Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Aga las nad siis saavad, mis see minu mure on?! Või kuidas see minu elu mõjutama peaks?!
Mind huvitab see ainult nii palju, et nad võiks rohkem makse maksta et riik pidulikult selle heast südamest "hädiste ja lollide" vahel ära jagaks, sest on ju nii, et see on "tark" kes end vigsseks maksab, aga "loll" on see kes võtab riigilt toetused vastu ja oma äri, aktsiad vms hoiab välismaal? :D

Kindlasti on tegu idioodiga ka siis kui ta Eestis elab sotskorteris(kus ta üüri ei maksa pm) ning oma raha investeerib välismaale ning seega tekitab olukorra kus ta ei pea oma raha Eestis hoidma ning saab elada peaaegu et kommunaalkulude eest sotsiaalkorteris selle asemel et investeerida kallisse ja ebastabiilsesse riiki kinnisvara näol,kui on võimalik raha paigutada mujale ning elada täiesti kenas ja puhtas sotsiaalkorteris üüri praktiliselt maksmata.

/Juustup
[/quote]

Enda arust oled kõva invaldiidsuspensionär-superhüper kinnisvarahai ja investeerimisguru või? Oled siin vist jah õhtuks ennast lõviks joonud ja luulude küüsi sattunud. Kui sa arvad, et sotsiaalkorter on su plaan nr 5, et seal tasuta peesitama hakkad, siis sulle uus uudis: need ei ole tasuta.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 19:35
Aga las nad siis saavad, mis see minu mure on?! Või kuidas see minu elu mõjutama peaks?!
Mind huvitab see ainult nii palju, et nad võiks rohkem makse maksta et riik pidulikult selle heast südamest "hädiste ja lollide" vahel ära jagaks, sest on ju nii, et see on "tark" kes end vigsseks maksab, aga "loll" on see kes võtab riigilt toetused vastu ja oma äri, aktsiad vms hoiab välismaal? :D

Kindlasti on tegu idioodiga ka siis kui ta Eestis elab sotskorteris(kus ta üüri ei maksa pm) ning oma raha investeerib välismaale ning seega tekitab olukorra kus ta ei pea oma raha Eestis hoidma ning saab elada peaaegu et kommunaalkulude eest sotsiaalkorteris selle asemel et investeerida kallisse ja ebastabiilsesse riiki kinnisvara näol,kui on võimalik raha paigutada mujale ning elada täiesti kenas ja puhtas sotsiaalkorteris üüri praktiliselt maksmata.

/Juustup
Enda arust oled kõva invaldiidsuspensionär-superhüper kinnisvarahai ja investeerimisguru või? Oled siin vist jah õhtuks ennast lõviks joonud ja luulude küüsi sattunud. Kui sa arvad, et sotsiaalkorter on su plaan nr 5, et seal tasuta peesitama hakkad, siis sulle uus uudis: need ei ole tasuta.
[/quote]

No seda invaliidsuspensionit olen ma õigustatud saama ja lollus oleks seda mitte vastu võtta. Ma ei eeldagi, et need on tasuta, aga üürikorteritest on need hulga soodsamad ja pole ohtu et sind välja lüüakse kui omanikul tuleb tuju korter näiteks maha müüa.

See kes või mis mina olen, ei ole sinu asi.

/Juustup
Külaline

Pagan, jubedalt tahaks kotletti ja kartulit-kastet nüüd... Peab lähipäevadel menüüsse võtma.
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 19:18
Püha õde kirjutas: 24 Juul 2024 19:04 Kuidas Jeemenis sealiha ja kartulite saadavusega lood on? Kas neid müüakse igas poes?
Kartulit saab igas juur- ja puuviljaletis, pole probleemi. Sealiha ei saa, ainult kui keegi sõber on toonud või nt Tuneesia või Egiptuse vene poest oled ostnud. Sealt saab ka. Kui on otsas, saab ka salaamiga kastet teha- kohalik vorst ei ole hea.

Ma sain aru küll su katsest mind "vahele võtta", aga tead,läbi kukkus.

