Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 00:55 Jah, sellest ma olen aru saanud et kanad on kõik ilusad, targad, kõrgharidusega, ideaalse figuuri ning näojoontega, nad ei vanane(kui siis väga väärikalt!) ja rahaliselt on nad kõik kindlustatud. Lapsed on veatud, targad ja tublid(käivad eliitkoolides, õpivad viitele) mees on rikas ja lojaalne(mis siis et järgmine teema on anonüümselt kirjutatud sellest "kust meest leida" ). Kanad teenivad vaid neljakordseid summasid, lisaks on nad väga head kokad ning koduhoidjad. Reisivad nad vähemalt 3x aastas. Austajaid neil jagub ka, aga kuna nad on ikkagi kõrgemast klassist, siis nad ei pööra sellele tähelepanu.
Olen samuti aru saanud, et paljud elavadki internetis välja oma fantaasiamaailma, ilmselt kõike täies mahus kokku ei valetata (aga kindlasti on ka patoloogilisi valetajaid), pigem ilustatakse ülivõrdesse. Internet on ju teada-tuntud paik eskapismi harrastamiseks. Siis tekibki šokk ja tõrge, kui keegi räägib elust nagu see on. Ei taha midagi teada reaalsest elust, vaid sooviks jätkuvalt olla oma väljamõeldud imedemaal, kus ollakse tark, ilus, rikas jms. Inimlikult mõistetav tegelikult. Peaasi, et eneseeitus liigselt ei süveneks, sellest võib lõpuks psühhiaatriline probleem kujuneda, psühhoos tekkida, kui tegelikkus ja kujutelmad nii kardinaalselt erinevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 08:18
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 00:55 Jah, sellest ma olen aru saanud et kanad on kõik ilusad, targad, kõrgharidusega, ideaalse figuuri ning näojoontega, nad ei vanane(kui siis väga väärikalt!) ja rahaliselt on nad kõik kindlustatud. Lapsed on veatud, targad ja tublid(käivad eliitkoolides, õpivad viitele) mees on rikas ja lojaalne(mis siis et järgmine teema on anonüümselt kirjutatud sellest "kust meest leida" ). Kanad teenivad vaid neljakordseid summasid, lisaks on nad väga head kokad ning koduhoidjad. Reisivad nad vähemalt 3x aastas. Austajaid neil jagub ka, aga kuna nad on ikkagi kõrgemast klassist, siis nad ei pööra sellele tähelepanu.
Olen samuti aru saanud, et paljud elavadki internetis välja oma fantaasiamaailma, ilmselt kõike täies mahus kokku ei valetata (aga kindlasti on ka patoloogilisi valetajaid), pigem ilustatakse ülivõrdesse. Internet on ju teada-tuntud paik eskapismi harrastamiseks. Siis tekibki šokk ja tõrge, kui keegi räägib elust nagu see on. Ei taha midagi teada reaalsest elust, vaid sooviks jätkuvalt olla oma väljamõeldud imedemaal, kus ollakse tark, ilus, rikas jms. Inimlikult mõistetav tegelikult. Peaasi, et eneseeitus liigselt ei süveneks, sellest võib lõpuks psühhiaatriline probleem kujuneda, psühhoos tekkida, kui tegelikkus ja kujutelmad nii kardinaalselt erinevad.
Mul on jälle vastupidine arvamus tekkinud-internetis leidub palju inimesi, kelle jaoks teiste normaalne elu on fantaasiavallast, seega nad süüdistavad valetamises, sest neil endil pole mitte midagi lähedale ka. Päriselus ma midagi sellist näinud pole. 16 a noorem mees, jõukus, reisid, tublid lapse pole mitte midagi erilist, mille peaks välja mõtlema. Hämming.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 09:17
Mul on jälle vastupidine arvamus tekkinud-internetis leidub palju inimesi, kelle jaoks teiste normaalne elu on fantaasiavallast, seega nad süüdistavad valetamises, sest neil endil pole mitte midagi lähedale ka. Päriselus ma midagi sellist näinud pole. 16 a noorem mees, jõukus, reisid, tublid lapse pole mitte midagi erilist, mille peaks välja mõtlema. Hämming.
Peale mõne lappesse läinud autoteema pole ma sellist fantaasiamasilma siin foorumis näinud. Või noh, töövõimetutest abielupaar elab jeemenis, olles oma lapsed maha jätnud, kes otsivad salaviina taga, see on küll tsipa ulme.
Külaline

