Kes see "see" on? Keegi, keda sa tunned?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2026 00:54Ta on ju "see" proua. Noh, et tohi ju öelda, aga see, kes on väga rikas ja teisi mõnitab rumalateks ja vaesteks. Hetkel on tal käsil ka suuremat sorti möll auto teemas. Tema arvates teised inimesed ei tea, et autol on peale bensiinikulu veel kulusid.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 20:53Oma sõbrannat sa tunned ja aitad, aga sedasama kogemust teistele inimestele üle kanda ei suuda. Targutad ja halvustad ning upitad iseennast. See on see pilt, mis sinust välja paistab ja see pole ühe inimese arvamus. Normaalne inimene mõtleb nüüd hetke järele, kas ehk ikka ise ka midagi valesti teeb - sina ilmselt aga kohe teatad, kuidas meie, lambaajud, ei mõista sinu suurt südameheadust ja oleme kadedad vms taolist nüridat.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 20:42
Vastupidi. Olin oma depressioonis sõbrannale toeks, mina olin ainus, kellele ta kinnise inimesena oma asju rääkis. Kui tal oli öösel raske, helistas mulle ja istusin temaga mitu tundi toru otsas.
Teiste kohta tean, sest olen aidanud arstide juurde saada ja tasulised arstid vajadusel kinni maksnud.
Minu jaoks oled sina äärmiselt ebameeldiv, kellega ka mina ei suhtleks. Mulle vingujad ja hädapätakad ei istu. Tõenäoliselt kui vaatad peeglisse, on ka suunurgad ajaga allapoole kiskunud, eks.
Inimesed, kes kunagi külla ei kutsu aga ise külas käivad
-
Külaline
-
Külaline
Kui sa pole pidev foorumi lugeja, siis sa ei tea. Nn. kohalikud teavad. Ja ma pole see, kellele sa vastasid.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2026 11:47Kes see "see" on? Keegi, keda sa tunned?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2026 00:54Ta on ju "see" proua. Noh, et tohi ju öelda, aga see, kes on väga rikas ja teisi mõnitab rumalateks ja vaesteks. Hetkel on tal käsil ka suuremat sorti möll auto teemas. Tema arvates teised inimesed ei tea, et autol on peale bensiinikulu veel kulusid.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 20:53 Oma sõbrannat sa tunned ja aitad, aga sedasama kogemust teistele inimestele üle kanda ei suuda. Targutad ja halvustad ning upitad iseennast. See on see pilt, mis sinust välja paistab ja see pole ühe inimese arvamus. Normaalne inimene mõtleb nüüd hetke järele, kas ehk ikka ise ka midagi valesti teeb - sina ilmselt aga kohe teatad, kuidas meie, lambaajud, ei mõista sinu suurt südameheadust ja oleme kadedad vms taolist nüridat.
-
Külaline
Teda teavad paljud.Guest kirjutas: ↑15 Juul 2026 11:47Kes see "see" on? Keegi, keda sa tunned?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2026 00:54Ta on ju "see" proua. Noh, et tohi ju öelda, aga see, kes on väga rikas ja teisi mõnitab rumalateks ja vaesteks. Hetkel on tal käsil ka suuremat sorti möll auto teemas. Tema arvates teised inimesed ei tea, et autol on peale bensiinikulu veel kulusid.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 20:53 Oma sõbrannat sa tunned ja aitad, aga sedasama kogemust teistele inimestele üle kanda ei suuda. Targutad ja halvustad ning upitad iseennast. See on see pilt, mis sinust välja paistab ja see pole ühe inimese arvamus. Normaalne inimene mõtleb nüüd hetke järele, kas ehk ikka ise ka midagi valesti teeb - sina ilmselt aga kohe teatad, kuidas meie, lambaajud, ei mõista sinu suurt südameheadust ja oleme kadedad vms taolist nüridat.
