Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 17:53
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 17:49 [
Postitus on kustutatud
Mina olen mis, primaat ja vanur?
Postitus on kustutatud
[/quote]

Ootan sinu passipilti.
Külaline

Ootan sinu passipilti.
[/quote]

Mina ootan ka, täitsa nunnu oleks. Tänan ette ja taha.
Külaline

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud

[/quote]

Tõesti, nii kirjutavad enamasti kibestunud vanad inimesed, kogu maailma peale tigedust täis. Miks sa noore inimesena sisustad oma aega sellise jamaga?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:02 Ootan sinu passipilti.
[/quote]
Mina ootan sinu oma.
Külaline

Tõesti imelik, et kuidas mõni on kaheksakümnesenagi nii nooruslik ja kaasaegne oma vaadetelt, kogu aeg on midagi huvitavat teha, ei kiru ega sõima kedagi, nõukaaega taga ei nuta jne, jne, samas mõni on juba noorena hullem kui mingi pensionär. Ja selline inimene viskab teistele vanust nina peale. Ega vanus ei ole ainult elatud aastate number, vaid vanur võid olla ka aastatelt noorena.

PS, mina paluks mitte oma passipilte siia panna. Inimene lolli peaga panebki ja pärast süüdistab teisi kiusamises, kes seda vaatasid.
Külaline

Inimesed kuuluvadki primaatide seltsi.

Juust on nüüd küll pudeli ja paar hinge alla saanud ja tulistab puusalt ning valimatult.
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 24 Juul 2024 17:48 Postitus on kustutatud
Kahjuks küll on nii, et sedasorti sapipritsid-primaadid saavad ainult jõudu ja energiat juurde, kui keegi nende õelusele reageerib. Kõige parem on nad rahule jätta, las lahendavad ise oma probleemid, pole vaja neist üldse välja teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:05 Tõesti imelik, et kuidas mõni on kaheksakümnesenagi nii nooruslik ja kaasaegne oma vaadetelt, kogu aeg on midagi huvitavat teha, ei kiru ega sõima kedagi, nõukaaega taga ei nuta jne, jne, samas mõni on juba noorena hullem kui mingi pensionär. Ja selline inimene viskab teistele vanust nina peale. Ega vanus ei ole ainult elatud aastate number, vaid vanur võid olla ka aastatelt noorena.

PS, mina paluks mitte oma passipilte siia panna. Inimene lolli peaga panebki ja pärast süüdistab teisi kiusamises, kes seda vaatasid.
Inimene, kes siin teisi nimetab primaatideks, võiks ehk end tutvustada? Kas foorumlaste nimetamine primaatideks on lubatud?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:02 Ootan sinu passipilti.
[/quote]
Need passipildi ootajad siin on sama seltskond, kes Perekooli ajal Lõvide teemas igapäevaselt ilkusid. Käisid naispoole kontol piilumas ja siis postitasid Perekooli mingi jabura teooria, miks konto omaniku käsi on nii või naa, miks põske ei näita ja miks on uued tätokad tehtud. See oli nii räige kius, et halb hakkas seda lugedes. Ja kui keegi kritiseeris neid kiusajaid ja nimetas idiootideks, siis mängiti solvunut, et miks sa mind solvad. Täpselt sama käekiri ja stiil, mis siingi praegu kandvaks on kujunenud. Lõvide kiusajad on lihtsalt valinud uue ohvri.

Ma ütlen teile, kiusajad uuesti: teie käitumine on haige. Palju haigem kui Juustupi oma.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:02
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Tõesti, nii kirjutavad enamasti kibestunud vanad inimesed, kogu maailma peale tigedust täis. Miks sa noore inimesena sisustad oma aega sellise jamaga?
[/quote]

Mina ei alustanud sellega. Otseloomulikult võib ignoreerida, aga kuskilt maalt viskab siibrisse.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:17
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:05 Tõesti imelik, et kuidas mõni on kaheksakümnesenagi nii nooruslik ja kaasaegne oma vaadetelt, kogu aeg on midagi huvitavat teha, ei kiru ega sõima kedagi, nõukaaega taga ei nuta jne, jne, samas mõni on juba noorena hullem kui mingi pensionär. Ja selline inimene viskab teistele vanust nina peale. Ega vanus ei ole ainult elatud aastate number, vaid vanur võid olla ka aastatelt noorena.

Inimene, kes siin teisi nimetab primaatideks, võiks ehk end tutvustada? Kas foorumlaste nimetamine primaatideks on lubatud?
Mida sa teada tahad?

/Juustup
Külaline

[

Ei ole nii. Mina näiteks ei tea lõvidest midagi. Praegu on Juustup selle foorumi endale haaranud ja seda täiesti arusaamatutel põhjustel. Las ta palun laseb oma isikust lahti ja siis saab foorum edasi elada oma elu temast sõltumatult. Lihtsalt et see isik enam siin ei kirjutaks ja et kõik teised kasutajad saaksid foorumit kasutada ilma mingi Juustupi kaasosalisuseta. Ma ei ole kiusaja. Ma soovin lihtsalt seda foorumit kasuatada ilma selle hullu Juustupita. Keegi ei kiusa, lihtsalt et ta lõpetaks oma jauramise siin foorumis.
Külaline

"Mina ei alustanud sellega. Otseloomulikult võib ignoreerida, aga kuskilt maalt viskab siibrisse.

/Juustup"

Lasteaed. Tema alustas!
Aga ainult sinul on õigus kõiki valimatult mõnitada, kui sul siibrisse viskab? Pole keegi teine ei sind ega teisi foorumikaaslasi niisuguste sõnadega kostitanud, nagu sina seda teed. Piinlik enal pole?
Juustup

Vabandust, aga vanus siiski ON number. Vanus=elatud aastate arv. See kui tädi Maali(75) tundub sulle lõbusam, aktiivsem ja positiivsem kui Triin(28) ei tähenda seda et Maali oleks noorem või et midagi muutuks. Fakt on see, et Maalil on pikem elu seljataga ja ta läheb manalateed kindlasti kiiremini kui Triin, kui viimasel just mingit surmavat haigust küljes pole või temaga õnnetus ei juhtu.
Mulle sellised reipad vanurid isiklikult väga meeldivad. Palju hullem on kui inimene end haigeks mõtleb ja ainult surmast jahub, vahet pole kui vana inimesega siis tegu on. Paraku inimese VANUS on FAKTILINE NÄITAJA. Seda lihtsalt pole võimalik muuta, ükskõik milline konkreetne indiviid oma tervisliku seisundi, tõekspidamiste või ellusuhtumisega ta on. Vanus on fakt, täpselt nagu sugugi. Maailmas lihtsalt on asju mida pole võimalik muuta.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:35 [

Ei ole nii. Mina näiteks ei tea lõvidest midagi. Praegu on Juustup selle foorumi endale haaranud ja seda täiesti arusaamatutel põhjustel. Las ta palun laseb oma isikust lahti ja siis saab foorum edasi elada oma elu temast sõltumatult. Lihtsalt et see isik enam siin ei kirjutaks ja et kõik teised kasutajad saaksid foorumit kasutada ilma mingi Juustupi kaasosalisuseta. Ma ei ole kiusaja. Ma soovin lihtsalt seda foorumit kasuatada ilma selle hullu Juustupita. Keegi ei kiusa, lihtsalt et ta lõpetaks oma jauramise siin foorumis.
Miks sa mind ära ei blokeeri?

/Juustup
Külaline

Appikene, ikka veel jaurate siin juustupi teemas. Kas igav ei hakka juba?
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 18:42

/Juustup
Sest ta ei taha. Ta saab palju suurema naudingu siin jaurates ja probleeme välja mõeldes. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:17

No sama hästi võib inimesi imetajateks kutsuda ja arvata, et see on suur solvang. Lollid lihtsalt ei tea bioloogiat.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:53

/Juustup
Sest ta ei taha. Ta saab palju suurema naudingu siin jaurates ja probleeme välja mõeldes. :D
Tahaks, ei saa. Pole tehnilist lahendust.
Külaline

/Juustup
Sulle on korduvalt öeldud, et paljud vastavad tsiteerides ja siis on ikka sinu juttu näha. Minul oled sa blokeeritud, kui kasutajanimega sisse viitsin logida, aga see on suht mõttetu funktsioon.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 4 külalist