40+ naised, kel lapsi pole, kas olete kahetsenud?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:08
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:06
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 10:58

See ongi su “kvaliteetne” üritus? Mulle tundub nagu igavuse meisterklass. Mingi väikelinna idüll..
Eks seal on hulganisti pisinüansse veel. Kui pidu = saab laua alla juua ja see on põnev siis noh palju õnne.
Just! Surmigav "seltskonnamängud ja snäkid" või siis laua alla joomine - need ongi tegelikult ainult kaks varianti, kuidas oma aega veeta.
Pidudeks peetakse siin laua alla joomist. Loomilikult selliste jaoks on igav kui peol pole pudeleid viina, kangemat meelemürkigi?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:12 Mulle tegelikult eriti lastega nunnutamine ei meeldi. Aga no selle siinkirjeldatud üritusega võrreldes - ma tõesti enne jutustaks kolmeaastasega :)
Igatahes on see huvitavam kui mingite 30'stega kuulata rahustavat muusikat ja mängida seltskonnamänge :D :D Apppiii!! :D

Sellepärast mulle arutle (a la perekool) foorum meeldib ka.. Loed ja vaatad, et no on see minu elu, mis ta on, aga näed, oleks võinud ikka nii palju hullemini ka minna :)
Sa arvad neil seltskonna üritustel mängib klassikaraadio ja uno kaardimäng? Näha on, et tänapäeva noorte üritustele pole jalga tõstnud. Arva edasi, keedame teed ja koome sokki lõkke ümber, mängib rahustav raadiomuusika. Irwwwww maivõi
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:14
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:12 Mulle tegelikult eriti lastega nunnutamine ei meeldi. Aga no selle siinkirjeldatud üritusega võrreldes - ma tõesti enne jutustaks kolmeaastasega :)
Igatahes on see huvitavam kui mingite 30'stega kuulata rahustavat muusikat ja mängida seltskonnamänge :D :D Apppiii!! :D

Sellepärast mulle arutle (a la perekool) foorum meeldib ka.. Loed ja vaatad, et no on see minu elu, mis ta on, aga näed, oleks võinud ikka nii palju hullemini ka minna :)
Sa arvad neil seltskonna üritustel mängib klassikaraadio ja uno kaardimäng? Näha on, et tänapäeva noorte üritustele pole jalga tõstnud. Arva edasi, keedame teed ja koome sokki lõkke ümber, mängib rahustav raadiomuusika. Irwwwww maivõi
Head jutud ja snäkk, seltskonnamängud, muusika, kergem alkohol, värskes õhus - ausalt jumala ükskõik, mis teil sealt kõllidest tuleb :) paremaks see midagi ei tee.
Aga kui ise rahul oled, siis on kõik hästi!
Vähenõudlikkus on õnne alus.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:28

Head jutud ja snäkk, seltskonnamängud, muusika, kergem alkohol, värskes õhus - ausalt jumala ükskõik, mis teil sealt kõllidest tuleb :) paremaks see midagi ei tee.
Emmed proovivad noorte üritusi igavaks mõelda, et suvi kahe kolmesega vähegi talutavam oleks. Inimlikult mõistetav.
Külaline