-
Külaline
Sul on paranoidse skisofreenia tunnused, sa peaksid seda tõsiselt võtma. See ei ole enam ausõna naljakas.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2026 00:54Ta on ju "see" proua. Noh, et tohi ju öelda, aga see, kes on väga rikas ja teisi mõnitab rumalateks ja vaesteks. Hetkel on tal käsil ka suuremat sorti möll auto teemas. Tema arvates teised inimesed ei tea, et autol on peale bensiinikulu veel kulusid.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 20:53Oma sõbrannat sa tunned ja aitad, aga sedasama kogemust teistele inimestele üle kanda ei suuda. Targutad ja halvustad ning upitad iseennast. See on see pilt, mis sinust välja paistab ja see pole ühe inimese arvamus. Normaalne inimene mõtleb nüüd hetke järele, kas ehk ikka ise ka midagi valesti teeb - sina ilmselt aga kohe teatad, kuidas meie, lambaajud, ei mõista sinu suurt südameheadust ja oleme kadedad vms taolist nüridat.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 20:42
Vastupidi. Olin oma depressioonis sõbrannale toeks, mina olin ainus, kellele ta kinnise inimesena oma asju rääkis. Kui tal oli öösel raske, helistas mulle ja istusin temaga mitu tundi toru otsas.
Teiste kohta tean, sest olen aidanud arstide juurde saada ja tasulised arstid vajadusel kinni maksnud.
Minu jaoks oled sina äärmiselt ebameeldiv, kellega ka mina ei suhtleks. Mulle vingujad ja hädapätakad ei istu. Tõenäoliselt kui vaatad peeglisse, on ka suunurgad ajaga allapoole kiskunud, eks.
-
Külaline
Palju mugavam on teistel külas käia, kui ise võõrtustada. Paljud inimesed, kes lähevad külla, vaatavad teiste elukohta kriitilise pilguga, käivad tualetis, satuvad kööki jne. Kui külalistel on peres väikesed lapsed ja võõrustajal on suur maja, siis lapsed jooksevad ringi ja võivad sattuda ka elutuppa, magamistubadesse ja vanemad käivad mööda elamist ja otsivad hiljem lapsi taga. Külaliste võõrustamine eeldab heas korras ja puhast elamist. Põhiline on pidev teenindamine, mis väsitab ja küsimused, kas sul on salvrätikuid, kas väikest lusikat, oi mahl, leib sai otsa, kas saaks juurde, õhtu on juba jahe, ega pole anda pleedi jne jne.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 13:13 Kuidas suhtuda inimestesse, kes ise pidevalt tulevad teistele külla, sh paluvad mitu korda aastas ka ööbimisvõimalust pooltuttavate juures, kui on võõras linnas mingil üritusel või koolitusel, aga ise mitte kunagi oma võõrustajaid vastukülaskäigule ei kutsu?
-
Külaline
Ja lahkumisel topivad need jõngermannid meeldimahakanu oma seljakotti ja katsu siis tagasi küsida. Mamma vahib vihaselt, et las olla, ega sul seda ju nagunii vaja ole.*Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2026 12:23Palju mugavam on teistel külas käia, kui ise võõrtustada. Paljud inimesed, kes lähevad külla, vaatavad teiste elukohta kriitilise pilguga, käivad tualetis, satuvad kööki jne. Kui külalistel on peres väikesed lapsed ja võõrustajal on suur maja, siis lapsed jooksevad ringi ja võivad sattuda ka elutuppa, magamistubadesse ja vanemad käivad mööda elamist ja otsivad hiljem lapsi taga. Külaliste võõrustamine eeldab heas korras ja puhast elamist. Põhiline on pidev teenindamine, mis väsitab ja küsimused, kas sul on salvrätikuid, kas väikest lusikat, oi mahl, leib sai otsa, kas saaks juurde, õhtu on juba jahe, ega pole anda pleedi jne jne.
Tõestisündinud lugu, kui oleksin peaaegu oma vanaemast jäänud hõbelusikate karbist ilma jäänud.
-
Külaline
Jah, see pidev teenindamine pole sugugi lihtne. Mul oli eksabikaasa, keda peeti väga toredaks ja seltskondlkuks inimeseks. Kutsu aga meile külla siia mitukmmend inimest. Ise ta nautis neid koosolemisi väga, sest tema ainult mängis perepead, suhtles külalistega, aga kõik muu jäi minu kanda. Küll tahtsid need külalised imeasju, et kas söögitooli on lapsele, kas mähkmeid on, lapsevanemad ise istusid ja natuisdi veini, vähimatki muret neil ei olnud, mida nende lapsed maja peal korda saadavad. Ühe laps monteeris lahti mitmed lambid ja muud aparaadid, vanem ütles, et jaa, tal on hea tehnikahuvi, kruvikeeraja alati kaasas. Teisi pidi kantseldama, et üksteist ära ei tapaks. Mina ei saanud selliste pidude jooksul vetsuski käia, rääkimata mingist nautimisest. Nüüd oleme lahus ja selliseid pidusid ma enam ei tee.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 7 külalist