Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:57 Krooniliste tõbede puhul kirjutatakse ravimretseptid välja 6 kuu kaupa, piisab kui 1-2x aastas Eestis käia ja ravimid välja osta. Epilepsia siiski tagab töövõimetushüvitise, sõltuvalt raskusastmest, eriti kui lisandub teisi diagnoose. Ei näe küll põhjust Juustupi sõnades kahelda.
Ma ei räägi TVH-st. Aga kui ta Eestis ei käigi ... ? Tegelikult ma tahaks, et Juust ise selle peale vastaks.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Teerajaja
Postitus 01 Juul 2024 12:44

Külaline kirjutas: ↑
Juustup kirjutas: ↑
Külaline kirjutas: ↑
Ja nüüd kui tema jutt kahtluse alla seatakse, on kadunud nagu tina tuhka. Enne istus 24/7 siin.
Oleks tõesti öelnud, et elab näiteks naaberriigis Omaanis, oleks täitsa usutav, tean isegi inimesi, kes seal on töötanud. Jeemen on igal pool nii punaste reisihoiatustega, ma ei tea, kas sinna niisama lihtsalt üldse saab minna. Maailma vaesemaid riike, sõda, 17 miljonit inimest näljahädas jne.. Lisaks tegi Juustup teema, et tal on epilepsia ja võtab iga päev ravimeid… kui kättesaadav arstiabi Jeemenis üldse on :?

Ma pole mitte üheski teemas öelnud, et ma mingeid medikamente tarbiks. Palun viidet sellele.
Kroonilised haigused on mul küll, jah.
Jeemenisse saab läbi Tuneesia või Egiptuse väga lihtsalt. Ainult ümberistumistega ja lennukid on sellised.. kuidas öelda- väikesed ja esialgu tundub, et lendad kohe alla :lol: lõpuks harjub ära.

/Juustup
Palun, sinu tehtud teema viewtopic.php?t=109
Need on välja kirjutatud, aga ma ei tarbi neid. Ei osta välja, ei pikenda retsepte jne. Ma tõesti ei suuda neid õgida, rõve hakkab.teoorias peaks jah, aga ma ei taha. Kui ma kõik need tabletid ära õgiks mida arst mulle soovitab, siis ma muud süüa ei saakski(ma pole just väga suur inimene)

/Juustup
https://arutle.ee/viewtopic.php?t=391&start=60

J oma ravimitarbimisest. Ma ei tea, kui tõenäoline on, et epileptik ravimeid ei tarbi, aga samas ohtralt alkoholi tarbib. Äkki keegi teab?
Külaline

Ma ju ütlesin kas maania või hüpomaania. Alkohoolik ei kirjuta koherentselt.
Külaline

Tõesti õudne, kui Juustup enam ei tulekski siia. Keda küll järgmisena kiusama hakata, keda ette võtta? Mida küll peale hakata kogu pika õhtu, helendava arvutiekraani ja oma tühja hingega?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:31 Tõesti õudne, kui Juustup enam ei tulekski siia. Keda küll järgmisena kiusama hakata, keda ette võtta? Mida küll peale hakata kogu pika õhtu, helendava arvutiekraani ja oma tühja hingega?
Mina ka ei oska sulle nõu anda, kuidas edasi sel juhul peaksid elama.
Külaline

Ei no lugudevestmise oskus on oskus omaette ja seda keegi ju ei taunigi. Mis häirib, on hoiak, nagu teised ei tohiks vahepeal sisse tulnud vigadele osutada. Kui osutatakse, siis see on kiusamine. Mulle meenub Ricki Gervaise ütlus, mis kõlas umbes nii, et näe, meie oleme inimesed. Me oleme käinud kosmoses, me oleme allutanud kõik teised liigid, võidelnud endast märksa suuremate vastastega, elanud üle maailmasõdu ja nüüd... kardame sõna...
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:31 Tõesti õudne, kui Juustup enam ei tulekski siia. Keda küll järgmisena kiusama hakata, keda ette võtta? Mida küll peale hakata kogu pika õhtu, helendava arvutiekraani ja oma tühja hingega?
See tuleks talle endale ja kõigile kasuks. Kui ei usu, tee ise proovi. Minu ema alati ütleb, et inimesed peavad asjadega tegelema ja vähem mölaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 17:03
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 16:58 Juustup, kas mujal keskkondades oled ka sellist katset LOLLILÕKS teinud kas mujal ka nii kaugele jõudnud?
Ei nõustu. Juustup oli siin foorumis alustades siiras. Kuni paar psühhopaati peale lendasid, teda kiusama ja jälitama asusid. Järgnev on olnud segu ellujäämistaktikast, trotsist ja püüdest olla jätkuvalt, kiusajatest hoolimata, sotsiaalselt aktiivne, osaleda suhtluses ja arvamuste vahetamises.
Mina töötan erialal, mis puudutab netikelmuseid. Alati, pärast järjekordset "tööosta" mõtlen, et kuidas see ometi on võimalik, et inimene nii siiralt usub, mida talle neti teel kokku valetatakse. Nüüd näen, et jah! Selliseid inimesi on! Ja nad on lausa kaitsvad nende isikute suhtes.

