Mina ei võtaks midagi maha, minule meeldib nii nagu on.Guest kirjutas: ↑20 Juun 2026 13:02
Ma võtaks 20cm maha, siis oleks need juuksed ilusad ja näeksid tervemad välja ka. Eest lõikaks järguliseks.
Kas on vahet odaval ja kallil šampoonil?
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Olles tuttav kosmeetikatööstusega, ütleksin, et vahet pole, kas me räägime iluravist või juuksehooldusest, ärge vaadake hinda, vaid toimeaineid. Kui on probleemiks kas kuivad juuksed või kuiv näonahk, kortsud või kõõm vm, otsige, milline toimeaine tõestatult mõjub ja seejärel leidke endale sobiva hinnaga toode. Täpselt samam toimeainega võib olla tuntud brändi toode, mis maksab 50 eur ja mitte nii tuntud brändi toode, mis maksab 20 eur. Tulemus sama. Hinda mõjutab tuntus ja turuagressiivsus, kui kulutad palju reklaamile, tõstab see kohe hinda, aga toimeainet ei tee väärtuslikumaks.
Selles mõttes ei saa ka googeldades alati hea vastust, kui just ei palu otsida tooteid kuni ...x hind, sest google pakub eelisjärjekorras neid, kellega reklaamirahad jooksevad.
Korea kosmeetika juustetooteid on päris häid, olen mitmeid proovinud. Nahahooldustooted on üsna leebed ja sobivad eelkõige noortele või suveperioodiks. Nende kliima on erinev, seetõttu meie jahedal hooajal jäävad liiga lahjaks, eriti kui tegemist 45+ inimesega.
Selles mõttes ei saa ka googeldades alati hea vastust, kui just ei palu otsida tooteid kuni ...x hind, sest google pakub eelisjärjekorras neid, kellega reklaamirahad jooksevad.
Korea kosmeetika juustetooteid on päris häid, olen mitmeid proovinud. Nahahooldustooted on üsna leebed ja sobivad eelkõige noortele või suveperioodiks. Nende kliima on erinev, seetõttu meie jahedal hooajal jäävad liiga lahjaks, eriti kui tegemist 45+ inimesega.
-
Külaline
Siin tuleks õlgadeni maha lõigata ja kõvasti hooldust teha, et nendega ringi liikuda julgeks. Päris õudne rikutud tuustipea.
-
Külaline
Ei, need on regelina paremas seisundis.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 12:33Juuksepikendused ei ole?
Aga, juuksetoon ja jume ei sobi omavahel kokku. Palju parem tulemuse saaks, kui juuksed 20 cm lühemaks ja muuta kas juuksetooni või meiki sh jumet.
-
Külaline
Professionaalidel on alatihti soovitus, et nudige juuksed maha ja värvige tumedaks. Pärast inimene näeb välja nagu vana tont.
See on õige. Nooremana värvisin juukseid tumedaks, pärast nägin oma vanusest oluliselt vanem välja. Õnneks oli basmaga katsetus, sai maha pesta.
-
Külaline
Mina läksin tagasi odavamatele toodetele. Olen 10 a kasutanud profitooteid ja ei saanud kunagi sellist ilusat tulemust nagu jaeketi toodetega. Minu jaoks need lihtsalt ei õigustanud oma hinda. Juuksed olid ikka marukuivad ja otsad juba vähem kui kuuga pärast lõikust lõhenenud. Ei kasuta kuuma, ei värvi ega blondeeri ja lihtsalt ei saanud neid korda ega endisesse seisu.
-
Külaline
Jumalast õige, tume teeb vanemaks, kui just pole väga hele jume (nagu Lõuna-Korea naistel). Aga ma ei pidanud seda silmas. Sel pildi olevale naisele sobiks soojem juuksetoon, mesi või hele pähkel või midagi sellest suunast. Kulmud on liiga tumedad juuste ja näotooni kohta. Kulmuvärv peaks kenasti sobima kõige muuga.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2026 10:18Professionaalidel on alatihti soovitus, et nudige juuksed maha ja värvige tumedaks. Pärast inimene näeb välja nagu vana tont.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mortal ja 3 külalist