Jah, on küll selliseid inimesi, näiteks mina. Mis sellel toidul viga on? Liha on, värsket on, kartul on ka, jahukaste garanteerib selle, et toit poleks liiga kuiv. Minule väga maitseb- lihtne, kodune ja väga hea.
Ma ei näe küll, et sellisel toidul midagi häda oleks. Hoopis hull oleks hommikust õhtuni mingeid vegan lihapalle või limaseid lobstereid sisse ajada. Pidage mind nüüd matsiks kui soovite, aga
minule tavaline nõukogude köök meeldib. Rosolje, borš, seljanka, kõikvõimalikud pirukad, kotletid, heeringas, kasukas. Peolauas singirullid, täidetud munad, sült- no need on maitsvad! Salatitest kartulisalat, riisi-makra salat ja vahel(pigem harva) makatonisalat. Mina olen sellise menüüga üles kasvanud ja armastan seda väga.
Kui keegi nüüd minestada soovib siis ma avaldan teile ühe Juustuse saladuse...-
ma armastan pekki ka! Soola- või suitsupekki musta leivaga, imeline! Jõululauale kindlasti ka marineeritud seened ja hapukurk.
Peale suuremat söömist lõigati lahti tort ning kringel ja lauda toodi kommid ning snäkid(juustud, hapukurk, küpsised)
Klassikaline peolaud minu lapsepõlvest. Kõik sõid ja olid õnnelikud.
Peo perenaine pakkis kõigile veel midagi lõpuks kaasa, kui koju minema hakati, siis pakiti kõigile midagi koju kaasa nii et ka järgmisel päeval oli võimalik sama head toitu nautida. Kuna olin laps, siis minu põhiline missioon peole järgneval hommikul oli ära hävitada kõik kaasa pakitud magusad kringli- ja torditükid.
Imeline aeg- mida ma praegu annaksin, et nende samade inimestega seal lauas istuda ja nende jutte ja elukogemusi kuulata. Väiksena paraku see ei huvitanud mind- mu tähelepanu koondus kassile, kingitustele ning tordiootusele.
Sellised on mälestused, mille nimel elada.
/Juustup
[/quote]
Kallis Juustup. Sa ei ole mitte kindlasti 31-aastane, sa oled pigem 60-aastane mutt. Miks sa valetad meile kõigile siin foorumis näkku, kas sa arvad, et sulle on see lubatud?