Kvaliteetne pidu nooremana ja vanemana on tõesti erinevad. Nooremana oli kvaliteetne pidu selline, kus sai palju tantsitud, tutvutud ja ringi käidud. Vanemana on kvaliteetne pidu selline, kui tutvud inimestega, kellelt on midagi õppida ja kes avardavad su maailmapilti, annavad uusi mõtteid. Või siis on kvaliteetne pidu vana sõprusringkonnaga, kus kõik teavad teisi juba aastakümneid, hoolivad üksteisest, toetavad, suhtuvad sõbralikult ja teevad julgelt üksteise kulul väikseid nalju. Kui elus veab ja oled ise suhtleja ja avatud, on kvaliteetseid pidusid terve elu vältel. Lendan varsti ühe tuttava juubelile, kellega kohtusime neljakümnendates komandeeringu ajal ühel peol, sattusime juhuslikult suhtlema ja jäimegi. Hetkel oleme puhkamas kohas, kus käisime viimati viis aastat tagasi. Samamoodi on siin tuttavad, kellega eile peale viit aastat mittenägemist veetsime väga kvaliteetse õhtu vahepealse aja elu ja toimetusi apdeitides, kiitsime üksteise laste suuremaks sirgumist, õnnitlesime eakamaks muutunud vanaemasid ja sõime nende juures terve nende suguvõsaga ekstra meie jaoks tehtud ülihead kohalikku toitu. Palju kallistusi ja tooste, sai ka tantsitud. Ei näe, et need noorena käidud peod ja nüüd käidud peod kvaliteedi mõttes kuidagi erineksid. Noorena käidud pidudest oli kvaliteeti vist isegi vähem ma ütleks. Sest siis oli oluline kvantiteet ka :D Jabur on mõelda, et pidu on ainult siis, kui on reiv ja massid ja seda peabki terve elujoone vältel õigeks peoks pidama.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:54 Kvaliteetne pidu nooremana ja vanemana on tõesti erinevad. Nooremana oli kvaliteetne pidu selline, kus sai palju tantsitud, tutvutud ja ringi käidud. Vanemana on kvaliteetne pidu selline, kui tutvud inimestega, kellelt on midagi õppida ja kes avardavad su maailmapilti, annavad uusi mõtteid. Või siis on kvaliteetne pidu vana sõprusringkonnaga, kus kõik teavad teisi juba aastakümneid, hoolivad üksteisest, toetavad, suhtuvad sõbralikult ja teevad julgelt üksteise kulul väikseid nalju. Kui elus veab ja oled ise suhtleja ja avatud, on kvaliteetseid pidusid terve elu vältel. Lendan varsti ühe tuttava juubelile, kellega kohtusime neljakümnendates komandeeringu ajal ühel peol, sattusime juhuslikult suhtlema ja jäimegi. Hetkel oleme puhkamas kohas, kus käisime viimati viis aastat tagasi. Samamoodi on siin tuttavad, kellega eile peale viit aastat mittenägemist veetsime väga kvaliteetse õhtu vahepealse aja elu ja toimetusi apdeitides, kiitsime üksteise laste suuremaks sirgumist, õnnitlesime eakamaks muutunud vanaemasid ja sõime nende juures terve nende suguvõsaga ekstra meie jaoks tehtud ülihead kohalikku toitu. Palju kallistusi ja tooste, sai ka tantsitud. Ei näe, et need noorena käidud peod ja nüüd käidud peod kvaliteedi mõttes kuidagi erineksid. Noorena käidud pidudest oli kvaliteeti vist isegi vähem ma ütleks. Sest siis oli oluline kvantiteet ka :D Jabur on mõelda, et pidu on ainult siis, kui on reiv ja massid ja seda peabki terve elujoone vältel õigeks peoks pidama.
Shoot me now.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:12
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:08
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:06

Eks seal on hulganisti pisinüansse veel. Kui pidu = saab laua alla juua ja see on põnev siis noh palju õnne.
Just! Surmigav "seltskonnamängud ja snäkid" või siis laua alla joomine - need ongi tegelikult ainult kaks varianti, kuidas oma aega veeta.
Pidudeks peetakse siin laua alla joomist. Loomilikult selliste jaoks on igav kui peol pole pudeleid viina, kangemat meelemürkigi?

Õudne jutt. Mis kaadriga sa suhtled, et nad end laua alla joovad? Mina selliseid ei näe ega tunne. Vaena laps.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 12:31

Emmed proovivad noorte üritusi igavaks mõelda, et suvi kahe kolmesega vähegi talutavam oleks. Inimlikult mõistetav.
Inimlikult on ka mõistetav, et lastetu ei soovi oma elu tulevikus ette mõelda. Lastega pereinimestel on erinevas vanuses laste-noorte ja noorte täiskasvanutega ning omakorda nende lastega ilmselt aastakümneteks peod ja üritused sisustatud, samas kui lastetute bande omasoodu vananeb ja sinna mingit muu põlvkonna esindajaid on juba palju keerulisem saada. Ongi lihsatalt samast põlvkonnast seltskond penskareid ühel hetkel. Soovkujutelm, kuidas keskeas ja vanaduses jubedalt suhtled ja pidutsed uute ja põnevate inimestega on väga utoopiline.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 19:29

Inimlikult on ka mõistetav, et lastetu ei soovi oma elu tulevikus ette mõelda. Lastega pereinimestel on erinevas vanuses laste-noorte ja noorte täiskasvanutega ning omakorda nende lastega ilmselt aastakümneteks peod ja üritused sisustatud, samas kui lastetute bande omasoodu vananeb ja sinna mingit muu põlvkonna esindajaid on juba palju keerulisem saada. Ongi lihsatalt samast põlvkonnast seltskond penskareid ühel hetkel. Soovkujutelm, kuidas keskeas ja vanaduses jubedalt suhtled ja pidutsed uute ja põnevate inimestega on väga utoopiline.
MOTT. Lapsed sünnitatakse selleks, et iga tähtpäev js nädalavahetus oma lapsi ja lapselapsi ja lapselapselapsi sundida külla tulema. Muud elu ju pole.
Külaline

S*ttagi utoopiline. Mul on lastetuid perekonnas mitmeid olnud, nende elu oli vägagi sisukas täis tööd, maakodu, üritusi, kohvikuskäimisi, kokkusaamisi. Nende elu oli sündmusterikkam kui minul noore inimesena. Kui olla hall hiir kes ei suuda ühtegi sõpra elu jooksul tekitada ja hoida, siis tõesti tuleb tuleviku sõbrad ja peokaaslased ise välja pressida. Teisi ju ei suudeta luua. Muidugi kärarikkad perepeod on tõeline unistus mille poole püüelda vanaduses kus ei taha enam väikseid lapselapsi kõrva kiledal häälel röökimas kuulda, usu me ei kadesta sind.
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Ega see vanainimese kileda hääle kuulmine just ka kõige meeldivam pole. Lastetu naise koht võiks olla ka kloostris näiteks.
Külaline

Püha õde kirjutas: 24 Juul 2024 20:04 Ega see vanainimese kileda hääle kuulmine just ka kõige meeldivam pole. Lastetu naise koht võiks olla ka kloostris näiteks.
Vanainimesel ei ole kiledat häält. Seltskond 2-5 aastaseid üürgamas on siiski midagi mille vastu vanainimene, 30 pead, vastukaalu ei anna.
Miks kloostris? Sa seksid ainult laste tegemisel? Mina olen uhkusega lastetu ja ei arva nagu sina.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 19:33

MOTT. Lapsed sünnitatakse selleks, et iga tähtpäev js nädalavahetus oma lapsi ja lapselapsi ja lapselapselapsi sundida külla tulema. Muud elu ju pole.
Sundima ei pea, normaalsetes tervetes perekondades veedetakse meeleldi koos aega, lapsed on pigem sõbrad, kellega jutustatakse, reisitakse, pidutsetakse. Tutvusringkonnad ju nagunii ühised. Mul on näiteks oma pojaga ainuüksi facebookis 117 ühist sõpra, ilmselgelt on ühiseid tuttavaid palju rohkem. Lapselapsed on ülinunnud. Seda toredam, et need saab vanematele tagasi anda.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:44 Sundima ei pea, normaalsetes tervetes perekondades veedetakse meeleldi koos aega, lapsed on pigem sõbrad, kellega jutustatakse, reisitakse, pidutsetakse. Tutvusringkonnad ju nagunii ühised. Mul on näiteks oma pojaga ainuüksi facebookis 117 ühist sõpra, ilmselgelt on ühiseid tuttavaid palju rohkem. Lapselapsed on ülinunnud. Seda toredam, et need saab vanematele tagasi anda.
Sugulased ei loe...
Külaline