Mida küll teha, et sinusugused maa peal tuua?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:50 Mina töötan erialal, mis puudutab netikelmuseid. Alati, pärast järjekordset "tööosta" mõtlen, et kuidas see ometi on võimalik, et inimene nii siiralt usub, mida talle neti teel kokku valetatakse. Nüüd näen, et jah! Selliseid inimesi on! Ja nad on lausa kaitsvad nende isikute suhtes.
Täiesti arusaadav, et sinu töö on mõjutanud sinu usaldust kaasinimeste suhtes. Vahel juhtub nii, eriti kui peab tegelema raskete kuritegude ja nende ohvritega. Siiski ei saa seda laiendada kogu ühiskonnale. Muidugi, kui ollakse haamer, siis võib tunduda kõik naelana.
Külaline

Juustup ju kirjutas, et Jeemenis kõik rohud vabalt riiulitel. Ainult mine ja osta. Tal polegi vaja neid ravimeid võtta, sest on oma diagnoosid välja valetanud arstide käest. Ta ise ütles.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:12
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:50 Mina töötan erialal, mis puudutab netikelmuseid. Alati, pärast järjekordset "tööosta" mõtlen, et kuidas see ometi on võimalik, et inimene nii siiralt usub, mida talle neti teel kokku valetatakse. Nüüd näen, et jah! Selliseid inimesi on! Ja nad on lausa kaitsvad nende isikute suhtes.
Täiesti arusaadav, et sinu töö on mõjutanud sinu usaldust kaasinimeste suhtes. Vahel juhtub nii, eriti kui peab tegelema raskete kuritegude ja nende ohvritega. Siiski ei saa seda laiendada kogu ühiskonnale. Muidugi, kui ollakse haamer, siis võib tunduda kõik naelana.
Ma ei arvagi, et juustup rahvalt raha väljapettev kelm on (ehkki riigilt petab küll ja osutab vastavasisulist abi ka teistele), aga siiski. Võiks nagu osata nagu natukenegi läbi näha, millal inimene valetab. Lihtsalt hale on lugeda neid nn kaitsekõnesid siit, kui tore ja usaldusväärne inimene ta on. Ja kurat, kui pahad need on, kes ei usu tema luulelugusid.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:31 Ma ei arvagi, et juustup rahvalt raha väljapettev kelm on (ehkki riigilt petab küll ja osutab vastavasisulist abi ka teistele), aga siiski. Võiks nagu osata nagu natukenegi läbi näha, millal inimene valetab. Lihtsalt hale on lugeda neid nn kaitsekõnesid siit, kui tore ja usaldusväärne inimene ta on. Ja kurat, kui pahad need on, kes ei usu tema luulelugusid.
Küsimus ei ole selles, kas sina usud või mitte, vaid selles, et sinusugused lähevad Juustu peale leili. Vahet pole, mida ta ütleb, te juba räuskate ja provotseerite. Rahune maha ja vaata seda foorumit kaine pilguga. Sul ei ole ju vaja kaasa rääkida teemades, mis sind närvi ajavad. Või mis sa ise arvad? 🤔
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:58
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:31 Ma ei arvagi, et juustup rahvalt raha väljapettev kelm on (ehkki riigilt petab küll ja osutab vastavasisulist abi ka teistele), aga siiski. Võiks nagu osata nagu natukenegi läbi näha, millal inimene valetab. Lihtsalt hale on lugeda neid nn kaitsekõnesid siit, kui tore ja usaldusväärne inimene ta on. Ja kurat, kui pahad need on, kes ei usu tema luulelugusid.
Küsimus ei ole selles, kas sina usud või mitte, vaid selles, et sinusugused lähevad Juustu peale leili. Vahet pole, mida ta ütleb, te juba räuskate ja provotseerite. Rahune maha ja vaata seda foorumit kaine pilguga. Sul ei ole ju vaja kaasa rääkida teemades, mis sind närvi ajavad. Või mis sa ise arvad? 🤔
Ma tahan siin teemas igasugustel erinevatel teemadel rääkida. Aga igal poo on kas see juust või revolver ees. Miks ei või normaalsed inimesed rahulikult ja normaalselt omi asju arutada? ALATI on kaks hälbelist kodanikku teemat solkimas.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 23:01
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:58
Ma tahan siin teemas igasugustel erinevatel teemadel rääkida. Aga igal poo on kas see juust või revolver ees. Miks ei või normaalsed inimesed rahulikult ja normaalselt omi asju arutada? ALATI on kaks hälbelist kodanikku teemat solkimas.
*Igal pool
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 23:01 Ma tahan siin teemas igasugustel erinevatel teemadel rääkida. Aga igal poo on kas see juust või revolver ees. Miks ei või normaalsed inimesed rahulikult ja normaalselt omi asju arutada? ALATI on kaks hälbelist kodanikku teemat solkimas.
Kas sa oled laps või täiskasvanu? Normintellektiga täiskasvanud inimene võiks siiski suuta ignoreerida enda jaoks ebameeldivaid inimesi ja kommentaare. Sina, nagu näha, seda ei suuda. Miks? 🤔
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:29 Juustup ju kirjutas, et Jeemenis kõik rohud vabalt riiulitel. Ainult mine ja osta. Tal polegi vaja neid ravimeid võtta, sest on oma diagnoosid välja valetanud arstide käest. Ta ise ütles.
See on karmide sanktsioonide all sõjakolle, võimul terroristid, hea kui seal apteegis aspiriingi saadaval on. Seetõttu arvangi, et J elab tegelikult Egiptuses, kus tal enda sõnul on korter. Egiptuses tõesti on peaaegu kõik ravimid käsimüügis.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:31 Lihtsalt hale on lugeda neid nn kaitsekõnesid siit, kui tore ja usaldusväärne inimene ta on. Ja kurat, kui pahad need on, kes ei usu tema luulelugusid.
See on sul peeglisse vaatamise ja enserefleksiooni koht. Miks sind häirivad Juustupi kommentaarid, aga mind näiteks ei häiri üldse? Järelikult pole probleem Juustupi kirjutistes, vaid sinus, mingi trauma otsib väljapääsu ja lahendamist. Ja need kaitsekõned siin on siiski stiilis, et lõpetage kiusamine, selline käitumine on vastik ja võiks jääda lasteaia liivakasti. Vaimselt täiskasvanud, normaalse hingeeluga, emotsionaalselt terved inimesed ei kiusa teisi.
Külaline

See on sul peeglisse vaatamise ja enserefleksiooni koht. Miks sind häirivad Juustupi kommentaarid, aga mind näiteks ei häiri üldse? Järelikult pole probleem Juustupi kirjutistes, vaid sinus, mingi trauma otsib väljapääsu ja lahendamist. Ja need kaitsekõned siin on siiski stiilis, et lõpetage kiusamine, selline käitumine on vastik ja võiks jääda lasteaia liivakasti. Vaimselt täiskasvanud, normaalse hingeeluga, emotsionaalselt terved inimesed ei kiusa teisi.
[/quote]
Ärkasin täna hommikul ja loen nüüd seda foorumit -- oi, Juustup on eile terve õhtu külalisena esinenud? Ägedalt paneb ikka. Juustupit pole üldse näha olnud, aga külalisest ihukaitsja on kohal :lol: :P :roll: :D
Külaline

Ei, ma pole Juustup. Lihtsalt põhimõtteliselt ei salli kiusamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 00:17
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 22:31 Lihtsalt hale on lugeda neid nn kaitsekõnesid siit, kui tore ja usaldusväärne inimene ta on. Ja kurat, kui pahad need on, kes ei usu tema luulelugusid.
Mind ei häiri Juustupi kommentaarid, vaid mind häirib see, et ta nii palju valetab. Viitamine sellele, et ta jutt ei klapi, ei ole kiusamine. Valetajale ütlemine, et sa saad aru, et ta valetab, ei ole kiusamine! Katsu sellest ükskord aru saada!
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist