Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 15:10 "Miks vanglates on täiesti arvestatav protsent poevargaid(ma ei räägi alkoholi varastamisest, vaid hügieenitarvetest ning toidust), miks inimesed Eestist ära lähevad? Miks Eesti mehed töötavad Soomes ja mujal välismaal, mitte Eestis? Miks pensionärid toitu varastavad?"

Kas meil on tõesti vanglad täis toiduvargaid ja pensionärid käivad ka toitu varastamas?
Eesti likvideeritakse vanglaid, sest enam ei ole vange. Keegi ei suuda nii palju pingutada, et vanglasse kauemaks kui mõni kuu pääseks.
Tartus üks rets sooritas vanglas lausa enesetapu murest, et vangla kinni pannakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 18:23
Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 18:07
Niimoodi ütleb siis Eesti maksumaksjale, kes ta tolguse-elu üleval peab:

Kommentaator: Ometi ei soovi ma Juustupi-suguseid üleval pidada, tehku ise ka tööd.
Juustup: See on sinu kodanikukohustus, ori.
Te olete ISE selle olukorra siia tekitanud. Provotseerisite, kaevasite, solvasite ja nüüd, kui ta teile samaga vastab, siis olete solvunud?! Ikka täielik lasteaed. 🙉
Lasteaed olete teie, vesipea ja juust, kellest üks käib siin sõimlemas ja teine kaitsmas.
Külaline

Juust, loe ja kadesta kui mõnusalt Eestis vangid elavad
https://www.ohtuleht.ee/1110986/galerii ... kodus-kaia
Külaline

Juustup kirjutas: 19 Juul 2024 18:24
Hatik kirjutas: 19 Juul 2024 18:16 Juust, sinu probleem ongi selles, ja teistel sinuga, et sa ei saagi paljudest normaalsetest asjadest aru. Ja õppust võtmast ka keeldud, kuigi sulle on mitu ja mitu korda heatahtlikultki (mitte närides) märku antud, et need asjad "pole kohased ja ei lähe mitte". Rumalus koos kõrgendatud tähelepanuvajadusega, mis muud.
Aga siis on ju võimalus mind blokeerida! Sa ei pea minu "ebanormaalseid" postitusi lugema. Miks sa teed seda siis?

Kui sa juba sõna võtsid, siis ma oleksin muidugi tõsiselt tänulik mõne näite eest. Ma ei nõustu sinuga ilmselt naguinii, aga oleks tore aru saada mille alusel sa mu vaimset võimekust ja vajadusi hindad, seda enam et läbi netiavaruste.

/Juustup
Vaata, Juustup, mina ei ole küll Hatik aga olen üsna sama meelt. Vaimset võimekust saab vägagi hinnata su postituste järgi.
Minu hea sõbranna, kes mu siia kutsus, enam ise siin ei käi. Ütles, et see on kujunenud mingiks Teise Eesti blogiks, kus kutsustakse "korrale" neid kes nende postitustega sama meelt ei ole ja ebaintelligentne lällamine ning solvangud on ok. Ma ise pole just sage külastaja olnud, ent seesama napp lugemisaeg on üsna tülgastava tunde tekitanud.
Oleksid "tõsiselt tänulik mõne näite eest"? Aga palun - võta oma postitused lahti ja loe, mõni üksik on ehk normaalne ka, ülejäänud 700 on "rumalus koos kõrgendatud tähelepanuvajadusega", nagu kirjutas sinu tsiteeritu Hatik.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 12:56
Juustup kirjutas: 22 Juul 2024 10:46
See "väga hea elada" on äärmiselt suhteline. Ma ei tea kus sa elad, aga kui sa elad Tallinnas siis mine palun mõnel õhtupoolikul fudloop toidukappide juurde ja vaata neid noori peresid, vanureid ja invaliide kes iga päev tunde järjekorras seisavad et kõht täis saada. Mine ja heida pilk supikööki või mõnda sotsiaalmajja. Soovitan oma nina ka linnast välja viia, vaadata näiteks kuidas elavad inimesed Kohtla-Järvel. Kirjuta fudloopi ja Tartu toidujagamisgruppi, küsi, kui palju on abivajajaid. Helista linnaosavalitsusse ja küsi mitu aastat ootavad inimesed linnalt korterit või uuri milline on elu riiklikes hooldekodudes. Võib olla Kongoga võrreldes on tõesti hea elada, aga maailma mastaabis küll midagi rõõmustavat pole.

/Juustup
Juhtusin Keskturu juures toidukapist mööduma. Oli turu sulgemise aeg, välja sai ainult kuskilt tagant väravast ja selle lähedal oli see toidukapp. Sinna kaks naist laadisid toitu sisse ja ainsatki toidu ootajat ei olnud.
Kuidas sa kogu Eesti olusid nii täpselt tead, lausa Kohtla-Järvet jne?
Olen korra Keskturu kapi juures käinud. Muidu polnudki midagi häda, aga kaua pidi ootama ja jube külm oli(detsember oli)
Vahel nad laevad jah keset päeva toitu sisse, aga üldiselt on kindlad kellaajad kuna toitu tuuakse. Kunagi ei tea, kas lubatakse kaks asja võtta või viis, samuti iial ei tea mida sealt saab. Siis on järjekorrad meeletud ja oodata võid tunde. See oli ka põhjus miks ma ainult ühe korra seal käisin.

Ma arvan, et Sina sattusid peale nö vahepealsele ajale, kui toodi mingit lisakraami, mitte konkreetsele ajavahemikule kui inimesed juba järjekorras olid.

Kogu Eesti olu Juustup ilmselgelt ei teagi, aga elanud olen nii Tallinnas, Tartus, Kagu-Eestis, Paldiskis kui ka Ida-Virumaal.
Lemmikud on Tallinn ja Ida-Virumaa, arvestades et võrdlusmomente on. Paldiski võlu oli merevaade, Kagu-Eestis seenemetsad ja puhas õhk.
Paraku pean tunnistama, et autota inimesena mulle see maaelu siiski ei sobi, pealegi on maal elavad inimesed natuke erineva mõtteviisiga. Kohati palju siiramad, aga ... mulle on see maaelu siiski võõras. Paar kuud suvel kuskil kolkakülas vedelen aga suurima mõnuga, lihtsalt igapäevaselt on see mulle liiga depressiivne ja võõras. Kindlasti andis oma panuse ka teadmine, et kõik sõbrad on kuskil kaugel- telefonivestlus ei asenda otsekontakti. Samuti mind häiris, et kõik teavad kõiki ja koguaeg mingi seljataga mulisemine käis- linnas ma ei tundnudki oma naabreid, va üks kitupunn, kes väitis et mööda radiaatori torusid kuuleb ta minu häält ja pangu ma muusikat kuulates "telefonid pähe"(ja ei, ta polnud seniilne pensionär ning täpselt nii ütleski- telefonid pähe). Ma ei viitsinud isegi vaielda, lubasin külmkapi otsaette liimida ja fooliumist mütsikest kanda, naaber rõõmsalt tänas ja elasime edasi. Ta ei saanudki mu vastuironiseerimisele pihta ja mul oli hiljem temast nii kahju et kui ma teda hiljem poest tulemas vms nägin vedasin ta kotid tuppa. Õnnetu väike memm, sisimas tore. Muide, kui ma temaga läbi saama hakkasin siis ta kurtis mulle muret kuidas alt naaber harjavarrega lage(ehk tema põrandat) peksab..
Paldiskil on täiesti asjata mingi nõme "silt" küljes nagu oleks tegu mingi slummiga. Väga armas, pisike ja roheline mere-äärne linnake. Lisaks hea rongi- ja bussiühendus Tallinnaga.
Tallinn-Tartu on vast kõigile tuttavad ja Ida-Virumaa... seal on minu süda! Tallinnas ja Ida-Virumaal võrdselt. Mõnele on Ida-Virumaa täielik slumm, seda juba nõuka-ajast, aga soovitan suvel üks vöike reis sinna teha ja te näete kui ilusad on näiteks Sillamäe ja Jõhvi. Elada ilma vene keeleta on seal muidugi raske, aga kuna Juustup räägib vene keelt väga hästi, sius see ei morjendanud. Ideaalis veedaks Juustup oma vanaduse Sillamäel- ilus linn, mere ääres, hea rahulik ja sõbralik kogukond. Mis ühel vanal Juustul veel eluks vaja.:)