No kui kõik see punt on puudega, mis on seotud vaimse tervisega, siis see selgitab asja. Aga nüüd siis tuleb välja, et eksabikaasa ka puudega ja peab puudega lapsi kasvatama. Ma mõtlesin, et vähemalt see on tavaline toimetulev inimene. See ka ei ole. Kuna töövõimetust ei ole nii kerge saada, nagu Juust siin muljet proovib jätta, et lähed aga tasulise psühhiaatri juurde ja luuletad kokku mida iganes, siis kogu see kamp peab olema ikka päris tugevate psühhiaatriliste probleemidega. Vaesed lapsed tõesti. Minu arust on kogu see kamp hoopis nagu kuskilt ulmefilmist mitte teised tavalised inimesed, kes käivad tööl ja elavad tavalist elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 09:17
Minu arust oled sa asjast valesti aru saanud. See 16 aastat noorem mees ja jõukus ei ole midagi ulmevaldkonnast. Mina ei arva, et need inimesed valetavad. Pigem reageeritakse sellele tädile, kes alati oma "lugulaulu" sel teemal siin lahti lööb sellepärast, et see on lihtsalt tüütu! No on tüütu! Me oleme ühte ja seda sama juttu nii perekoolist kui ka siit lugenud. Ja ausalt, see on väsitav, kui need paar tädi igas teemas fookuse endale keeravad ja hakkavad heietama, kui rikkad nad on. Kes need olidki? Perekooli Saskia ja Katza.

Tublid lapsed ei ole ka asi, mille kohta peaks arvama, et inimene valetab. Asi on selles, et mõni kipub uhkustavas, ennastupitavas toonis oma tublidest lastest rääkima. Loogiline, et see mõnele inimesele ei meeldi.

Aga see, mida konkreetne tädi, kellest teema tehtud on, siin kokku keedab, on küll midagi ulmevaldkonnast.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:14
Ehk siis tegemist on mitme erineva inimesega.
Muide, ma olen aidanud töövõimetoetust saada neljal inimesel. Absoluutselt kõik on saanud.
Okei, kõik oma elukaaslased vead psühhiaatri juurde invaliidsuspensionärideks tiksuma. No vabandust jah, tavainimestel on teine elustiil.
Eks Lõuna Eestis poe taga on enamus inimesi (napsumehi) "grupi peal". Siin on hea näide, kui kergelt "grupi peale" saadakse. Inimene sõidab lennukiga mööda ilma ringi teisest küljest...
Külaline

Mul on juba tunne, et sellel Juustupi kambal polegi kellelgi tegelikult mingeid puudeid. Kõik on raha pärast kokku valetatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 09:55 No kui kõik see punt on puudega, mis on seotud vaimse tervisega, siis see selgitab asja. Aga nüüd siis tuleb välja, et eksabikaasa ka puudega ja peab puudega lapsi kasvatama. Ma mõtlesin, et vähemalt see on tavaline toimetulev inimene. See ka ei ole. Kuna töövõimetust ei ole nii kerge saada, nagu Juust siin muljet proovib jätta, et lähed aga tasulise psühhiaatri juurde ja luuletad kokku mida iganes, siis kogu see kamp peab olema ikka päris tugevate psühhiaatriliste probleemidega. Vaesed lapsed tõesti. Minu arust on kogu see kamp hoopis nagu kuskilt ulmefilmist mitte teised tavalised inimesed, kes käivad tööl ja elavad tavalist elu.
Ma arvan, et see juust ei luuleta siin midagi. Ta on ära õppinud, kuidas "süsteemi" tillitada saab ja ta teebki seda. Tal ei ole mingit füüsilist puuet a la jalg ära lõigatud, mis tagasi ei kasva, vaid on "peas" midagi viltu ja kuna arst pähe ei näe (nagu ta ise kirjutab), siis kirjutatakse ta "grupi peale" ja elab nagu mishka seal Jeemenis. Meile siin teeb aeg ajalt nutunägu, et kui raske tal on.
Külaline

Kas Juustup lisas vahepeal tõestusmaterjali Jeemenist? Lisaks udustele piltidele. Ülejäänud jutt on väljamõeldis. Miks pälvib üks kasutaja nii palju tähelepanu? Miks te enda elu ei ela?
Külaline

Ma arvan, et see juust ei luuleta siin midagi. Ta on ära õppinud, kuidas "süsteemi" tillitada saab ja ta teebki seda.
No minu arust tal peas ikka kõik korras pole, seega ei luuleta jah. Lisaks veel poolpime, midagi väriseb (truumor), epilepsia, astma, kliiniline depressioon, mis süveneb, kui ta iga päev ennast umbe tõmbab ja mis seal olid veel. Ega neid kõiki välja ikka ei mõtle.
Külaline

Miks te enda elu ei ela?
Aga sina?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:21
Miks te enda elu ei ela?
Aga sina?
Ma lähen praegu kaheks nädalaks puhkama. See, et ma kiikan korra siia, ei tee mind püsikasutajaks. Mul on lihtsalt kahju vaadata, kuidas te oma elu raiskate :(
Külaline

Ma lähen praegu kaheks nädalaks puhkama. See, et ma kiikan korra siia, ei tee mind püsikasutajaks. Mul on lihtsalt kahju vaadata, kuidas te oma elu raiskate :(
Kes teie? Miks sa arvad, et kõik on Juustud, kes siin päevad otsa istuvad? Miks teised ei või siia korraks kiigata? Siin on nimelt palju inimesi, kes vastavad. Ka teised puhkavad, töö kõrvalt korraks vaatavad siia jne, sina pole mingi ainuke lilleke pasameres, kes siin arvab heaks teisi patroniseerivalt manitseda.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:38
Kes teie? Miks sa arvad, et kõik on Juustud, kes siin päevad otsa istuvad? Miks teised ei või siia korraks kiigata? Siin on nimelt palju inimesi, kes vastavad. Ka teised puhkavad, töö kõrvalt korraks vaatavad siia jne, sina pole mingi ainuke lilleke pasameres, kes siin arvab heaks teisi patroniseerivalt manitseda.
Oeh xD
Külaline

Puhkan, tarbin sisu. Ootan, millal lapsed basseinist välja tulevad ja siis sõidame suurte lainetega randa surfama. Tööasjad on hommikul tehtud, uudised loetud, raamat kotis rannas lugemiseks. Juustupi lugusid ei usu.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:11 Kas Juustup lisas vahepeal tõestusmaterjali Jeemenist? Lisaks udustele piltidele. Ülejäänud jutt on väljamõeldis. Miks pälvib üks kasutaja nii palju tähelepanu? Miks te enda elu ei ela?
Sest selline luuletamine paratamatult tekitab inimestes uudishimu, et miks ometi!?

Ju siis ta saab sellest mingi heaolutunde. Kurbnaljakas, et inimene omadega nii halvas seisus on. Lastest(ütles et suhtelb tihti) ja abikaasast ei piisa. Ikka vaja mingit lisatähelepanu. Olgu see siis negatiivne või positiivne.
Külaline

Sest selline luuletamine paratamatult tekitab inimestes uudishimu, et miks ometi!?
Mina arvan, et see jutt, et psühhiaatri juurest tema ja ta kõik mehed invaliidsuspensionärideks said, ei ole väljamõeldis, vaid täitsa tõsi. Ise juba ammu kahtlustasin.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:59

Mina arvan, et see jutt, et psühhiaatri juurest tema ja ta kõik mehed invaliidsuspensionärideks said, ei ole väljamõeldis, vaid täitsa tõsi. Ise juba ammu kahtlustasin.
Täitsa võimalik. On selliseid intensiivseid ja energiavampiiridena mõjuvaid inimesi küll, kes teevad ka kaaslastest oma halaga invaliidid.
Tundub, et Juustup ongi selline hästi intensiivne ja mõjutav inimene. Siit kumab see täiega läbi.
Ühel hetkel kaasa õhav ja siis samas jälle ülimalt negatiivne. Sellise inimese kürval olles võibki vabalt depressioon tekkida.

Eks tal vb seepärast ka lähedasi sõpsu pole. See on väsitav pika peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:33
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:11 Kas Juustup lisas vahepeal tõestusmaterjali Jeemenist? Lisaks udustele piltidele. Ülejäänud jutt on väljamõeldis. Miks pälvib üks kasutaja nii palju tähelepanu? Miks te enda elu ei ela?

Ju siis ta saab sellest mingi heaolutunde. Kurbnaljakas, et inimene omadega nii halvas seisus on. Lastest(ütles et suhtelb tihti) ja abikaasast ei piisa. Ikka vaja mingit lisatähelepanu. Olgu see siis negatiivne või positiivne.
Tal pole lapsi, ise ütles, et pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:59

Kas inimene, kes mõtleb lugusid välja, saab lisada tõestuseks pildid Jeemenist koos kasutajanimega?

Kas Jeemenis saab elada invaliidina?

Või ise töötuna? KUidas mõtled?

Minul on temaga biif kahel põhjusel. Esiteks meenutab mu eksi ja kõike negatiivset, teiseks on homofoob.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist