puhul mitte - kuidas on võimalik oma kodulinna tänavatel ekselda. Aga samal ajal ükskõik millises maailma nurgas käigu pealt orienteeruda ja keerulisi asju organiseerida?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 1 külaline