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 18:57 Juust, loe ja kadesta kui mõnusalt Eestis vangid elavad
See on avavangla. Sinna jõudmiseks peab enne päris arvestatava aja kinni istuma. Kohati, muide, kui sa taotled end avavanglasse, väheneb su võimalus ennetähtaegselt vabaneda.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 19:11
Hatik kirjutas: 19 Juul 2024 18:16 Juust, sinu probleem ongi selles, ja teistel sinuga, et sa ei saagi paljudest normaalsetest asjadest aru. Ja õppust võtmast ka keeldud, kuigi sulle on mitu ja mitu korda heatahtlikultki (mitte närides) märku antud, et need asjad "pole kohased ja ei lähe mitte". Rumalus koos kõrgendatud tähelepanuvajadusega, mis muud.
Aga siis on ju võimalus mind blokeerida! Sa ei pea minu "ebanormaalseid" postitusi lugema. Miks sa teed seda siis?

Kui sa juba sõna võtsid, siis ma oleksin muidugi tõsiselt tänulik mõne näite eest. Ma ei nõustu sinuga ilmselt naguinii, aga oleks tore aru saada mille alusel sa mu vaimset võimekust ja vajadusi hindad, seda enam et läbi netiavaruste.

/Juustup
Vaata, Juustup, mina ei ole küll Hatik aga olen üsna sama meelt. Vaimset võimekust saab vägagi hinnata su postituste järgi.
Minu hea sõbranna, kes mu siia kutsus, enam ise siin ei käi. Ütles, et see on kujunenud mingiks Teise Eesti blogiks, kus kutsustakse "korrale" neid kes nende postitustega sama meelt ei ole ja ebaintelligentne lällamine ning solvangud on ok. Ma ise pole just sage külastaja olnud, ent seesama napp lugemisaeg on üsna tülgastava tunde tekitanud.
Oleksid "tõsiselt tänulik mõne näite eest"? Aga palun - võta oma postitused lahti ja loe, mõni üksik on ehk normaalne ka, ülejäänud 700 on "rumalus koos kõrgendatud tähelepanuvajadusega", nagu kirjutas sinu tsiteeritu Hatik.

Enne kui ma teema sisuni jõuan pean ma küsima mis või kes on TEINE EESTI? Mis alustel selline lahterdamine käib? Ja kes need ütlejad siis on, mingi isehakanud ESIMENE EESTI või? No lubage naerda, ennast kiitmast te ei väsi..

Tundub, et su sõbrannal on närvidega probleeme, kui anonüümne kriitika teda niivõrd puudutab. Tunnistan- ka mina olen siin mõnel korral lugenud mida mulle kirjutatakse ja mõelnud, kas üldse on mõtet tagasi tulla. Kuna aga positiivne on negatiivse üle kaalunud siis nagu Te näete, Teie kõrgeausus Juustup on siin. :D olen sisimas mõelnud, et näiteks revolveril peavad reaalselt ikka kullast närvid olema, et ta on suutnud selle pori loopimise juures peaaegu viisakaks jääda(või vähemalt mitte labaseks muutuda)Ja jutt, et revolver on täielik mats ja ebaviisakas on puhas p*sk, arvestades kuidas kanad talle kambakat on teinud juba PK aegadest siis mõni krõbedam sõna pole alus tema maha tegemiseks.

Ja see, et minu postitused on rumalus- no püha Jumal ÄRA SIIS LOE NEID. blokeeri ära, keri edasi või tegele millegi muuga.
Ma võin teile "saladuskatte all" öelda, et blokeerimise nupp ongi selleks, et ebameeldivad kasutajad blokeerida. Miks te seda funktsiooni ei kasuta, kanad?

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 22 Juul 2024 19:15

See on avavangla. Sinna jõudmiseks peab enne päris arvestatava aja kinni istuma. Kohati, muide, kui sa taotled end avavanglasse, väheneb su võimalus ennetähtaegselt vabaneda.

/Juustup
Kuidas sa nii hästi tead? Oled vangis olnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 18:57 Juust, loe ja kadesta kui mõnusalt Eestis vangid elavad

/Juustup
Nojah, ju sa tead paremini.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 19:31

/Juustup
Ongi nii? Lapsed võeti ära või ise loobusid?
Külaline

/Juustup
Nõustun 100%. Postitasin ka algul püüdlikult, et saaks foorumis elu käima peale Perekooli lõpufopaad ja kasutajatega käitumist. Aga tõesti need paar hullu rikuvad kogu foorumi eesmärgi - arvamust avaldada, maailmapilti avardada, nõuandeid jagada. @turvasiil kas te tõesti ei saa midagi teha? Hetkel on igas teemas konkreetsete isikute poolt sõim ja teemade rikkumine loetamatuteks. Palgake mingi patsiga poiss ja blokkige mõned ip-d ära vms, kaua võib.
Juustup

/Juustup
Teadmine ei tähenda isiklikku kogemust.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 19:40

/Juustup
Ongi nii? Lapsed võeti ära või ise loobusid?
Mitte kumbagi.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 19:53

/Juustup
Nõustun 100%. Postitasin ka algul püüdlikult, et saaks foorumis elu käima peale Perekooli lõpufopaad ja kasutajatega käitumist. Aga tõesti need paar hullu rikuvad kogu foorumi eesmärgi - arvamust avaldada, maailmapilti avardada, nõuandeid jagada. @turvasiil kas te tõesti ei saa midagi teha? Hetkel on igas teemas konkreetsete isikute poolt sõim ja teemade rikkumine loetamatuteks. Palgake mingi patsiga poiss ja blokkige mõned ip-d ära vms, kaua võib.
Sa võid ju ise endale ebameeldivad kasutajad blokeerida. Miks sa seda ei tee?

/Juustup
Külaline

Unista edasi, juust. Kui Jeemenis oled käinud peale aastat 2011, siis USAsse suht võimatu saada.
https://uk.usembassy.gov/visas/non-immi ... ion%20FAQs.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 20:17 Unista edasi, juust. Kui Jeemenis oled käinud peale aastat 2011, siis USAsse suht võimatu saada.
Läks valesse teemasse.
Juustup

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 20:17 Unista edasi, juust. Kui Jeemenis oled käinud peale aastat 2011, siis USAsse suht võimatu saada.
Seda ma ei teadnud. No vahet pole, mind see USA liigselt ei kõneta ka. Ja muidugi on alati võimalik passi vahetada,varemgi nii tehtud.

/Juustup
Külaline

Siin teemas keegi just eespool küsis, et miks peaks J tahtma USAsse minna, seal polevat kultuuri. Aga näed, tahab minna.
Külaline

Juustup kirjutas: 14 Juul 2024 20:17
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 18:45
Juustup kirjutas: 14 Juul 2024 18:39
Ma soovitan foorumi asemel puuetega inimeste koja poole pöörduda, neil on seal erivajadustega inimestele mingid töötoad, jääb vähem aega foorumi rüvetamiseks.

/Juustup
Väga hea soovitus sulle endale. Tõesti, tee palun midagi asjalikku. Kasvõi vaheldusekski.
Juustup

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 21:55 Siin teemas keegi just eespool küsis, et miks peaks J tahtma USAsse minna, seal polevat kultuuri. Aga näed, tahab minna.
Otseselt ei tõmba. Kui keegi välja teeks, siis huvi pärast reisile läheks, elada ma seal ei suudaks.

/Juustup
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Kirile, Triibu ja 10 külalist