Mina lõpetasin gümnaasiumi 6 aastat tagasi ja siis kõlbas kõigil veel kahe suupoolega sellist sööki süüa. Küsiti teistelt talonge juurdegi ja võeti uusi portsjoneid. Tahad öelda, et mingisugune megapööre on järsku noorte toitumises toimunud? Enamik ikka üles kasvanud nende toitudega, mis nende nõukaajal sündinud vanemad on teinud. Kelle pealt siis veel ise süüa õpiti tegema, kui mitte nende? Tahaks täitsa teada, mismoodi need "tänapäeva noored" toituvad sinu arvates.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 16:22Ja kooliski ei söö lapsed seda sööki, sest kodus ei tehta neid nõukaaegseid koduseid toite juba viimased 30 aastat.Kooliski antakse sellist sööki. Mis selles eriskummalist on?
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Juustup
Absoluutselt pole. Sa teinekord loe mida näiteks revolverile kirjutatud on- miks sa tema kaitseks välja ei astunud? Jajah ma tean et nüüd mõni jälle pahandab, et miks ma teda näiteks toon, aga kas need pole mitte "topeltstandardid"?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:41 "Mina ei alustanud sellega. Otseloomulikult võib ignoreerida, aga kuskilt maalt viskab siibrisse.
/Juustup"
Lasteaed. Tema alustas!
Aga ainult sinul on õigus kõiki valimatult mõnitada, kui sul siibrisse viskab? Pole keegi teine ei sind ega teisi foorumikaaslasi niisuguste sõnadega kostitanud, nagu sina seda teed. Piinlik enal pole?
On teatud aktiivsed "ebapopulaarsed" kasutajad, kelle arvamus osadele siin ei sobi ja siis on kisa lahti, et me oleme lamemaalased ja harimatud, elus kibestunud vms. Lisaks kindlasti hästi koledad, alamakstud alamklass kellel pole muud teha kui foorumis olla. Ah jaa, lisaks veel patoloogilised valetajad(kui midagi kuskil kirjutada siis peab kohe TÕESTAMA oma sõnu,muidu tituleeritakse sind trolliks või niisama nihkes isikuks)
Kokkuvõtvalt võib öelda, et kui oled anonüümkanadel hambus, siis sa sinna ka jääd. See nö ebapopulaarne kasutaja, kes erineb(ükskõik mille poolest) saab verbaalselt peksa igas teemas, kui ta kanadega kaasa ei kaaguta.
Eriti hale on see, et kui siin PÄRISELT mõni inimene oma muret või kogemust registreeritud kasutajana jagab, hakatakse seda ära kasutama teistes teemades nö "ründamismeetodina"(näide: Juustupi puudega laps+ fakt et ma ei ela temaga koos)
Seega- peale seda kui mind tembeldati täiesti kõlbmatuks inimeseks kuna ma ei kasvata oma last, on ka minul igasugune viisakus anonüümide suhtes kadunud.
Anonüümid mõnitavad antipaatsete kasutajate puhul kõike- kui on midagi ilusat või head siis tembeldatakse kõnealune kasutaja valetajaks ja kui juhtub et ta on sama loll kui mina alguses olin, hakkab ta veel midagi tõestama.
Loo moraal: enne kui sa mind süüdistad valimatus sildistamises, loe teemat algusest peale ja vaata kuidas see kulmineerub. Ja sellest vanuse teemast võiksid ka paljud üle saada, me kõik vananemd naguinii ja sureme maha ka kõik ühtmoodi.
/Juustup
-
Juustup
Täpselt. Minule koolitoit maitses üheksal juhul kümnest. Ma ei kujuta ette ka mis imeroogasid kooli kokalt oodatakse? Täiesti tavalised ja head kodused toidud.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:58Mina lõpetasin gümnaasiumi 6 aastat tagasi ja siis kõlbas kõigil veel kahe suupoolega sellist sööki süüa. Küsiti teistelt talonge juurdegi ja võeti uusi portsjoneid. Tahad öelda, et mingisugune megapööre on järsku noorte toitumises toimunud? Enamik ikka üles kasvanud nende toitudega, mis nende nõukaajal sündinud vanemad on teinud. Kelle pealt siis veel ise süüa õpiti tegema, kui mitte nende? Tahaks täitsa teada, mismoodi need "tänapäeva noored" toituvad sinu arvates.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 16:22Ja kooliski ei söö lapsed seda sööki, sest kodus ei tehta neid nõukaaegseid koduseid toite juba viimased 30 aastat.Kooliski antakse sellist sööki. Mis selles eriskummalist on?