Püha õde kirjutas: 24 Juul 2024 20:04 Ega see vanainimese kileda hääle kuulmine just ka kõige meeldivam pole. Lastetu naise koht võiks olla ka kloostris näiteks.
Miks ma oma kodus ei või olla?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:34
Vanainimesel ei ole kiledat häält. Seltskond 2-5 aastaseid üürgamas on siiski midagi mille vastu vanainimene, 30 pead, vastukaalu ei anna.
Miks kloostris? Sa seksid ainult laste tegemisel? Mina olen uhkusega lastetu ja ei arva nagu sina.
Ei ole kiledat häält. Vaatan nädalavhetusel neid keskealisi (peaaegu vanurid) ööklubides ja mujalgi. Väljakutsuvalt riides, iiii ja ahhhh eriti kileda häälega. Lollid naljad ja alkost segi kamminud. Tunneb eksimatult ära kes neist on lastetu.
Lastetud naised maksu alla tuleb panna ja ühiskonna häbipost võiks ka selliste jaoks olla. Kunagi kindlasti ka tuleb.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 22:36
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 21:44 Sundima ei pea, normaalsetes tervetes perekondades veedetakse meeleldi koos aega, lapsed on pigem sõbrad, kellega jutustatakse, reisitakse, pidutsetakse. Tutvusringkonnad ju nagunii ühised. Mul on näiteks oma pojaga ainuüksi facebookis 117 ühist sõpra, ilmselgelt on ühiseid tuttavaid palju rohkem. Lapselapsed on ülinunnud. Seda toredam, et need saab vanematele tagasi anda.
Sugulased ei loe...
Mis mõttes ei loe? Rääkisid ju lastest ja lastelastest, keda sunnitakse tulema :D
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:24
Ei ole kiledat häält. Vaatan nädalavhetusel neid keskealisi (peaaegu vanurid) ööklubides ja mujalgi. Väljakutsuvalt riides, iiii ja ahhhh eriti kileda häälega. Lollid naljad ja alkost segi kamminud. Tunneb eksimatult ära kes neist on lastetu.
Lastetud naised maksu alla tuleb panna ja ühiskonna häbipost võiks ka selliste jaoks olla. Kunagi kindlasti ka tuleb.
Ja mida sina nädalavahetustel klubides vaatad? Endal lapsed kodus? Kade oled, et sinul on koju minnes kohustused ja lastetutel vabadus?
Tunned eksimatult ära kes on lastetu? Kas sellest et neil ei ole venitusarme, suurt lödisevat emakõhtu ja pernanentselt masendunud ilmet ees? Tunnen eksimatult selle järgi ära.
Ei panda neid midagi maksu alla, ülistatakse, sest nad ei anna oma panust kliimasoojanemisse.

Sind on see kõikvõimas emaarmastus ja soojus ikka väga tugevalt puudutanud. Kiirgud emalikkusest ja headusest IRW
Külaline

Ja sina vahid, ila tilkumas ja ikka meid kätte ei saa.
Külaline

:lol:
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 09:15

Ja sina vahid, ila tilkumas ja ikka meid kätte ei saa.
Elu on näidaud, lastetuid saab kõige kergemini kätte. Neil on aega kuna pole lapsi. Nad tahavad ka seksida ja seetõttu on neid ööklubist kerge kaasa rääkida. Mida vanem seda kergem. Mida vanem seda ogaramalt agar voodis. Ta tahab ka ju lõpuks nn päris kaaslast ja siis kepibki ennast tõestavalt iga mehega nagu potentsiaalse kaaslasega. Mehed neid aga päriseks ei taha kuna nad on suhtekõlbmatud. Aga näe ei taha nemadki kõik õhtud üksi kodus konutada. Ok nädalavahetusel lähevad lakuvad koos samasuguste sõbrannadega täis ja maanduvad mõne härra voodis. Aga ka neid lastetuid või vallalisi sõbrannasid jääb ka ju vähemaks. Lõpuks ongi kibestunult üksi. Ja mehed süüdi on nende ainuke lohutus
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Triibu ja 5 külalist