/Juustup
Ei tahtnud ma midagi vahele võtta, tundsin siirast huvi. Selge pilt, sealiha Jeemenis naljalt hamba alla ei satu. Aga palun seleta, mis imeasjad need Tuneesia ja Egiptuse vene poed on? Kas need asuvad Jeemenis?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 19:19
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 18:58
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 16:22

Ja kooliski ei söö lapsed seda sööki, sest kodus ei tehta neid nõukaaegseid koduseid toite juba viimased 30 aastat.
Mina lõpetasin gümnaasiumi 6 aastat tagasi ja siis kõlbas kõigil veel kahe suupoolega sellist sööki süüa. Küsiti teistelt talonge juurdegi ja võeti uusi portsjoneid. Tahad öelda, et mingisugune megapööre on järsku noorte toitumises toimunud? Enamik ikka üles kasvanud nende toitudega, mis nende nõukaajal sündinud vanemad on teinud. Kelle pealt siis veel ise süüa õpiti tegema, kui mitte nende? Tahaks täitsa teada, mismoodi need "tänapäeva noored" toituvad sinu arvates.
Ja naguvselgub su jutust, andsid osad heameelega oma talongid ära.
Jah, sest osa lihtsalt ei söönudki sööklas, olenemata menüüst.
Juustup

Püha õde kirjutas: 24 Juul 2024 19:48
Püha õde kirjutas: 24 Juul 2024 19:04 Kuidas Jeemenis sealiha ja kartulite saadavusega lood on? Kas neid müüakse igas poes?
Kartulit saab igas juur- ja puuviljaletis, pole probleemi. Sealiha ei saa, ainult kui keegi sõber on toonud või nt Tuneesia või Egiptuse vene poest oled ostnud. Sealt saab ka. Kui on otsas, saab ka salaamiga kastet teha- kohalik vorst ei ole hea.

/Juustup
Ei tahtnud ma midagi vahele võtta, tundsin siirast huvi. Selge pilt, sealiha Jeemenis naljalt hamba alla ei satu. Aga palun seleta, mis imeasjad need Tuneesia ja Egiptuse vene poed on? Kas need asuvad Jeemenis?
Need asuvad Tuneesias ja Egiptuses, Türgis on ka neid, Marokost ei tea. Seal müüakse sellist kaupa mida kohapeal ei saa- sihvkad, sealihast vorst, verivorst, vene kommid, pirukad, vareenikud, barankad, hapukurgid, marineeritud kurgid, letšod, kohukesed, kuivatatud kala, hapukoor. Külmutatult veel kapsarullid, pelmeenid, täidetud pannkoogid. Saab veel vene shokolaadi "Aljonka", vene komme ning täidetud külmutatud paprikat, suitsujuustu patsi, sprotte ning makrapulki.

/Juustup
Püha õde

Sealiha ikka ka:) Aga Jeemenis siis vene poode ei ole?
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 19:55

/Juustup
Need asuvad Tuneesias ja Egiptuses, Türgis on ka neid, Marokost ei tea. Seal müüakse sellist kaupa mida kohapeal ei saa- sihvkad, sealihast vorst, verivorst, vene kommid, pirukad, vareenikud, barankad, hapukurgid, marineeritud kurgid, letšod, kohukesed, kuivatatud kala, hapukoor. Külmutatult veel kapsarullid, pelmeenid, täidetud pannkoogid. Saab veel vene shokolaadi "Aljonka", vene komme ning täidetud külmutatud paprikat, suitsujuustu patsi, sprotte ning makrapulki.

/Juustup
Sa ei saanud küsimusest päris hästi aru. Me kõik oleme reisinud ja teame, mis on vene poed. Aga kuidas keegi sulle tuneesia või egiptuse vene poest jeemenisse sealiha toob?
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:09

/Juustup
Sa ei saanud küsimusest päris hästi aru. Me kõik oleme reisinud ja teame, mis on vene poed. Aga kuidas keegi sulle tuneesia või egiptuse vene poest jeemenisse sealiha toob?
Egiptusest ise toon. Mul on seal nimelt korter.

/Juustup
Külaline

Aa sa, Juustup, praegu muidu oled kaine või mitte? Aga Vesipea? Kas tema on kaine või mitte?
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:16 Aa sa, Juustup, praegu muidu oled kaine või mitte? Aga Vesipea? Kas tema on kaine või mitte?
Vessar magab, Juustup on ülesöönud, praegu ei mahu alkohol sisse ära.

/Juustup
Juustup

Püha õde kirjutas: 24 Juul 2024 19:58 Sealiha ikka ka:) Aga Jeemenis siis vene poode ei ole?
Minule teadaolevalt mitte ja ma arvan, et polegi sest klientuur oleks olematu.
Sealiha ei saa ühestki poest Egiptuses, veel vähem Jeemenis. Sealihast tooteid saab ainult Egiptuse vene poodidest(ülikallilt) või kui ise tuua/lasta tuua.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 20:19
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:16 Aa sa, Juustup, praegu muidu oled kaine või mitte? Aga Vesipea? Kas tema on kaine või mitte?

/Juustup
A miks ta magab, mis juhtus temaga? Päev ju?
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:24
Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 20:19

/Juustup
A miks ta magab, mis juhtus temaga? Päev ju?
Mis päev, pool üheksa õhtul. Me liigume öösiti väljas, päeval on nii palav päikese käes et võib kokku kukkuda.

/Juustup
Püha õde

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 20:21
Püha õde kirjutas: 24 Juul 2024 19:58 Sealiha ikka ka:) Aga Jeemenis siis vene poode ei ole?
Minule teadaolevalt mitte ja ma arvan, et polegi sest klientuur oleks olematu.
Sealiha ei saa ühestki poest Egiptuses, veel vähem Jeemenis. Sealihast tooteid saab ainult Egiptuse vene poodidest(ülikallilt) või kui ise tuua/lasta tuua.

/Juustup
Sealihaga saime asjad selgeks. Jeemenis seda ei ole ega ei tule. Aga huvitav on see, et Jeemenis vene poode ei ole. Jeemen ja Venemaa on sõbrad, Putin alles hiljuti rääkis, et saadaks jeemeni mässulistele mingeid moodsamaid rakette, et need saaks siis Israeli pommitada. Või olid need mingid pahade ameeriklaste laevad.
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 20:12
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:09

Egiptusest ise toon. Mul on seal nimelt korter.

/Juustup
Kas sa oled Diana Klas? Tema on ka selline… hmm… omapärane inimene ja kunagi lugesin, et tal on korter Egiptuses vms :lol:
Külaline

Diana on mingi 65 või 70, mine nüüd
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:42 Diana on mingi 65 või 70, mine nüüd
Täpselt selles vanuses, kes sülti, rosoljet ja kotlette armastab
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 20:42 Diana on mingi 65 või 70, mine nüüd
Diana Klas on 57, aga tunduvalt mõistlikum kui see troonitädi siin.
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 19:30
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 19:22
Juustup kirjutas: 24 Juul 2024 19:15

Arutle foorumi kasutajatel ei ole tavalised lapsed vaid imelapsed. Nad on sünnist saati teistest lastest arengust ees, lasteaias saavad ainult kiita. Kooli lähevad nad vaid eliitkooli, üldiselt on klassi parimate seas. Kodus hoiavad puhtust, rumalusi ei tee ja kuulavad vanemate sõna. Käivad trennis(kus nad on ka parimate seas) ning võistlustel, kooli kaudu hiljem olümpiaadidel. Neil ei esine terviseprobleeme ning mitte mingil juhul! pole nad ülekaalulised, sest arutle kana teeb 3x päevas värskest toorainest rikkaliku laua. Mahetoit ilmselgelt. Mingit Juustupi kodust kotletti või keedukartulit need imelapsed ei söökski- nad on klass kõrgemal.
Kui imelapsest kasvab ime-täiskasvanu siis leiab ta väga jõuka partneri kellega uued imelapsed toota. Muidugi elatakse suures uhkes majas või suures ja uhkes kesklinna korteris. Reisitakse miinimum 3x aastas, räägitakse vähemalt nelja võõrkeelt ning kinnisvara on neil juba varajases keskeas vähemalt poole miljoni euro eest.

/Juustup
Üritasid nüüd mingi iroonilise kirjutisega hakkama saada või? Aga üllatus-üllatus, on tõesti hulgaliselt inimesi, kes saavad oma eluga hästi hakkama, ei elatu toetustest, vaid on haritud ja käivad tööl ja ei ela sotsiaalkorterites.

/Juustup
Jaa, kindlasti annab see kole ja sulle lõpmatult haiget teinud vastik Eesti riik sulle sotsiaalkorteri, mis sest, et sul on endal väidetavalt isiklik kinnisvara Eestis. Nüüd tuleb välja, et ka Egiptuses.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Kirile, Kõuts ja 10 külalist