/Juustup
-
Juustup
Miks see mõttetu funktsioon on, kui sa niimoodi pääsed ebameeldivatest kasutajatest?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:56Sulle on korduvalt öeldud, et paljud vastavad tsiteerides ja siis on ikka sinu juttu näha. Minul oled sa blokeeritud, kui kasutajanimega sisse viitsin logida, aga see on suht mõttetu funktsioon.
Muide väga huvitav, et sa blokeerisid mu ära aga minu personaalteemas võtad ikka sõna
/Juustup
-
Püha õde
Kuidas Jeemenis sealiha ja kartulite saadavusega lood on? Kas neid müüakse igas poes?
-
Külaline
Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:59Absoluutselt pole. Sa teinekord loe mida näiteks revolverile kirjutatud on- miks sa tema kaitseks välja ei astunud? Jajah ma tean et nüüd mõni jälle pahandab, et miks ma teda näiteks toon, aga kas need pole mitte "topeltstandardid"?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:41 "Mina ei alustanud sellega. Otseloomulikult võib ignoreerida, aga kuskilt maalt viskab siibrisse.
/Juustup"
Lasteaed. Tema alustas!
Aga ainult sinul on õigus kõiki valimatult mõnitada, kui sul siibrisse viskab? Pole keegi teine ei sind ega teisi foorumikaaslasi niisuguste sõnadega kostitanud, nagu sina seda teed. Piinlik enal pole?
/Juustup
Kaitseks? Mehe, kes on aastaid foorumid täis oksendanud naiste mõnitamisega? Sinu kohta ütleb see paljut, paras paar.
-
Külaline
Sest sind blokeerides kaotab teema oma loogilisuse, kõik kohad on mingeid blokke täis. Kui sa lõpetaksid oma jauramise, oleksid ka kõik teemad jälle loogilised ja inimesed saaksid aru, kuhu nad mida on postitanud. Sind blokeerides tekivad teemasse mingid arusaamatud lüngad. Kas sa sellest palun saad aru või käib ka see üle sinu mõistuse? Kas lihtsalt paluda, et sa lõpetaksid oma jauramise, on liiga palju tahetud ja sa ei suuda seda mõista?Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:42Miks sa mind ära ei blokeeri?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:35 [
Ei ole nii. Mina näiteks ei tea lõvidest midagi. Praegu on Juustup selle foorumi endale haaranud ja seda täiesti arusaamatutel põhjustel. Las ta palun laseb oma isikust lahti ja siis saab foorum edasi elada oma elu temast sõltumatult. Lihtsalt et see isik enam siin ei kirjutaks ja et kõik teised kasutajad saaksid foorumit kasutada ilma mingi Juustupi kaasosalisuseta. Ma ei ole kiusaja. Ma soovin lihtsalt seda foorumit kasuatada ilma selle hullu Juustupita. Keegi ei kiusa, lihtsalt et ta lõpetaks oma jauramise siin foorumis.
/Juustup
-
Külaline
Su jutt on ju täielik jamps. Revolver postitab siia juba ammu ainult anonüümselt, kui sa tähele pole pannud. Oma nime all oli ta alguses paar nädalat. Ja hambus on ta ikka, sest ta ise konkreetselt sõimab. Nimetab inimesi saastaks, teenusepakkujateks ja mida iganes. Selle eest teda siin ka pidevalt eemaldatakse. Saab jälle paar päeva sõimelda, jälle raporteeritakse tema kirjutisi nii palju, et peab jälle ta eemaldama. Nii et sinu jutt, et nimelisi kasutajaid spetsiaalselt kiusatakse, ei vasta üldse tõele. Ja kõige tobedam on tuua näiteks inimene, kes postitab anonüümselt ja kes sõimab. Ka sina oled väga ebaviisakaks muutunud oma kliimaksimuttide ja primaatidega. Võiks sinu ka paarilks päevakski eemaldada.Absoluutselt pole. Sa teinekord loe mida näiteks revolverile kirjutatud on- miks sa tema kaitseks välja ei astunud? Jajah ma tean et nüüd mõni jälle pahandab, et miks ma teda näiteks toon, aga kas need pole mitte "topeltstandardid"?
-
Juustup
Arutle foorumi kasutajatel ei ole tavalised lapsed vaid imelapsed. Nad on sünnist saati teistest lastest arengust ees, lasteaias saavad ainult kiita. Kooli lähevad nad vaid eliitkooli, üldiselt on klassi parimate seas. Kodus hoiavad puhtust, rumalusi ei tee ja kuulavad vanemate sõna. Käivad trennis(kus nad on ka parimate seas) ning võistlustel, kooli kaudu hiljem olümpiaadidel. Neil ei esine terviseprobleeme ning mitte mingil juhul! pole nad ülekaalulised, sest arutle kana teeb 3x päevas värskest toorainest rikkaliku laua. Mahetoit ilmselgelt. Mingit Juustupi kodust kotletti või keedukartulit need imelapsed ei söökski- nad on klass kõrgemal.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:58Mina lõpetasin gümnaasiumi 6 aastat tagasi ja siis kõlbas kõigil veel kahe suupoolega sellist sööki süüa. Küsiti teistelt talonge juurdegi ja võeti uusi portsjoneid. Tahad öelda, et mingisugune megapööre on järsku noorte toitumises toimunud? Enamik ikka üles kasvanud nende toitudega, mis nende nõukaajal sündinud vanemad on teinud. Kelle pealt siis veel ise süüa õpiti tegema, kui mitte nende? Tahaks täitsa teada, mismoodi need "tänapäeva noored" toituvad sinu arvates.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 16:22Ja kooliski ei söö lapsed seda sööki, sest kodus ei tehta neid nõukaaegseid koduseid toite juba viimased 30 aastat.Kooliski antakse sellist sööki. Mis selles eriskummalist on?
Kui imelapsest kasvab ime-täiskasvanu siis leiab ta väga jõuka partneri kellega uued imelapsed toota. Muidugi elatakse suures uhkes majas või suures ja uhkes kesklinna korteris. Reisitakse miinimum 3x aastas, räägitakse vähemalt nelja võõrkeelt ning kinnisvara on neil juba varajases keskeas vähemalt poole miljoni euro eest.
/Juustup
-
Juustup
Kartulit saab igas juur- ja puuviljaletis, pole probleemi. Sealiha ei saa, ainult kui keegi sõber on toonud või nt Tuneesia või Egiptuse vene poest oled ostnud. Sealt saab ka. Kui on otsas, saab ka salaamiga kastet teha- kohalik vorst ei ole hea.Püha õde kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:04 Kuidas Jeemenis sealiha ja kartulite saadavusega lood on? Kas neid müüakse igas poes?
Ma sain aru küll su katsest mind "vahele võtta", aga tead,läbi kukkus.
/Juustup
-
Külaline
Ja naguvselgub su jutust, andsid osad heameelega oma talongid ära.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:58Mina lõpetasin gümnaasiumi 6 aastat tagasi ja siis kõlbas kõigil veel kahe suupoolega sellist sööki süüa. Küsiti teistelt talonge juurdegi ja võeti uusi portsjoneid. Tahad öelda, et mingisugune megapööre on järsku noorte toitumises toimunud? Enamik ikka üles kasvanud nende toitudega, mis nende nõukaajal sündinud vanemad on teinud. Kelle pealt siis veel ise süüa õpiti tegema, kui mitte nende? Tahaks täitsa teada, mismoodi need "tänapäeva noored" toituvad sinu arvates.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 16:22Ja kooliski ei söö lapsed seda sööki, sest kodus ei tehta neid nõukaaegseid koduseid toite juba viimased 30 aastat.Kooliski antakse sellist sööki. Mis selles eriskummalist on?
-
Juustup
Ahah, aga kanad teda pole mõnitanud või?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:09Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:59Absoluutselt pole. Sa teinekord loe mida näiteks revolverile kirjutatud on- miks sa tema kaitseks välja ei astunud? Jajah ma tean et nüüd mõni jälle pahandab, et miks ma teda näiteks toon, aga kas need pole mitte "topeltstandardid"?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:41 "Mina ei alustanud sellega. Otseloomulikult võib ignoreerida, aga kuskilt maalt viskab siibrisse.
/Juustup"
Lasteaed. Tema alustas!
/Juustup
Kaitseks? Mehe, kes on aastaid foorumid täis oksendanud naiste mõnitamisega? Sinu kohta ütleb see paljut, paras paar.
/Juustup
-
Külaline
Arutle foorumi kasutajatel ei ole tavalised lapsed vaid imelapsed. Nad on sünnist saati teistest lastest arengust ees, lasteaias saavad ainult kiita. Kooli lähevad nad vaid eliitkooli, üldiselt on klassi parimate seas. Kodus hoiavad puhtust, rumalusi ei tee ja kuulavad vanemate sõna. Käivad trennis(kus nad on ka parimate seas) ning võistlustel, kooli kaudu hiljem olümpiaadidel. Neil ei esine terviseprobleeme ning mitte mingil juhul! pole nad ülekaalulised, sest arutle kana teeb 3x päevas värskest toorainest rikkaliku laua. Mahetoit ilmselgelt. Mingit Juustupi kodust kotletti või keedukartulit need imelapsed ei söökski- nad on klass kõrgemal.
Kui imelapsest kasvab ime-täiskasvanu siis leiab ta väga jõuka partneri kellega uued imelapsed toota. Muidugi elatakse suures uhkes majas või suures ja uhkes kesklinna korteris. Reisitakse miinimum 3x aastas, räägitakse vähemalt nelja võõrkeelt ning kinnisvara on neil juba varajases keskeas vähemalt poole miljoni euro eest.
/Juustup
[/quote]
Sa oled haige inimene.
/Juustup
[/quote]
Sa oled haige inimene.
-
Külaline
Üritasid nüüd mingi iroonilise kirjutisega hakkama saada või? Aga üllatus-üllatus, on tõesti hulgaliselt inimesi, kes saavad oma eluga hästi hakkama, ei elatu toetustest, vaid on haritud ja käivad tööl ja ei ela sotsiaalkorterites.Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:15Arutle foorumi kasutajatel ei ole tavalised lapsed vaid imelapsed. Nad on sünnist saati teistest lastest arengust ees, lasteaias saavad ainult kiita. Kooli lähevad nad vaid eliitkooli, üldiselt on klassi parimate seas. Kodus hoiavad puhtust, rumalusi ei tee ja kuulavad vanemate sõna. Käivad trennis(kus nad on ka parimate seas) ning võistlustel, kooli kaudu hiljem olümpiaadidel. Neil ei esine terviseprobleeme ning mitte mingil juhul! pole nad ülekaalulised, sest arutle kana teeb 3x päevas värskest toorainest rikkaliku laua. Mahetoit ilmselgelt. Mingit Juustupi kodust kotletti või keedukartulit need imelapsed ei söökski- nad on klass kõrgemal.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:58Mina lõpetasin gümnaasiumi 6 aastat tagasi ja siis kõlbas kõigil veel kahe suupoolega sellist sööki süüa. Küsiti teistelt talonge juurdegi ja võeti uusi portsjoneid. Tahad öelda, et mingisugune megapööre on järsku noorte toitumises toimunud? Enamik ikka üles kasvanud nende toitudega, mis nende nõukaajal sündinud vanemad on teinud. Kelle pealt siis veel ise süüa õpiti tegema, kui mitte nende? Tahaks täitsa teada, mismoodi need "tänapäeva noored" toituvad sinu arvates.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 16:22
Ja kooliski ei söö lapsed seda sööki, sest kodus ei tehta neid nõukaaegseid koduseid toite juba viimased 30 aastat.
/Juustup
-
Juustup
Ma lõpetan oma "jauramise" täpselt siis kui mina tahan. Minumeelest peaksid sa oma hiilguses aru saama, et foorumis EI OLE võimalik kehtestada diktatuuri, kes, kuna ja mida öelda tohib.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:12Sest sind blokeerides kaotab teema oma loogilisuse, kõik kohad on mingeid blokke täis. Kui sa lõpetaksid oma jauramise, oleksid ka kõik teemad jälle loogilised ja inimesed saaksid aru, kuhu nad mida on postitanud. Sind blokeerides tekivad teemasse mingid arusaamatud lüngad. Kas sa sellest palun saad aru või käib ka see üle sinu mõistuse? Kas lihtsalt paluda, et sa lõpetaksid oma jauramise, on liiga palju tahetud ja sa ei suuda seda mõista?Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:42Miks sa mind ära ei blokeeri?Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:35 [
Ei ole nii. Mina näiteks ei tea lõvidest midagi. Praegu on Juustup selle foorumi endale haaranud ja seda täiesti arusaamatutel põhjustel. Las ta palun laseb oma isikust lahti ja siis saab foorum edasi elada oma elu temast sõltumatult. Lihtsalt et see isik enam siin ei kirjutaks ja et kõik teised kasutajad saaksid foorumit kasutada ilma mingi Juustupi kaasosalisuseta. Ma ei ole kiusaja. Ma soovin lihtsalt seda foorumit kasuatada ilma selle hullu Juustupita. Keegi ei kiusa, lihtsalt et ta lõpetaks oma jauramise siin foorumis.
/Juustup
Kui sulle selline elukorraldus meeldib, võiksid kaaluda Põhja-Koreasse kolimist.
/Juustup
-
Juustup
Sa oled haige inimene.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:22 Arutle foorumi kasutajatel ei ole tavalised lapsed vaid imelapsed. Nad on sünnist saati teistest lastest arengust ees, lasteaias saavad ainult kiita. Kooli lähevad nad vaid eliitkooli, üldiselt on klassi parimate seas. Kodus hoiavad puhtust, rumalusi ei tee ja kuulavad vanemate sõna. Käivad trennis(kus nad on ka parimate seas) ning võistlustel, kooli kaudu hiljem olümpiaadidel. Neil ei esine terviseprobleeme ning mitte mingil juhul! pole nad ülekaalulised, sest arutle kana teeb 3x päevas värskest toorainest rikkaliku laua. Mahetoit ilmselgelt. Mingit Juustupi kodust kotletti või keedukartulit need imelapsed ei söökski- nad on klass kõrgemal.
/Juustup
[/quote]
Tänan komplimendi eest, ma vähemalt olen keegi erinevalt sinust.
/Juustup
-
Külaline
Kes sa enda arust oled siis? Mingi isehakanud foorumi kunn, kes pidevalt oma kõrgelt troonilt alla plartsatab? See on su elu saavutus?Tänan komplimendi eest, ma vähemalt olen keegi erinevalt sinust.
-
Juustup
Aga las nad siis saavad, mis see minu mure on?! Või kuidas see minu elu mõjutama peaks?!Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:22Üritasid nüüd mingi iroonilise kirjutisega hakkama saada või? Aga üllatus-üllatus, on tõesti hulgaliselt inimesi, kes saavad oma eluga hästi hakkama, ei elatu toetustest, vaid on haritud ja käivad tööl ja ei ela sotsiaalkorterites.Juustup kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:15Arutle foorumi kasutajatel ei ole tavalised lapsed vaid imelapsed. Nad on sünnist saati teistest lastest arengust ees, lasteaias saavad ainult kiita. Kooli lähevad nad vaid eliitkooli, üldiselt on klassi parimate seas. Kodus hoiavad puhtust, rumalusi ei tee ja kuulavad vanemate sõna. Käivad trennis(kus nad on ka parimate seas) ning võistlustel, kooli kaudu hiljem olümpiaadidel. Neil ei esine terviseprobleeme ning mitte mingil juhul! pole nad ülekaalulised, sest arutle kana teeb 3x päevas värskest toorainest rikkaliku laua. Mahetoit ilmselgelt. Mingit Juustupi kodust kotletti või keedukartulit need imelapsed ei söökski- nad on klass kõrgemal.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 18:58
Mina lõpetasin gümnaasiumi 6 aastat tagasi ja siis kõlbas kõigil veel kahe suupoolega sellist sööki süüa. Küsiti teistelt talonge juurdegi ja võeti uusi portsjoneid. Tahad öelda, et mingisugune megapööre on järsku noorte toitumises toimunud? Enamik ikka üles kasvanud nende toitudega, mis nende nõukaajal sündinud vanemad on teinud. Kelle pealt siis veel ise süüa õpiti tegema, kui mitte nende? Tahaks täitsa teada, mismoodi need "tänapäeva noored" toituvad sinu arvates.
/Juustup
Mind huvitab see ainult nii palju, et nad võiks rohkem makse maksta et riik pidulikult selle heast südamest "hädiste ja lollide" vahel ära jagaks, sest on ju nii, et see on "tark" kes end vigsseks maksab, aga "loll" on see kes võtab riigilt toetused vastu ja oma äri, aktsiad vms hoiab välismaal?
Kindlasti on tegu idioodiga ka siis kui ta Eestis elab sotskorteris(kus ta üüri ei maksa pm) ning oma raha investeerib välismaale ning seega tekitab olukorra kus ta ei pea oma raha Eestis hoidma ning saab elada peaaegu et kommunaalkulude eest sotsiaalkorteris selle asemel et investeerida kallisse ja ebastabiilsesse riiki kinnisvara näol,kui on võimalik raha paigutada mujale ning elada täiesti kenas ja puhtas sotsiaalkorteris üüri praktiliselt maksmata.
/Juustup
-
Juustup
Tahaks loota, et ma saavutan oma elus veel nii mõndagi, eks näis, aga tänan muret tundmast.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:26Kes sa enda arust oled siis? Mingi isehakanud foorumi kunn, kes pidevalt oma kõrgelt troonilt alla plartsatab? See on su elu saavutus?Tänan komplimendi eest, ma vähemalt olen keegi erinevalt sinust.
Peab peenikest naeru ning laseb su sapise kere õukonnaruumidest välja viia ja ülemteenril sulle suhruvett tuua.
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist