Mis vastutus, ta läliseb, nagu oleks areng lapseikka kinni jäänud - kõik on sitt ja sitajunnid. Tõesti piinlik. Sellise inimese juttu nüüd nagu püha piiblit uskuda...Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 16:54Erinevalt niimõnestki "staarmudijast" võtab M.K alati oma sõnade eest vastutuse. Ta ongi alati selline otse ütleja olnud, ega hakka kusagil mingit tõde väänama.
Vaatasin ta storysid ja no uskumatu ikka, mis sealt SI kohta lagedale tuleb! Arvamust tšellistist muutus 180 kraadi.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Polnud inimene midagi nii täis, tavaline napsuõhtu. Ta teeb kord nädalas küsimustele vastamise, see ei erinenud väga teistest.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 13:22Piinlik, et ese meie "eliit", keda siin meedias söögi alla ja söögi peale promotakse, on kõik ühtemoodi: võtan täis ja hakkan mingeid story'sid tegema. Nagu Mallukas ise ka. Ei erine oma kullale ja karrale vaatamata väga Eestlaste kolmnurga rahvast.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 12:36 Karinil läks joogiga liiale. Väga piinlikud story'd ikka.
-
Külaline
Väärtushinnangud ning tõekspidamised on sinu tasemest absoluutselt kõrgemal. Sinu ainus oskus on vb see, et sa ei räägi asjadest otse.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:00Mis vastutus, ta läliseb, nagu oleks areng lapseikka kinni jäänud - kõik on sitt ja sitajunnid. Tõesti piinlik. Sellise inimese juttu nüüd nagu püha piiblit uskuda...Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 16:54Erinevalt niimõnestki "staarmudijast" võtab M.K alati oma sõnade eest vastutuse. Ta ongi alati selline otse ütleja olnud, ega hakka kusagil mingit tõde väänama.
Vaatasin ta storysid ja no uskumatu ikka, mis sealt SI kohta lagedale tuleb! Arvamust tšellistist muutus 180 kraadi.
-
Külaline
Minu tasemest ei tea sina mitte midagi, aga sinu taset näitab see, et sa võtad puhta kullana kõike, mida Instagramis kirjutatakse, piisab ainult, kui ette öelda "ma räägin puhast tõtt".Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:22Väärtushinnangud ning tõekspidamised on sinu tasemest absoluutselt kõrgemal. Sinu ainus oskus on vb see, et sa ei räägi asjadest otse.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:00Mis vastutus, ta läliseb, nagu oleks areng lapseikka kinni jäänud - kõik on sitt ja sitajunnid. Tõesti piinlik. Sellise inimese juttu nüüd nagu püha piiblit uskuda...Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 16:54Erinevalt niimõnestki "staarmudijast" võtab M.K alati oma sõnade eest vastutuse. Ta ongi alati selline otse ütleja olnud, ega hakka kusagil mingit tõde väänama.
-
Külaline
Sina ei tea, mida mina võtan või mida ei võta. See, et sa tuled siia kõvatama, näitab sinu kohta paljutki.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:39Minu tasemest ei tea sina mitte midagi, aga sinu taset näitab see, et sa võtad puhta kullana kõike, mida Instagramis kirjutatakse, piisab ainult, kui ette öelda "ma räägin puhast tõtt".Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:22Väärtushinnangud ning tõekspidamised on sinu tasemest absoluutselt kõrgemal. Sinu ainus oskus on vb see, et sa ei räägi asjadest otse.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:00
Mis vastutus, ta läliseb, nagu oleks areng lapseikka kinni jäänud - kõik on sitt ja sitajunnid. Tõesti piinlik. Sellise inimese juttu nüüd nagu püha piiblit uskuda...
-
Külaline
Marju ütles, et SI sõlmis lepingu, et saab iga kuu 11 000 pangaarvele, muidu kaotab lapse ära. Kas see võib tõesti tõsi olla? Kui Marek sellise lepingu sõlmis, siis ta on ju ikka päris rumal ka.
-
Külaline
Maga kaineks.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:46Sina ei tea, mida mina võtan või mida ei võta. See, et sa tuled siia kõvatama, näitab sinu kohta paljutki.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:39Minu tasemest ei tea sina mitte midagi, aga sinu taset näitab see, et sa võtad puhta kullana kõike, mida Instagramis kirjutatakse, piisab ainult, kui ette öelda "ma räägin puhast tõtt".Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:22
Väärtushinnangud ning tõekspidamised on sinu tasemest absoluutselt kõrgemal. Sinu ainus oskus on vb see, et sa ei räägi asjadest otse.
-
Külaline
Lõpeta ükskord oma ärplemine, absoluutselt igas teemas mingi näkku kargamine.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 18:34Maga kaineks.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:46Sina ei tea, mida mina võtan või mida ei võta. See, et sa tuled siia kõvatama, näitab sinu kohta paljutki.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:39
Minu tasemest ei tea sina mitte midagi, aga sinu taset näitab see, et sa võtad puhta kullana kõike, mida Instagramis kirjutatakse, piisab ainult, kui ette öelda "ma räägin puhast tõtt".
-
Külaline
Et teatud kontingent kuuldut mõistaks, tuleb nende levelile tulla.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:00Mis vastutus, ta läliseb, nagu oleks areng lapseikka kinni jäänud - kõik on sitt ja sitajunnid. Tõesti piinlik. Sellise inimese juttu nüüd nagu püha piiblit uskuda...Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 16:54Erinevalt niimõnestki "staarmudijast" võtab M.K alati oma sõnade eest vastutuse. Ta ongi alati selline otse ütleja olnud, ega hakka kusagil mingit tõde väänama.
-
Külaline
Ma näen hetkel siin ainult sind ärplemas. Ära käi siis kraaklemas ja seejärel ohvrit mängimas. Mingi isiksusehäie ja/või tõesti midagi üleliia tarvitanud. Mõlemal juhul, haigete ja purjus/uimas inimestega mina vestlust pidama ei hakka. Võid üksi oma monoloogi jätkata.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 18:44Lõpeta ükskord oma ärplemine, absoluutselt igas teemas mingi näkku kargamine.
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei kraakle ja ei ole ammugi mingi ohver. Mul ei ole isiklsusehäiret ja ma ei tarvita mitte midagi. Kust sa üldse võtad sellise õiguse midagi öelda? Purjus, uimas, nagu mida sa inimene räägid? Eriti ära tõusnud.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 18:58Ma näen hetkel siin ainult sind ärplemas. Ära käi siis kraaklemas ja seejärel ohvrit mängimas. Mingi isiksusehäie ja/või tõesti midagi üleliia tarvitanud. Mõlemal juhul, haigete ja purjus/uimas inimestega mina vestlust pidama ei hakka. Võid üksi oma monoloogi jätkata.
-
Külaline
Mina näen teda koguaeg naermas. Inimesed on ikka nii erinevad, eks. Kes näeb halba, kes head.
-
Külaline
Mul rumal küsimus. Kuidas tema storysid vaadata saab? Kas see käib kuidagi fb kaudu? Kui ma tema storyt vaatan, siis kas ta näeb ka, et mina olen vaadanud?Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 16:54Ära nõmetse.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 12:56Võeh, joodikmoor
Erinevalt niimõnestki "staarmudijast" võtab M.K alati oma sõnade eest vastutuse. Ta ongi alati selline otse ütleja olnud, ega hakka kusagil mingit tõde väänama.
Sorri noh, ma ei tea sellest maailmast midagi. Aga fb on mul olemas.
-
Külaline
Lähed vajutad facebookis tema ikoonile ja hakkad vaatama. Jah, ta näeb, kes vaatas, aga vaevalt see teda huvitab, teda vaatavad tuhanded.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 20:58Mul rumal küsimus. Kuidas tema storysid vaadata saab? Kas see käib kuidagi fb kaudu? Kui ma tema storyt vaatan, siis kas ta näeb ka, et mina olen vaadanud?Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 16:54Ära nõmetse.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 12:56Võeh, joodikmoor
Erinevalt niimõnestki "staarmudijast" võtab M.K alati oma sõnade eest vastutuse. Ta ongi alati selline otse ütleja olnud, ega hakka kusagil mingit tõde väänama.
Sorri noh, ma ei tea sellest maailmast midagi. Aga fb on mul olemas.
-
Külaline
Need draamad on ikka Intsas mitte FB-s.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 21:01Lähed vajutad facebookis tema ikoonile ja hakkad vaatama. Jah, ta näeb, kes vaatas, aga vaevalt see teda huvitab, teda vaatavad tuhanded.
-
Külaline
OMG, insta ja fb storyd on samad.
-
Külaline
Appikene…Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 18:00 Marju ütles, et SI sõlmis lepingu, et saab iga kuu 11 000 pangaarvele, muidu kaotab lapse ära. Kas see võib tõesti tõsi olla? Kui Marek sellise lepingu sõlmis, siis ta on ju ikka päris rumal ka.
-
Külaline
Mul vajus ka suu lahti. Huvitav, kas see info tuli talle otse SI-lt. Nad olid ju sõbrannad ja S tunnistas, et M.K on avaldanud nende omavahelisi "naistejutte". Päris karm ikka, kui abielu ja kogu see lugu on lihtsalt üks külm kalkulatsioon.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 18:00 Marju ütles, et SI sõlmis lepingu, et saab iga kuu 11 000 pangaarvele, muidu kaotab lapse ära. Kas see võib tõesti tõsi olla? Kui Marek sellise lepingu sõlmis, siis ta on ju ikka päris rumal ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist